Orescek
|
Pika001 - res hvala za nasvet. V primeru, da se mi spet kaj takšnega pripeti, bom vsekakor reklamirala v BC. Od Clara pa sem tudi jaz sedaj po pranju opazla da je boljša kvaliteta, tako mehki so ostali, pa normalno veliki, pri čemer se mi je ENO skrčil, pa niso tak fajn na otip. Cenovno pa res nista neke velike razlike. Se še kr lovim, se vidi, da sem nova pri tem. ;) Me pa zanima, če je morda katera že kupovala cotike v Tosami v MB, ter kako so bile zadovoljne? Glede cen, so pa res dost ugodni, ni to sam neka akcija na spletu, pa ful so prijazni (ne vsiljivi) ali pa sem samo jaz mela trenutek, ko so se mi vsi zdeli tako hudo prijazni :) Noelina - tudi jaz sem v dilemi okrog velikosti body-a in žabic za iz porodnišnice, pa sem za vsak slučaj kupila 1 body št. 50, če bi bla ful majhna, drugač pa mam body 56 pa žabe 56 pripravljene. Ker v MŠ so nam pol na zadnjih vajah povedali, da je potrebno imeti tudi nogavičke zravn - ko že greš rodit, ker to je edina stvar, ki je porodnišnica nima in mora nosečnica svoje prinest. Pa če bodo žabice št. 56 prevelike, jih bodo zokenči mal podvihali. Zokenčki pa so baje obvezni ravno zaradi temperature, tak da teh sem jaz kr nekaj nakupla (mogoče celo preveč ) CSD - tole bom jaz kr nazadnje. Sem imela danes pregled, smo že skoraj pri koncu 31 tedna. HB zdravi. Obrnila se še ni, še ima kar nogice navzdol. Naslednji pregled imam čez 1 mesec. Se mi zdi ful narazen, khmm?!? NIsem pa dobila še nobenega potrdila o predvidenem porodu, rekla mi je edino sestra, da si lahko grem stvari na CSD urejat, pa sem vprašala, če že moram it sedaj, ali lahko grem čez kak mesec, pa je rekla da brez problema. Tako, da bom šla kar maja, ker se mi ne da 2x hodit. Pa bom pol ko bom mela vse kar rabim, si vzela 1 dan prosto, pa šla mal okrog tahinirat po teh uradih .. Kale - tudi jaz imam tak čuden občutek, da bo micena prišla prej. Že od januarja, skoz govorim, da bo to majevski otrok. Moj me okrog tega vedno tak grdo pogleda. Noče pa slišat nič o tem, da bi že zdaj pohištvo montirala, je rekel, da mogoče maja, al pa bo on sam, ko bom jaz v bolnici. Imava 1,5 sobno stanovanje in je tamanjša sobica, sedaj najina spalnica (noter samo postelja), potem bo pa to otroška, midva pa se bova preselila v dnevno, dokler, ne najdeva kaj večjega. (Iščeva pa že od kar sva zvedela da pride , ampak bi želela v drug kraj, tam pa v tem trenutku ni prave ponudbe stanovanj, tako, da bova še počakala, dokler ne pride kaj res užitnega, ker je to vseeno velik projekt in nočeva nekaj na vrat na nos.). Nimava pa prostora v tem trenutku, še kam kaj postavit, tako, da je vsa oprema v zabojih oprana in pripravljena, pri mojih starših. Gromska, majk1 - vidim, da nas je bilo več jokavo razpoloženih. Čeprav men je bolj na tečnobo dajalo in sem pol od ipike in ne vem vse česa, nazadnje zaspala. Sem pa jaz tud vsa naspidirana in se skoz neki obremenjujem, pa premlevam. Z vsakim dnem bolj ugotavljam kakšno srečo imam s svojim možekom, da je tak razumevajoč in ljubeč, pa čeprav sem od kar sem noseča taka odrena cmera. Še zdaj ne morem pozabit, ko sva šla pred kakimi 3 meseci na kosilo, in še danes ne vem zakaj, .. ampak naenkrat sem začela jokat in sem tulila in tulila... pa se nisem mogla pomirit in to 1 in pol, celo kosilo, vsi so me tak gledali, kot da me najmanj mlati, on pa se je tak korajžno držal, pa cel čas tolažo.. pa vem, si je želel se v tistem trenutku v zemljo pogreznit, ampak je vstrajal sam za mene, da mi je blo lažje ... Ah, ti hormoni malina86 - sicer bom prvič mami, sam jaz bi vseeno mal več kupla, kot si ti napisala... pogovarjala sem se sedaj z dvema mamicama ki sta rodili marca, pa ob 50 sploh nista rabli, sta začeli z 56, ena je 56 v tednu in pol prerastla, sedaj je že na 62 (knap). Druga pa kombinira glede na znamko - 56 in 62 velikost. Sta mi pa obe povedali, da se po enih 6 krat preoblečeta dnevno, če masta dober dan. Tak, da mogoče kak body več. Ne pa pozabit nogavičk, pa kot je rekla kale pajac za ponoči. Spomnim se iz MŠ, da so nam za prvi mesec (pa nekje do 3 meseca - doker se kosti na glavici ne zarastejo) strogo odsvetovali oblačila, ki se potegnejo preko glave. Naj imamo vse na preklop ali za zavezat, tako da mislim, da se bodo body-ji na preklop pa tetra majčke še kako dobro obnesle. JupiJa - sem zelo vesela zate, da je otroček dobro. Tudi veliko bolj optimistična zveniš in tako je tudi prav. (Se pa tudi jaz ne morem odpovedat bušiju, se mi zdi da jo stem že zdaj cartam.) Upam, da je tudi LeJo bolje. Obema pošiljam en velik koš .... Kar se pa kilogramčkov tiče pa.. Lejo.. skoraj si želim da bi lahko rekla, da sem jaz tud šla 3 kg dol.. namreč jaz sem šla že vse skupaj gor 12 kg..... Toliko KG še nikoli nisem imela ... in najhujše je sedaj, ko je edina trenirka ki mi je prav od mojega , to pravim pa sam za to, ker že prej sem rada njegove stvari nosla, sploh za spanje, zdaj pa nimam neke izbire, ko grem s kužiko na sprehod :) Mi je pa brezveze kupovat sam za to obdobje stvari. nives28 - kako se počutiš? Že kaj bolje? Mogoče bi bilo dobro, da vsaj pokličeš v porodnišnico za nasvet, al pa se greš pokazat, škodit ne more. Drži se in javi kako si. Ok, vidim, da sem napisala že cel spis, tako da je čas da zaključim. Želim vam en lep preostanek dneva, pa čim več sončka...
|