|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
2.2.2012 14:18:33   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja ja, jaz sem tudi nekaj takega, če vse skupaj seštejem.

No Tiji se je stanje poslabšalo in sicer ima kar vročino, grlo vedno bolj rdeče in boleče, pa bruhala je. Zdej pa ne vem, al jo peljem h zdravniku danes al počakam na jutri?

Ojoj! user posted image user posted image user posted image za Tijo! Nimam nekih izkušenj s tem, kdaj peljem. Jaz se ravnam situaciji primerno, recimo zadnjič je Luka kričal, ko sem priletela iz službe, sem ga pobasala in sva šla k dežurnemu. Vneta ušesa. Je bil pa žnodrav in tečen, kašljal kot stari ded 10 dni, pa nisem šla. Po občutku. Samo zdaj je full mrzlo zunaj, pa z vročino...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
2.2.2012 14:21:45   
Najaa
Sej občutek mi pravi, da naj počakam do jutri. Če bi mela bele pike na grlu, bi takoj šle, tak pa...

Piha pa ko 100 user posted image , sploh ni ven za it. Pa še bolj mrzlo bo. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
2.2.2012 14:35:25   
Tulipan12

Sej občutek mi pravi, da naj počakam do jutri. Če bi mela bele pike na grlu, bi takoj šle, tak pa...

Piha pa ko 100 user posted image , sploh ni ven za it. Pa še bolj mrzlo bo. user posted image

Pri nas ne piha tak fejst, ampak mraz pa je oni prav do kosti. Taki suhi. Je smešno, ko greš ven, ko je -10, pa ne rabiš čohat leda. Zebe pa brrrrrrrrrrrrrrrr!user posted image
Drug teden pa neki sneg, potem bo pa vse zmrznjeno!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
2.2.2012 18:31:13   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

ej, ene pa res niste nikol zadovoljne. user posted image user posted image
Veš, da se hecam, vem da je blesavo ko dol visi. Jaz ko dam modrc dol a veš kam padejo? Do kolen!!! user posted image user posted image user posted image So me čist izcuzali no.

user posted image user posted image user posted image

Te veš kak zgleda pri meni, ko sem 3 leta dojila!user posted image
Tulipan, ČISTO OKej si. user posted image
nehe jamrat user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
2.2.2012 18:32:14   
tasa_m
Kak je pa moj ded smotan. Pa kaj ga naj vstrelim danes.
Mu rečem nj kartuše zamenja pa začne če jaz ne znam. rečem ne in začne jamrat kak je za vse sam.
Da ga ubijem, zdaj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
2.2.2012 20:22:04   
KOKICA32
Hahhahaha, Tasa, če je pa zmatran!user posted image user posted image user posted image Ti jih jaz pridem zamenjati?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
2.2.2012 20:22:30   
KOKICA32
Tija user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
2.2.2012 20:35:22   
tasa_m
Saj sem zamenjala, samo sem tak ****rla, ker mi pol printalo ni da se je moral zbudit in pogledat user posted image  user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
2.2.2012 20:47:36   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Saj sem zamenjala, samo sem tak ****rla, ker mi pol printalo ni da se je moral zbudit in pogledat user posted image  user posted image  

sta se pa pobotala, ne?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
3.2.2012 7:34:55   
KOKICA32
Dobro hladno jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
3.2.2012 8:02:33   
Najaa
Brrrrrrr, sem eno uro prej Niko peljala danes, ker sem šla na rentgen zob, pa sva stopli v -7 user posted image . Kako je mrzlooooo! Ne maram zimeeeeee!
Tija ni boljše, slabše pa tudi ne. Odločila sem se, da jo peljem pokazat, ker pol je vikend in po dežurnih se mi ne da spet hodit. Grlo ima zelo rdeče, vročino, pa boga je, vidi se da jo kuha. Spala je pa dobro.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
3.2.2012 8:25:04   
KOKICA32
Pri nas je še vedno -9!!!! Brrrrr!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz ne da ne maram zime, samo res ne maram take kot je sedaj...zeloooo mrzlo in brez snega....user posted image
Upam, da čez vikend pade sneg in se dvignejo temperature vsaj na ničlo.user posted image

Danes ne bova šli nič v mesto na sprehod, ker se mi zdi, da so me včeraj vsi tak čudno gledali, ko sem bila na sprehodu z Julijo, da....Bova kar tu pri nas šli, da bo zaspala.

Tudi naša noč je bila okej...Julija vedno lepše spi....vsaj do lune.user posted image

Kosilo: danes bodo pečene perutničke, krompirček v kosih in zelena solatka....pa juha z žličniki (še od včeraj).user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
3.2.2012 8:25:49   
KOKICA32
Tija, še danes zate:user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
3.2.2012 8:27:09   
KOKICA32
Včeraj sem si kupila preko Kupunka: obisk KISIKOVE KOMORE ALI INFRARDEČE PARNE KOMORE + PEELING CELEGA TELESA + NANOS ANTICELULITNE KREME! Plačajte zgolj 16,80 € za 50 minutno terapijo z razstrupljevalnim in pomlajevalnim učinkom....grem pa že v ponedeljek....pa da vidimo! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
3.2.2012 9:18:28   
Najaa
user posted image Kokica poročaj.
Pa hvala za pikepoke, se se bo zvlekla.
Mal razmišljava, da bi prestavila vpis v šolo... Da bi mela vsaj še eno leto, da se izkoplje iz teh bolezni. Pa še drugi faktorji so... Bomo vidli.

Kokica jaz bi te tudi čudno gledala. user posted image Sej se hecam. Jaz sem vedno za ven it sam tak ko pa zadnje dni piha, to pa ne. To mi pa ni pa mojima tud ne. Po vrtcu kar sami rečeta, da bi šli raje domov. V vrtcu pa grejo ven, vsaj pri Tiji. Pri njih ni zime za eskime. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
3.2.2012 9:27:02   
KOKICA32
Najaa, pri nas skoraj, da ne piha....tak da...Pa kot sem že rekla je Julija še v košari in ko prideva domov ima lička topla, saj mraz do nje ne pride. Tak...Zato sva zunaj!user posted image

Tudi pri Valentinu v vrtcu hodijo ven in prav se mi zdi tako. Včeraj popoldan je želel na tobogan a temu nisem ustregla. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
3.2.2012 15:14:59   
tasa_m
KONČNO mi je odprlo da lahko še jaz kaj napišem.
Zjutraj sem mislila, da bom ledena kocka ko sem šla z Lijo do vrtca, pol pa od mesta do DURSa vložit olajšavo. Brrrr, mrzlo, pa še kapo sem neki zgubla in me je v ušesa tak zazeblo, da sem mislila da jih več niam user posted image
Zdaj pa grem proti službi. Mi pa je včeraj poslovodja v drugi poslovalnici povedala nekaj kar se čist strinjam. Sem pa se MČ nate spomnila user posted image . Rekla mi je nekaj v tem smislu: samo številka si, in takoj ko boš šla v bolniško boš nadomestljiva. Tako da glej samo nase! In ima prav. Prvič ko se bom slabo počutla bom šla v bolniško, za tistih 50€ nebom ne bolj bogata in ne bolj revna. Pač nebomo imeli 10 čipsov doma pa bo user posted image user posted image

Tija pikapolonice pošiljam.
Kokica veš da mi je vseeee prav! user posted image Zdaj še malo preveliko v bedrah ampak načeloma prav. Sem bila kar v šoku, ker ti si tak suha proti meni. HVAAALAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bove pa se za račun zmenle, nebo šlo to brez vsega!

Tak, zdaj pa se grem oblačit. Po Lijo gre tašča, ker je T. spet na Ptuju. Bom počasi začela dvomit da je tak dolgo v službi  user posted image ker pri plači 18ega se nič ne pozna! user posted image

Lepo bodite,  lep vikend in se tipkamo še kaj.

Poljubčkeee

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
3.2.2012 17:10:24   
Najaa
Kokica sej ko sta moji bili tak majhni, smo tudi bile skoz vzunaj. V tisti košari je komaj kaka sapica prišla do njiju.

tasa to je živa resnica. Sej veš, kaj se je meni zgodilo, ko sem se forsirala in delala delala tudi ko sem komaj stala na nogah. Na koncu sem zgubila službo. Ni hvaležnosti, sploh pa v teh časih ne. Takoj si zamenljiv in pozabijo te... Za tistih 50€ pa tudi ne boš bolj bogata, je zdravje le na prvem mestu.

S Tijo sva bile pri zdravniku in je angina (potrjena tudi z brisom). Dobila je prvič Ospen tablete in že pri prvi sva se namatrale, da je šlo dol... kje je še 10 dni na 8 ur? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
4.2.2012 13:12:16   
KOKICA32
Tasa, super, da ti je vse prav!!!! user posted image user posted image user posted image Tiste dvojne hlače sem tudi jaz dobila od sodelavke in so meni bile le na koncu prav! Za čez poletje pa sem si jaz nakupila dolge T majice in jih lahko nosiš še sedaj, le čez zize so mogoče malo raztegnjene.user posted image

Številka- ja se strinjam!!!user posted image   Pa sem obakrat delala do konca!user posted image Trola!!!

Snegec pada....sem že 2x stopnice pometala, pa ne bom več, ker nima smisla...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
4.2.2012 13:13:49   
KOKICA32
Tija, da bodo tabletke šle čimlažje dol....user posted image user posted image user posted image Zakaj pa ni dobila sirupa?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
4.2.2012 20:45:55   
tasa_m
Kak pa lepo sneguje user posted image

Večer user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
4.2.2012 23:02:09   
PERSIDA
Kak si ljubavi ti sneg ne more do živega si previsoko doma ne ? user posted image

Pri nas je bilo takšno veselje ko sta gledala kako je začeo snežit ,da sem bila ravno šokiranauser posted image .Tak,da jutri z vso bojno opremo gremo na sneg in sprobat naše sanke user posted image :No bolj jih bo mati furala ,ker so plastične in mati ne sme na njih user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
6.2.2012 8:18:36   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
6.2.2012 8:20:52   
KOKICA32
Vikend je minil....bilo je polno snežnih užitkov...temperatre so bile znosne, zato je bila tudi Julija zunaj....Valentin pa se je sankal in vozil z bobom....vsak naplužen hribček je izkoristil za to, da se je iz njega spustil al po riti ali v bobu.user posted image
Sedaj pa spet sneži, jaz pa moram v MB....user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
6.2.2012 9:20:57   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.