trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Končno se nas je sneg malo usmilil sva bli včeraj celi dan zunaj, je uživala na polno sva mogli izkoristit, ker mislim, da ne bo dolgo obstal Mi še tudi nismo za takšne revije kot je Cicido.... knjigice ima sicer ful rada in ne vidim smisla, da bi ji že neke revije kupovala... bova pa šli danes popoldan v knjižnico in me prav zanima, kakšna bo reakcija in obnašanje.... ker zadnji čas je tako poredna da joj... potem pa jo še vsi po vrsti zagovarjajo, da živce izgubljam zraven... ker je pač ljubljenček pri vseh in bi ji vsi vse dovolili tako kot na primer, včeraj ko sva bili na obisku pri njeni prababici in se je igrala s Svitom.... potem pa sta se skregala za eno igračo in ga je samo vsekala po glavi (sicer jo je on pred tem že nekajkrat, ampak to je že druga zgodba... ) pa sem jo stran potegnila, ji povedala, da to tako ne gre... pa ga je potem še enkrat... sem vstala in rekla, da greva domov, če se bo tako obnašala... itak se je začela jokat, da ne bo več, da bo pridna.... prababica pa kar tja proti njej: ne, saj še ne gresta domov, mami se samo heca eh, se vidi, da bom ogromno energije porabla za to, da bom vztrajala pri svojem, ker mi vsi kar neki kontra sekajo... Maruša pa je že dost pametna, da to ve izkoriščat.... en dan bom samo pop.... trezika, si bo treba novega člana omislit, se bo vse porazdelilo! Jaz sem Lii zadnjič opisovala razliko med vrtcem in babico in en izmed kriterijev je bil, da babice razvajajo. Spet kaj to pomeni? Pa sem ji lepo z+razložila, da kaj njej babice dovolijo in ji jaz ne ipd... Pa je rekla, da ji babici full dovolita, potem pa sem jaz, nazadnje pa ati. Da jo on najbolj skrega. No, potem ti je lahko jasno po kakem principu ona deluje, ker se zaveda, kje lahko gre do katere meje. Sem pa jo včeraj izdatno pohvalila pred atijem, ker je bila res zlata, pa je priletela k meni in rekla: hvala mami, najraje te imam na celem svetu! Torej se je zavedala moje izjave, ki je prišla čisto spontano. da se človek kar stopi ja, pametno so že ful in točno vedo, pri komu lahko kaj dosežejo....
|