|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
21.12.2011 13:34:31   
mina88
eila punce

nimanorwen
a je sploh kaka punca od tu, v tej skupinici na fb? ker ga js sicer imam, samo nisem tolko gor, če pa se vas nabere, se vam pridružim tudi js, čeprav bom nekako več tu, saj mi je tu bol domače user posted image
brcike res je nekaj najlepšega, včasih pa res išče zlato not, ker je tu pa tam malo neprijetno user posted image
mozoljčki tudi js jih imam in se jih nikakor nemorem rešiti user posted image čeprav jih nikoli nisem imela. nekateri s tem povezujejo da bo punčka..a je res to pokazatelj? user posted image saj se mi zdi malo za lase privlečeno user posted image
kale haha vedno se najdejo kaki pametni, ko vse vejo o tebi, še tisto kar sam neveš user posted image user posted image ma ne obremenjuj se s tem...vedno bojo tu, v naši bližini user posted image
drugače pa pošlji malo sončka na obalo, tu se js kr skril user posted image

pa glih zdaj ko sem mojega prepričala da se greva sprehajat user posted image user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 926
21.12.2011 14:19:30   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: mina88

eila punce

nimanorwen
a je sploh kaka punca od tu, v tej skupinici na fb? ker ga js sicer imam, samo nisem tolko gor, če pa se vas nabere, se vam pridružim tudi js, čeprav bom nekako več tu, saj mi je tu bol domače user posted image
brcike res je nekaj najlepšega, včasih pa res išče zlato not, ker je tu pa tam malo neprijetno user posted image
mozoljčki tudi js jih imam in se jih nikakor nemorem rešiti user posted image čeprav jih nikoli nisem imela. nekateri s tem povezujejo da bo punčka..a je res to pokazatelj? user posted image saj se mi zdi malo za lase privlečeno user posted image
kale haha vedno se najdejo kaki pametni, ko vse vejo o tebi, še tisto kar sam neveš user posted image user posted image ma ne obremenjuj se s tem...vedno bojo tu, v naši bližini user posted image
drugače pa pošlji malo sončka na obalo, tu se js kr skril user posted image

pa glih zdaj ko sem mojega prepričala da se greva sprehajat user posted image user posted image

Jaz sem imela v prvo zelo čisto kožo, pa je bila user posted image , zdaj pa imam kar nekaj mozoljev in bi naj bil user posted image . Tako, da pri meni ta razlaga odpove user posted image .

Pri nas tud več ni sončka user posted image .

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 927
21.12.2011 14:44:56   
Ploha
evo jst sm imela dons pregled, vse kaže OK, je bla ena druga zdravnica, k je bla ful firbčna kaj imamo doma, kateri spol, pol je pa nekaj gledala vsa zamišljena, nič pa ni rekla, jaz pa tudi nism sprašvala user posted image

sem imela zdej dva dni neko virozo, bruhanje in driskanje, prav neprijetno...

še vedno sem švoh, nism čist tist taprava...in glih zdej ko je največ dela, prav zaspala bi za ene 3 mesce...groza me je tega mraza in teh praznikov...

za seznam: naslednji pregled 25.1.

nikjer se nič ne dogaja, ne kle ne na FB...na fb je več zasebnosti, pač kle te prebere čist vsak, tm pa samo me...

punce kolk si želite imet otrok?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 928
21.12.2011 16:25:21   
KajaNagaja
Js pa ne razumem ko govorite da je na FB več zasebnosti...Tukaj pišete pod nickname-om, tam pa ste vsem sodelujočim v debati na vpogled...(ime, priimek, slike, podatki...)?? Js bom kr na RR ostala :)

Jutri imam spet pregled in upam, da mi bo že lahko glede spola povedala...čeprav je še malo zgodaj, pa vseeno (firbec). Samo da bo vse OK user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 929
21.12.2011 17:13:09   
pikalonca
Pozdravljene.
Danes je bil pa tudi pri nas tak lep sonček, da je kar vabil na sprehod. A sem kar nekako obsedela v kuhinji, malo pospravljala in pisala voščilnice, ki jutri romajo na pošto. Nekaj sem jih naredila sama, nekaj z otrokoma in tako se jih je na koncu nabralo 25 user posted image .
Malo prej nam je uspelo tudi postavit smrekico in otroka že tako nestrpno pričakujeta Božič, da je že kar smešno. Darila sem že nabavila in se že veselim njunega odpiranja škatel.
Malo sem tudi vrgla oko po razprodajnih policah in si celo privoščila ene nosečniške hlače (pa čeprav imam od obeh nosečnosti še troje) in tri majčke. Čist tko, da se mal pocrkljam user posted image
Drugače se pa prav veselim prihajajočih praznikov, čeprav od mnogih slišim, da se praznikov sploh ne veselijouser posted image . Pa ve? Se veselite praznikov?

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 930
21.12.2011 19:03:13   
nimanorwen
ojla punce ... men so dons zutrej eno od mojih user posted image  povozil user posted image user posted image user posted image user posted image  tk da mam sm še eno ...  to je pa to, k žvimo ob cesti, pa gonjo sred naselja k zmešani, je vsak let kšna prometna pa jih ne izuči...da ne govorim o mrtvim mačkah, psih, lisicah ... user posted image user posted image user posted image  tk da smo za tolažbo postavli smrekco in lučke, vsaj neki lepga dons. se mi pa zdi, da me mou gripa voha. super.user posted image
FB - par punc nas je istih k tuki, par pa novih ... bl zasebno pa zato, ker je skupina skrita, se ne vidi, da obstaja sploh ... ko smo se s prvo skupinco avgustovk na fb preselile mi je blo kr neki, zdej mi je pa supre, k lhk bl na hitr kej napišeš (ker jest drgač ful napišem kot vidteuser posted image ) se pa tam pogovarjamo marsikej, ne sm o otrocih in upam da bo tut z junijkami tkuser posted image  da sem pa sodelujočim v vpogled me pa ne moti. itak se moraš spoprijateljit samo z mano (ker sem admistratorka yeah babyuser posted image ), da te dodam, pol se me pa komot skensla, z drugimi puncami ti ni treba bit prjatlca.
sonček - kaj je že touser posted image
želja po otrocih - popolno mi je 4 ... ampak če bojo že 3, bo to super. odvisno, kk bo s prostorom oz bodočim stanovanjem (k ga morva še kupit), v najslabšem primeru pač samo 2.
mozolji - nimam. nism mela tut v prvi user posted image , pa je bla punčka, tk da to je pomoje res bl kr neki.

voščilnice - nrdila sama, so mi ful lepe in dons napisala not verze, je 100 let trajaluser posted image  jutr grejo na pošto, pa že gruntam, kašn stil bi drug let užgalauser posted image  bi prlimala slikco, ampak ne znam, a ve kera kako?
prazniki - se jih veselim, ker ne podležem množičnemu potrošništvu in nažiranju (me oboje znervira). smo doma, no edin lučke gremo gledat, sm pa ke kšn obisk, uživamo. no letos bom jest mou manj, ker me čakajo 4 izpiti januarja, ampak ja - lučke, sneg in stiskanje i likeuser posted image

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 931
21.12.2011 19:33:37   
žogica81
Hojla,

danes sem imela pregled - vse je OK mi je bilo pa tako luštno, ko je user posted image cel pregled vlekel palec - mogoče bo pa ta hotel imetu dudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker ta prvi ni nikoli imel dude....

Sem bila malo firbčna glede spola pa ni hotela nič reč bova  na morfologiji pogledali baje - ko jo imam 9.1. - ZA SEZNAM

Mozolji - tud jaz jih imam in to cel obraz - nikoli jih nisem imela ne v nosečnosti ne v puberteti - meni vsi pravijo da bo punčka - no bomo videli, kar koli samo da bo zdravo....

En lep pozdrav

< Sporočilo je popravil žogica81 -- 21.12.2011 19:34:44 >

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 932
21.12.2011 22:42:17   
googica
zdravo :)
men je tud FB bolj všeč, ker je dejansko čist privat zadeva, če si tako naštimaš. našo junijsko skupino vidimo samo tiste, ki jih odobri administrator, ne more kr nekdo pridt zraven. sploh pa za B ni pogoj da morš uporabljat svoje podatke, lahko si tud tam kajanagaja al pa kej tacga :). vsi podatki, ki jih razrkriješ, niso obvezni, obvezen je samo veljaven email naslov :). zto je men tam ful všeč, ampak se še ni razživelo. tud glede slikic je bolj priročno tam.

otroci. zaenkrat mamo enega dvoletnika in junijčka na poti, še ne vem spola sicer. moj bi mel tri, js pravim, da bomo sproti vidli. več kot tri pa ne bi mela. bomo pol šli na vazektomijo da ne bo presenečenj :)
prazniki: se jih zelo zelo veselimo ja. gremo za ta čas k tašči in tastu, ker pri njih to ornk praznujejo, pri nas je to vedno blo bolj pred tvjem, in nič praznovanja, z izjemo jaslic in smreke in polnočnice. pri njih pa družžina, večerja, sladkanje, skupno krašenje smreke in jaslic, polnočnica, odpiranje daril ob čaju in potici. čez dan pa kosilo. tko, čist mirno, družinsko, v soju svečk in lučk, zelo romantično in krščansko.
js mam pregled 9.1. in bom mela tud že UZ, ker je treba pri men bolj pazit rast otroka. zato bom mela mal več UZ-jev od vas ostalih. tko da bomo mogoče zvedli spol. pa vidli otročka.. ii :)
tud js sm sama delala voščilnice, se spomnla verza. ful lepo je pršlo, že dobivam pohvale :). pekli smo tud medenjake včeri, so dobri in lepi. bom na FB prlimala jutr kako slikco za lušte ;)

grem zdej spat... papa

(odgovor članu žogica81)
Neposredna povezava do sporočila: 933
22.12.2011 8:59:47   
kale
Dan!

Jaz tud še samo 2 dneva delam, pol sem pa celih 10 dni doma user posted image . Prazniki tud meni ne pomenijo veliko, sem pa vesela, ker sem takrat doma user posted image . Obdarujemo se le najožji družinski člani, v ospredju je druženje s celotno družino. Tega se že zelo veselim, saj določenih sorodnikov že res dolgo nisem videla.

otroci - načurtujeva 3, ampak če jih bo pa res toliko bova pa videla, ko bo 2. user posted image  na svetu - če bosta mami in ati imela še dovolj živcev za 3. user posted image

user posted image

user posted image

PDP,
nick, starost, število , število doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj/porodnišnica, spol 

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/
mina88- 23 let, 1user posted image , morfologija 19.1., KP/Izola

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , ? user posted image , Gorenjska/

3.6.

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , 25.1., Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 9.1. morfo.,  Štajerska/
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , 22. 12., KR/Jesenice
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , 21.12., MB

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image ,

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ

11.6
nimanorwen- 26 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ/LJ, user posted image

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , 22. 12., ?/ NM 
mary12 - 31let, 2user posted image , 1 user posted image ,   /, user posted image
noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , MB/
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , 4.1., Kamnik/

14.6.
tashy21- 4 user posted image , 2 user posted image , /, user posted image
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Malinova- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 20.12.,

20.6.
škratka 007 – 33 let, , KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/

21.6.
kale – 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., MB/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –2user posted image , 1user posted image , , Štajerska/

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 3.1., /,  
tejci1981 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , NS 14.12., 14.12., štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 5.1.
24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , NS 12.12., LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image , 20.12., ., /,  user posted image

26.6.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image
malina86- 25 let, 1user posted image , NS  16.12. LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , 16.1., MB/

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , 13. 12. NS 20.12

29.6.
pikica159 - ?user posted image , NS 14.12.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , 9. 12.
Pikica80- 2user posted image ,

SKUPAJ NAS JE : 48

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

PRIČAKUJEMO:   4   user posted image
                                3   user posted image
                                2  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 934
22.12.2011 9:25:52   
škratka 007
Pozdravljene punce!

Tudi danes se moram hvalit user posted image user posted image user posted image
Tudi danes, pravim zato, ker sem se včeraj na FB pohvalila, ker sem dobila v torek rezultate DHT in je novo tveganje 1:6970 user posted image user posted image user posted image
Včeraj, ko sem prišla domov, me je pred vrati čakal paket user posted image user posted image user posted image . Gre pa za darilni paket nosečke od RR. Zelo lepo presenečenje in mi je res polepšalo dan. Z mojim sva veselo brskala po paketku in vlekla na dan vsa darila in se ob vsakem razveselilauser posted image user posted image user posted image .

Hvala Ringaraja!!!

Pa lep dan vsem user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 935
22.12.2011 9:51:12   
KajaNagaja
škratka007 - SUPER!!! Čestitke...za oboje :)

Js sem pa včeraj zvečer začutila nežne nežne brcike... user posted image , danes grem pa še na zadnji pregled letos :)

(odgovor članu škratka 007)
Neposredna povezava do sporočila: 936
22.12.2011 9:55:47   
škratka 007
KajaNagaja tebi pa čestitke za nežne brcike user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 937
22.12.2011 11:04:43   
mina88
škratka007 user posted image čestitke za obojeuser posted image user posted image

kajanagaja čestitke za brcike user posted image a ni nekaj najlepšega user posted image

otroci js bi jih rada imela čimveč, saj sem vedno imela željo po veliki družini, žal pa se moj ne strinja z mano user posted image tako da sem mu dala končno število 3 in nič manj user posted image user posted image

lep sončen dan vsem

(odgovor članu škratka 007)
Neposredna povezava do sporočila: 938
22.12.2011 11:40:29   
kale
škratka007- user posted image  za rezultate. Le glej, da tud nam na RR ne boš pozabila povedati takšnih stvari user posted image .

mina88- Jaz sem si tudi zmeraj želela veliko otrok, ampak eno si jih je želeti, drugo pa imeti user posted image .
Če se bomo odločili za 3. user posted image , bo verjetno razlika v tretje malo večja.

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 939
22.12.2011 14:52:11   
KajaNagaja
Evo...na pregledu vse OK, malček je imel nogice tako, da se spola ni videlo...pa naslednjič. Je pa že kr velik user posted image ...

Glede števila otrok sva pa z mojim zelo enotna...oba si želiva imet 3...prva dva enega za drugim v razmaku do dveh let, tretjega pa malo kasneje, ampak še vedno dokaj kmalu...čez recimo 6 let

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 940
22.12.2011 14:55:06   
tintinek
Ojla sonosečke.

Po res dolgem času se javljam. Spremljale so me slabosti, vsakodnevno bruhanje in utrujenost, zdaj pa sem končno spet pri sebi user posted image . No, sicer sem šla danes prej domov iz službe, ker se mi je vrtelo, ampak, kaj češ.... Kile mi niso šle kaj gor, trebuh imam malo napet (zdaj sem v začetku 15. tedna). Ampak se zavedam, da bom kmalu morala iti po nakupih.
pri nas doma je norišnica, vsi so bolani, jaz pa v gužvi (nakupovanja pa to :)). Pa še hišo kupujemo in rihtamo kredit, v glavnem ful se dogaja :). Sem pa drugač iz Mb, zdaj pa se selim zraven Mb. NS sem že imela in je vse OK. mi je pa G povedala, da me bo že v 20. oz. 25. tednu dala na bolniško, torej kmalu.
Upam, da ste vse OK, želim vam lepe praznike!!!

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 941
22.12.2011 22:30:11   
kepca
pozdravljene punce!
No jaz sem nova v vaši temi. Sicer sem že bila aktivna na RR, saj imam doma 1 leto staro punčko. Zaradi pomanjkanja časa zaradi službe, vrtca, čakanje na NS,... sem se utegnila komaj zdaj oglasit pri vas. user posted image

Tud jaz se vam pridružujem, saj pričakujem novega user posted image 7.6., na NS se je pokazal kot user posted image , čeprav je hitro se mi zdi da bo res no. Sem iz MB in stara 30 let. Med otročki bomo imeli razliko 17 mesecev, kar me je kar malo strah. A ima katera tudi tako malo razliko?

No upam, da bom našla čas in se večkrat javila, preberem pa vas kar rednouser posted image

Punce lepe praznike!!!

(odgovor članu tintinek)
Neposredna povezava do sporočila: 942
22.12.2011 22:47:52   
tigrica78
Hej kepca!

Lepo, da si se nam pridružla.Nič se bat za tako majhno razliko.Vse boš zmogla! jaz pa bom imela razlike 13 let in se prav nič ne obremenjujem.Vse bo steklo tako kot mora.Sicer pa vse čestitke za user posted image .Lep pozdrav

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 943
22.12.2011 23:24:26   
malina86
Dober večer user posted image

Nosečniška oblačila:
za tiste, ki ste iz Ljubljane oz nameravate kupovat v Ljubljani: jaz sem bila v H&M in C&A na Rudniku, pa nisem našla nič pametnega zame. V BTCju pa imajo nosečniška oblačila v Hali A (Špela Butik, kjer zame ni bilo dobička), Zari, Diamantu (pri Emporiumu), Baby centru in v Mothercare (nasproti City Parka).
Jaz sem si hlače in majčko kupila v Mothercare, kjer imajo popust - drugi izdelek 50 % ceneje.

Koliko otrok? Hmm, najprej enega, da vidimo, kako uspešna sva pri vzgoji otrok, potem pa kmalu še enega in čez par let mogoče še enega. Bomo videli. user posted image

(odgovor članu tigrica78)
Neposredna povezava do sporočila: 944
23.12.2011 7:56:05   
Ploha
kepca: naši dve sta 18 mescov razlike...zdaj mi je bolj naporno kot na začetku...HB sta obe dobro spali vedno, ampak zdej ko je tamala večja, se ravsata, upijeta, tepeta, borba za preživetje user posted image ampak sta pa čist druga karakterja, ena mirna, vodljiva, mehka dušca, druga (tamala) živa, neizprosna, odločna, borbena...

ušesa si je treba kdaj zamašit pa je lažje, ko se dereta,...

drgač pa dobrodošla!

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 945
23.12.2011 8:39:45   
kale

user posted image

user posted image

PDP,
nick, starost, število , število doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj/porodnišnica, spol 

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/
mina88- 23 let, 1user posted image , morfologija 19.1., KP/Izola

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , ? user posted image , Gorenjska/

3.6.

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , 25.1., Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 9.1. morfo.,  Štajerska/
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , 22. 12., KR/Jesenice
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , 21.12., MB

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image ,

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ

11.6
nimanorwen- 26 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ/LJ, user posted image

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , 22. 12., ?/ NM 
mary12 - 31let, 2user posted image , 1 user posted image ,   /, user posted image
noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , MB/
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , 4.1., Kamnik/

14.6.
tashy21- 4 user posted image , 2 user posted image , /, user posted image
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Malinova- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 20.12.,

20.6.
škratka 007 – 33 let, , KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/

21.6.
kale – 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., MB/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –2user posted image , 1user posted image , , MB/

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 3.1., /,  
tejci1981 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , NS 14.12., 14.12., štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 5.1.
24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , NS 12.12., LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image , 20.12., ., /,  user posted image

26.6.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image
malina86- 25 let, 1user posted image , NS  16.12. LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , 16.1., MB/

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , 13. 12. NS 20.12

29.6.
pikica159 - ?user posted image , NS 14.12.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , 9. 12.
Pikica80- 2user posted image ,

SKUPAJ NAS JE : 49

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

PRIČAKUJEMO:     4   user posted image
                                4   user posted image
                                2  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 946
23.12.2011 8:51:05   
kale
Dobrodošla kepca! Vidim, da nas je kar nekaj štajerk oz. iz MB. Tud mi bomo imeli majhno razliko - 20 mescev. Sicer pravijo, da je na začetku kar naporno, a se kasneje obrestuje, ko se znajo enkrat skupaj zaigrati. Jaz sem si vedno želela majhno razliko in nekako bomo že zvozli prva leta user posted image .

tintinek- kakšne težave pa imaš, da boš morala tako hitro na bolniško? Tud jaz bom verjetno morala kak mesec ali dva pred porodniško na bolniško, saj imam zaradi posega povečano možnost prezgodnjega poroda... Zaenkrat se super počutim in če bo tako ostalo bom poskušala čim dlje delat, ker sem tak tip človeka, ki mora bit non stop v gibanju, pa tud finančno se pozna...

Končno je petek  user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 947
23.12.2011 10:58:54   
vrtnica00
bla včeraj na pregledu in poslušali srček, dela bum bum bumuser posted image user posted image
sicer se je naša bebica malo skrivala, je najprej niso mogle najt, je bla čist v spodnjem delu na levi strani trebuha. ccc kk se ona mamici skrivauser posted image
samo, da so našle srček, da vredu bijeuser posted image

drugi pregled je komaj morfologija 31.1., joj kdo bo to dočakal, da vidimuser posted image

drugač pa trebušček se mi je lepo zaoblil spodnji del, se kr lepo pozna mi. proti večeru sem pa itak kot bombicauser posted image zdj me več ne moti, da ga mam, sej se že pošteno v 16.tednu. prej mi je blo še malo tk, ko je blo še zgodaj, da ga ne bi glih rada še vsem pokazala. zdj se pa kr sam šopiri okroguser posted image
do zdj se zredila 1kg. kako ste kaj vi s kg?

otroci. hmmm vedno sm si želela vsej 3, tudi o 4 sem razmišljala. moj je sicer bolj za 2, vrjetno se bo dalo izborit 3user posted image bomo pa itak vidli kk se bo s prvim in drugim obneslo, če bota res pridna, pol itak je 3 na spiskuuser posted image
je pa zaenkrat tk, da bo najprej ta, pol morm jaz ta fax vštimat in služba, pa pol čez par let še drugi. za naprej bomo pa vidli kk bojo finance, če nam bo vredu šlo, pa seveda kk se bo porod obnesel user posted image upam, da nam bo šlo vse tk kot treba, da bo polna hišauser posted image user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 948
23.12.2011 11:48:00   
KajaNagaja
Oj oj...evo. Darila zavita, piškotki spečeni... :)

vrtnica00 - te je verjetno kar malo stisnilo k go niso našli a? :)

Glede kg...zaenkrat mam +3kg in upam da bo šlo to počas gor, ne prov hitr...sam mi ful pašejo piškotki, pozica, čokolada...nenormalno! Prej sem se vedno lahko zadržala, zdj pa kr morm en košček čokolade. :) Po novem letu spet začnem z vadbo za nosečnice, tako da že komaj čakam...mi kar manjka.

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 949
23.12.2011 17:34:41   
mina88
dobrodošla kepca

do sedaj sem se zredila 0,5 kg, saj sem v prvih 3-eh mesecih shujšala kr precej.
imam pa eno vprašanje, na RR mi pokaže da sem v 18.tednu, na strani pregnology pa da sem v 17.tednu. Kje ve gledate? saj mi tole res ni jasno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......