|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
15.2.2012 15:12:51   
tasa_m
SONČEEEEKKKK :-)

Mene pa je prej kolegica taaak razveselila! Me kliče kako je bilo na pregledu in to pa se začnema pogovarjat pa me vpraša če še velja, da mi da pol njen voziček ? Ma sem rekla da logično, da ji ga odkupim po solidni ceni (ima 2 leti starega Jane) pa je rekla da bo cela srečna samo da se ga losa :-) ker ga ma že pun kufer.
Tak da jupi jeee bomo vsaj nekje prišparali in za teh 300€ al pa več lahko Liji kupili kaj za v sobico (npr. jogi user posted image user posted image ) in user posted image komodo za cote. Jupiii, vesela, vesela, vesela :-)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
16.2.2012 7:39:46   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Tasa, super za take prijatelje! Ti privoščim!user posted image user posted image user posted image

No, zvečer sem Juliji pripravila flašo z riževo kašico in ni in ni potegnila...Drla se je zraven, ker je bila lačna...dala sem ji joško pa je bilo vse okej. Tak, da lahko kar neham sanjati o tem, da bi ji dajala flačko pred spanjem. Do takrat, ko pa bo po žlički pojedla za cel obrok pa je še dolga pot. Spala pa je potem okej in sicer od 19h do 23.30h in to v svoji postelji!user posted image user posted image user posted image Potem pa še 2x do jutra. Sedaj je budna že od 07.15 ure.

Sonček bo...zato greva na dolg sprehod danes...user posted image

Kosilo: dunajski puranji in svinjski zrezek, restan krompir in zelena solata.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
16.2.2012 8:11:29   
Nina00
Kokica jaz sem tudi poskusila z večerno riževo kašico na flašo, ker so mi takrat vsi govorili, da se verjetno zbuja, ker je lačen. No, moj jo je popil, a se zato ni nič manj zbujal user posted image  Sem po enem tednu poskušanja obupala in šla nazaj samo na mleko. Pa tudi, ko je že na žlico jedel zvečer, ni bilo opazne spremembe kar se spanja tiče.

Tasa super za voziček! Pa baje je to zelo dober voziček.
Na avtobusu pa verjamem, da ti je bilo slabo. Sta se pa potem pošteno razmigali. Še dobro, da je tvoja pupa tako pridna, da je hodila. Naš pobalin bi se zadnje čase samo nosil. Smo šli slab mesec nazaj na obisk k sorodnikom in z njimi na sprehos. So rekli, da je za slabo uro hoje. Ja, pa jade. Smo hodili dve uri. Še starejši se je na koncu ene 10 minut nosil, mali pa je morda vse skupaj hodil 10 minut. Sicer je bil čisto lep sprehod s par zanimivostmi za otroke, le najina hrbta sta trpela user posted image user posted image

Najaa kaj sedaj imate tako blizu vrtec, da ju vidiš kadar gredo ven? Super! Jaz pa porabil celo uro, če ju peljem ali grem iskat. No, saj ni vse v oddaljenosti. Si tudi gospodiča kar vzameta čas, da se preobujeta in oblečeta.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
16.2.2012 8:31:06   
Najaa
Dobro jutro.
tasa ja, Jane je fuuuul dober in lep voziček. user posted image
Nina, hribček imamo nasproti bloka, vrtec pa zraven hribčka, skoraj pa bi bil nasproti bloka. In jih gledam ja haha,sej je fajn sam če grem pa v trgovino al pa kam moram pa kar mal premislit, kje bom šla, da jih ne bom srečala. Ker naša Tija... to je noro. Pri 2,3,4 letih je šla v vrtec zelo rada, zdej pri 5ih pa skoz nekaj komplicira. user posted image Jo mora moj zjutri vozit, ker meni se srce para, ko začne z jokom pa mamiiiii pa trebušček boli... sej vem, da s tem sam izsiljuje ampak meni je tak hudo.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
16.2.2012 9:12:16   
MalaČebelica
Dobro jutro vsem. Danes je pa res en lep dan. Samo zjutraj je bilo vse tak ledeno, ko sem šla v službo, da sem skoraj čofnila user posted image user posted image user posted image

No, da povem, kako je bilo včeraj na pregledu. Vse je OK. Mali naj bi imel okoli 1.700g. Luleka ima še tudi vedno user posted image user posted image user posted image user posted image Se je že obrnil dol user posted image user posted image user posted image tak da vse tak kot mora bit. No, jaz sem edino malo pojamrala, ker se mi je do zdaj ene dvakrat ali trikrat zgodilo, da mi je ful srce razbijalo pa nisem sploh nič delala - sedela ali ležala in sem imela pulza 115. Potem pa sem še malo počivala in je bilo ok.... Sicer mi je G rekel, da je kaj takega lahko čisto normalno v nosečnosti, ampak ker vemo za moj pritisk (ki je mimogrede čisto ok user posted image user posted image user posted image user posted image ), me je vseeno poslal h kardiologu...

Kokica, upam, da se vaše noči čim prej umirijo. Jaz vseeno mislim, da je prav, da si probala ji dat kašico, ker si zdaj vidla kak je in si to lahko za ta trenutek to  izločila. ni neka tolažba po neprespani noči. samo saj bo enkrat bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasa user posted image user posted image user posted image za voziček. Te Janeje ful vsi hvalijo.

Ni, uživajte. Grem še nekaj delat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
16.2.2012 9:14:41   
KOKICA32
Bravo za MČ-jinega pubeca!!!! Pravi pubec!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
16.2.2012 9:16:31   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro.
Nina, hribček imamo nasproti bloka, vrtec pa zraven hribčka, skoraj pa bi bil nasproti bloka. In jih gledam ja haha,sej je fajn sam če grem pa v trgovino al pa kam moram pa kar mal premislit, kje bom šla, da jih ne bom srečala. Ker naša Tija... to je noro. Pri 2,3,4 letih je šla v vrtec zelo rada, zdej pri 5ih pa skoz nekaj komplicira. user posted image Jo mora moj zjutri vozit, ker meni se srce para, ko začne z jokom pa mamiiiii pa trebušček boli... sej vem, da s tem sam izsiljuje ampak meni je tak hudo.

Mislim, kake finte imajo tamali. Ful se spreminja njihova nagnjenost do vrtca. Sodelavka mi je tudi enkrat razlagala za njeno malo, da je imela pri 4ih ful neko krizo in ni hotla hodit pa je že bila od enega leta v vrtcu in nikoli problem.

Pri nas pa je bil od začetka taki problem, da mi je še zdaj slabo, ko se spomnim na to obdobje. Zdaj pa leti v vrtec ko zmešana. Zjutraj jo lahko peljema samo do garderobe in se sleče in preobuje in potem reče: Stop, zdaj pa vidva v službo. In potem teče sama do igralnice. Ful je posrečena user posted image user posted image user posted image Vzgojiteljici se pa pač zaderema "dobro jutro" 5 metrov pred igralnico in grema user posted image user posted image user posted image

Najaa, kak ste se zdaj odločili s šolo?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
16.2.2012 9:17:03   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image Maliiii peteeeeeeeeeek!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
16.2.2012 9:19:19   
MalaČebelica

Ja, se spomneš MČ, kako sva skupaj tarnali zarad teh najinih punc? user posted image Pa sta vseeno zrastli sam v tistem trenutku se sekiraš, hočeš ali nočeš. Sploh ker naša Tija je pa od začetka bila jedec in pol in mi ni bilo jasno, kaj je zdaj ta Nika tak čudna. user posted image user posted image

Nika ima vnetje ušes ja, je še na AB in ta teden doma oz. pri babici se pazi. user posted image

Ma ja, se spomnim, kolko živcev je šlo na ta račun. Naša Klara je sicer še vedno bolj drobiž in ima še vedno prebliske glede hranjenja - ni neki strašni jedec, oz. včasih poje ful, drugič spet nič... Ampak vsaj pri cotikah prišparam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Nikici pikici

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
16.2.2012 9:28:33   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tasa, super za take prijatelje! Ti privoščim!user posted image user posted image user posted image

No, zvečer sem Juliji pripravila flašo z riževo kašico in ni in ni potegnila...Drla se je zraven, ker je bila lačna...dala sem ji joško pa je bilo vse okej. Tak, da lahko kar neham sanjati o tem, da bi ji dajala flačko pred spanjem. Do takrat, ko pa bo po žlički pojedla za cel obrok pa je še dolga pot. Spala pa je potem okej in sicer od 19h do 23.30h in to v svoji postelji!user posted image user posted image user posted image Potem pa še 2x do jutra. Sedaj je budna že od 07.15 ure.

Fauš!!! Za sprehod, no za kosilo tut malo!user posted image Jaz pa res tak rada vozičkam, da bi lahko bila poklicna vozičkarica!user posted image

Čuj, kaj pa če ji ni slučajno dovolj priteklo na flašo - veš, če je pregosto, pa se mora preveč matrat - vprašam samo, jaz sem vedno kake take bedarije pomislila!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
16.2.2012 9:29:21   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

SONČEEEEKKKK :-)

Mene pa je prej kolegica taaak razveselila! Me kliče kako je bilo na pregledu in to pa se začnema pogovarjat pa me vpraša če še velja, da mi da pol njen voziček ? Ma sem rekla da logično, da ji ga odkupim po solidni ceni (ima 2 leti starega Jane) pa je rekla da bo cela srečna samo da se ga losa :-) ker ga ma že pun kufer.
Tak da jupi jeee bomo vsaj nekje prišparali in za teh 300€ al pa več lahko Liji kupili kaj za v sobico (npr. jogi user posted image user posted image ) in user posted image komodo za cote. Jupiii, vesela, vesela, vesela :-)

user posted image user posted image user posted image za tako dobre ljudi!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
16.2.2012 9:30:34   
Tulipan12

Bravo za MČ-jinega pubeca!!!! Pravi pubec!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
16.2.2012 9:33:59   
Tulipan12
To moram napisat:
Včeraj reče moja mami Lii, če se ji bosta prišla z Luko pokazat, ko bosta našemljena. Pa reče Lia: babi, oprosti, žal tokratuser posted image user posted image user posted image ne bo šlo. ??? Pa reče babi zakaj? Veš, moja prijateljicauser posted image Lija ima rojstni dan in grem k njej. Bom prišla enkrat drugič k tebi.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
16.2.2012 9:44:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Fauš!!! Za sprehod, no za kosilo tut malo!user posted image Jaz pa res tak rada vozičkam, da bi lahko bila poklicna vozičkarica!user posted image

Čuj, kaj pa če ji ni slučajno dovolj priteklo na flašo - veš, če je pregosto, pa se mora preveč matrat - vprašam samo, jaz sem vedno kake take bedarije pomislila!user posted image

vem ja....samo sem ji najprej dala cucelj za GH, pa se mi je zdelo, da kuj teče....potem pa sem ji dala tistega od 3 mesecev dalje, pa tudi ni hotela...tak, da...

Neposredna povezava do sporočila: 2814
16.2.2012 9:44:55   
KOKICA32

To moram napisat:
Včeraj reče moja mami Lii, če se ji bosta prišla z Luko pokazat, ko bosta našemljena. Pa reče Lia: babi, oprosti, žal tokratuser posted image user posted image user posted image ne bo šlo. ??? Pa reče babi zakaj? Veš, moja prijateljicauser posted image Lija ima rojstni dan in grem k njej. Bom prišla enkrat drugič k tebi.

user posted image user posted image user posted image
saj k babi gre v soboto, k Liji pa v nedeljo....

Neposredna povezava do sporočila: 2815
16.2.2012 10:00:31   
Tulipan12

To moram napisat:

user posted image user posted image user posted image
saj k babi gre v soboto, k Liji pa v nedeljo....

Sem ji rekla, ja. Pa je potem rekla, da če je pa v soboto prosta (ej, znoriš kake izraze uporablja), bo pa šla gledat atija v službo, ker ima vsako leto Pust-spust in s svojimi tečajniki smuča v maskah, potem pa imajo zabavo v areni!user posted image Vse ima naštudirano...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
16.2.2012 11:50:25   
MalaČebelica
Evo mene iz malice. Joj kak se mi pa danes spet nič ne da.... Še samo en teden in en dan user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2817
16.2.2012 11:59:37   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Evo mene iz malice. Joj kak se mi pa danes spet nič ne da.... Še samo en teden in en dan user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Odklukuješ na koledarju? Jaz sem to delala!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2818
16.2.2012 12:09:18   
MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image Odklukuješ na koledarju? Jaz sem to delala!user posted image

Samo v mislih user posted image user posted image user posted image user posted image nočem žalostit sodelavke, ki me bo nadomeščala in je vedno bolj v depresiji....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
16.2.2012 12:14:37   
KOKICA32

Samo v mislih user posted image user posted image user posted image user posted image nočem žalostit sodelavke, ki me bo nadomeščala in je vedno bolj v depresiji....

no, na namiznem koledarju sem mislila....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2820
16.2.2012 12:48:49   
MalaČebelica

no, na namiznem koledarju sem mislila....user posted image

he he - imama samo enega. in samo en računalnik itd user posted image user posted image user posted image user posted image

kak si pa ti? Julija spi?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
16.2.2012 13:19:23   
KOKICA32
Pa vredi sem....vreme dela čudeže!user posted image
Julija je ravnokar pojedla svoje kosilo, jaz pa tudi....sedaj počasi šibava po Valentina, potem pa še vsi skupaj na en sprehod. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2822
16.2.2012 13:31:19   
MalaČebelica

Pa vredi sem....vreme dela čudeže!user posted image
Julija je ravnokar pojedla svoje kosilo, jaz pa tudi....sedaj počasi šibava po Valentina, potem pa še vsi skupaj na en sprehod. user posted image

Kak lepo. Jaz tudi tak špegam ta sonček zunaj in komaj čakam, da bo ura tri user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
16.2.2012 20:14:08   
Najaa

Dobro jutro.

Mislim, kake finte imajo tamali. Ful se spreminja njihova nagnjenost do vrtca. Sodelavka mi je tudi enkrat razlagala za njeno malo, da je imela pri 4ih ful neko krizo in ni hotla hodit pa je že bila od enega leta v vrtcu in nikoli problem.

Pri nas pa je bil od začetka taki problem, da mi je še zdaj slabo, ko se spomnim na to obdobje. Zdaj pa leti v vrtec ko zmešana. Zjutraj jo lahko peljema samo do garderobe in se sleče in preobuje in potem reče: Stop, zdaj pa vidva v službo. In potem teče sama do igralnice. Ful je posrečena user posted image user posted image user posted image Vzgojiteljici se pa pač zaderema "dobro jutro" 5 metrov pred igralnico in grema user posted image user posted image user posted image

Najaa, kak ste se zdaj odločili s šolo?

Ja, takole je bilo do pred kratkim pri nas, da sem morala v garderobi rečt adijo in it, ona je šla pa sama v igralnico. Zdej pa kriza... Nika je pa čisto druga pesem. Ona ko prestopi prag igralnice, mene ne pozna več, ne obstajam, ne pomaha mi niti obrne se ne... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2824
16.2.2012 20:25:35   
KOKICA32
Čer!user posted image

Bo kakšna debata al kaj?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.