|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
15.4.2012 18:41:34   
jupi ja
user posted image lep pozdrav

LeJo hvala, ja enako vidim da si ok user posted image ja sej mi moj kr prinese razne stvari za grickat sicer sma od dlje ampak imam celo zalogo tukajuser posted image . ja meni tudi že skoraj dva tedna ni merla MV, tak da nevem kako je stanje. jutri me pa verjetno čaka UZ da vidimo kako raste. o joj en mesec si že tukaj- pa zakaj točno te ne spusti prej domov? ker jest upam da bi šla domovuser posted image
ja imaš prav je vredno poterpeti za naše otročičke user posted image
CSD  za priznanje očetovstva je lahko zrihtal super bom kr mojega tudi poslala po opravkih user posted image

lep dan vam želim vsem

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
16.4.2012 9:03:47   
KajaNagaja
jupi ja in LeJo...upam davama bo hitro minil user posted image user posted image

Naši žabici se pa že 4 dni zapored vsak dan kolca...a je to normalno? Mal me že skrbi, k prej je blo tko na vsake tolk časa, zdj pa kr vsak dan...

(odgovor članu jupi ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
16.4.2012 9:39:29   
pika001
KajaNagaja - nas so prav v materinski šoli opozorili, da se jim lahko tam od 30. tedena pogosteje kolca, da naj se ne ustrašimo. To naj bi bilo čisto normalno, saj da pijejeo plodovnico in to je OK.
Meni je tudi uspelo vse cunjice oprati, samo še likanje - ta lepše opravilo user posted image uuuh, groza. Ne maram likati... raje bi 5x posesala celo hišo kot da moram 3 ure za likalnikom stati...user posted image
Vreme imamo spet totalno depresivno in že vstala sem čisto povožena. Upam, da kaj sončka posije... v kratkem, da me iz te lenobne utrujenosti potegne.

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
16.4.2012 11:29:35   
Rina2
Ja, stvar je taka: ker mi pogosto otrdeva trebuh in imam rahle krce, pa tudi nekaj manjših popadkov smo zabeležili, je moja zdravnica rekla, da bom lepo tu do 34t. Če bi se slučajno začel porod, da bom od samega začetka pod nadzorom, predvsem pa, da je tako bolje za otočka, ker bodo takoj aktivirali pediatra in ekipo, da za tamalo poskrbijo najbolje kar je možno. Pa čeprav stanujeva 5 min z avtom od porodnišnice. Tko pač je.

Kolcanje- moji user posted image se včasih kolca tudi 2x na dan. ker je divja in verjetno spije kr dost plodovnice, pol pa je veselica user posted image .

Tole vreme... čist je depresino. pol je pa vzdušje po bolnici tako...user posted image .

user posted image bodite fajn!

Pa ena user posted image za vse!

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
16.4.2012 11:52:16   
kale
LeJo- naj ti čimprej mine do 34. tedna - seveda 2v1user posted image !

Jaz tud čakam na lepše vreme, da bom cotke za user posted image  lahko zunaj sušila. In močno upam, da me z lepim vremenom mine tud utrujenost user posted image .

Gromska- a si že sprobala buggypod? Baje gre z njim kar precej težje vozit voziček?! Koliko si pa plačala za rabljenega? Joj, sem radovedna user posted image .

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
16.4.2012 11:53:47   
noelina
Najprej vse dobro mamicama v bolnišnici in njunima user posted image .
Jaz pa sem danes imela ponovno UZ preiskavo zaradi premajhnega želodčka. Danes je bil dobro viden in je takšen,kot treba. Plodovnice je mičkeno več,vendar je to zaradi velikosti otroka in moje sladkorne. Pomirjena sem zdaj. Res ni dobro takoj paniko zagnat,ker so te UZ preiskave včasih relativne. Vendar smo vse zaskrbljene,če je kaj vprašljivo z našimi user posted image ,kajne?

Drugače pa sva kupila z mojim dragim že flaško za hrano od TT,flaško za čaj in dudico od Nuka.
Včeraj sem skoraj vse zlikala. Malo še počakam z nabavo v lekarni,ker bom vzela tisto kremico za ritko,ki jo tam zmešajo.
Glede očetovstva bova porihtala pred rojstvom otroka,samo še ne veva ali bova na CSD,ali pa bova šla na občino.

Moj user posted image spet močneje brca,tako,da je včeraj moja hčerka čutila brco,ko mi je sedela v naročju.Pogrešala bom te brcike,se mi zdi,da brcne točno tja,kjer držim roko. Kot neka tiha komunikacija naju dveh.
Spet gledam bolj pozitivno,tudi spim ponoči dobro,zvečer pa sem čisto hin. Naj se izlije že ta dežek,da bo bolj zanimivouser posted image
Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
   [Brisano sporočilo]
16.4.2012 14:44:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kale)
  Neposredna povezava do sporočila: 1982
16.4.2012 18:20:20   
malina86
Hej punce!
Ne bi rada delala reklame, ampak danes sem dobila tisto posteljnino, ki jo imajo pri Dormeotu in sem zelo zadovoljna. user posted image Res je ful luštna in tista obloga je ful mehka in blago je žametno. Vsi liki so našiti, tako da se s časom ne bodo sprali. Morem rečt, da se kvaliteta pozna. Koliko malo je potrebno, da je mama vesela user posted image
Neolina super za želodček user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
16.4.2012 20:44:35   
top secret
Hyuser posted image
Se ze cel dan trudim objavit post, pa na koncu sam piše ooopsuser posted image
Kako ste?
Noelina- ne skrbi, s tvojimuser posted image bo vse vredu. To da ma mali želodček...hm. ka bi naj to sploh pomenlo? sj želodec se širi in oža celo življenje, odvisno od prehranjevalnih navad. Ma pust te ginekologe, vcasih delajo paniko pa sploh ne vejo kok nas prestrasijo za prazen nič. nam je ta otrok vse njim pa le številka.
No midva sma bila v petek na pregledu, pa vprasam G če lahko pride moj zraven noter ko mi bo delala uz, pa je njen odgovor: če ste ga že privlekli iz mb, pa naj pride. halooo? a se lahko tk obnaša no? a z vami hodijo moži-fanti zraven na uz?
Drugače je tezek že 2kg, obrnjen navzdol, plodovnice v mejah normale. mi je pa dala jasno vedet da će se nebi drzala sladkorne diete, bi blo pa vse drugač. sem ji hotla omenit da sem pravkar pojedla pico, pa da nevem kaj je to dieta, ker se je ne drzim niti si ne merim sladkorja. Seveda imam minimalno, če bo jo mela tako kot nekatere bi bilo verjetno drugače.
Jupi ja in lejo- čimprejsnje okrevanje in pa gasa domov, s pozitivnimi misliuser posted image
v MŠ so nam rekli da naj user posted image mažemo le z olivnim oz. mandlejvim oljem, potem pa nekje zasledim da naj bi to masilo pore in da se ne priporočauser posted image
Katero kozmetiko boste koristile za otroka, vlažilne, kreme....?
lahko noč in lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
16.4.2012 22:45:38   
katy8
Hey drage user posted image ,

zadnje par dni sem tudi jaz utrujena in me že dva dni boli glava, ne vem ali je za to kriv nizek pritisk in tole slabo vremeuser posted image . Pa dva dni veliko manj, kot prej čutim gibe naše pupe (sem v 31.tednu), bi me to moralo skrbeti?

Nekaj vas je že pisalo o masaži presredka in me zanima ali je kateri, ki je že rodila in je tudi izvajala masažo, to res pomagalo, tako da zaradi tega ni bila rezana?

Naslednji ponedeljek imam UZ in že komaj čakam, naj bi pa sedaj imela pregled na 2 tedna. Tudi napotnico za porodnišnico in za rešilca sem že dobila in me je to zadelo, da sedaj smo pa že res blizuuser posted image . Moja gin nič ne komplicira, ko pride moj zraven. Enkrat je bila z mano celo moja mama, ki si je res želela vidt kako to zgleda:).

Gnezdim uspešno:), kupila sva voziček, sedaj pa čakam še na previjalno mizo oziroma predalnik, ostalo pa mislim, da že kar imamo, razen še malenkosti iz lekarne.
Prala še nisem, čakam na lepše vreme, da se bo hitro sušilo.
Top secret - tudi nam so rekli za mandljevo oz. olivno olje za dojenčka in sem mislila nekaj od tega tudi kupit. Kupila bom še nekaj za temence in eno naravno trdo milo, nič drugega kar se kozmetike tiče, za začetek bo to dovolj.
Malina86- Angel care mi je posodila prijateljica, ki je bila z njim zadovoljna in ga bom uporabljala.

Danes sem bila tudi nesla papirje na CSD in upam, da kmalu dobim odločbo. Ali jo je katera že dobila in koliko dolgo se čaka?

Srečno vsem pa veliko dobrega počutja vam želimuser posted image

(odgovor članu top secret)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
16.4.2012 22:56:59   
Lanaa
Hey!!

Joj, kolk ste se razpisale odkar sem se nazadnje oglasila... pridne ste. A ste večinoma že doma? Jaz delam še ta teden, potem pa začnem z dopustom.
Imam kar malo slabe vesti, ko vas berem, kako ste vse že pridne s pranjem in pripravljanjem stvari za novega člana. Jaz nimam še nič pripravljenega, bom začela naslednji teden ko bom doma. Ne mislim nič posebnega kupovat, ker imam vse še od starejše, samo preprati moram in zložiti v previjalno.
Nas čaka pa drug projekt... za starejšo pupo moramo kupiti novo posteljo, da bomo to posteljico, ki jo uporablja sedaj, preselili nazaj v spalnico in pripravili za user posted image .

kg - ne bi o tem, sploh ko berem vaše minimalne pridobitveuser posted image
lega user posted image - je že z glavo dol. Vsem tistim, ki se pa user posted image še niso obrnili: sama sem prvič rodila s carskim zaradi medenične in če bi lahko izbirala, bi se še 1x odločila za CR, zame je bil to luksuz, nobenih hudih bolečin. 4. dan so me že odpustili iz porodnišnice, če bi bilo po moje, bi šla že tretji dan domovuser posted image . So mi tudi predlagali zunanje obračanje, pa se nisem odločila (možnost prezgodnjih popadkov, modrice po trebuhu...)
brcike - sem v 33t pa se mi včasih zdi, kot da imam hobotnico v trebuhu user posted image , sodelavke se sploh ne morejo načuditi mojemu valovitemu trebuhuuser posted image
tašča - zlata!!! res, trkam, ampak z mojo taščico imam pa res srečo. Ne vtika se v stvari, ki se je ne tičejo in je idealna babicauser posted image
malina 86 - pisala si o "hemeroidih" oz. nabreklih žilah na sramnih ustnicah. Tudi jaz sem se močno začudila, kaj je zdaj to, sploh ker v prvi nosečnosti tega ni bilo. Malo sem brala... to naj bi bile krčne žile, pojavijo se pa zato, ker pač dete pritiska dol in te žile izstopijo. Pri nekaterih nesrečnicah naj bi bile celo boleče. Meni so kar konkretno iztopile, bolijo pa ne. Je pa res grdo videti, ampak naj bi po porodu ozginile (mi je tudi G tako potrdila).
JupiJa in LeJo super ste, ker sta tako pozitivni in te dneve v bolnišnici dobro prenašata. Upam da vama ni preveč dolgčas, vse bo poplačano, ko bosta v rokah držali user posted image

joob in majk1 dobrodošli pri nas

Uff sem se razpisala, dovolj bo za nocoj.
Zdaj pa samo še spat!! Mirno noč vam želim souser posted image

(odgovor članu top secret)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
17.4.2012 9:05:59   
noelina
top secret kje pa imaš G? Moj user posted image je bil polek tudi samo na nuhalni,na morfologiji,pa enkrat privat pri dr. Miglarju. Tudi ne pride v poštev,da bi bil zraven pri UZ pregledu na redni kontroli pri G,vendar pa tako obnašanje ne sodi v to prakso,jaz bi bila uželjena,moj pa tudi...
Pri hčerki sem uporabljala mandljevo olje,pa sem ga zdaj tudi nameravala,če pa maši pore,pol pa ne vemuser posted image . Bom v lekarni vprašala za nasvet.

Katy tudi mene je občasno bolela glava v 31.tednu,in še prej. Bila je taka kljuvajoča bolečina. Mi je ravno med tem glavobolom sestra pri diabetologu merila pritisk,pa sem imela zgornjega 114,spodnjega se ne spomnim.Zdravnik pa je rekel da je ok,bolše,kot,da bi bil previsok.
Gibi v mojem primeru so bili v 31.tednu bolj nežni,v 32.tednu bolj konkretni,po 33.pa naj bi bili drugačni,redkejši.Danes vstopam v 33.teden.
Komaj čakam,da grem rodit! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
17.4.2012 9:39:37   
KajaNagaja
UZ- moj je na vsakem pregledu zraven (tudi vsakič naredi UZ). Ni bil na prvem in na nuhalni, ostalo pa vse...pa nič ne težijo.

KG- zdj sem v 33. tednu in sem na +10 kg, kar mislm da je čist solidno, jem normalno, zdravo, 2x tedensko hodim na vadbo, počivam zlo mal... (me moj skos krega)...glede na to, da imam zelo hude težave s ščitnico, sem mislila da bojo šle kg bolj gor...pa zgleda ne vpliva.

gibi- pravjo, da se pa 32. tednu gibi umirijo...ja pa kaj še! Naša princeska bo zgleda plesalka, ker se skos fuuul premika, pa včasih me res zaboli. Kolca se ji pa tud...včasih po 2x na dan. Bogica...

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
17.4.2012 9:57:04   
pika001
Ojla, user posted image
No, pa je posijal sonček... upam, da tudi pri vseh vas in jaz lahko povem, da sem vstala dobre volje in poskočna, pa je pa potem ko sem "skočila" iz postelje usekalo v križ, me na grdi način opomnilo da se sedaj pa gibamo počasiuser posted image . Ja, v križu oz. bolj v trtici me boli (kot da bi en vrtal z nožem med dve vretenci) že 3 dni in srčno upam, da bo minilo. Me je že pri prvem, ampak ni tako zelo bolelo user posted image . 13 let se pozna (lahko da pozabiš ali pa slabše prenašaš user posted image ). Partner me je včeraj cel dan podpiral, hotel me je nesti po stopnicah, pa sem se odločno uprla, saj ne vem, kako bi z mano na hrbtu on to speljal, ker moje kile niso za nosit in obstaja nevarnost, da bi se mu nogice zatresle (saj ne da je kakšen revček, pri svojih 110 kg in 1,98 cm user posted image apak gvišno je gvišno. Sem pa našla, da lahko Kosmodisk pomaga, pa sem ga včeraj zvečer namestila. Zdi se mi da je bolje kot včeraj, moram še malo počakati.
Kar se tiče kozmetike - pri prvem sem uporabljala olje od Bübchen (in tudi vso ostalo kozmetiko to znamko), pozneje namesto olja mleko za telo, pa lahko povem, da ni imel nobenih izpuščajev ali zamašenih por. Olje se na začetku itak maže samo po sklepih in to najbolj zato, da se koža ne odrgne in lušči(ker je še zelo občutljiva) in po vrhu glavice (temenca) in moj jih nikoli ni dobil, sem ga pa na začetku (1. mesec) tudi po glavi mazala.
Sedaj sem vse od Wellede kupila (olje, milo, krema za ritko, več pa kasneje), ker je naravna in BIO, pa se mi zdi za stopničko boljša od Bübchen.
Jaz imam pa še nekaj cunjic za zlikat (večraj sem 1/3) in potem imam vse, samo še v torbo in omarico moram pospraviti, za vsak primer, če bi res rodila 25.5. ...user posted image
Misim, da sem napisala zadosti... user posted image . Moram še vam pustiti kaj prostora user posted image

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
17.4.2012 10:35:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy8

zadnje par dni sem tudi jaz utrujena in me že dva dni boli glava, ne vem ali je za to kriv nizek pritisk in tole slabo vremeuser posted image . Pa dva dni veliko manj, kot prej čutim gibe naše pupe (sem v 31.tednu), bi me to moralo skrbeti?

Nekaj vas je že pisalo o masaži presredka in me zanima ali je kateri, ki je že rodila in je tudi izvajala masažo, to res pomagalo, tako da zaradi tega ni bila rezana?

Naslednji ponedeljek imam UZ in že komaj čakam, naj bi pa sedaj imela pregled na 2 tedna. Tudi napotnico za porodnišnico in za rešilca sem že dobila in me je to zadelo, da sedaj smo pa že res blizuuser posted image . Moja gin nič ne komplicira, ko pride moj zraven. Enkrat je bila z mano celo moja mama, ki si je res želela vidt kako to zgleda:).

Gnezdim uspešno:), kupila sva voziček, sedaj pa čakam še na previjalno mizo oziroma predalnik, ostalo pa mislim, da že kar imamo, razen še malenkosti iz lekarne.
Top secret - tudi nam so rekli za mandljevo oz. olivno olje za dojenčka in sem mislila nekaj od tega tudi kupit. Kupila bom še nekaj za temence in eno naravno trdo milo, nič drugega kar se kozmetike tiče, za začetek bo to dovolj.
Malina86- Angel care mi je posodila prijateljica, ki je bila z njim zadovoljna in ga bom uporabljala.

Danes sem bila tudi nesla papirje na CSD in upam, da kmalu dobim odločbo. Ali jo je katera že dobila in koliko dolgo se čaka?

vlogo sem oddala v sredo popoldan.v soboto (isti teden) sem že imela odločbo domauser posted image user posted image

(odgovor članu katy8)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
17.4.2012 10:58:19   
genovefa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: katy8

vlogo sem oddala v sredo popoldan.v soboto (isti teden) sem že imela odločbo domauser posted image user posted image

[/quote

To je blo pa hitro, jaz sem vlogo oddala prvi teden v aprilu pa še nisem dobila vlogeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
17.4.2012 11:20:35   
malina86
Lanaa, hvala za odgvor. Najbrž bodo res krčne žile ja. Jaz pa še preveč sedim in bo verjetno s časoma le še slabše. user posted image Dobro, da vsaj ne boli. Ampak še par mesecev potrpimo, potem pa upam, da se stanje normalizira. Me prav malček skrbi, kakšno bo moje mednožje po porodu.
Kozmetika en čas nazaj sem pisala, da sem spraševala v Medukusu kaj je najprimernejše za novorojenčka, pa so mi rekli, da samo trdo milo in po potrebi krema za ritko in mleko za telo. Takrat mi je prodajalka, ki je iz medicinske stroke svetovala, da za novorojenčke olje ni primerno, ker maši pore. To vse velja za novorojenčka. Po kakem mesecu pa lahko začnete uporabljati tudi kaj več, ampak bolje manj kot več. Pa bolje je, če so vsi izdelki istega proizvajalca. Jaz bom najbrž kupila vse od Welede ampak to šele zadnji mesec, da bo rok uporabe čim daljši. Aja pa še to: kakšni vlažilni robčki se za novorojenčke odsvetujejo, ker je veliko kemije v njih.
Plenice bambo: Za prvi mesec, ko bodo pralne pleničke najbrž še prevelike nameravam uporabljati te pleničke za enkratno uporabo. Ima katera že izkušnje z njimi? Meni jih je svetovala kolegica, ker ima fantka z občutljivo kožo in mu edino te ne povzročajo težav.
Gibi joj, kok je lepo, ko dete brca. user posted image Jaz bom pogrešala te brcike, ko jih enkrat ne bo več. Res da zna včasih bit že tečno, če dolgo časa brca, sploh po kakšnem obroku, ampak občutek, da imaš nekoga pod svojim srcem je res čudovit. user posted image
Lep dan!

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
17.4.2012 11:56:06   
kale
Dan user posted image !

Mene je ta sonček danes (trenutno se žal skriva nekje za oblaki user posted image ) tud napolnil z energijo, tako da sem bistveno manj utrujena.

KG- v 32. tednu sem na nekje 10+, s tem da je tako že par tednov user posted image . Sem zlo vesela, da sem v zadnjem mesecu pridobila le slab kg in upam, da do konca teža ne več močno poskočila...

Kozmetika - čim manj, tem bolje. Jaz sem na začetku uporabljajla le mandljevo olje, ki sem ga dobila v porodnišnici (upam, da se v letu in pol to ni spremenilo user posted image ), nato pa mi je zdravnica napisala recept za olivno olje. Z oljem se maže le po pregibih, tako da ostala normalno diha.Kopala pa sem s trdim milom ali pa sem v vodo dala kakšno vrečko kamiličnega čaja. Za temenca in ritko sem uporabljala hladilno mazilo, pripravljeno v lekarni, ki se (če imaš zlato zdravnicouser posted image ) tud da dobit na recept. Pri kozmetiki je pomembno to, da je čim bolj naravna, brez vonja in raznih aditivov...

Glede UZ-jev, pa tud pri moji gin. partner žal ne mora zraven user posted image .

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
17.4.2012 14:01:39   
nives28
vidim, da nekatere že v 31. tednu dobite napotnico za rodit in rešilca. jaz sem v začetku 34. tedna in mi ginekolog ni še nič dal. včeraj sem imela pregled in povedala glede bolečin, on pa je rekel, da je to normalno. me je pogledal in rekel, da je vse uredu. UZ mi ni delal user posted image
v ponedeljek sem zopet naročena ker mi mora podaljšat bolniško- za en teden ker potem začnem že z porodniško.

lp

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
17.4.2012 15:33:29   
pika001
Kozmetika - ja, saj lahko da olje maši pore... ampak koliko pa nardi dobrega za dojenčkovo kožo je pa drugo vprašanje. V materinski šoli so povedali pač da se maže dojenčke z njim, mislim pa, da se verjetno vsaka zase odloča če ga bo uporabljala ali ne in pretehtala + in -... in tisti ki imajo fizično izkušnje bodo najbolje vedeli (babice???).
Po drugi strani - s čim se pa ve mažete? Jaz se z oljem - in res je, tu in tam dobim kakšen majhen mozoljček, ki pa tudi sam izgine. Bolje to, kot razpokan trebuh... moje kolegice sploh niso dobile moziljčka, pa so se tudi mazale z oljem celo nosečnost.
Vsaka bo naredila kar se ji zdi za user posted image najbolje...
Sedaj grem pa k frizerki, mi ful paše, da mi še glavo zmasira user posted image

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
17.4.2012 23:31:19   
mina88
Živjo punce

js sem včeraj bila v bolnici, sem imela krče-blage bolečine(vsaj js sem tako mislila) in trebuh mi je otrdeval, ko so me na CTG priklopli pa so mi rekli Ja gospa to pa so popadki user posted image , me pa niso obdržali v bolnici, le v pondeljek 23.4 se grem spet pokazat. Drugače pa se že mehčam ( ? ) user posted image MV pa naj bi bil 5 cm.
drugače pa user posted image naj bi imel že 2660g ( gujdek mali user posted image user posted image ) in prehiteval še za 1 teden, na koncu bom prišla na 1.maj user posted image user posted image

kozmetika js si trebuh mažem z mandljevim oljem, do sedaj nisem opazila niti ene strije, se mi pa pojavljajo mozoljčki tu pa tam, moram pa priznat da je koža res mehkejša in nežnejša na otip, tako da bom sprobala tudi na user posted image ga uporabljat

kg do zdaj sem +8

gibi naj bi se umirjali? user posted image pri meni se niti čisto nič ne umirja, kar se kolcanja tiče, pa je tak smešen občutek user posted image , jo pa tudi čutim 2x-4x na dan da kolca... bogica user posted image

UZ moja G je res zlata, tako da mojemu vedno pusti zraven

JupiJa in LeJo upam da sta uredu, sporočajta nam kako in kaj. Drugače pa pomislim na vaju vsak dan in držim pesti da bo vse uredu. En kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

Vse dobro in mirno noč vam želim

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
18.4.2012 14:27:27   
megiTT
Pozdravljene!

Končno tudi jst s pregleda. Vse sicer ok, le pritisk je spet poskočil v višave (najprej 150/100 potem pa 140/100).
Sicer si pritisk merim redno vsak dan in ga imam normalnega (127/78). Tko da na srečo imam vse zapisano pa tudi G mi verjame, da si sama ne izmišljujem nekih vrednosti. Drugače pa otekam skoraj nič ne...no, malček bolj se mi poznajo nogavičke. Urin je bp. Danes sem dala kri še za toxico, mislim, da tokrat zadnjič.
V tem mesecu sem šla gor 2 kg tako da sem v 8. mesec štartala z 7,5 plusa - sem kar zadovoljna.
user posted image se lepo razvija in telovadi. Naredila mi je UZ in ga malo zmerila. Je v normalnih razmerjih in dolžinah, tko da kar super no.
Imela sem tudi prvi CTG, ki pa ni pokazal nič posebnega. No, kolker tolk je miroval :)
Naslednji pregled imam čez 3 tedne.

Eh, dovolj o meni.

user posted image v bolnišnici želim, da se vse dobro izteče. Ah, saj se bo!

Aja, pri nas na UZjih moški ponavadi niso prisotni. Pridejo ponavadi na morfologijo to je pa tudi vse.

Lepo se imejte!

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
18.4.2012 14:56:19   
malina86
Hej punce. A vam lahko postavim eno neumno vprašanje? user posted image Tiste, ki pričakujete že drugega otroka boste gotovo vedele. Zadnjih nekaj dni mi iz bradavic, če jih stisnem, priteče na več mestih drobna količina rumenkastega izcedka, pa se mi je prodilo vprašanje, ali mleko teče iz ene luknjice ali iz več luknjic khrati? user posted image He he, upam, da se vam moje vprašanje ne zdi preveč neumno, da bi nanj odgovorile. user posted image

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
   [Brisano sporočilo]
18.4.2012 15:03:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malina86)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
18.4.2012 15:11:02   
malina86
He he, jaz sem si pa vedno predstavljala, da bo teklo iz ene luknjice. user posted image
Hvala za odgovor. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?