|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
23.12.2011 17:48:11   
malina86
mina88, tale ziher prav pokaže, pa mogoče ti bo mal bolj jasno kako se to šteje, ker za vsak teden posebej pokaže od kdaj do kdaj je kak teden.

http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek,%20izracun%20poroda%20-%20pregnantcy%20calculator.html

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 951
23.12.2011 17:48:35   
vrtnica00
meni je isto preskočilo za en teden. zdj ko sm v 16.tednu, dobim mail, da sem že 16 tdnov noseča... 8.teden so vmes kr mi preskočili. ma sj ni važno. glavno, da mi vemo kuk smo user posted image

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 952
23.12.2011 17:56:34   
mina88
malina86 tale mi pa potem pokaže napačen PDP user posted image
torej RR tabelca res preskakuje oz.prehiteva za en teden?

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 953
23.12.2011 18:17:39   
vrtnica00
sm pogledla ta link, je pa treba pazit kdaj daš, da je bla ovulacija. če vam G ni nič spreminjal datuma PDP, je ovulacija 14 dni. in potem pokaže mi isto. če si pa mela kasneje ovulacijo, pa morš tam dat in ti na podlagi tega izračuna pol pravi PDP kot po ultrazvoku...

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 954
23.12.2011 18:20:57   
mina88
ja saj to je pa problem, ko nisem imela nikoli rednih ciklusov user posted image
tako da nevem kdaj naj bi bila ovulacija, pa tudi na zadnjem pregledu mi je G omenila da zadnja M je verjetno bilo vgnezditveno krvavenje, saj je plod vsakič ko grem večji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 955
23.12.2011 22:51:40   
googica
čeer. končno sem konc s pecivom. zdej pa lahko uživam v vikendu in prazniku. hvala Bogu :)
kar se tiče tedna v katerem si, je verjetno najbolj točna številka, ki jo maš v materinski vpisano po vsakem pregledu. dohtar vpiše noter teden in dan, tko da je to najbolj natančno, no vsaj js se po tistem ravnam. 
kile.. zdej ko so prazniki je tehtnica pospravljena :). ampak na pregledu mi je pokazal 0,4 plus, tko da ni neke razlike ane :). buhi se že fuuul pozna in se morm zgleda kr navadit da opritjeti puloverčki zgledajo napihnjeni in okrogli, da bo folk vse bolj gledal mojga buhija in ugibu al je to samo ena bajsika ali nosečnica :). no komi čakam da bo tolk velik, da bo očitno :)). sem pa izredno utrujena ves čas, nobene energije nimam. vsake tolk se mi ulije kri iz nosa, ma to še katera težave? že pri prvi nosečnosti me je včasih matral, tokrat pa že štirikrat zadnji mesec. ni prijetno.. pa pogosto ratam lahko omotična, če sem v trgovini al pa kej, ko kr ni zraka nikjer pa preveč folka, pa stat je treba.. 

grem zdej spat, jutri so jaslice in smrekice... in večerja in polnočnica. doolg dan bo :)
uživite in čimbolj mirne praznike vam želim!

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 956
24.12.2011 10:58:52   
kale
mina88 - ne se preveč obremenjevat glede tega, v katerem tednu si. Glavno je, da se user posted image  in ti vredu počutita in user posted image  lepo napreduje.

teža- zaenkrat + 3 kg (na 3kg podlage s 1. user posted image  user posted image ). Vzrok temu je verjetno moj veliiik apetit user posted image , ki upam, da me počasi mine...

Želim vam lep božični večer in Božič v krogu vaših najbližjih!

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 957
24.12.2011 11:12:35   
vrtnica00
So dnevi in trenutki polni sreče in miline,
ko v radosti oči zapremo in si tiho zaželimo,
da ne mine.
Vesele božične in novoletne praznike!

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 958
24.12.2011 12:30:11   
mina88
kale saj se ne obremenjujem, le ko me kdo praša kolko sem noseča, zmrznem, saj neznam povedat user posted image pa še vsaka stran mi napačno pokaže...
googica tudi meni se vliva iz nosa, največkrat zjutraj. drugače pa mam iste probleme, saj ko pridem v kak zatohel prostor isto postanem omotična user posted image

Vesele božične in novoletne praznike

Neposredna povezava do sporočila: 959
24.12.2011 15:07:36   
mylinn
Heej punce,evo da se vam še jaz pridružimuser posted image  Prebiram vas že nekaj časa,napisala pa nisem še nič,upam da me sprejmeteuser posted image
Torej noseča sem 14 tednov,pdp imam 21.6.2012,ta teden bila na NS,vse okuser posted image  Naš user posted image  je mali porednež saj se nikakor ni hotel obrniti,tako da nismo uspeli videti katerega spola je,sem pa zelo radovedna,tako da komaj čakam morfologijo.
Drugače pa mi je večino časa slabo,danes tudi bruhala po dolgem času,uprla se mi je skoraj vsa hrana razen krompirja in kruha-ojoj,dobro da je tehtnica pokvarjenauser posted image
Upam da kamlu začnem jesti tudi kaj bolj zdravega,saj se že od negdaj borim z odvečnimi kilogrami in sem že štartala z preveč kg,sicer sem pa do drugega pregleda shujšala 1,5 kg,verjetno zaradi bruhanja.

Aja sem pa iz Lj.,tole je moja prva nosečnost,stara 25 let.

Naslednjič napišem še kaj več,pozdravčekuser posted image
N

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 960
24.12.2011 16:32:09   
Malinova
Vse user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , user posted image !

ttp://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=2007134554829&source=jl99

(odgovor članu mylinn)
Neposredna povezava do sporočila: 961
26.12.2011 21:07:14   
googica
zelo hitro minevajo tedni noseečnosti, a se vam tud tako zdi? sem že zakorakala v 17. teden menda, sodeč po rr, čeprav se mi zdi da nimajo čist prav. morm pogledat v knižco :)
praznikov je končno konec. HB, ker te hrane ne morm več vidt. vsega sladkega in vsega v izobilju.. preveč. 
a se bomo kej zmenile za kako srečanje, še preden bomo iz porodne, al kako? je še prezgodi? :)

(odgovor članu Malinova)
Neposredna povezava do sporočila: 962
27.12.2011 8:51:00   
Srecka010
Pozdravljene nosečke!

Se vam po dolgem času spet javljam. Prejšnji teden sem imela pregled in je vse v redu. Naslednji pregled imam 23.01. in verjetno bom imela že morfologijo.
Smo imeli pa prejšnji teden pestro, hčerka je zbolela in sva se z dragim malo menjala na bolniški.
Jaz sem pa že na +3 kg, trebušček se mi pa tudi že kar dobro vidi.
Glede štetja tednov je pa tako: reče se, da si v 17. tednu, ko je v bistvu šele dopolnjenih 16. tednov (do 16. tednov in 6. dni), ko je polnih 17. tednov, si pa že v 18. tednu.

Lepo se imejte

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 963
27.12.2011 9:38:34   
Babybee81
živ žav

Upam da ste lepo preživele te najlepše praznike v letu. Jaz sem v 15. tedenu in imam drugi teden pregled, komaj čakam user posted image  
Kako se počutite?

(odgovor članu Srecka010)
Neposredna povezava do sporočila: 964
27.12.2011 9:51:01   
KajaNagaja
Hey hey...jaz sem v 18. tednu in imam +2,5kg. Sicer jem enako kot prej, edino sadja veliko več pojem (mi ful paše). Trebušček se mi tudi že malo pozna in bom rabila nosečniške kavbojke. Tiste, ki ste že šle v nabavo...kje je več trgovin z nosečniškimi oblačili, Rudnik ali BTC? V BTC-ju jaz vem za Zaro, Baby center, Buši...ne vem pa a v City parku v H&M imajo kakšne hlače?

(odgovor članu Babybee81)
Neposredna povezava do sporočila: 965
27.12.2011 10:21:39   
vim
Kajanagaja H&M mislim, da v Cityparku naima nosečniških oblek, drugače pa imaš v diamantu- POPEK, pa v hali A Kepica.
Ostalo si pa že sama omenila. Jaz grem pa danes,upam da mi s časom znese kupit hlače eno št. večje, ker za nosečniške še nisem, svojih pa že zelo težko zapnem.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 966
27.12.2011 12:28:39   
Rina2
Ojla Pupe!

samo na kratko se vam malo oglasim. Upam da ste preživele čudovit božič. Vidim, da vas veliko uživa na dopustu. Jaz pa delovno, čeprav bi mi bolj pasal praznični dopust.
Brcike in premiki - ko se zvečer umirim in položim roke na trebušček čutim mehurčke oz. premike. sem v 16t in mi je prav čudno, ker mi je G rekla, da bom user posted image  verjetno začutila šele okrog 20t ali kasneje (sem prvorodka). No sem pa bolj suhica is tudi zelo dobro se zavedam svojega telesa. mogoče pa zato že čutim našo Piko. No, pa tud vse drugo čutim. v trebuhu me kar naprej nekaj tišči in pika. v službi včasih kar malo težko sedim. upam, da ni kaj narobe. no, bom povprašala na naslednjem pregledu.
sicer pa mi je Božiček že malo pred božičem prinesel AngelSounds, tako da se ob večerih zabavam z našo user posted image  prav luštno se imamo user posted image .

Pupe, lepo bodite!

In ena user posted image za vse!

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 967
28.12.2011 11:06:54   
žogica81
Hojla,

danes sem po parih dneh spet bolje volje. V prejšnji nosečnosti sem začutila brce še pred 16 tednom in sem mislila, da bo toktat isto. No jutri bom polnih 17 tednov jaz pa še nič ne čutim in sem si kupila Angelsound in sem danes takoj slišala srček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Res mi je G rekla da imam posteljico spredaj in da bom mogoče manj pogosto čutila brce ampak vseeno mi ni dalo miru, tako da sedaj vsaj vem da je detece v redu - brce bom pa sedaj lažje čakala user posted image ......

Sem vam morala takoj sporočit user posted image

Lep pozdravček

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 968
28.12.2011 12:02:01   
tejci1981
Evo me po dolgem času!

Preživeli Božič z enim nepotrebnim darilom -- mali je zbolel, najprej je zgledalo kot nedolžen prehlad, včeraj, pa je začel piskat in katastrofalno kašljat, smo se šli pokazat in se je prehlad razvil v bronhitis!
Zdaj smo na pumpici za 1 teden in upam, da se stanje čimprej izboljša!

Počutje - BP, prebava tudi user posted image

Kale - zdaj pa lehko daš 30 na seznam user posted image ........NS je opravila dr. Pelkič

Lušti - joj pomfri........user posted image

Darila - po njegovi strani smo bili dogovorjeni, da se obdarujejo samo otroci (HB samo 3 user posted image , pa še to najstniki, tako da so dobili denar, ker jim nič druga ni všeč, igre za PSP in nintendo so pa malo predrage za moj žep) po moji strani pa so ble male pozornosti - dišeče svečke, prtički in podobno - malih otrok pa tu ni, razen našega user posted image

FB - je fajn ker smo skrita skupina in samo me vidimo kaj si pišemo.....RR pa lahko vsak bere..... z noveberkami mamo tudi fajn debate, ne samo o otrocih in plenicah user posted image

Kuhanček in podobno - jaz sem si v nedeljo po kosilu privoščila 1 deci sladkega refoška na izi.....mislim, da nebi smelo biti nič narobe in tudi kak košček toasta z bitfkom bom pojedla za silvestrovo......

Širjenje novice - tudi sama sem v ponedeljek povedala še ostalim sodelavkam, (so me baje že čakale) tako da zdaj počasi širima novico tudi med prijatelje user posted image

Št. otrok -  mi bomo z tem verjetno zaključili, ker sta bla planirana 2 user posted image

teža- zaenkrat stoji user posted image user posted image user posted image

RR koledaček - meni prav šteje, razen to da dejansko teden obrnem v petek, mail pa dobim v pon ali tor....

ČESTITKE VSEM Z PREGLEDE IN DOBRE REZULTATE NS, PA ZA BRCIKE IN DOBRO POČUTJE!!!!

DOBRODOŠLE NOVE!!! (madonca nas je štajerkuser posted image )

Lep dan

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 969
28.12.2011 16:14:26   
pikalonca
Jaz se pa samo toliko javljam, da vam povem, da ima danes HM še -50% popusta na žensko konfekcijo.
In notri itak soupadejo nosečniške zadevce user posted image . In tako sem si po eni sreči kupila še ene nosečniške kavbojke in to za cele 4€. Kr ne morem verjet user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 970
28.12.2011 17:11:38   
KajaNagaja
Joj tale Rudnik je čist od rok, pa samo tam imajo nosečniška oblačila. Danes sem bila v Baby centru in so imeli samo en model hlač, ki mi niti slučajno ni bil všeč. V Hali a sem našla samo trgovino Špelca, kje so imeli najmanjšo št. 44!!! Do Zare in Popka pa nisem uspela prit (že tako sva bila cel dan v BTC-ju)...mislim, da si bom kar prek spleta naročila ene...

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 971
28.12.2011 20:02:40   
vrtnica00
helo,
evo jaz prišla iz lj. sm šla čist slučajno še na rudnik v H&M, sm si tam kupila srajčko za 3,5eur in pulover za 2,5eur. bi si še kaj, samo ni blo številk oz tisto kar je pa blo pa meni ni blo všeč... pa vzela sm kavbojke, sicer so ble 50eur, samo ene sm si itak morala kupit. sm gledala tiste, ki so ble znižane in so meni ble tk čudne. sprobala sm si ene isto št kot te, ki sm jih kupla in sm tiste komaj na rit navlekla, medtem ko sm tiste komot oblekla, še malo so večje. tk da kr neki. vsak model čist druge cifre.. sm pol obupala. sm pa vidla, da majo še sportne hlače, pa se mi sploh ni dalo več preoblačit user posted image
pa tudi, ko sm se oblekla kaj za gor, kaj češ neki velik zdj kupit, ko nevem kuk bo trebušček zrasel, kuk večjo št sploh rabim. tk da sm na hitro zaključla šoping. zdj mam par stvari za obleč, bo moralo bit dovoljuser posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 972
28.12.2011 20:17:15   
kale
Sem še malo hiter tu gor na RR pokukala, ko sem že plačevala položnice user posted image . Tile prazničično - dopustniško obarvani dnevi mi tako hitro minevajo, da že gledam, kdaj bom spet naslednjič doma user posted image . Vsak dan kam odidemo in pol je naenkrat večer, jaz pa, ko damo otrroka spat  padem najprej malo na kavč pred tv, nato pa v posteljo. Računalnika sploh nisem pogrešala... Ko sem v službi in je praktično pred menoj, je pq drugače user posted image .

Danes ponoči smo tudi mi začutili metuljčke in ˝brcike˝ user posted image . Sem čist raznežena user posted image . LeJo - četsitke tud tebi za brcike. Krasen občutek, a ne?
Sem pa jaz v 16. tednu (noseča sem točno 15 t in 2 dneva).

Tudi mi smo včeraj zapravljali. user posted image  oblačil si nisem nič kupovala (ma saj če bi bilo kj pametnega in rtes poceni morda bi user posted image ), sem si pa zato kupila en full znižan pončo in hlače, ki mi še bodo par dni, morda celo teden ali dva user posted image  prav, pol pa spet po user posted image . Največ sem pa itak kupila za našo malo navihanko user posted image .

Tako zdaj pa še malo na kavč tipat bušija, če kaj dogaja user posted image . Lepo bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 973
28.12.2011 20:20:04   
kale

user posted image

user posted image

PDP,
nick, starost, število , število doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj/porodnišnica, spol 

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/
mina88- 23 let, 1user posted image , morfologija 19.1., KP/Izola

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , ? user posted image , Gorenjska/

3.6.

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , 25.1., Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 9.1. morfo.,  Štajerska/
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , 22. 12., KR/Jesenice
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , 21.12., MB

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image ,

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ

11.6
nimanorwen- 26 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ/LJ, user posted image

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , 22. 12., ?/ NM 
mary12 - 31let, 2user posted image , 1 user posted image ,   /, user posted image
noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , MB/
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , 4.1., Kamnik/

14.6.
tashy21- 4 user posted image , 2 user posted image , /, user posted image
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Malinova- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 20.12.,

20.6.
škratka 007 – 33 let, , KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/

21.6.
kale – 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., MB/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –2user posted image , 1user posted image , , MB/
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/,

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 3.1., /,  
tejci1981 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , NS 14.12., 14.12., štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 5.1.
24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , NS 12.12., LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image , 20.12., ., /,  user posted image

26.6.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image
malina86- 25 let, 1user posted image , NS  16.12. LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , 16.1., MB/

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , 13. 12. NS 20.12

29.6.
pikica159 - ?user posted image , NS 14.12.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , 9. 12.
Pikica80- 2user posted image ,

SKUPAJ NAS JE : 50

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

PRIČAKUJEMO:      4   user posted image
                                4   user posted image
                                2  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 974
29.12.2011 8:02:03   
škratka 007
Dobro jutro user posted image

Evo, da se malo javim.
Upam, da ste lepo preživele Božič in da uživate v teh dneh. Jaz sem danes zadnji dan v letošnjem letu v službi in upam, da bo minil mirno in sproščeno user posted image
Tudi jaz sem včeraj zalutala v H&M in si nabavila še ene nosečniške hlače za 5 EUR in eno oblekico, ki sicer ni nosečniška, ma bo še dolgo prav, prav tako za 5 EUR user posted image user posted image user posted image Se je kar splačalo. Res pa je, da so majhne številke že zelo izropane in težko kaj izbereš.

Čestitke vsem, ki ste začutile brcike, tudi jaz upam, da jih bom kmalu. Zdaj sem v 16 tednu, tako da upam, da bo res kmalu user posted image user posted image user posted image

Uživajte v teh prazničnih dneh, tiste ki pa ste še v službi, pa naj vam ta dva dni hitro mineta.

LP iz KP

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......