|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
6.2.2012 9:47:38   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Včeraj me je Lia vprašala kaj pomeni vrstnik? Pa ji začnem razlagat, pa potem naštevat, me nekje pri Valentinu prekine in reče: ja razumem mami, pa Anže in Tomaž sta še!user posted image

Mati ne teži,če razuuuumemeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Joj komaj čakam na take in ovake pogovoreuser posted image .

Najhuje je, ker večinoma ostaneš brez besed!user posted image T., ki je manj z njo, mi je zadnjič rekel, da ga je dobila že parkrat tako nepripravljenega, da je ostal brez besed. Je rekel, pa kdaj za vraga se je to ali ono naučila??? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
6.2.2012 9:48:16   
trezika
Končno se nas je sneg malo usmilil user posted image sva bli včeraj celi dan zunaj, je uživala na polno user posted image sva mogli izkoristit, ker mislim, da ne bo dolgo obstal user posted image

Mi še tudi nismo za takšne revije kot je Cicido.... knjigice ima sicer ful rada in ne vidim smisla, da bi ji že neke revije kupovala... bova pa šli danes popoldan v knjižnico in me prav zanima, kakšna bo reakcija in obnašanje....
ker zadnji čas je tako poredna da joj... potem pa jo še vsi po vrsti zagovarjajo, da živce izgubljam zraven... ker je pač ljubljenček pri vseh in bi ji vsi vse dovolili user posted image user posted image tako kot na primer, včeraj ko sva bili na obisku pri njeni prababici in se je igrala s Svitom.... potem pa sta se skregala za eno igračo in ga je samo vsekala po glavi (sicer jo je on pred tem že nekajkrat, ampak to je že druga zgodba... ) pa sem jo stran potegnila, ji povedala, da to tako ne gre... pa ga je potem še enkrat... sem vstala in rekla, da greva domov, če se bo tako obnašala... itak se je začela jokat, da ne bo več, da bo pridna.... prababica pa kar tja proti njej: ne, saj še ne gresta domov, mami se samo heca user posted image eh, se vidi, da bom ogromno energije porabla za to, da bom vztrajala pri svojem, ker mi vsi kar neki kontra sekajo... Maruša pa je že dost pametna, da to ve izkoriščat.... en dan bom samo pop....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
6.2.2012 9:48:28   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image sem rekla, da sem v formi, da ne bo zdaj katera čez mene govorila!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
6.2.2012 9:48:57   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dober dan!

Oooooooooooo srce ,ki ti hodiš kuča,posao al kako user posted image ????

točno tako user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
6.2.2012 9:50:17   
Tulipan12

Ti pač greš za spremljevalko avtomobila.Saj kjer so dobri avtomobili so tudi dobre ****user posted image .Se boš pač fotkala.Saj te lahko jaz pridem fotkat samo fotoaparat mi posodiuser posted image

user posted image user posted image user posted image po mojem je kakemu mehaniku v soboto vseeno, kdo mu kaj da, glavno mu je, da dobi pravi del po najnižji ceni, da lahko zrihta avto in gre iz garaže na kosilo!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
6.2.2012 9:51:05   
trezika

Včeraj me je Lia vprašala kaj pomeni vrstnik? Pa ji začnem razlagat, pa potem naštevat, me nekje pri Valentinu prekine in reče: ja razumem mami, pa Anže in Tomaž sta še!user posted image

Mati ne teži,če razuuuumemeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Joj komaj čakam na take in ovake pogovoreuser posted image .

Najhuje je, ker večinoma ostaneš brez besed!user posted image T., ki je manj z njo, mi je zadnjič rekel, da ga je dobila že parkrat tako nepripravljenega, da je ostal brez besed. Je rekel, pa kdaj za vraga se je to ali ono naučila??? user posted image

mislim, da mene mala vsaki dan že dobi na kako foro, da ostanem brez besed user posted image včeraj zvečer, ko sva se spat spravljali, se kar naenkrat na trebuh vleže in reče: mami, zmasiraj me, ker me ful križ boli user posted image
user posted image user posted image user posted image jaz sem mislila, da me bo konec od smeha

Neposredna povezava do sporočila: 2481
6.2.2012 9:58:52   
KOKICA32

Ta teden je taki fajni, dva delovna dneva, en počitek, pa spet dva, pa vikend! Obožujem praznike ob sredah, ker tak lepo razpolovijo teden!user posted image

Jaz tuiiiii!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2482
6.2.2012 9:59:06   
Tulipan12

Končno se nas je sneg malo usmilil user posted image sva bli včeraj celi dan zunaj, je uživala na polno user posted image sva mogli izkoristit, ker mislim, da ne bo dolgo obstal user posted image

Mi še tudi nismo za takšne revije kot je Cicido.... knjigice ima sicer ful rada in ne vidim smisla, da bi ji že neke revije kupovala... bova pa šli danes popoldan v knjižnico in me prav zanima, kakšna bo reakcija in obnašanje....
ker zadnji čas je tako poredna da joj... potem pa jo še vsi po vrsti zagovarjajo, da živce izgubljam zraven... ker je pač ljubljenček pri vseh in bi ji vsi vse dovolili user posted image user posted image tako kot na primer, včeraj ko sva bili na obisku pri njeni prababici in se je igrala s Svitom.... potem pa sta se skregala za eno igračo in ga je samo vsekala po glavi (sicer jo je on pred tem že nekajkrat, ampak to je že druga zgodba... ) pa sem jo stran potegnila, ji povedala, da to tako ne gre... pa ga je potem še enkrat... sem vstala in rekla, da greva domov, če se bo tako obnašala... itak se je začela jokat, da ne bo več, da bo pridna.... prababica pa kar tja proti njej: ne, saj še ne gresta domov, mami se samo heca user posted image eh, se vidi, da bom ogromno energije porabla za to, da bom vztrajala pri svojem, ker mi vsi kar neki kontra sekajo... Maruša pa je že dost pametna, da to ve izkoriščat.... en dan bom samo pop....

trezika, si bo treba novega člana omislit, se bo vse porazdelilo!user posted image
Jaz sem Lii zadnjič opisovala razliko med vrtcem in babico in en izmed kriterijev je bil, da babice razvajajo. Spet kaj to pomeni? Pa sem ji lepo z+razložila, da kaj njej babice dovolijo in ji jaz ne ipd... Pa je rekla, da ji babici full dovolita, potem pa sem jaz, nazadnje pa ati. Da jo on najbolj skrega.user posted image No, potem ti je lahko jasno po kakem principu ona deluje, ker se zaveda, kje lahko gre do katere meje.
Sem pa jo včeraj izdatno pohvalila pred atijem, ker je bila res zlata, pa je priletela k meni in rekla: hvala mami, najraje te imam na celem svetu!user posted image Torej se je zavedala moje izjave, ki je prišla čisto spontano.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
6.2.2012 10:01:02   
KOKICA32

Eno vprašanje a se vam zdi smiselno imet cicido oziroma najdete kaj v njem kar bi bilo za naše junake?????

Mi ga imamo letos naročenega in kar pridno rešuje in lepi nalepkice. Pa Moj planet ima tudi...tega mu je dedi že lani naročil.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
6.2.2012 10:02:04   
trezika

trezika, si bo treba novega člana omislit, se bo vse porazdelilo!user posted image
Jaz sem Lii zadnjič opisovala razliko med vrtcem in babico in en izmed kriterijev je bil, da babice razvajajo. Spet kaj to pomeni? Pa sem ji lepo z+razložila, da kaj njej babice dovolijo in ji jaz ne ipd... Pa je rekla, da ji babici full dovolita, potem pa sem jaz, nazadnje pa ati. Da jo on najbolj skrega.user posted image No, potem ti je lahko jasno po kakem principu ona deluje, ker se zaveda, kje lahko gre do katere meje.
Sem pa jo včeraj izdatno pohvalila pred atijem, ker je bila res zlata, pa je priletela k meni in rekla: hvala mami, najraje te imam na celem svetu!user posted image Torej se je zavedala moje izjave, ki je prišla čisto spontano.

da se človek kar stopi user posted image user posted image user posted image ja, pametno so že ful in točno vedo, pri komu lahko kaj dosežejo....

Neposredna povezava do sporočila: 2485
6.2.2012 10:05:45   
tasa_m

Ti pač greš za spremljevalko avtomobila.Saj kjer so dobri avtomobili so tudi dobre ****user posted image .Se boš pač fotkala.Saj te lahko jaz pridem fotkat samo fotoaparat mi posodiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
6.2.2012 10:05:47   
tasa_m

Ta teden je taki fajni, dva delovna dneva, en počitek, pa spet dva, pa vikend! Obožujem praznike ob sredah, ker tak lepo razpolovijo teden!user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2487
6.2.2012 10:05:49   
tasa_m

Persida jaz sem tudi v akciji!user posted image
Ja, HB za malo zime, Lii je bundica že zelo tesna, upam, da se do aprila zvlečemo iz tega mraza, če ne bo treba novo kupovat!user posted image
Luka pa ima 2 kombinizončka, tak da nosečke in mamice z manjšimi, imamo moder in rjav kombinizonček 74/80, skoraj neuporabljeno - zapomnite si za drugo leto!user posted image
Mi smo pa na srečo dobili komplet kombinizon, drugače bi ji tud mogla bundo kupovat.

Čebelica, zapomni si user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2488
6.2.2012 10:05:51   
tasa_m

Eno vprašanje a se vam zdi smiselno imet cicido oziroma najdete kaj v njem kar bi bilo za naše junake?????
Mi še ne bomo imeli. Vsaj zaenkrat še ne, ker ne vidim smisla še v tem. Rzlog: premali so še :)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
6.2.2012 10:05:52   
tasa_m

Po mojem je odvisno od otroka. Jaz vidim, da za Lio to še ni. Ji tu pa tam kako revijo kupim, pa vidim, da je zainteresirana samo za kake nalepke, če so not, ostalo pregleda in je to to. Sicer pa je verjetno po meni, jaz poledam kaka je moda, člankov sploh ne berem in je to to.user posted image
enako kot pr nam. Nalepke so IN ostalo aut user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2490
6.2.2012 10:06:59   
PERSIDA
Brihtne so te naše male glave ni kaj.Še preveč.

Kokica in kaj ti je všeč v tej reviji razen nalepk????

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
6.2.2012 10:07:06   
tasa_m

Maruša pa je že dost pametna, da to ve izkoriščat.... en dan bom samo pop....
user posted image user posted image mogla sem se nasmejat. Itak da vejo kak pa kaj. user posted image mali...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
6.2.2012 10:08:08   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz tuiiiii!!!! user posted image user posted image user posted image

takrat ko si v službi a ne? Zdaj ti je tak vseeno za praznike user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
6.2.2012 10:08:37   
PERSIDA
Dober dan gospična taša.A niste na šihtu danes????

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
6.2.2012 10:09:21   
tasa_m
Tak babuške, še točno en teden pa upam, da zagledam  user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
6.2.2012 10:10:04   
tasa_m

popoldan gospa, popoldan :)
Zdaj sem gledala tisto sanjsko poroko na SLO 1. Ma seke sploh spoznala nisem. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
6.2.2012 10:10:15   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kakšen user posted image ??????

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
6.2.2012 10:11:03   
PERSIDA

Zdaj sem gledala tisto sanjsko poroko na SLO 1. Ma seke sploh spoznala nisem. user posted image

Te,pa je ona tudi sodelovala al kaj????

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
6.2.2012 10:15:14   
tasa_m

Kakšen user posted image ??????

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
6.2.2012 10:16:05   
tasa_m

Te,pa je ona tudi sodelovala al kaj????

Ona je bla na poroki ja, pa Lijina vzgojiteljica tudi.
So Primoževi full dobri družinski prijatelji že od malih nog z nevestinimi starši, te pa so bli povabljeni.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
DOGODKI za OTROKE v FEBRUARJU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu februarju - od gledaliških in kino pr...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.