|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
12.4.2012 16:06:16   
Orescek
Pika001 - res hvala za nasvet. V primeru, da se mi spet kaj takšnega pripeti, bom vsekakor reklamirala v BC. Od Clara pa sem tudi jaz sedaj po pranju opazla da je boljša kvaliteta, tako mehki so ostali, pa normalno veliki, pri čemer se mi je ENO skrčil, pa niso tak fajn na otip. Cenovno pa res nista neke velike razlike. Se še kr lovim, se vidi, da sem nova pri tem. ;)

Me pa zanima, če je morda katera že kupovala cotike v Tosami v MB, ter kako so bile zadovoljne? Glede cen, so pa res dost ugodni, ni to sam neka akcija na spletu, pa ful so prijazni (ne vsiljivi) ali pa sem samo jaz mela trenutek, ko so se mi vsi zdeli tako hudo prijazni :)

Noelina - tudi jaz sem v dilemi okrog velikosti body-a in žabic za iz porodnišnice, pa sem za vsak slučaj kupila 1 body št. 50, če bi bla ful majhna, drugač pa mam body 56 pa žabe 56 pripravljene. Ker v MŠ so nam pol na zadnjih vajah povedali, da je potrebno imeti tudi nogavičke zravn - ko že greš rodit, ker to je edina stvar, ki je porodnišnica nima in mora nosečnica svoje prinest. Pa če bodo žabice št. 56 prevelike, jih bodo zokenči mal podvihali. Zokenčki pa so baje obvezni ravno zaradi temperature, tak da teh sem jaz kr nekaj nakupla (mogoče celo prevečuser posted image )

CSD - tole bom jaz kr nazadnje. Sem imela danes pregled, smo že skoraj pri koncu 31 tedna. HB zdravi. Obrnila se še ni, še ima kar nogice navzdol. Naslednji pregled imam čez 1 mesec. Se mi zdi ful narazen, khmm?!? NIsem pa dobila še nobenega potrdila o predvidenem porodu, rekla mi je edino sestra, da si lahko grem stvari na CSD urejat, pa sem vprašala, če že moram it sedaj, ali lahko grem čez kak mesec, pa je rekla da brez problema. Tako, da bom šla kar maja, ker se mi ne da 2x hodit. Pa bom pol ko bom mela vse kar rabim, si vzela 1 dan prosto, pa šla mal okrog tahinirat po teh uradih .. user posted image

Kale - tudi jaz imam tak čuden občutek, da bo micena prišla prej. Že od januarja, skoz govorim, da bo to majevski otrok. Moj me okrog tega vedno tak grdo pogleda. user posted image Noče pa slišat nič o tem, da bi že zdaj pohištvo montirala, je rekel, da mogoče maja, al pa bo on sam, ko bom jaz v bolnici.user posted image Imava 1,5 sobno stanovanje in je tamanjša sobica, sedaj najina spalnica (noter samo postelja), potem bo pa to otroška, midva pa se bova preselila v dnevno, dokler, ne najdeva kaj večjega. (Iščeva pa že od kar sva zvedela da pride user posted image , ampak bi želela v drug kraj, tam pa v tem trenutku ni prave ponudbe stanovanj, tako, da bova še počakala, dokler ne pride kaj res užitnega, ker je to vseeno velik projekt in nočeva nekaj na vrat na nos.). Nimava pa prostora v tem trenutku, še kam kaj postavit, tako, da je vsa oprema v zabojih oprana in pripravljena, pri mojih starših. user posted image

Gromska, majk1 - vidim, da nas je bilo več jokavo razpoloženih. Čeprav men je bolj na tečnobo dajalo in sem pol od ipike in ne vem vse česa, nazadnje zaspala. Sem pa jaz tud vsa naspidirana in se skoz neki obremenjujem, pa premlevam. Z vsakim dnem bolj ugotavljam kakšno srečo imam s svojim možekom, da je tak razumevajoč in ljubeč, pa čeprav sem od kar sem noseča taka odrena cmera. Še zdaj ne morem pozabit, ko sva šla pred kakimi 3 meseci na kosilo, in še danes ne vem zakaj, .. ampak naenkrat sem začela jokat in sem tulila in tulila... pa se nisem mogla pomirit in to 1 in pol, celo kosilo, vsi so me tak gledali, kot da me najmanj mlati, on pa se je tak korajžno držal, pa cel čas tolažo.. pa vem, si je želel se v tistem trenutku v zemljo pogreznit, ampak je vstrajal sam za mene, da mi je blo lažje ... Ah, ti hormoni user posted image

malina86 - sicer bom prvič mami, sam jaz bi vseeno mal več kupla, kot si ti napisala... pogovarjala sem se sedaj z dvema mamicama ki sta rodili marca, pa ob 50 sploh nista rabli, sta začeli z 56, ena je 56 v tednu in pol prerastla, sedaj je že na 62 (knap). Druga pa kombinira glede na znamko - 56 in 62 velikost. Sta mi pa obe povedali, da se po enih 6 krat preoblečeta dnevno, če masta dober dan. Tak, da mogoče kak body več. Ne pa pozabit nogavičk, pa kot je rekla kale pajac za ponoči.

Spomnim se iz MŠ, da so nam za prvi mesec (pa nekje do 3 meseca - doker se kosti na glavici ne zarastejo) strogo odsvetovali oblačila, ki se potegnejo preko glave. Naj imamo vse na preklop ali za zavezat, tako da mislim, da se bodo body-ji na preklop pa tetra majčke še kako dobro obnesle.

JupiJa - sem zelo vesela zate, da je otroček dobro. Tudi veliko bolj optimistična zveniš in tako je tudi prav. (Se pa tudi jaz ne morem odpovedat bušiju, se mi zdi da jo stem že zdaj cartam.) Upam, da je tudi LeJo bolje. Obema pošiljam en velik koš user posted image user posted image user posted image ....

Kar se pa kilogramčkov tiče pa.. Lejo.. skoraj si želim da bi lahko rekla, da sem jaz tud šla 3 kg dol.. namreč jaz sem šla že vse skupaj gor 12 kg.....user posted image Toliko KG še nikoli nisem imela ... in najhujše je sedaj, ko je edina trenirka ki mi je prav od mojega user posted image user posted image , to pravim pa sam za to, ker že prej sem rada njegove stvari nosla, sploh za spanje, zdaj pa nimam neke izbire, ko grem s kužiko na sprehod :) Mi je pa brezveze kupovat sam za to obdobje stvari.

nives28 - kako se počutiš? Že kaj bolje? Mogoče bi bilo dobro, da vsaj pokličeš v porodnišnico za nasvet, al pa se greš pokazat, škodit ne more. Drži se in javi kako si.user posted image

Ok, vidim, da sem napisala že cel spis, tako da je čas da zaključim. Želim vam en lep preostanek dneva, pa čim več sončka...

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
12.4.2012 16:50:51   
nives28
naj povem, da me še vedno špika v spodnjem delu trebuha oz. se mi zdi, da me bolijo vse kosti tam nižje. poleg tega mi pa tud ves čas otrdeva trebuh. sploh, če grem po stopnicah. sem se odločila, da počakam kar do ponedelja ko imam itak pregled, saj moja punčka na polno brca in vem, da je uredu.

oblačila za iz porodnišnice-jaz bom mojemu ravno tako pripravila po en komplet večjih in manjših cunj, potem bomo pa videli kako bo.7

drugače sem pa tudi jaz že tri dni čist cunjasta-za nikamor.

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
12.4.2012 19:20:52   
noelina
Danes sem imela UZ,zaradi večje ledvičke in izkazalo se je,da ima otrok premajhen želodček. Vse ostalo je ok. Težek je že 2.200g in velik 40cm.
Čisto sem pobita. V ponedeljek imam ponovni UZ. Tudi plodovnice je več.kot normalno,kar pripisujejo sladkorni in je možno,da mi bodo sprožili porod,če bo potrebno.user posted image

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
12.4.2012 19:33:43   
Orescek
Noelina drži se! Vse bo ok, boš vidla,.. tudi če bi ti mogli sedaj sprožit porod je beba dovolj stara, velika in močna, tako da glavo gor in čim bolj pozitivno. Saj veš naše razpoloženje vpliva na naše user posted image . Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti da bo vse ok!

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
12.4.2012 19:46:32   
noelina
Orescek,hvala. Skrbi me za želodček. Iščem po spletu odgovore,pa nič ne najdem.

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
12.4.2012 20:32:51   
pikalonca
Neolina jaz pa mislim, da ti ne bodo kar tako delali predčasni porod. Sploh ne zaradi prevelikega želodčka.Pri moji user posted image  so rekli, da ima pa za 3 tedne premajhnega in da sumijo tudi, da je to zaradi sladkorne. Ne vem zakaj, ampak imam občutek, da še sami dobro ne vedo več s čim bi obremnjevali nas user posted image . Verjemi vase in v svoje dobro početje za bebico in vse bo še dobro.user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
13.4.2012 8:45:02   
Ninch7
Pozdravljene user posted image !

Včeraj sm imela ultrazvok pri ginekologinji, naš otročiček napreduje v redu, prehiteva za 1 teden user posted image . Na UZ je bil tako lepo nastavljen, da sem vidla obrazek user posted image , mi je kar šlo na jok od veselja.

Sem pa malce zaskrbljena, saj se je obrnil, sedaj ima glavico gor namesto dol. Sem v 32. tednu, ginekologinja mi je rekla, da če do nasledenjga pregleda (11.05.2012), se ne obrne, ga bodo oni obračali (če se strinjam), če ne pa sledi carski rez. Nisem je natančno vprašala kaj vse to pomeni, saj imam še 2 meseca do PDP-ja in ima še možnost se obrnit.

Ali kakšna od vas pozna to metodo obračanja otroka? Je boleče? Je res, da lahko sproži popadke in prezgodnji porod.

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
13.4.2012 9:48:53   
KajaNagaja
Nam so zadnjič v MŠ rekli, da obračajo tako, da hkrati gledajo preko UZ otročka in z rokami preko trbuha obračajo v željeno smer. Upam da sem razumljivo napisala. Pač z rokami ti ga prek trebuha poskusjo obrnit. Ta metoda je baje 80% učinkovita...Ne se sekirat, lahko da se bo otroček sam obrnil nazaj ;) Vrjamem pa da je smotan...Moja je bila tud na glavo zadnjič in me tud skrbi da se ni kej obračala...bomo vidl drug tedn.

(odgovor članu Ninch7)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
13.4.2012 10:34:34   
ninocka26
Kakor sem jaz zasledila v LJ odsvetujejo zunanji obrat otroka in raje naredijo CR. Nisem se pa poglabljala zakaj je tako.

Jaz imam pa poleg visokega pritiska še nosečniško sladkorno bolezen. Sedaj me po novem vodijo v Ambulanti za patološko nosečnost in sem tam vsak teden. Ravno včeraj so mi tudi odkrili, da imam čisto zanič vodo, sem morala ponavljati in verjetno me v ponedeljek čakajo antibiotiki.

Sem pa čisto izmučena, vsako popoldne me zmanjka. Je tudi z vami tako?

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
13.4.2012 10:51:37   
Orescek
ninocka26 - jaz sem tud ful out,.. sploh ta teden se počutim, kot da mi micena vso življensko energijo jemlje. Danes sem sploh čist mimo, vse me boli v mišicah pa slabo mi je, kot bi se me hotela gripa lotit ... vrjetno je sam tak čas... še dobro da je vikend..user posted image

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
13.4.2012 10:55:21   
googica
ne razumem zakaj bi tolkrat na dan otroka preoblačil? ato zato, da bo mel čimveč cunjic različnih gor al kaj? res, to mi ni čist jasno.. sej umazan ne more bit od česa? :DD

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
13.4.2012 11:14:32   
noelina
pikalonca,saj da ima premajhen želodček so rekli,kot tebi.Zdaj,možno je,da ni pil dovolj plodovnice,pa da je povezano s sladkorno.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
13.4.2012 11:37:20   
noelina
Orescek,zahvaljujem se ti za link. Sem kar bolj pomirjena,sploh,ker moj mali pridobiva na teži,ima že kar 2.200g.Je pa moreče to,ker ne veš zakaj,kaj naj narediš...pa še zdravnica na UZ je tako paniko naredila,kot da je že konec vsega...

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
13.4.2012 12:08:34   
pika001
Pozdravljene,

Tudi jaz sem dala skozi pregled. Kot sem predvidevala mi je moj gin. še 1x naredil UZ, ker so na 3d ugotovili, da naj bi naš fant prehiteval za 2 tedna... no, potrjeno je da je to res, danes pa ima 2.100g, tako da je pravi korenjak. Po višini spet nisem vprašala, ker se mi zdi da ta podatek ni toliko pomemben. Obseg trebuha in glave je pa kar večji kot bi lahko bil in po tem tudi prehiteva. No, sem mu povedala, da me malo skrbi kar se poroda tiče če je res glava tako velika... je rekel, da naj se nič ne sekiram, saj če bi bila glava prevelika za mojo medenico se potem taki otroci sploh ne spustijo v malo medenico (?) ampak ostanejo tako rekoč gor (dvignjeni) in da v takem primeru naredijo carski rez... tako da sem se odločila, da se ne bom nič več sekirala. Tako je naravno -saj tudi odrasli si nismo vsi enaki, a ne? eni imajo večje trebuhe (pivski, nepivski je razlika) user posted image , večje/manjše glave, daljše/krajše noge, roke,... kaj pa moj dragi ko je visok 2m... saj ni mogoče, da bi njegov otrok bol podpovprečen po dimenzijah.
Tako da - drage moje, dokler se naši dragi user posted image počutijo v redu in so zadovoljni, ne vem zakaj bi se morale sekirati več kot je treba. Če rastejo in napredujejo je to dober pokazatelj in za mene je to dovolj.
Noelina - tvoj pa je še težji od našega...user posted image mi pa ne gre nekako skupaj, kako da ima premajhen trebuh - a veš, da težo računajo glede na obseg trebuha, glave in dolžino stegnjenice? Ta je pa res dobra...
V glavnem, ne se sekirat, če bi bilo kaj oprijemljivega na tem bi nas poslali na nadaljne preiskave. In če porod sprožijo prej, že vedo zakaj... če bi ga meni sprožili 2 tedna pred rokom ne bi imela nič proti (bi vsaj ne preštevala dneve in ure do prihoda našega razgrajača)user posted image

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
13.4.2012 13:10:09   
kale
orešček- kje v MB pa je Tosama?

noelina- jaz si na tvojem mestu tud ne bi delala pretiranih skrbi. V 1. user posted image  je bil na enem izmed zadnjih UZ-jev tud trebušček  premajhen za dobra 2 tedna, pa sem pol rodila zdravo user posted image  z manekenskimi merami user posted image . Kdaj bi ti pa naj (če seveda bi bilo potrebno) sprožili porod in koliko ti je rekla, da je premajhen trebušček?

ninch7- user posted image  ima še vedno čas in prostor, da se sam obrne. Meni se je tud komaj v 34. tednu obrnila na glavo.

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
13.4.2012 14:15:19   
vrtnica00
KajaNagaja ko ti bojo obračunavali za doklade, se upošteva dohodek tvojega in štipendija. in en več dohodek staršev. ker s tem, ko se otrok rodi, postanete vi tri družina. mislim, da se gre štipendija na novo obračunavat. v mojem primeru bo nižja, ker zdj smo 5 članov, pol bomo pa sm 3 in vprašanje kk bo... ah itak gre vse k vragu. sm dans odnesla vlogo za paket ob rojstvu, sem vzela denar in vprašam kdaj bojo kaj to obravnavali. pa mi rekla, če bom mela srečo,d a bom še dobila. kr sm čakajo kdaj bojo to ukinli!!!!! tk da tiste, ki mate že 60 dni do roka, pojdite čimprej, ker če ukinejo to in to bo kmalu, ostanete brez vsega! porodniška se bo itak nižala, slišala sm še, da se bo ukinil dodatek na veliko družino, pa tudi kuk vem so ukinli brezplačen vrtec za drugega otroka, tk da bo zdj za drugega potrebno plačat 100%. tk da država gre k vragu!!! šprarajo na dojenčkih.... delajo vse sm da se folk ne bi odločil še za kake več otroka...

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
13.4.2012 14:29:32   
Orescek
kale - na Jezdarski, v isti ulici kot bivši PrintDevision, oziroma če bi šel od ZD na Jezdarski ne desno prosti parko ampak levo gor, mi mo Pekarne do konca, na levi strani ... joj sem to zakomplicirala ... raje link :) http://www.tosama.si/index.php?id=novice&sid=zadnje&article=19đuser posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
13.4.2012 18:14:02   
noelina
Pika001,zdravnica ni nič rekla za koliko tednov je premajhen želodček. Ne gre se za trebuh,ampak za želodček.
V ponedeljek zjutraj mi bo spet UZ delala.

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
13.4.2012 19:43:34   
malina86
Hejla punce!
Kale in Orescek, hvala za nasvete. Bom dokupila še kakšen pajac za ponoči, drugače pa računam na to, da mi bo sestra lahko še kaj predala, če bo njeno dete hitro preraslo stvari. Rodila bo namreč 5 tednov pred mano. Sicer pa kar ne morem verjet, kako je, če moreš otroka preoblačit 6x na dan?! Potem rabiš minimalno 12 kosov vsakega oblačila pa še vsak dan moraš prati! Upam, da pri nas ne bo tako! Bodo tetra pleničke brisale vse možne izločke čim pogosteje, da bo bodij ostal čist vsaj en dan. user posted image
Neolina in pikalonca upam, da se bo izkazalo, da premajhen želodček ne bo problem, vsekakor pa vama svetujem, da se ne sekirata preveč. Vajini štručki bosta kmalu zunaj in potem vaše telo ne bo več moglo vplivat na njihov razvoj in gotovo bo vse v redu. Ginekologi marsikrdaj naredijo paniko, potem se pa izkaže, da je vse v redu.
CSD: Danes sva na centru uredila očetovstvo in za paket, za nadomestilo pa morem počakati še do konca meseca. Tudi jaz sem se odločila za denarni znesek, ker sem ugotovila, da bi morala zbrati precej neuporabnih stvari, če bi želela zapolniti E paket do vrednosti 280,75 €. Mislim, da se paket najbolj splača zbrat, če še nimaš opreme. Kolikor sem gledala in primerjala cene so v paketu precej ugodni stolček za hranjenje, banjica, posteljica, vzmetnica, varnostna ograjica,... se pravi v splošnem večje stvari, kar se pa tiče oblekic in ostalih pripomočkov, se pa kak evro gor ali dol itak ne pozna veliko, pa še zbereš lahko lepše in kvalitetnejše stvari kot so v paketu. Na opremi pa lahko veliko več prihraniš če spremljaš kakšne trgovine z rabljeno otroško opremo. Midva sva tam kupila skoraj novo lupinico, banjico in kengurujčka in prihranila cca 150 €.
Kilogramčki: Jaz sem jih do 30. tedna pridelala +8. Predvidevam, da je to kar nekje normalno. Verjetno jih bom pridobila še kakšnih 5 do konca.
Angel care ga namerava katera nabaviti? Torej napravo za zaznavanje otrokovega dihanja? Kakšne so izkušnje tistih, ki ste jih že imele pri prvem otroku?
Posteljnina: Jaz sem kar nekaj časa iskala posteljnino, ki bi mi bila všeč in ne bi bila čez 100 €, pa sem končno odkrila, da imajo pri Dormeotu eno prav luštno. Pošiljam link, če ima slučajno še katera podobne želje in okus user posted image
http://www.dormeo.net/za-otroke/otroski-set-giraffe.html
Lep vikend! user posted image

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
13.4.2012 21:23:01   
pika001
Noelina - oprosti, sem narobe prebrala... držim pesti, da bo v ponedeljek pokazalo vse user posted image
Malina 86 - kar se posteljnine tiče sem jaz kupila v B.C. glej ta link http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178046 , v primerjavi s to od Dormeo pa ima zraven še odejico in pojšterček (ta od Dormeo ima samo prevleko), pa še cenejša je. So pa motivi tudi drugačni kot tu na sliki, sem v živo šla pogledat, pa je res velika izbira barv... poleg tega sem tam kupila tudi novo lupinico 120€ (cabriofix od Maxi cosi) http://b2c.baby-center.si/default.asp?GroupClassID=905. Nekaj ostale opreme sem pa tudi jaz kupila rabljene (ležalnik, pestunjo, stolček za hranjenje, previjalno torbo Laessig), avtosedež pa sem slišala da najbolje kupiti nov (nikoli ne veš če je rabljeni že preživel kakšno nesrečo in potem ne opravlja več svoje funkcije... tudi materiali ki so v samem sedežu imajo samo 2 leti garancije...)

< Sporočilo je popravil pika001 -- 13.4.2012 21:28:12 >

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
13.4.2012 22:01:50   
malina86
Pika001: jaz sem tudi gledala to posteljnino in sem jo že skoraj kupila, ampak so mi bile barve preveč žive. Ta od dormea je bolj umirjenih barv, zato mi je bolj všeč. Pa ta žirafica mi je tako luštna user posted image Drugače pa mi tudi ni bilo všeč, da so vse te odejice polnjene s 100 % poliestrom, jaz pa bi rada naraven material, ker poliester niti nama ne ustreza. Tako da bom odejico kupila posebej. Drugače je pa res ugodna ta posteljnina, pa še dve odejici v enem dobiš (preobleka je podložena in je za poleti dovolj samo preobleka). Glede lupinice pa se popolnoma strinjam, da ni najbolj pametno kupovati rabljenih. Jaz sem imela srečo, da sem dobila pol leta staro in da sem poznala njeno lastnico.

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
   [Brisano sporočilo]
14.4.2012 0:34:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malina86)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
14.4.2012 10:07:55   
pikalonca
Joj kakšen tečen dan. Zunaj dežuje, partner na službeni poti in pride šele jutri pop, jaz in moja dva čmrla pa tečni en bolj kot drug user posted image . Smo šli kar vsak v svojo sobo, da se mal skuliramo.
Drugače pa kar se tiče oblačilc sem jaz že oprala dva stroja in danes me čaka še likanje ( če bo taprava volja user posted image ) Ker priznam, da sem tudi sama zadnje dni čisto na dnu z energijo. Dopoldne mogoče še nekako gre, popoldne bi pa najraje prespala. Sama sem sklenila, da bomo imeli pralne pleničke, tako da imam za začetek 5 povijalnih pasov in 30 tetra plenic, plus kar nekaj racmank, štorkelj in še dve vrsti pleničk, ter prekrivne hlačke. Kar pa se tiče oblačil pa imam tudi kar že nekaj. Samo je pa res, da ker še ne vemo spola, posledično tudi nisem še vse oprala user posted image .
Drugače pa imam v planu  bodijev z dolgimi rokavi v 56 nekje vsaj 6 komadov, potem pa v 62 pa nekje 5 kratkih in 5 dolgih, pa v vsaki številki po ene 5 hlačk oz. žabic. Ne vem, jaz sem tudi pri prvem in drugem otroku imela kar konkretno zalogo oblačilc. Priznam, da ponavadi preveč user posted image . Ampak kaj ko pri teh tamalih nikoli ne veš kdaj bo plenica premočila ali pa kdaj se bodo pobruhali. Je pa res veliko boljše, da imate prva dva do tri mesece bodije na preklop, ker tisto oblačenje čez glavo zna biti mučno.
Držim pesti za vse male pikce in pikice (no zdaj že niso več tako mceni) user posted image user posted image user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
15.4.2012 8:17:41   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: Orescek

kale - na Jezdarski, v isti ulici kot bivši PrintDevision, oziroma če bi šel od ZD na Jezdarski ne desno prosti parko ampak levo gor, mi mo Pekarne do konca, na levi strani ... joj sem to zakomplicirala ... raje link :) http://www.tosama.si/index.php?id=novice&sid=zadnje&article=19đuser posted image

Hvala. Sem se že večkrat tam mimo  peljala, pa se nikoli nisem zavzela, da je tam trgovina user posted image .

Angelcare- sta uporabljali 2 dobri prijateljici (tistega z varuško in z blazino za nadzor dihanja) in sta bili zelo zadovoljni.

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
15.4.2012 11:16:53   
Rina2
Ojla souser posted image !

Najprej hvala vsem še enkrat za lepe želje in stiskanje pesti.

Jupi ja vesela sem, da je s tvojim otročičkom vse OK. Le tako naprej. Hrana je tu res obup, a tko pač je. če imaš možnost Naj ti od doma pripeljejo kaj dobrega za pod zob. Midva stanujeva precej blizu porodnišnice in moj user posted image prinese karkoli si zaželim user posted image
Sicer pa upam, da ne boš dolgo tukaj. No z našim otročkom je zaenkrat vse Ok hvala bogu. MV že 2t nismo merili, mi je pa zdravnica rekla, da me pred 34t ne spusti domov. Tako da po enem mesecu me čaka še en mesec ležanja v bolnici. Ni fajn a če mora tako biti, da bo naša pikica varna potem bom to seveda brez pritoževanja potrpela.user posted image

CSD moj je priznanje očetovstva uredil brez mene oz.mi je samo prinesel dokumente za podpisat in jih poslal nazaj.

Pupe lepo se imejte in ena user posted image za vse!

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?