|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
6.2.2012 10:22:26   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober dan gospična taša.A niste na šihtu danes????
popoldan gospa, popoldan :)
Zdaj sem gledala tisto sanjsko poroko na SLO 1. Ma seke sploh spoznala nisem. user posted image

Te,pa je ona tudi sodelovala al kaj????

Ona je bla na poroki ja, pa Lijina vzgojiteljica tudi.
So Primoževi full dobri družinski prijatelji že od malih nog z nevestinimi starši, te pa so bli povabljeni.

Aha fršten user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
6.2.2012 12:14:30   
tasa_m
Zdaj pa si grem rivoščit eno vročo kopel v bano....
da se vsaj malo segrejem user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
6.2.2012 12:19:18   
Tulipan12

Tak babuške, še točno en teden pa upam, da zagledam  user posted image .

Kakšen user posted image ??????

user posted image user posted image user posted image

Moški!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
6.2.2012 12:20:28   
Tulipan12

Ti kr, ti kr! Jaz pa mam v pisarni 25C, praktično bi lahko delala v kratkih rokavih!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
6.2.2012 13:02:54   
Tulipan12
Zdaj gledam novi račun za telefon. Hmmm... vsak mesec imam cca 1-2 več. Štartala sem nekje s 25evri, zdaj sem na 38???? Se še kateri to dogaja? Pa bi po logiki morala met prej več, ker sem bila na porodniški, na dooolgih sprehodih, kjer sem lahko lapala mile volje!user posted image V glavnem sem besna!!!user posted image Ta mesec obljubim, bom zelo pazljiva, pa da vidim, če se mi ponavlja zgodba, ki sem jo imela pri Mobitelu... ko sem kar naenkrat dobivala vedno višje položnice, na koncu že za 80-100 evrov, tudi ko sem bila na dopustu brez telefona!!!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
6.2.2012 13:13:57   
Tulipan12
Pa kje vse tavate v tem snegu? Sem mislila, da bo danes kaj več akcije tu gor, ker je zunaj tako... še v službi nimam neke gužve, pa se mi čveka!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2506
6.2.2012 13:33:31   
KOKICA32

Brihtne so te naše male glave ni kaj.Še preveč.

Kokica in kaj ti je všeč v tej reviji razen nalepk????

Beremo mu in on posluša....tisti labirinti so okej, ker jih že kar reši, pa zadnjič sva brala o tem zakaj zehamo in mu je bilo zanimivo...no, mojemu je!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
6.2.2012 13:33:33   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ta teden je taki fajni, dva delovna dneva, en počitek, pa spet dva, pa vikend! Obožujem praznike ob sredah, ker tak lepo razpolovijo teden!user posted image

Seveda...le da je ač družina na kupu!user posted image

Jaz tuiiiii!!!! user posted image user posted image user posted image

takrat ko si v službi a ne? Zdaj ti je tak vseeno za praznike user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
6.2.2012 13:33:35   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image NORMNALNOOOOO!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
6.2.2012 13:35:05   
tasa_m

Ti kr, ti kr! Jaz pa mam v pisarni 25C, praktično bi lahko delala v kratkih rokavih!user posted image
Mi pa 18C. GROZA. Kaj mi pomagajo novi radiatorji, če mam mrzlo v stanovanju. ****omilomater pa radiatorji in vse skup...pa toti Kralj ko si vse v žep deva...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2510
6.2.2012 13:35:54   
KOKICA32
Sem bila prejle v tej kisikovi komori..pa kej vem no....to je kot savna, vendar le do temperature 47 stopinj....pol ure si noter, nato piling telesa, tuš, pa anticelulitna krema....vse skupaj 1 uro....Mleko je zdržalo, ga je Julija že pila.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
6.2.2012 13:36:24   
trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
6.2.2012 13:36:29   
tasa_m

Zdaj gledam novi račun za telefon. Hmmm... vsak mesec imam cca 1-2 več. Štartala sem nekje s 25evri, zdaj sem na 38???? Se še kateri to dogaja? Pa bi po logiki morala met prej več, ker sem bila na porodniški, na dooolgih sprehodih, kjer sem lahko lapala mile volje!user posted image V glavnem sem besna!!!user posted image Ta mesec obljubim, bom zelo pazljiva, pa da vidim, če se mi ponavlja zgodba, ki sem jo imela pri Mobitelu... ko sem kar naenkrat dobivala vedno višje položnice, na koncu že za 80-100 evrov, tudi ko sem bila na dopustu brez telefona!!!user posted image
Ojej.
Ne, jaz skoraj da ne prekoračim 17€ tak da tu sem res zelo pridna. No, zdaj sem imela 2-krat 23€ in prvič da sem porabla vseh 1000smsov in da sem morala smse še plačat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2513
6.2.2012 13:37:48   
tasa_m

Sem bila prejle v tej kisikovi komori..pa kej vem no....to je kot savna, vendar le do temperature 47 stopinj....pol ure si noter, nato piling telesa, tuš, pa anticelulitna krema....vse skupaj 1 uro....Mleko je zdržalo, ga je Julija že pila.user posted image
Kaj je mela kuhano mleko danes? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
6.2.2012 13:37:50   
trezika

Mi pa 18C. GROZA. Kaj mi pomagajo novi radiatorji, če mam mrzlo v stanovanju. ****omilomater pa radiatorji in vse skup...pa toti Kralj ko si vse v žep deva...user posted image user posted image user posted image

ojoj.... mi imamo nekje 22 stopinj, pa me celi cajt neki zebe

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
6.2.2012 13:38:51   
KOKICA32

Kaj je mela kuhano mleko danes? user posted image

malo pa res---user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
6.2.2012 13:40:12   
tasa_m
evo, prej sem si kopel privoščla. Termometer je kuj nehal delat ima max temperaturo 42C, se pravi da sem jaz vodo imela več user posted image , ma sem kuj mal zacumala noter.
Pol pa sem si nardila hrenovke in solato. Mi nekak ne gre dol, saj če bi bli krofi bi mi šlo user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa še malo po internetu zabluzim pol pa bi mogla gsm nest na popravilo SPET user posted image od junija do sedaj gre že 3 na servis. user posted image user posted image Tolikokrat sem rekla, da nebom imela Nokie pa me vsi prepričajo... user posted image 8mora bit nekdo drug kriv).

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
6.2.2012 13:40:39   
Tulipan12
Ni kaj ni, Kokica:
http://www.babyland.si/iskanje?najdi=brevi+hello+kitty

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2518
6.2.2012 13:42:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

ojoj.... mi imamo nekje 22 stopinj, pa me celi cajt neki zebe

Kokica, mi smo imeli 20-21 pa je blo toplo, ker je vseeno mal prostor pa smo dobili 220€ položnice. Zdaj imamo samo mlačne radiatorje...

Čakam na inšekcijo, če se bo kaj zganla al bo treba res vse v Ljubljani urejat. Sosed je že klical, so nam za 2 cm previsoko naredili števce. Morali bi imeti na 20cm imamo na 18. To pa ni 1/3 radiatorja. In logo da zgoraj je radiator vroč, spodaj a mrzli. Groza, ej kam gre ta svet in te položnice user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
6.2.2012 13:43:17   
Tulipan12

Kaj to je ono za razstrupljanje al kaj? Pa to moraš nekaj zraven telovadit al samo čičaš, pa čakaš?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
6.2.2012 13:43:47   
tasa_m

Ni kaj ni, Kokica:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kokica, ti ko ne preneseš roza barve lahko vzameš marelo tud modre...saj muca pa je gor http://www.babyland.si/e-trgovina/oprema/otroski-vozicki/otroski-vozicki-marele/otroski-vozicek-brevi-bsuper-hello-kitty-moder

Neposredna povezava do sporočila: 2521
6.2.2012 13:45:25   
Tulipan12

Ojej.
Ne, jaz skoraj da ne prekoračim 17€ tak da tu sem res zelo pridna. No, zdaj sem imela 2-krat 23€ in prvič da sem porabla vseh 1000smsov in da sem morala smse še plačat user posted image

Jaz sem zdaj imela tak odkar sem na si.mobilu-cca 3 leta al pa še več, ne vem. Zdaj pa kar naenkrat toliko???
Kak si pa te 1000 sms-ov potrošila? Maš lupčka???user posted image Jaz sem kraljica sms-jev, pa jih ne zberem tolko... se mi zdi!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
6.2.2012 13:46:49   
Tulipan12

Ni kaj ni, Kokica:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kokica, ti ko ne preneseš roza barve lahko vzameš marelo tud modre...saj muca pa je gor http://www.babyland.si/e-trgovina/oprema/otroski-vozicki/otroski-vozicki-marele/otroski-vozicek-brevi-bsuper-hello-kitty-moder

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
6.2.2012 13:48:33   
tasa_m

Jaz sem zdaj imela tak odkar sem na si.mobilu-cca 3 leta al pa še več, ne vem. Zdaj pa kar naenkrat toliko???
Kak si pa te 1000 sms-ov potrošila? Maš lupčka???user posted image Jaz sem kraljica sms-jev, pa jih ne zberem tolko... se mi zdi!user posted image

Saj ja sem jih tud prvič porabla. Ja, prazniki so bli pa to a ne user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2524
6.2.2012 13:49:11   
Tulipan12
Ampak taka podobna zadeva http://www.babyland.si/e-trgovina/oprema/stolcki-za-hranjenj/stolcki-za-hranjenje/obmizni-stolcek-brevi-dinette-hello-kitty-moder pa se pri nas full obnese. Ni HK, pa ni za na mizo nataknit, ampak ima v sedežu tako napihljivo blazino inj ga daš potem na normalni stol. Res full uporabno. Smo že lazili po hotelih, kjer je bilo premalo stolčkov, pa je prav prišlo, pa pri moji mami, ki ima 3 vnuke hkrati na kosiluuser posted image , pa ko se dobivamo s prijatelji z otroci na kakem kosilu zunaj...

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.