|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
17.2.2012 20:13:41   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ojla,

kakšno vreme!!!!! user posted image user posted image user posted image

Pojeva kosilo in spet ven!!!!user posted image user posted image user posted image Hahhaa, samo ploskam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, Tulipan le ZIZA je ZAKON!!! Duda za kašnih 5 minut, potem pa le ZIZA!
Je pa sedaj že kar veliko pojedla kašice za kosilo, tak, da booooo!!!!user posted image

jaz sem tudi vesela da imamo tako lepo vreme user posted image user posted image user posted image

no vidiš kak je zdaj to, ko je ziza zakon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa saj to je samo enkrat v življenju. jaz, če sem čist iskrena, komaj čakam user posted image user posted image user posted image no, vprašajte me čez par mesecev, ko bom imela podočnjake do kolen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne saj ne bo tako hudo, nooooo! Ne smeš že zdaj tak misliti!user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
17.2.2012 20:14:47   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
17.2.2012 20:33:40   
Najaa
Ja bravo Kokica, temu se pa reče prišla, zmagala, odšla. user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako si preživela dan?
Jaz sem bila zelo pridna od zgodnjega jutra hehe, zdej pa Nika že spi, Tija je pa tud v odhajanju v posteljo. Jutri so maškare, dolgo in težko pričakovane tak da se moramo naspat, ne? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
19.2.2012 21:05:47   
tasa_m
Čer!

Drage moje marčevke HVALA še enkrat za vse! Res HVALA iz srca!
user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
20.2.2012 7:45:52   
MalaČebelica
Dobrooooooo jutroooooo!!!!!!

Samo še en teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak ste babe žabe?

Včeraj vas je bilo ful fajn videt. Tasa še enkrat hvala za vse. Pa vsenajboljše Liji še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
20.2.2012 8:15:11   
KOKICA32
Dobro jutro! user posted image

MČ odštevam s tabo!!! user posted image user posted image user posted image
Malo še pa gremo....

Neposredna povezava do sporočila: 2856
20.2.2012 8:52:22   
Najaa
LIJA VSE NAJBOLJŠE, BODI ŠE NAPREJ TAKA LUŠTNA, PRIKUPNA PUPIKA, KI RAZVESELJUJE SVOJO MAMICO IN ATIJA VSAK DAN. VSE NAJBOLJŠE ZA 3. ROJSTNI DAN! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
20.2.2012 8:54:56   
Najaa
Dobrga jutrčka, bi rekla Nika. user posted image To mi spada nekje v tisti rang zraven sorči in ne vem, kje je pobrala. user posted image
Kako ste spali? Mi še kar. Še zadnjič sem vstala ob 3h zarad AB, zdej upam da bo nekaj časa mir. Me je pa zjutri skor kap zadela, ko sem pogledala ven in - in vse belo! Ne bom ploskala, ker priznam, da sem misla, da bo kmalu pomlad, sploh po sobotnem lepem vremenu in visokih temp. Tamali sta pa navdušeni... itak.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
20.2.2012 8:57:53   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobrga jutrčka, bi rekla Nika. user posted image To mi spada nekje v tisti rang zraven sorči in ne vem, kje je pobrala. user posted image
Kako ste spali? Mi še kar. Še zadnjič sem vstala ob 3h zarad AB, zdej upam da bo nekaj časa mir. Me je pa zjutri skor kap zadela, ko sem pogledala ven in - in vse belo! Ne bom ploskala, ker priznam, da sem misla, da bo kmalu pomlad, sploh po sobotnem lepem vremenu in visokih temp. Tamali sta pa navdušeni... itak.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kak ste? ste kaj pustovali?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
20.2.2012 8:58:17   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro! user posted image

MČ odštevam s tabo!!! user posted image user posted image user posted image
Malo še pa gremo....

Joj, kak bo fajn user posted image user posted image user posted image tebi, malo kasneje pa meni tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
20.2.2012 9:02:36   
Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kak ste? ste kaj pustovali?

Jaaaaa, smo šle v soboto v mesto malo na en doooolgi sprehod. Tija je bila našemljena, Nika pa noče. user posted image Upam, da se bo vsaj jutri za v vrtec našemila, ker baje jutri ne sprejemajo otrok, sam pustne maske. user posted image

Pa vi??

Neposredna povezava do sporočila: 2861
20.2.2012 9:10:13   
PERSIDA
http://www.slikezatorto.net/
kOKICA naslov ,pa je slikica.j@gmail.com,pa se lahko vse zmeniš.Predlagaj ji ,če ti lahko pošlje kakšno fotko recimo traktorja ali kaj si si pač zamislila ,pa ti pošlje izbor in ti izbereš.Jaz bom cel dan sedela za kompom ,če ti iz fb-ja slike dol vlečem ,ker jih ima tam veliko več kot na spletni strani.Kot sem rekla ,pa jo kontaktiraj se da vse zmenit saj je z naših koncevuser posted image

Sem,pa še našla en naslov ,kjer lahko naročiš in sicer : http://pekis.si/trgovina/hostije-za-torto-jedilne-slike?page=1

Upam ,da sem ti pomagala.Sicer ,pa draga tudi vam naredim kaj podobnega kot Liji samo izrečt morate želje ,ker ponujam se ne user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
20.2.2012 9:12:35   
MalaČebelica
Mi smo tudi pustovali v soboto. Klara je bila klovn. No pa še včeraj smo pustovali pri Tasi. Samo da pač Klara ni nič rajala, ker je visela meni okrog vrata - kot ponavadi user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri pa razmišljam da bi se jaz tudi našemila. Sicer ne vem v kaj. Pa v službi niti nimamo te navade. Ampak za foro - ker je pač moj zadnji teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
20.2.2012 9:13:25   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kOKICA naslov ,pa je slikica.j@gmail.com,pa se lahko vse zmeniš.Predlagaj ji ,če ti lahko pošlje kakšno fotko recimo traktorja ali kaj si si pač zamislila ,pa ti pošlje izbor in ti izbereš.Jaz bom cel dan sedela za kompom ,če ti iz fb-ja slike dol vlečem ,ker jih ima tam veliko več kot na spletni strani.Kot sem rekla ,pa jo kontaktiraj se da vse zmenit saj je z naših koncevuser posted image

Sem,pa še našla en naslov ,kjer lahko naročiš in sicer : http://pekis.si/trgovina/hostije-za-torto-jedilne-slike?page=1

Upam ,da sem ti pomagala.Sicer ,pa draga tudi vam naredim kaj podobnega kot Liji samo izrečt morate želje ,ker ponujam se ne user posted image

fotka traktorja je sedaj najbolj zaželjena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kak ste spali?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
20.2.2012 9:14:09   
PERSIDA
Za pusta hrusta se letos šemi mami ,otroka ,pa samo v vrtcu.,ker bodo celi vrtec palčki .Nisem želela ,da dobita kaki popenitis zaradi kostumauser posted image ,tako,da me je vrtec rešil skrbi kakšno pustno maskouser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
20.2.2012 9:14:39   
Najaa
MČ lahko si kinder jajčka. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2866
20.2.2012 9:15:06   
PERSIDA

fotka traktorja je sedaj najbolj zaželjena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kak ste spali?

V nulouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2867
20.2.2012 9:17:58   
PERSIDA
MČ - prosim ,če še ima katera od vas kaki traktor ,ker naših slikic od sobote kjer sta imela vsak svojega nimamo nobeneuser posted image .Žal se tudi to zgodi kaj hočemo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
20.2.2012 9:19:48   
PERSIDA
MČ glede na opazke kako lep velik trebuh imaš ti povem ,da je čist preveč lepuser posted image .Moj je tudi tako lep samo ,da ni trduser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
20.2.2012 9:21:29   
MalaČebelica

MČ lahko si kinder jajčka. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra. samo kak bi si to naredila v enem dnevu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
20.2.2012 9:21:56   
MalaČebelica

kak ste spali?

V nulouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
20.2.2012 9:22:42   
MalaČebelica

MČ - prosim ,če še ima katera od vas kaki traktor ,ker naših slikic od sobote kjer sta imela vsak svojega nimamo nobeneuser posted image .Žal se tudi to zgodi kaj hočemo.

kak to misliš? nič slikic nimaš več al kaj? od RD? jaz mam še vse kar si mi poslala. te ti prepošljem?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
20.2.2012 9:23:43   
MalaČebelica

MČ glede na opazke kako lep velik trebuh imaš ti povem ,da je čist preveč lepuser posted image .Moj je tudi tako lep samo ,da ni trduser posted image .

hvala user posted image user posted image eh vse smo lepe take kot smo. tudi če nimamo popolnih postav pa mamo zato naše sončke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
20.2.2012 9:39:53   
PERSIDA

kak to misliš? nič slikic nimaš več al kaj? od RD? jaz mam še vse kar si mi poslala. te ti prepošljem?

Od praznovanja z marčevčki imam ,od prejšnjega dneva ko smo se slikali kot družinica ne,tam sta imela vsak svojo tortouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2874
20.2.2012 11:00:53   
MalaČebelica

Od praznovanja z marčevčki imam ,od prejšnjega dneva ko smo se slikali kot družinica ne,tam sta imela vsak svojo tortouser posted image

Škoda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.