|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
6.2.2012 9:22:46   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Vikend je minil....bilo je polno snežnih užitkov...temperatre so bile znosne, zato je bila tudi Julija zunaj....Valentin pa se je sankal in vozil z bobom....vsak naplužen hribček je izkoristil za to, da se je iz njega spustil al po riti ali v bobu.user posted image
Sedaj pa spet sneži, jaz pa moram v MB....user posted image

user posted image user posted image user posted image Isto kot Lia! Najlepše se ji je bilo metat v kupe snega! Luka se je sankal, vozil z bobom, Lio pa sem vlekla s smučkami po hofu! Pa tobogan zelooooooo drsi, ko je sneg gor, jupiiiiiii!!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
6.2.2012 9:23:16   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image spet sem v piflarski formi!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
6.2.2012 9:24:16   
PERSIDA
Morgen.
Nasankat se nam še ni uspelo smo imeli preveč snega za odkidatuser posted image .Sicer sem ,pa vesela snega moram priznat.Moram jutri v mb že zelo zgodaj ,pa upam,da bo normalno stanje na cestah.
Po novem sem brez enega zoba tak,da pri 35 prvi umetni mi ne gineuser posted image ampak kaj hočemo tako je.Se mi je kar naenkrat zlomil še tisti mali ostanek zoba ,pa plomba vse sem naenkrat imela  v ustih.Jutri grem ,če mi bo lahko še to malenkost ven zmaknila ali bom mogla na kirurgijo bomo videli pol,pa lepo po novi zob.Bom vidla kaka bo cena sicer grem n hrvaško.

Sem,pa po novem zelo vesela ,ker smo sprejeli vrtec in je to nekaj vsakdanjega.In celo zimske škornje smo uspeli obut- alujuja hb za sneguser posted image .Kaj hočemo uveljavlamo svojo voljo in svoj okususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do oblačenja in obuvanja.Sem že davno rekla ,da bi mogo bit T. brez pimpijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

In ve vse pod kontrolo??? kokič vidim ,da je v akciji.....ostale???

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
6.2.2012 9:24:39   
Tulipan12
Ta teden je taki fajni, dva delovna dneva, en počitek, pa spet dva, pa vikend! Obožujem praznike ob sredah, ker tak lepo razpolovijo teden!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2454
6.2.2012 9:27:17   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ta teden je taki fajni, dva delovna dneva, en počitek, pa spet dva, pa vikend! Obožujem praznike ob sredah, ker tak lepo razpolovijo teden!user posted image

Podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .S tem ,da bom še v četrtek doma verjetno ,ker moram na roditeljski sestanek ,pa je ravno taka nora ura ,da nikak ne gre ven - vsak izgovor je doberuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2455
6.2.2012 9:30:56   
Tulipan12
Persida jaz sem tudi v akciji!user posted image
Ja, HB za malo zime, Lii je bundica že zelo tesna, upam, da se do aprila zvlečemo iz tega mraza, če ne bo treba novo kupovat!user posted image
Luka pa ima 2 kombinizončka, tak da nosečke in mamice z manjšimi, imamo moder in rjav kombinizonček 74/80, skoraj neuporabljeno - zapomnite si za drugo leto!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2456
6.2.2012 9:32:17   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .S tem ,da bom še v četrtek doma verjetno ,ker moram na roditeljski sestanek ,pa je ravno taka nora ura ,da nikak ne gre ven - vsak izgovor je doberuser posted image

Kak pa to potem v službi opravičiš?user posted image Al maš ure za potrošit?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
6.2.2012 9:32:50   
PERSIDA
tulipanček - ti si itak preveč pridnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2458
6.2.2012 9:33:36   
PERSIDA

Nikoli ne razlagam zakaj rabim dopust.

Neposredna povezava do sporočila: 2459
6.2.2012 9:33:40   
Tulipan12

Glede česa?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
6.2.2012 9:34:16   
PERSIDA

Vsesplošnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2461
6.2.2012 9:35:17   
Tulipan12

Nikoli ne razlagam zakaj rabim dopust.

Ne, ne, saj nisem mislila, da bi razlagala, sam nisem vedla, da pač vzameš dopust. Aha, to je to. Jaz ga mam malo (cca 25 dni - nisem si še uspela pogledat), pa mi ga je škoda, ker vem, da ga bom za dejanske dopuste potrebovala.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
6.2.2012 9:35:50   
PERSIDA
Eno vprašanje a se vam zdi smiselno imet cicido oziroma najdete kaj v njem kar bi bilo za naše junake?????

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
6.2.2012 9:36:03   
Tulipan12

Vsesplošnouser posted image

user posted image daleč od tega!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
6.2.2012 9:38:11   
Tulipan12

Eno vprašanje a se vam zdi smiselno imet cicido oziroma najdete kaj v njem kar bi bilo za naše junake?????

Po mojem je odvisno od otroka. Jaz vidim, da za Lio to še ni. Ji tu pa tam kako revijo kupim, pa vidim, da je zainteresirana samo za kake nalepke, če so not, ostalo pregleda in je to to. Sicer pa je verjetno po meni, jaz poledam kaka je moda, člankov sploh ne berem in je to to.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
6.2.2012 9:38:23   
PERSIDA
 Jaz bom tudi v primanjklaju ,bom že kako soboto noter spravla ,pa bo.Še za lani mi manjkajo ure ,ker nisem bila doma po svoji krivdi.Ur,pa jaz nimam v dobro ,ker jih ne smem met.Razen kake izjeme za primanjklaj ur.jaz itak delam osem ur ,pa imam dva dni pokrito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
6.2.2012 9:39:51   
Tulipan12
Včeraj me je Lia vprašala kaj pomeni vrstnik? Pa ji začnem razlagat, pa potem naštevat, me nekje pri Valentinu prekine in reče: ja razumem mami, pa Anže in Tomaž sta še!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2467
6.2.2012 9:40:01   
trezika
Dober dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2468
6.2.2012 9:40:58   
PERSIDA
Meni je škoda samo za nalepke kupovat ,da jih pol skup zmučkata.Ma tak sprašujem ,ker skoz dobim v vrtcu letak ,pa meni ne sede .Imam bolj namen začet v knjižnico hodit in jima knjigice prinest.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
6.2.2012 9:42:10   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dober dan!

Oooooooooooo srce ,ki ti hodiš kuča,posao al kako user posted image ????

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
6.2.2012 9:42:25   
Tulipan12

Jaz bom tudi v primanjklaju ,bom že kako soboto noter spravla ,pa bo.Še za lani mi manjkajo ure ,ker nisem bila doma po svoji krivdi.Ur,pa jaz nimam v dobro ,ker jih ne smem met.Razen kake izjeme za primanjklaj ur.jaz itak delam osem ur ,pa imam dva dni pokrito.

Jaz pa nimam v soboto tu kaj za delat, razen, da grem v trgovino prodajatuser posted image , ampak boljše, da ne bi bilo nobene stranke, ker vem samo kak žarnice zgledajo, pa kako olje in antifriz, če pa mi kaki napenjalec pokažeš, pa se mi ne sanja, kateri je!user posted image
No, saj to sem mislila, če lahko kdaj delaš 8 ur, pa s tem nadoknadiš...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
6.2.2012 9:43:17   
PERSIDA

Včeraj me je Lia vprašala kaj pomeni vrstnik? Pa ji začnem razlagat, pa potem naštevat, me nekje pri Valentinu prekine in reče: ja razumem mami, pa Anže in Tomaž sta še!user posted image

Mati ne teži,če razuuuumemeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Joj komaj čakam na take in ovake pogovoreuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2472
6.2.2012 9:44:15   
Tulipan12

Meni je škoda samo za nalepke kupovat ,da jih pol skup zmučkata.Ma tak sprašujem ,ker skoz dobim v vrtcu letak ,pa meni ne sede .Imam bolj namen začet v knjižnico hodit in jima knjigice prinest.

Ja, ja, mi redno hodimo v knjižnico, pa ko grem v knjigarno v Svet knjige, jo tut zraven vzamem, imajo full lušno v prvem nadstropju za otroke, pa si tam malo kaj pogledava.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
6.2.2012 9:45:09   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dober dan!

Oooooooooooo srce ,ki ti hodiš kuča,posao al kako user posted image ????

user posted image user posted image user posted image

Dan, trezika!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
6.2.2012 9:45:36   
PERSIDA
Ti pač greš za spremljevalko avtomobila.Saj kjer so dobri avtomobili so tudi dobre ****user posted image .Se boš pač fotkala.Saj te lahko jaz pridem fotkat samo fotoaparat mi posodiuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.