|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
16.2.2012 20:30:10   
KOKICA32
Julija je za večerjo pojedla kar dosti kašice (po žlički seveda), me je kar presenetila...Sem malo sprobala, da vidim, kako bo spala, ker v soboto greva z D. na eno RD zabavo ob 20h, pa da ne bom rabila že ob 22h uri domov.user posted image Sem žleht al bi se samo malo rada dala na off? Presodite same.user posted image

V ponedeljek pa gremo na luštno, čeprav mi je D. prejle rekel, da verjetno ne bo mogel biti do četrtka tam.user posted image Razlog: gužva v službi.user posted image user posted image user posted image Sem mu rekla, da imam že tega res dovolj in da potem ne rabi niti za dva dni dol hoditi. Še dobro, da gre še sestra z nečakinjo zraven, ker sama pa res ne morem tam biti (bazeni) z dvema otrokoma.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
16.2.2012 20:30:46   
KOKICA32
No, no, no!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
16.2.2012 20:31:11   
Najaa
Jaz sem tu, na tv nič pametnega, otroci spijo user posted image tak da če kako čveknemo, ne bo nič narobe. user posted image
Kokica da še tebi povem, kako imam pogumno hlerko - starejšo! Danes pri zobozdravniku je dobila zvezdico (ja, mal kariesa se je nabral, kaj čmo) in ves čas je pridno sodelovala. Sem bila tako ponosna, kot pav. user posted image Predvsem zato, ker jaz pri njeni starosti videt nisem mogla zobozdr.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
16.2.2012 20:45:37   
KOKICA32
Vau, Tija, to pa je res pogum!!! Pri tej starosti?!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   Mami čisto prav, da si ponosna!!!!
Pa so to, da je treba nekaj narediti na rednem pregledu ugotovili al kako?

Mene pa vleče pred TV, ker še nisem gledala onega filma na A-kanalu!

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 16.2.2012 20:46:04 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
16.2.2012 20:50:37   
Najaa
ah ne bit partybreaker zdej zarad enga filma no... user posted image user posted image

Tija je mela redni pregled ja sam z zamudo, ker odkar smo se preselili je mela zobarja še na morju in enkrat je šla tam lani pa je bilo še vse ok, zdej ji pa večkrat pustiva, da si sama zobke umiva in evo, črvički so imeli delo. user posted image Je treba mal zakrpat, ščetka pa bo vsak večer in jutro šla tudi skozi moje roke.

Pa user posted image za Julijo in kašico!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
16.2.2012 21:05:03   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

ah ne bit partybreaker zdej zarad enga filma no... user posted image user posted image

Tija je mela redni pregled ja sam z zamudo, ker odkar smo se preselili je mela zobarja še na morju in enkrat je šla tam lani pa je bilo še vse ok, zdej ji pa večkrat pustiva, da si sama zobke umiva in evo, črvički so imeli delo. user posted image Je treba mal zakrpat, ščetka pa bo vsak večer in jutro šla tudi skozi moje roke.

aha....

nič ne rabiš ploskati, ker je že bil alarm za zizo....sedaj pa ne vem, če prej ni dovolj pojedla al pa je krivo to, da je danes toliko spala čez dan....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
16.2.2012 21:06:33   
KOKICA32
In kako napreduje tvoje pisanje diplome? Kakšen naslov imaš?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
17.2.2012 7:15:56   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Bravo za MČ-jinega pubeca!!!! Pravi pubec!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
17.2.2012 7:17:11   
Nina00

To moram napisat:
Včeraj reče moja mami Lii, če se ji bosta prišla z Luko pokazat, ko bosta našemljena. Pa reče Lia: babi, oprosti, žal tokratuser posted image user posted image user posted image ne bo šlo. ??? Pa reče babi zakaj? Veš, moja prijateljicauser posted image Lija ima rojstni dan in grem k njej. Bom prišla enkrat drugič k tebi.

saj k babi gre v soboto, k Liji pa v nedeljo....

Sem ji rekla, ja. Pa je potem rekla, da če je pa v soboto prosta (ej, znoriš kake izraze uporablja), bo pa šla gledat atija v službo, ker ima vsako leto Pust-spust in s svojimi tečajniki smuča v maskah, potem pa imajo zabavo v areni!user posted image Vse ima naštudirano...

Ja, včasih kar težko verjameš kaj vse poštudirajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2834
17.2.2012 7:23:46   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Že pokonci...noč user posted image user posted image user posted image 1. runda od 20.20 do 01h!user posted image user posted image user posted image Potem pa ob 03 in 06h! user posted image user posted image user posted image

Najaa- kdo je zdaj bil partybraker?user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
17.2.2012 7:24:13   
Nina00

Jaz sem tu, na tv nič pametnega, otroci spijo user posted image tak da če kako čveknemo, ne bo nič narobe. user posted image
Kokica da še tebi povem, kako imam pogumno hlerko - starejšo! Danes pri zobozdravniku je dobila zvezdico (ja, mal kariesa se je nabral, kaj čmo) in ves čas je pridno sodelovala. Sem bila tako ponosna, kot pav. user posted image Predvsem zato, ker jaz pri njeni starosti videt nisem mogla zobozdr.

Bravo Tija user posted image
Pri nas tudi oba lepo usta držita odprta pri zobozdravnici, samo jima ni še nikoli delala nič bolečega. Si pa mali zelo vneto sam drgne zobe. Je že pravi stručko. Mu potem seveda še eden od naju, pa se včasih prav buni, da on si je že saaaaaam spucal zobke user posted image  No, velikega pa zadnje čase močno lenoba grabi za take stvari user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
17.2.2012 7:25:58   
Nina00

aha....

nič ne rabiš ploskati, ker je že bil alarm za zizo....sedaj pa ne vem, če prej ni dovolj pojedla al pa je krivo to, da je danes toliko spala čez dan....user posted image

Držim pesti, da ne bo tako kot je bilo pri nas, ko kašica ni izboljšala spanja.

O, vidim, da je bila kar dobra noč. user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 17.2.2012 7:26:48 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
17.2.2012 8:43:35   
MalaČebelica
Dobro jutro!

Mi pa imamo čez pol ure vajo evakuacije v primeru požara. Me prav zanima kak bo to...

aja user posted image user posted image user posted image Juliji za super noč. Upam, da bo čim več takih...

Danes nimam kaj dosti za napisat. Mi kašljamo spet... Drugega pa ni nič novega.

Lepo bodite.

Se oglasim kaj pozneje

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
17.2.2012 9:07:26   
KOKICA32
MČ pa pazi, da ne padeš, ko bo panika.user posted image

Eh, ta kašelj....saj ni čudno, ko pa temperature tako nihajouser posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
17.2.2012 11:46:06   
Tulipan12
Peeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
17.2.2012 11:47:54   
Tulipan12

Julija je za večerjo pojedla kar dosti kašice (po žlički seveda), me je kar presenetila...Sem malo sprobala, da vidim, kako bo spala, ker v soboto greva z D. na eno RD zabavo ob 20h, pa da ne bom rabila že ob 22h uri domov.user posted image Sem žleht al bi se samo malo rada dala na off? Presodite same.user posted image

V ponedeljek pa gremo na luštno, čeprav mi je D. prejle rekel, da verjetno ne bo mogel biti do četrtka tam.user posted image Razlog: gužva v službi.user posted image user posted image user posted image Sem mu rekla, da imam že tega res dovolj in da potem ne rabi niti za dva dni dol hoditi. Še dobro, da gre še sestra z nečakinjo zraven, ker sama pa res ne morem tam biti (bazeni) z dvema otrokoma.user posted image

Znana zgodba... moški in služba... zato mam jaz zdaj tak sistem, da ga septembra začnem za smučanje spraševat, ko odsmučamo dopust, gušim za prvomajske datume, ki si jih lahko vzame fraj, poleti pa tak ima kolektivnega in ni še bilo panike.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
17.2.2012 11:48:17   
Tulipan12

No, no, no!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
17.2.2012 11:48:59   
Tulipan12

Vau, Tija, to pa je res pogum!!! Pri tej starosti?!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   Mami čisto prav, da si ponosna!!!!
Pa so to, da je treba nekaj narediti na rednem pregledu ugotovili al kako?

Mene pa vleče pred TV, ker še nisem gledala onega filma na A-kanalu!

Keri film si zamudila?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
17.2.2012 11:52:03   
Tulipan12

Uh, bom morala jaz tudi bolj pazit, si jih Lia tut sama umiva... glede zobozdravnika pa si lahko podava roke, Naja!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
17.2.2012 11:56:26   
Tulipan12

aha....

Meni so vedno rekli, da otrok ne more čez dan kao preveč spat, da to ne vpliva na noč... da lahko vpliva na noč, če premalo spi, da je preutrujen... ne vem pa kolko kaj drži, verjetno ne bi vedela niti, če bi imela 10 otrok, zato bom pri 2 ostala!user posted image
Kaj pa duda? Čaj? Karkoli? Se da kakorkoli zamotit s čim drugim al je ziza ZAKON? No, pri meni je pri obeh vedno obveljala samo ziza, tak da ti je zdaj verjetno bolj jasno, zakaj nisem mogla na Solitose z vami!!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
17.2.2012 11:58:17   
Tulipan12

MČ pa pazi, da ne padeš, ko bo panika.user posted image

Eh, ta kašelj....saj ni čudno, ko pa temperature tako nihajouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
17.2.2012 12:11:51   
Najaa
Dan... S Tijo opravili sistematskega pol sem pa šibala domov... popoldan se bom lotila pisanja, jutri pa itak maškare. user posted image Že en mesec se pripravljamo. user posted image

Kokica ja, če si ti šla sem jaz tudi šla user posted image pa res sem šla prej spat, ker mi kar manjka spanca sma ne bom jamrala ker vem, da se ti in še kera še večkrat na noč zbuja tak da... ja, prej sem šla spat. user posted image Tisti film pa je super, sem jaz tudi malo gledala.

BTW, Nika je dobila za RD puzzle s 49 koščki in sem misla, da tole je pa še preveč... ampak ne, bejba sestavlja. Počasi, ampak vztrajno. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 17.2.2012 12:12:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 2847
17.2.2012 12:39:43   
KOKICA32
Ojla,

kakšno vreme!!!!! user posted image user posted image user posted image

Pojeva kosilo in spet ven!!!!user posted image user posted image user posted image Hahhaa, samo ploskam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, Tulipan le ZIZA je ZAKON!!! Duda za kašnih 5 minut, potem pa le ZIZA!
Je pa sedaj že kar veliko pojedla kašice za kosilo, tak, da booooo!!!!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
17.2.2012 13:31:56   
MalaČebelica
Evo mene, nisem padla user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še tako fino malico sem šla pojest - čufte user posted image user posted image user posted image user posted image danes grem popoldne s Klaro k zobarjuin ne bom nič pametnega jedla... oni zobek ji še more popravit, ki ji je odletel, če bo tokrat pustila seveda...

Kaj pa delate ostale lepega?

Neposredna povezava do sporočila: 2849
17.2.2012 13:33:39   
MalaČebelica

Ojla,

kakšno vreme!!!!! user posted image user posted image user posted image

Pojeva kosilo in spet ven!!!!user posted image user posted image user posted image Hahhaa, samo ploskam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, Tulipan le ZIZA je ZAKON!!! Duda za kašnih 5 minut, potem pa le ZIZA!
Je pa sedaj že kar veliko pojedla kašice za kosilo, tak, da booooo!!!!user posted image

jaz sem tudi vesela da imamo tako lepo vreme user posted image user posted image user posted image

no vidiš kak je zdaj to, ko je ziza zakon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa saj to je samo enkrat v življenju. jaz, če sem čist iskrena, komaj čakam user posted image user posted image user posted image no, vprašajte me čez par mesecev, ko bom imela podočnjake do kolen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.