|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
11.4.2012 10:36:44   
nives28
Pozdravljene.

Jupi ja - kaj je bilo narobe, da si sploh pristala v bonišnici? si imela kakšne znake?

mene že 2 dni zvečer oz. ponoči začne boleti spodnji del trebuha oz. bolečine so take kot ob menstruaciji in sploh ne neha dokler ne vzamem tableta - buscopan. ali ima še katera podobne težave?

božajte bušije.

lp

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
11.4.2012 11:48:00   
noelina
nives28,prav včeraj je v materinski šoli bilo govora o bolečini,ki jo opisuješ.Če so bolečine nevzdržne,se moraš pokazat v porodnišnici.Jaz na tvojem mestu bi šla,raje kot vzela tableto.

Danes sva se z mojimuser posted image oglasila na CSD,dobila papirje,jaz sem že poslala list delodajalcu,ki ga mora izpolnit,tako,da v petek oddam. Sva se odločila za enkratni denarni znesek namesto paketa,ker je v paketih zame preveč nepotrebnih stvari,pa itak že imam skoraj vse.
Pred 8.leti sta meni na CSD urejala vse moja starša,ker sem bila zadnja dva meseca v bolnici,partnerja takrat ni več bilo,ker me je v 5.mes.nosečnosti zapustil. Vse se je takrat dalo zrihtat,za zdaj pa ne vem...

Zanima me,če ve katera kako je z regresom v naši situaciji. Sem na bolniški od oktobra. Ga dobim?

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
11.4.2012 11:57:37   
KajaNagaja
noelina - a hodiš v Kranj v MŠ? Ker mi smo tudi imeli včeraj predavanje na to temo :)
nives28 - rajši pejt v porodnišnico, da boš mirna. Na tvojem mestu ne bi jemala tablet...

Zgleda moram zdaj še žabice kupit :)

CSD - sva šla danes zjutraj in zrihtala očetovstvo, paket (denar-280€, dobim že naslednji mesec) in mojo porodniško (sem študentka)-baje dobimo 296€ in ne 195€...upam da je to res, da se ni samo una zmotila. user posted image ...Vlogo za očetovski dopust mora moj prinest, ko bom rodila, za otroški dodatek pa tudi lahko šele po rojstvu otroka.

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
11.4.2012 12:06:51   
noelina
V MŠ hodim v Maribor.
Najbolj sem negotova,katero št.bodyja in žabic naj vzamem,ko greva iz porodnišnice. Najbolj pametno se mi zdi,da vzamem en kos št.56 in enega 62,ali kako? Me prav žre toleuser posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
11.4.2012 12:07:58   
kale
Jaz pa še ne moram it papirjev urejat na CSD, ker ta teden ni naše računovodkinje, ki bi mi obrazec izpolnila. Pa tud user posted image  je non stop na službenih potovanjih, tako da upam, da nama en dan v naslednjem tednu rata to porihtat.

Neposredna povezava do sporočila: 1930
11.4.2012 12:13:10   
noelina
kale,veš kaj kako je z regresom?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
11.4.2012 12:16:23   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: noelina

V MŠ hodim v Maribor.
Najbolj sem negotova,katero št.bodyja in žabic naj vzamem,ko greva iz porodnišnice. Najbolj pametno se mi zdi,da vzamem en kos št.56 in enega 62,ali kako? Me prav žre toleuser posted image

Jaz bom tako naredila. Te male cotike res ne zavzamejo dost prostora. Mene pa prav mori, da nimam cajta sobe za user posted image  konkretno ščistit (zdaj, ko mi jo je končno ratalo popleskat), saj je moj precej malo doma, z našo leto in pol staro navihanko pa je to zelo težko. Rada bi že končno začela pohištvo sestavljat,saj potrebuje še nekaj časa, da se prezrači, preden bom lahko noter začela oblekce spravljat... Ne vem, zakaj me tako žene...mogoče, ker imam občutek, da bo user posted image  tokrat prej prišel, malo pa tud, ko vas berem, da ene že oblekce zlagate, druge pa ležite v bolnici in me je strah, da se mi lahko enako zgodi...

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
11.4.2012 12:19:02   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: noelina

kale,veš kaj kako je z regresom?

Skoraj sigurna sem, da ti regres ne glede na bolniški stalež, vseeno pripada (tud, ko si na porodniški ga dobiš). No, razen, če kot jaz delaš v javnem sektorju in vse skup visi na nitki  user posted image .

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
11.4.2012 12:33:13   
noelina
Hvala kale,ne,ne delam v javnem sektorjuuser posted image HB.
Poznam občutek,ko te v podzavesti priganja,da še postoriš,kar še nisi in ti ne uspeva zaradi različnih dejavnikov. Vendar daj čimprej. Žlahto malo angažiraj,če se da.Dnevi letijouser posted image
Jaz pritiskam na moje iz vseh strani,najbolj na user posted image .
Včeraj v MŠ je teta tam rekla,da zna mamica nekaj časa po porodu bit precej sitna in jokava,pa sem pogledala mojega dragega,pa se je kar za glavo prijel,haha...

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
   [Brisano sporočilo]
11.4.2012 14:33:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nives28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1935
11.4.2012 15:05:18   
googica
KajaNagaja ares? višje porodniške so za študente? ja fino. sicer sm samo še do oktobra, ampak bi prav pršlo, vseen :). pa če mi uspe še podaljšat abs bo pa še bolj fajn :). bom šla še ta teden v kranj na csd, čeprov nisem mela v planu tega že zdej urejat.. :)
dnevi pa res tolk letijo. js še nisem nič pripravljala, edino dons sva z mojim kupla prve dude in cuclje. to je to. en dan morm poiskat cunje, sploh ne vem kje točno so, ker smo se vmes selili in je tista škatla bohvedi kje. 
cunje v porodnišnico: pa sej to vam ni treba s sabo vlačit takoj ko grete rodit? sej ostaneš noter par dni? pač vidiš po porodu, doma pripraviš in prinese očka na dan odhoda? js bom vzela s sabo za novorojenčka samo dude in nastavek za bradavico, če bom slučajno spet rabla.. ostalo pa samo za mene. aja, pa novorojenček mora prinest jušu tud darilo, tko da še tisto darilo bom napakirala :)). to je pa to
plačat za partnerja.. neka stara stavba je baje, to je pa vse kar vem :))

Neposredna povezava do sporočila: 1936
11.4.2012 15:28:04   
KajaNagaja
googica - veselje je trajalo samo par ur. Sem še enkrat tja poklicala, ker se nama je s fantom čudno zdelo da bi v tem času povišal in to za 100€ in ja...na žalost se je ona zmotila user posted image 196€ dobimo vsak mesec + otroški dodatek, to je pa to.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
11.4.2012 18:14:22   
mina88
Živjo

jupi ja in LeJo držim pesti da bo vse uredu z vama, pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malina86 glede očetovstva pa paketa ti ni treba čakat na zadnjih 60 dni, to lahko vse prej urediš user posted image

genovefa tudi js čutim take nežne brcike, kot neko božanje, le obračanje se več čuti, ritka sem, noga tam, koleno gor... user posted image user posted image

tašča jap...tudi moja je en angel... ne razumeva se od samega začetka, saj smo različne vere, ona pa je tak veren človek in so zanjo druge vere manjvredne...no, čimmanj komuniciranja, čeprav je malo težje ker živimo v isti hiši, pa je. Upam samo da bo čimmanj pametovanja ko bo otrok tu, saj je že zdaj več kot dovolj umešavanja o tem kaj je dobro za njenega sinčka user posted image

googica se strinjam da se vzame samo najnujnejše s sabo v porodnišnico, saj bo na dan odhoda ostalo očka prinesel, ti pa samo plac zaseda, saj bolnišnične omare niso bohve kako velike user posted image

kajanagaja si mi dala lažno upanje s zgornjim postom da se je dvignila porodniška za študente user posted image potem pa sem prišla do zadnjega posta in padla na realna tla user posted image user posted image

kako ste kaj s kilogramčki? user posted image

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
11.4.2012 18:51:41   
jupi ja
UZ sem imela in otroček se razvija, raste tako da bo verjetno vse ok, pač je bolj drobčken, sem pa zvedela da se je obrno na glavco se mi zdi da je zelo nizko. še
vedno morem biti v bolnici in počivati...
ja pa še to vam povem, danes nam je rekla sestra da naj ne božamo preveč svojih bušijev, ker s tem povzročamo "lažne" popadke in otroček je bolj živahen.
joj jaz se tega sigurno nebom odvadla ker rada božam bušijauser posted image

Ninch7: hvala, bom poklicala user posted image

Pika001: ja sej bom mam super sestre vse že majo otročke tak da bojo priskočle na pomoč ko bo treba, sam sem po eni strani še optimist da bom šla domov in še kaj sama postorila... sej imaš prav zakaj bi zamerla user posted image hvala

nives 28: ne se ustrašit ampak tudi jaz ti svetujem da greš v bolnišnico oziroma da svojega ginekologa pokličeš in poveš kaj se ti dogaja to te takoj sprejmejo in pogledajo. pa tablet ne jemati razen spasmex lahko ker tega tudi jaz dobim v bolnišnici. jaz sicer nisem imela bolečin in sem se vredu počutla sem imela reden pregled, iz katerega so me poslali naravnost v bolnišnico... lahko da imaš samo lažne popadke,al pa da otroček leži zelo nizko, lahko tudi da si se začela odpirat- ker ta ko je zraven mene se je odprla za dva cm in pol je počivala in se je stanje popravlo... skratka sporoči kak si, držim pesti da je vse OK user posted image

Gromska in mina88: hvala za podporo user posted image

a res ni treba čakat 60 dni superca user posted image

ko bo kaj novega sporočim, bodite lepo

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
12.4.2012 8:07:09   
KajaNagaja
jupi ja - super, da je z otročkom vse ok user posted image

Nekej me zanima...in sicer: Stara sem 23 let in sem sbsolventka, se pravi imam status študenta. Stalno bivališče imam prijavljeno pri starših, živim pa s fantom. Ali mi bojo pri otroškem dodatku gledali dohodek staršev? Moram spremeniti naslov, ali kaj posebnega urediti?

(odgovor članu jupi ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
12.4.2012 8:41:07   
majk1
Gromska, tut js sm imela včeraj jokav dan, cel dan, ne morem verjet. Se mi je zdelo, da zaradi hormonov :) Vse me je zmotilo, cel svet me je razžalostil. Res zanimivo, koliko solz smo sposobni sproducirat :)
Po dolgem pogovoru s partnerjem, pa je bilo bolje in danes že bolj pozitivno gledam na vse.

Drugače bom pa zdj začela mal gledat katere cunjce bom rabila in jih počasi tut kupila. Res mi ni problem rabljenih kupit, tist parkrat ko so bile oblečene, ni panike.

Previjalno dilo bova sama nardila (ja, tut za ta načrt bo že počas čas) in jo prišraufala v steno ali pa na obstoječo komodo, ne veva še. Tile deževni dnevi bodo kot nalašč za ustvarjanje.

Da o vsem ostalem ne govorim (lupinca, voziček in podobno).
Upam, da bo še kaj dnarja ostalo za ikeo (kakšno dodatno omaro), he he.

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
12.4.2012 9:31:05   
pika001
Pozdravljene, souser posted image
Tudi jaz sem bila včeraj kot ena cunja (mislim, da to niso krivi samo hormoni ampak tudi vreme), saj je moj user posted image tudi takoj ko si je vsedel zasmrčal, potem smo šli pa k tastu na rojstni dan in je bil siten ko driska user posted image . Izgleda so na njega bolj vplivali nosečniški hormoni kot na mene, jaz sem bila samo lena.
Cunjice - ja, jaz sem jih imela namen oprati že prejšnji teden, pa nekako nisem, ta teden tudi še ne, tako da upam, da bom nekaj jutri... moram še tetra plenice kupiti, ker jih imam premalo. Potem itak vse kar se kuha skupaj lahko operem. Itak celega stroja ne bom imela...
Jupi ja - upam, da prideš čim prej domov in da se ti izpolni želja, da sama pripraviš (saj te čisto razumem, bi tudi jaz želela isto...)
Jaz imam pa jutri pregled... komaj čakam, da vidim korenjaka in da gin. pove če res tako prehiteva (in glavico da ima veliko), saj me stiska pri srcu user posted image , kaj bo potem pri porodu. Bi rada po naravni poti rodila, brez carskega...

(odgovor članu majk1)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
12.4.2012 9:40:54   
malina86
Dobro jutro user posted image Danes sem se pa pošteno naspala user posted image
Kako ste kaj? Mene prevzema posebno zadovoljstvo, ko imam že skoraj vse pripravljeno za našega dojenčka. Sem se odločila, da bom nabavila le majhno količino oblekic in jih po potrebi dokupila, če bo sploh potrebno. Zaenkrat imam:
3 x bodi št 50 dolg rokav
3 x bodi št 56 dolg rokav
1 x bodi 56 kratek rokav
2 x bodi 62 kratek rokav
2 x žabice 56
2 x žabice 62
1 kompletek za obiske (bodi + žabice + majčka + kapica) 56
1 x kapica 56
1x kapica 62
Več kosov že nošenih tetra majčk za zavezat na hrbtu (te bodo uporabne ko bo vsega drugega zmanjkalo)
Poleg tega imam še 10 starih povijalnih plenic, če jih bomo mogli uporabljat, 10 tetra plenic, 12 tetra krpic za umivanje in eno otroško brisačo s kapuco.
Mislim, da bo kar se tiče tekstilnih izdelkov, to dovolj za prvi mesec. Kaj pravite? Bi mogla še kaj dokupit? Najbrž bom mogla kupit še ene žabice št 50 za prvi teden, če bo dete majhno. Zdej grem pa likat user posted image

(odgovor članu majk1)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
12.4.2012 9:51:35   
MalaNeli
punce, če katero mogoče zanima, prodajam voziček

http://www.bolha.com/pikolo-vozicki/pikolo-vozicek-jok-jok-kot-nov-nujno-oglas1277505293

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
12.4.2012 10:05:40   
megiTT
Pozdravljene user posted image

Nekaj dni nazaj me je kolegica, farmacevtka opozorila, da so na spletni strani Tosame po pomoti ali pa tudi ne user posted image ,
izdelki za mamice in dojenčke po tovarniških cenah.
Npr. paket 10 tetra plenic je 14 eur in nekaj, medtem ko je v lekarni/medicus partnerju/ baby centru/itd... tam okoli 20 eur.

Jupi ja: srečno še naprej user posted image

Tašča: zaenkrat imam super fino fajn taščo. Zaenkrat sem napisala zato, ker me je prijateljica, ki je postala mamica 2 leti nazaj opozorila, da tudi super oh in ah tašče ratajo....tašče user posted image v pravem pomenu besede, ko se rodi vnuk/inja. Takrat avtomatično malo (kar je vedno preveč) pametujejo.
Bom sporočila, kako bo pri nas user posted image

CSD: Jaz imam pregled šele drug teden (po skoraj 5 tednih) zato bom najbrž šele takrat dobila navodila, da lahko grem na center in urejam stvari.
No ja, kot brezposelna me prav zanima, koliko starševskega dodatka in otroškega dodatka bom prejela. Bom sporočila user posted image

Cunjice: so že sveže oprane in zlikane ter zložene v previjalni mizi.

Počutje nasploh: Mi kar gre user posted image Na srečo me je mednožni del medenice nehal bolet, zato grem lahko na kakšen sprehod več in zaradi tega ne hodim kot kavboj zvečer naokrog. Najbolj me trenutno motijo noge, zaradi katerih ponoči ne morem spat. Zvečer si jih knajpam ampak vseeno sredi noči postanejo tople, težke in zoprne.
Priznam, sem lena in se mi sredi noči ne da spuščat ledeno mrzle vode nanje, ker že tako hodim 2x na noč lulat. Ko pa se enkrat predramim takrat pa štejem minute in ure do jutra user posted image

Vzadnjič mi je kolegica, ki je 3 tedne pred PDP rekla, da ji delajo vezalke rahle težave...sem pomislila na to, da meni vezalke delajo težave že sedaj, kaj pa šele bo...user posted image

Eh, spet sm cel roman spesnila. user posted image

Mejte se!

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
12.4.2012 10:20:38   
pika001
Vezalke? Kaj je že to? jaz jih sploh ne dosežem, tako da ali čevlji kjer ostanejo zvezane, ali brez vezalk... uporabljam pa ta dolgo palico za obuvanje, brez bi si mogla vsest kar na tlauser posted image in potem za vstat sem ko hrošček. Če kam gremo na kakšen obisk pa itak obujem nekaj da samo noter stopim. Je najbolj enostavno.
Zadnjič so se mi v Mercatorju superge odvezale, pa preden sem kaj rekla, je moj počepnil in mi zvezal... opozoril me je samo, da naj se ne navadim. Po tem sem dobila še pusico, ena starejša tetika pa naju je opazovala, so se ji kar oči zarosile... in no, moram ga pohvaliti - sem se v tistem trenutku zavedla, kako sem lahko srečna user posted image . V prvi nosečnosti nisem imela te sreče...

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
12.4.2012 10:54:49   
top secret
Pozdravljene user posted image
Da vas malo pozdravim, preden odpeketam na vikend paket k mami, kjer bomo postavli posteljico za našega Luka. Tako, da bo imel dve. Kaj čes, med vikendi bomo večinoma tam.
papirji- vceraj sva uredila za paket in starsevski dodatek. Sem študentka in sem od kolegicew slišala da gledajo starsevsko dodatek po novem glede na to koliko si lansko leto zaslužil. In ker sem delala celo leto, imela solidno plačo sem pričakovala da bo kr kapnalo mal vec evrčkov. No pa smo se usteli, dobili bomo točno 196e. Za otroški dodatek pa je rekla da urejamo šele po rojstvu otroka? jaz pa sem nekje prebrala da lahko oddas 30 dni pred rojstvom otrokauser posted image .
cunjice- se vedno nisem oprala, ker čakam da dobim komodo, tako da se dva tedna. naslednji vikend gremo v ikeo po lučko in posodice za na previjalno oz komodo. pa mogoče se še kaj najdeuser posted image
Rabim še prevleko za vzglavnik in kovterček, dekico...hmm pa se verjetno kaj pa se trenutno ne spomnem...

tasča- po izjavi da če bom v nosečnosti jedla zajčje meso, bo moj otrok izgledal kot zajec sma kr zaklučle. mislim halooooo! in seveda nisem mogla bit tiho in sem vprasala kak je učinek če jem svinjino ali govedino?
Drugače pa, živi v drugi drzavi, srecam jo dvakrat na leto. svojemu sinu sicer vsak dan piše smse ampak nikoli ne vprasa za mene ali najinega otroka. Bomo vidli kako bo ko se rodi...
Jupi ja- super da raste in se pripravlja. za vse ki ste v bolnici drzimo pesti! si lahko zamislim da vam ni kaj prevec fajn, sovrazim bolnice, njihove pizame, smrdljivo hrano. sam če je treba pa če je to cena zato da bo otrok bolje se da potrpet.
porodnišnica- sem vceraj razmisljala kateri bodi bom vzela, katero številko, rabim jopico? kaj če mu bo bodi prevelik, premali? In sem se odločla da bom pripravla en komplet vecjih oblačil in en manjši in potem mi bo dragi prinesel to v bolnico ko boma videla kako velik je.
Pregled- imam v petek. komaj čakam je rekla da mi bo naredila ultrazvok in gre fant z mano. Z vami tudi hodijo na preglede? pa so ginekologinje proti temu?
lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
12.4.2012 11:58:10   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: malina86

Dobro jutro user posted image Danes sem se pa pošteno naspala user posted image
Kako ste kaj? Mene prevzema posebno zadovoljstvo, ko imam že skoraj vse pripravljeno za našega dojenčka. Sem se odločila, da bom nabavila le majhno količino oblekic in jih po potrebi dokupila, če bo sploh potrebno. Zaenkrat imam:
3 x bodi št 50 dolg rokav
3 x bodi št 56 dolg rokav
1 x bodi 56 kratek rokav
2 x bodi 62 kratek rokav
2 x žabice 56
2 x žabice 62
1 kompletek za obiske (bodi + žabice + majčka + kapica) 56
1 x kapica 56
1x kapica 62
Več kosov že nošenih tetra majčk za zavezat na hrbtu (te bodo uporabne ko bo vsega drugega zmanjkalo)
Poleg tega imam še 10 starih povijalnih plenic, če jih bomo mogli uporabljat, 10 tetra plenic, 12 tetra krpic za umivanje in eno otroško brisačo s kapuco.
Mislim, da bo kar se tiče tekstilnih izdelkov, to dovolj za prvi mesec. Kaj pravite? Bi mogla še kaj dokupit? Najbrž bom mogla kupit še ene žabice št 50 za prvi teden, če bo dete majhno. Zdej grem pa likat user posted image

Mislim, da bo še kak pajac za ponoči prav prišel...

Moje počutje je kar solidno, edino daljši sprehodi so že bolj ali manj iluzija . Imam pol urce čist dovolj - že to je včasih skoraj preveč, glede na to, da me vedno spremlja naša mala žaba v vozičku ali triciklu in skoraj 40 kg psička user posted image . Drugač pa vezalke si še zmeraj sama zavežem, tud vse ostalo še (v glavnem) brez večjih težav  postorim in mislim, da mi tud košnja trave še ne bo povzročala prevelikih težav user posted image . Je pa res, da me to otrdevanje trebuha in nenehno sunkovito miganje user posted image  v trebuščku precej zdelata. Se mi pa zdi, da se gibanje user posted image  v trebuščku s 30. tednom ni nič umirilo, ravno obratno; zdi se mi da vsak gib še bolj občutim...

< Sporočilo je popravil kale -- 12.4.2012 12:06:25 >

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
12.4.2012 13:08:39   
megiTT
kale: si me spomnila na to udarniško gibanje user posted image v trebuhu.  Jaz sem v 31. tednu in se mi zdi, da se je to gibanje še bolj okrepilo. Ko ležim na levem boku, se malemu kar zmeša in divja. Danes ponoči ko sem spet štela minute in ure in bi lahko ene 3x med tem skoraj zaspala, je mali vžgal neko aerobiko in tko je šel ves spanec v maloro.
Ti sunkoviti gibi so pri meni že včasih too much. Priznam, da user posted image kar okaram malček user posted image Še najbolj tečne so direktne brce v želodec in tam okrog, ampak včasih imam pa občutek, da brska in raziskuje z ročicami in je tudi to 'zanimivo'.
Imam občutek, kot da bi želel kaj ven izbrskat user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
12.4.2012 15:12:56   
pika001
Kale - mislim, da sem prebrala, da se gibi umirijo od 32. tedna naprej, do konca 31. pa naj bi bili ti gibi najbolj intenzivni... ne bom trdila 100%, ampak pri meni je ta teorija držala. Sedaj se samo še dosti obrača, steguje, ni pa več tistih sunkovitih brcik. Mi je pa všeč, da mi ne pritiska z nogicami v trebuh, ampak nekam v stran. Pri taprvem mi je direkt v trebuh nabijal in mi je bilo kar dosti slabo...

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?