|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
30.12.2011 12:14:38   
tintinek
Pozdravljene user posted image . Upam, da ste se za božič imele lepo. Zame je bil prejšnji teden naporen, kupovanje daril ( ker je moj dragi zbolel, sem to sama opravila, dost denarja porabila, ampak dobro, saj je božič. pa še kuhala sem za vso familjo, ker je bila sestra še do večera v soboto v službi, mama pa zarad neke operacije težko hodi. Se  pa je vse na srečo dobro izšlo, mislim v kuhinjiuser posted image .
Odkar ne bruham vsak dan, se mi zdi, da sem kar okrogla postala, sploh prsi so se mi povečale. Po nakupih za oblačila se mi pa tako ne da, že tak je malo oblačil za nosečnice v MB, kaj šele, da bi ti blo kaj prav. Ampak priznam, da me hlače že tiščijouser posted image .
Kale - rizično nosečnost imam zaradi neustrezne oblike maternice, ko so mi delali carski rez pri hčeri, so ugotovili, da imam dvorogo maternico. Prej pa se tega ni dalo ugotoviti. Celo nosečnost mi je grozil SS pa tega niti vedela nisem. Se je pa hčera rodila 3 tedne prezgodaj, bila je zahiranček (nekaj čez 2 kg je imela), ampak ni bilo kasneje nikoli nič hujšega. Je zdrav, navihan otrok, brez kakršnih posledic user posted image .
Bomo pa doma imeli kar veliko razliko po letih med otroci. Hčera je zdaj stara 5 let, torej bo razlika 6 let, ko se rodi drugi otročiček. Ima katera še podobno situacijo doma?

Punce, razmišljala sem, da bi se vključila v skupinsko vadbo za nosečnice. Veliko vas je na RR Štajerk, ali veste, kje bi kakšne vadbe  v MB potekale? Mogoče pa se najde par nosečk, ki mi z mano skupaj razgibavale vedno bolj okrogle trebuščkeuser posted image . Povejte, če je katera zainteresirana.

Nekaj sem še mislila napisati.... Aja, glede FB, kako pa vas lahko prek FB kontaktiram (tiste, ki komunicirate med samo na fb). Nisem na tekočemuser posted image . A si kar imena zaupate, ali obstaja posebna stran na fb?
Lepo se imejte, še posebej jutri. Tako ko je že ena napisala, dnevi (in tedni nosečnosti) pa kar bežijo, ja saj še malo, pa bomo na polovici (ene ste že skoraj tam).

Aja, še za seznam, stara sem 28 let, rodila bom pa (zelo nerada) v MB porodnišnici.

SREČNO 2012!!!

(odgovor članu škratka 007)
Neposredna povezava do sporočila: 976
30.12.2011 13:39:20   
pikica159
hey hey :)
po dooolgem casu sem nazaj na forumu :) v zadnjih tednih kar nekako nisem nasla casa, da bi prisla do racunalnika :) kako ste punce? ze na nosecniskih cunjah? Zanima me, kdaj ste se bile primorane odpovedati svojim kavbojkam. Jaz jih zaenkrat se lahko nosim, ceprav sem ze kupila tudi dvoje baby hlace :) da ne bo kako jutro tezava kaj oblect za it ven user posted image

Aja pa moj PDP se je spremenil na 27.6.2012 user posted image Na NS je bilo pa vse ok, samo sem sla vseeno se na DHT in je pokazal, da je tveganje za DS 1:skoraj 20.000 tako, da ne skrbim vec, da bi bilo kaj narobe :)

Sem pa na NS videla, kako aktivno skace in krili ter sesa prstek najina domnevno user posted image :)

Zanima me tudi, kdaj in če boste sle v solo za starse? Priporoca katera kako v LJ? Koliko casa pa traja?

Hvala za vse info in obljubim, da bom od sedaj bolj redno spremljala to naso temo

vsem noseckam, njihovim pikicam v trebuscku, bodocim ockom, ponosnim bratcem in sestricam ter vsem, ki so vam dragi zelim SRECNO 2012 in naj bo junij cimprej tu user posted image

(odgovor članu tintinek)
Neposredna povezava do sporočila: 977
30.12.2011 13:42:09   
pikica159
vidim, da nekatere omenjate tudi pridobljeno tezo, moja je zaenkrat prb. 1,5kg (noseča sem pa 14tednov in 3 dni če se ne motim user posted image ) ampak z e kak mesec nosim eno kosarico vecje modrcke tako, da upam, da pri tem ostane ker ce bo slo pa se gor bo pa kmalu zmanjkalo sexy nedrckov po trgovinah user posted image

pa tudi slabo mi do sedaj ni bilo niti en dan user posted image sem kar vesela, ker drugace ne vem kako bi bilo s slabostjo in vsemi obveznostmi v zivljenju.

a drugacek tudi kaj migate? ali katera ze obiskuje vadbo za nosecnice?

< Sporočilo je popravil pikica159 -- 30.12.2011 13:44:09 >

(odgovor članu pikica159)
Neposredna povezava do sporočila: 978
30.12.2011 14:30:06   
vrtnica00
helo pokica159user posted image

nosečniška oblačila jaz sem zdj 16t in 5dni in oblečem še zmer ene črna fine hlače, ker so malo raztegljive. kavbojk enih več ne nosim, ker majo malo višji pas, ene sm pa še nosila prejšnji teden, so kul ko se raztegnejo malo, zdj jjih pa več niti nism sprobala oblečt, vrjetno bi jih s težavo zapela, če pa bi jih bi me pa stiskale. tk da jaz prakticiram ta teden bolj kot ne pajkice in ene ala nosečniške hlače. je bolj komot in ne stiska trebuha, ker mi je v zadnjih dneh ful narasel, zgleda da se je tudi maternica fajn dvignila in povečala, ker je ful večja bunka zdj, ko ga potipam.user posted image lep napeti trebušček, moji me sm gledajouser posted image

moderčki jaz sem obupala že nad sexy modrečki, ker zame več ni številk, že prej sm komaj našla, zdj pa konc s tem! user posted image
kupila sm si enega brez kosti (sem nekje prebrala, da take priporočajo, ker so tk občutljive prsi in tudi, ko dojiš) in tk da je raztegljiva košarica, to so ble take muke, da sm ga našla. vse, ki jih mam doma so s kostjo, me prav živcirajo in me že kr potem boli pod prsmi tako, da ga doma sploh ne nosim. kupla sm si ga pred 3 tedni, ker so mi pač že takoj za košarico narasle prsi in včeraj si ga prvič od takrat oblečem, ful optimistična kk mi bo komot in vse. ajooo zgleda, da so spet narasle, kr komaj da pokrije kaj, četudi se raztegneuser posted image resnično upam, da to ne bo šlo naprej več tk, kr nevem kakšne bom pol mela, ko rodimuser posted image ker že zdj, ko sm iskala, da bi vzela večjo košarico oz številko, so mi rekle v trgovini, da brez kosti jih pa pol ni, ker kar je večje od te št, mora bit kost, da je boljša podpora...

kg ta teden je obupen, vsak dan, ko stopim na vago mam več kguser posted image . prve tri mesece in pol je blo skoz enako, nihalo sm 0,5kg gor dol. zdj pa v enem tednu kr 1,5kg gor. tk da sm jih pridobila 2,5kg. to je čist preveč za en teden. sm mislila, da bo šlo veen bolj počasi. s takim tempom, bom na koncu 40+user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 979
30.12.2011 16:12:31   
jupi ja
user posted image PDP imam 27.06. komi čakamo majhno štručko, rodila bom verjetno v celju
user posted image neverjetno se veselimo težko prićakovane bebike

(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 980
31.12.2011 9:01:33   
kale
tintinek- glede vadbe za user posted image  mislim, da jo izvajajo na Pobrežju pri pokopališču (Forma mislim da se reče fitness centru). Meni se časovno ne izteče. Imam pa itak vsak dan vadbo z mojo navihanko user posted image  in user posted image , ko gremo na sprehod. Jaz imam pa iz MB porodnišnice same lepe spomine (no edino v 2. nadstropju se je tu in tam našla kakšna arogantna sestra...).

Ta naš user posted image  pa ima v trebuščku prave žurke user posted image . V prvo ni bilo tako izrazito... Je pa prav zanimivo, kako naša B. glavo nasloni na moj trebuh in ga boža user posted image , čeprav najverjetneje pri svojih dobrih 14. mescih še ne dojema povsem, kaj se dogaja. 

Dobrodošla jupija!

(odgovor članu jupi ja)
Neposredna povezava do sporočila: 981
31.12.2011 9:12:06   
kale

user posted image

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, morfologija, kraj/porodnišnica, spol 

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/
mina88- 23 let, 1user posted image , morfologija 19.1., KP/Izola

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , ? user posted image , Gorenjska/

3.6.

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , 25.1., Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 9.1. morfo.,  Štajerska/
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , KR/Jesenice
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , , MB

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image ,

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ

11.6
nimanorwen- 26 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ/LJ, user posted image

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM 
mary12 - 31let, 2user posted image , 1 user posted image ,   /, user posted image
noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , MB/
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , 4.1., Kamnik/

14.6.
tashy21- 4 user posted image , 2 user posted image , /, user posted image
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Malinova- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , ,

20.6.
škratka 007 – 33 let, , KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/

21.6.
kale – 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/,

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 3.1., /,  
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , , štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 5.1.
24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image
malina86- 25 let, 1user posted image , LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , 16.1., MB/
pikica159- ?user posted image , / , user posted image
jupi ja- ?user posted image , CE

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , /,

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image ,
Pikica80- 2user posted image ,

SKUPAJ NAS JE : 51

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

PRIČAKUJEMO:      5   user posted image
                                4   user posted image
                                2  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 982
31.12.2011 11:32:25   
malina86
Hej punce!

Vidim, da nas je precej takih, ki smo v tem času malo zapustile forum in se po daljšem času spet oglašamo. Normalno, saj so prazniki user posted image Jaz se imam zelo lepo. Kot kaže so se slabosti tokrat zares umaknile, saj mi kak teden ni več bilo slabo, tako da upam, da bomo sedaj le uživali naprej.
Trebušček raste, kile zaenkrat še stagnirajo, počutje je dobro in smo v velikem pričakovanju prvih metuljčkov. Vsak večer jim "prisluhnem", pa nisem sigurna, če so to premiki ali prebava. user posted image Sem šele v 15. tednu, tako da je verjetno še prezgodaj.
Že komaj čakam naslednji pregledek, ki ga imam 4. 1.!

Lepo preživite silvestrovo in ne pozabite si med novoletnimi željami zaželeti tudi kakšno v zvezi z našimi prihajajočimi škratki. user posted image
Srečno vsem v novem letu! user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 983
1.1.2012 9:48:50   
pikica159
uf kok nas je na "sporedu" 27.6. user posted image to bo se zurka ce bojo vsi prisli prav na ta dan user posted image

user posted image upam, da ste lepo silvestrovale in si kljub nosecnosti privoscile vsaj kak pozirek sampanjca. meni je moj dragi ga zelo velikodusno nalil in sicer za nic vec kot dva pozirka user posted image ampak, mi prav nic ne manjka ... samo komaj cakam da bo julij in najina pikica tukaj z nami!

uzivajte na prvi dan 2012 in seveda SREČNO in ZDRAVO v letošnjem letu! (če bo to oboje štimalo več ne potrebujemo)

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 984
1.1.2012 17:15:31   
kale
Vse najlepše v novem letu 2012, predvsem pa , da junija povijemo zdrave user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 985
2.1.2012 10:11:33   
škratka 007
Drage moje user posted image , v novem letu vam želim ogromno lepih trenutkov, sreče, veselja, zdravja, uspeha, ... najbolj pa, da se nam junija rodijo zdrave user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                             user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    SREČNO 2012   user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image                             user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 986
2.1.2012 17:54:20   
malina86
Hej souser posted image

Novo leto je že mimo, čas je, da se vrnete na forum user posted image
Jaz sem danes začutila ene čutne premike v svojem trebuščku. Nisem še sigurna, a zdi se mi, da že čutim svoje dete. Noseča sem polnih 15 tednov. A mislite, da je to možno, glede na to, da gre za prvo nosečnost in da sem precej suha? Ko sem sedela pred TVje me je nekaj žgečkalo v spodnjem delu trebuha. Kot bi se mehurčki premikali v njem. Upam, da je to to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 987
3.1.2012 8:01:45   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: malina86

Hej souser posted image

Novo leto je že mimo, čas je, da se vrnete na forum user posted image
Jaz sem danes začutila ene čutne premike v svojem trebuščku. Nisem še sigurna, a zdi se mi, da že čutim svoje dete. Noseča sem polnih 15 tednov. A mislite, da je to možno, glede na to, da gre za prvo nosečnost in da sem precej suha? Ko sem sedela pred TVje me je nekaj žgečkalo v spodnjem delu trebuha. Kot bi se mehurčki premikali v njem. Upam, da je to to user posted image

Evo mene user posted image .

Možno, da so to metuljčki. Sicer je kar hitro, ampak suhice prej občutijo 1. gibe, kot pa tiste, ki imajo malo več na rebrcah user posted image  user posted image . Saj boš videla, če se bo ponovilo, potem je to to...

Lep začetek tedna!

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 988
3.1.2012 9:35:11   
KajaNagaja
malina86 - če se ti bo v prihodnjih dneh ponovilo so to brcike. Jaz sem jih tudi začutila precej zgodaj (konec 15. začetek 16. tedna)...tudi nisem bila ziher a je to to a je prebava. Potem, ko se je pa začelo ful ponavljat sem pa vedela. Sem pa zdaj v 19 tednu in vedno bolj čutim, tudi obračanje :)

Aja...da ne pozabim. SREČNO NOVO LETO! user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 989
3.1.2012 10:25:18   
Pikica 80
Pozdravljene.

Jaz se bolj malo javljam, vedno mi kaj prekriža načrte, ko se namenim kaj napisati, prebiram vas pa redno.
23.12. sem bila v NM na NS. Je rekla zdravnica da se nimava kaj sekirat čeprav je bilo razmerje 1: 958, sem dala še kri in zdaj nestrpno čakam rezultate. Ves čas sem živčna, čeprav se poskušam kontrolirati, ampak meni se zdi to kar slab rezultat. Drugače se je pa beba lepo videla, je zelo zelo živahna. Spola še ni videla, ampak ostalo naj bi bilo vse OK. Upam da čim prej dobim rezultate, da se končno umirim in začnem uživati user posted image Rok imam 26.06 in ga tudi v NM ni nič spreminjala.

Ali katera ve koliko časa hodijo rezultati?user posted image

Uživajte

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 990
3.1.2012 11:47:34   
malina86
Ja, tudi danes me rahlo žgečka po trebuščku, tko da najbrž je to to. user posted image Sploh ne morem verjet, kok hecen očutek je to user posted image user posted image user posted image Sem tako vesela, da bi najraje vsem povedala to novičko user posted image Komaj čakam na jutrijšnji pregled!

(odgovor članu Pikica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 991
3.1.2012 11:51:23   
škratka 007
Pozdravljene user posted image

Upam, da uživate v prvem delovnem dnevu v letošnjem letu, kljub turobnemu vremenu. Jaz moram priznat, da sem bolj na nizkih obratih, se sploh še nisem lotila dela user posted image

malina86 - čestitke user posted image user posted image user posted image za metuljčke, to mara bit zelo lepo. Jaz vsaki dan čakam, da se bo kaj pojavilo, pa nič user posted image

Pikica 80 - če ti je ginekologinja rekla, da se nimaš kaj sekirat se tega tudi drči. V končni fazi je ona strokovnjakinja, bo že vedela. Je pa prav da si dala še kri na testiranje, zato da boš sama bolj pomirjena. Jaz sem jo tudi in sem rezultate dobila osmi dan od pregleda NS in ti rezultati so me res še dodatno pomirili. Zate pa držim pesti, da jih čim prej dobiš in da bo vse OK, pa eno user posted image za srečo.

Lep delovni dan in začetek delovnega tedna vsem.

(odgovor članu Pikica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 992
3.1.2012 12:48:26   
malina86
škratka 007 to so tako nežni metuljčki, da jih lahko čutiš le če sediš ali ležiš na miru več časa. Jaz sem jih v teh dneh čutila le v sedečem, malo sključenem položaju. Občutek je takšen, kot bi ti milni mehurčki pokali v trebuščku. user posted image Res je zanimiv in lep občutek. Pa ne se sekirat, če jih še ne čutiš. Jaz sem jih pričakovala šele čez kak mesec, tako da so me res presenetili! Sej nad kasnejšimi brcami pa verjetno ne bomo več tako zelo navdušene, sploh če bodo priletele sredi noči. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 993
3.1.2012 13:04:00   
tejci1981
Dan!

Najprej vam zaželim srečno, uspešno in predvsem zdravo leto 2012,.....čimmanj boleč porod in kar je najbolj pomembno ZDRAVE BEBE!!!!

Praznike preživeli,....bronhitis tudi,....jaz sem dobila od malega prehlad, ampak ni blo neke panike, se dosti lažje "zližem"!
Za slivestrovo smo bili pri bovših sosedih, ki imajo 19m hčerko,....mala2 sta šla ob 20.30 spat, mi pa smo potem nekaj malega pojedli, malo igrali monopoli, spustili par raketk,....ob 3 se je mali zbudil, ker je bil čisto auf sma rekla da gremo kar domov spat (smo cca 500 m narazen),.... spali 3 urce, naju je pa HB popoldan blagoslovil z 3 urnim pop počitkom user posted image

Tintinek - na vošnjakovi sem zasledila reklamo (plakat) za vadbo v nosečnosti, sam podrobnosti ti pa težko povem....
Očitno imaš slabe izkušnje z P v Mb.....kaj pa Ptuj?
FB - Zverinca Oblačilca kontaktiraj/dodaj

Čestitke vsem za brcike!!!

Lep dan!

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 994
3.1.2012 13:38:00   
googica
ola. srečno v novem letu in čimbolj mirno od junija naprej :)
brce čutim že tud jaz, sicer so že kar fajn močne, jih tudi moj mož že čuti. tko da mamo vse večji občutek, da je neki živahnega v mojmu buhiju :). no, sej v ponedeljek bom vse vidla, oziroma bova šla oba, da se mal vidmo, dobimo slikco, mogoče izvemo tudi spol :). 

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 995
3.1.2012 15:48:07   
pikalonca
Pa še iz moje strani eno zdravo in srečno leto 2012. Za vse nas nosečke in naše najbližnje bo to itak posebno leto user posted image .
jaz sem po eni strani kar vesela, da so praziki mimo, ker vsa a hrana, ki je povezana z njimi je lahko prav ubijajoča user posted image . Sem danes stopila na vago in jojmene user posted image .Pa trebuh je že tak, da ga res ne morem več skrivat user posted image .
Drugače sem pa sedaj polna energije, danes na veliko pospravljala. Pa tudi na netu že malo oprezala za kakšno posteljico, pa jajčka itd. Hja to je pa tako, ko že imaš dva škrata in misliš, da je to to in oddaš ali prodaš vso opremo user posted image . Ampak nič zato, saj nabavljanje za otročke je nekaj najlepšega. A je katera tudi že kaj nabavila?Prisegate na novo robo ali vam je tudi rabljeno ok? Jaz načeloma ne kompliciram in sem mnenja, da je tudi rabljeno, če je ohranjeno čisto vredu.
Sem pa pred tremi dnevi tudi sama začutila tiste nežne dotike v trebuščku. Joj sem se tako raznežila user posted image .
Že naslednji pregled pa imam 5.1., ampak tokrat brez UZ, čeprav komaj čakam, da spet zagledam našo bebico na ekrančku.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 996
3.1.2012 16:20:12   
tejci1981
pikalonca - meni so tudi rabljene stvari super, če so ohranjene,.....pri prvem sma kupla rabljen voziček, posteljico in previjalno,....če kaj takega rabim najprej pogledam v trgovino z rabljenimi otroškimi stvarmi, ki je v Mb in tam ima same lepe stvari.....

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 997
4.1.2012 9:04:00   
kale
Dan user posted image .

Včeraj sem imela pregled in je z našim user posted image  vse ok; lepo ratse in se razvija, ima že nekje 139 g in tud moja gin. mi je rekla, da bolj kaže na user posted image . Dobila (oz. kupila user posted image ) sem eno slikco, ampak ne gre več cel user posted image  gor - je že prevelik user posted image .
NP imam 30.1., ampak še to ni morfologija-za njo se moram naročit v porodnišnici, kar mi je full dobro, saj bom tako še večkrat videla našega user posted image ...

Me je pa skoraj s stola vrglo, ko sem se na pregledu postavila na vago user posted image . Trebuščka tud jaz več ne moram zatajituser posted image . Pa saj  že skoraj vsi vedo. Počasi bomo ga pa itak že začele ponosno kazat user posted image .

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 998
4.1.2012 11:08:52   
jupi ja
pozdravljene. upam da ste lepo preživele novo leto, še z moje strani vse najlepše v letu 2012user posted image
sem v 16 tednu, in še vedno mam jutranjo slabost, po moje bi že moglo biti konec joj kak je to neprijetnouser posted image , upam da bo kmalu konec. trebušček pridno raste, kilogrami pa tudi verjetno user posted image
komaj čakam 16.1. ko imam uz da zvem kak je bebikauser posted image
lepo bodite user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 999
4.1.2012 12:46:33   
škratka 007
Dober dan user posted image

Evo mene po pregledu. Vse super. Naslednji pregled imam 1.2. in morfologijo 15.2.2012.
Ultrazvoka mi ni hotela delat, ker pa z napravo za poslušanje utripa, utripa ni našla sva hitro skočili na UZ in sem na kratko videla user posted image in tudi njegov user posted image , pa še za poslušat mi je dala utrip. Mislim, da mi niti ni potrebno pisat kako sem bila user posted image user posted image user posted image . Slikice pa tokrat nisem dobila user posted image , pa nič hudega, saj sploh nisem pričakovala, da bo delala UZ.

Jaz sem že malo nabavljala, sicer samo oblačila. Se nisem mogla upret user posted image . Kar se tiče posteljice, jajčke, košare za voziček, banjice in podobnih stvari, bova midva dobila vse od mojega svaka nekaj pa tudi od mojega brata. Res pa je, da si želim še kaj sama kupit, tako da bom verjetno podvozje in športni del vozička kupila novega, pa previjalno mizo, si pa želim imeti tudi zibelko, to pa bom verjetno vzela rabljeno.

Kale user posted image user posted image user posted image za pregled.

Eko to bi bilo to, en oblačen pozdravček iz Kopra.

< Sporočilo je popravil škratka 007 -- 4.1.2012 12:48:33 >

(odgovor članu jupi ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......