|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
6.1.2012 15:52:59   
pikalonca
Pozdravljene.
In jaz danes od diabetologinje z nič dobrimi novicami. Sladkor v krvi je bil danes na tešče 5,4 kar pomeni, da sem dobila napravico za domov s katero si moram 6 krat dnevno merit sladkor v krvi. In po vsej verjetnosti v ponedeljek začnem z inzulinom user posted image . Prizam, da sem kar šokirana in si tega res nisem predstavljala. Bolj ko gledam te tabele kaj lahko jem in kaj ne, manj mi je jasno kaj bom jedla user posted image . Vem, da se bom potrudila maximalno, toda občutek je prav beden...
Držite se vse ostale in za vsako en kup user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu kronca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
6.1.2012 16:38:25   
nimanorwen
ojla punce. jest bi dons mogla met izpit in to ob 7 zutrej, ustala sm ob 4 ... in pol profesorja ni blo! ni se prkazou! tk da smo bli čist jezni in ugotovimo, da naši tajnici sploh ni dau tega roka ... in nam je šu na roko in mamo nasledn tedn isto v petek, k nasledn rok je februarja šele ... še en tedn učenjauser posted image  drugač moj user posted image  ful ful brca, čist je zmešanuser posted image očitno znamo samo divjake delatuser posted image user posted image
pikica - upam, da si šla na samoplačniško in bo vse ok, ful mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cuker - jest sploh še nism mela tega testa. je rekla enkat po morfologiji. in bom zihr mela, ker so znižal vrednosti od prejšne user posted image  ... no sej dieta mi ne bo škodvala aneuser posted image  pikalonca, upam da pogruntaš dietouser posted image
DM - ja, imajo bone. najbl fajn je un k ga dobiš v knjižici po rojstvu otroka, -25% na izdelke babylove, sem uporabljala njihve plenice (jih še) in am, pa se pol kr pozna če mou več kupiš. dobila sm tut paket plenic zastonj (ob rojstvu), za 1. rd pa ful luštno knjigico, je najljubša knigica od tamaleuser posted image  ful priporočam njihove pleničke, poceni in fajn.
PDP - je itak okviren, 14 +/- .. jest mam 11. rok, pa upam, da bo 4., k ma moj rd tktuser posted image  je samo 4% otrok na rok rojenihuser posted image  za Ploho se že ve, da bo čez rok, ane Plohauser posted image

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
6.1.2012 21:30:14   
Ploha
nimanorwen: ja to je vse res, čez rok grem,...tam 1x po 15.6 (rok mam pa 6.6)...oz. blizu 20.6.  user posted image user posted image

ka čem, če pa jim dopovedujem kdaj sm sexala in da ne morm bit tolk noseča, kot sm, pa noben ne vrjame, kot da so bli zravn in vejo user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
7.1.2012 21:45:15   
malina86
Kratko in jedrnato glede na debato o DM-jevih bonih:

http://www.babybonus.si/

Lepo nedeljo in user posted image vsem.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
8.1.2012 12:46:50   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: Saraah

Hojla punce.

se še jaz malo oglašam. Priznam, da vas redno berem...oglasim pa se bolj poredko. Ponavadi, ko imam kaj za pojamrat..user posted image . Nisem preveč dobre volje, ker sem imela v zadnjih tednih kar nekaj težav. Že pred prazniki se mi je kar z lepega pojavila krvavitev. Bila sem že v 15. tednu in sem mislila, da je rizičnega obdobja konec. Seveda sem takoj letela na urgenco (vse pohvale ginekološki ambulanti na ljubljanski urgenci), kjer so me vzeli takoj preko vrste, in temeljito pregledali (oba ultrazvoka). Diagnoza je bila, da imam nek "placentarni" polip iz katerega krvavim. Z dojenčkom in posteljico je vse ok in tudi naj ne bi bilo nevarnosti. Ker so se mi med prazniki krvavitve še kar nadaljevale (ne močne, ampak ravno toliko, da sem bila znervirana), sem šla takoj v torek k G (nadomestnemu, ker je moja G na dopustu), ta me je spet pregledal in mi predpisal bolniško do kontrole pri moji G (šele čez 14 dni). Zdaj sem že 2 dni doma in čisto nesrečna. Po eni strani mi pravijo, da ni nič hudega, po drugi pa, da moram bit doma? Sem iskala po netu, pa ni prav pogosta ta zadeva - je katera že slišala za takšen polip ali kaj podobnega?

Sicer pa sem zdaj v 18. tednu in še vedno me dajejo slabosti, brez apetita sem in kile ne grejo nikamor. Ko sem omenila, da bi dala kri pregledat (samo prvič sem dobila napotnico za pregled krvi), če imam mogoče premalo železa...pa sem dobila odgovor, da pripada pregled krvi 3krat v nosečnosti in, da še ni čas. A ste ve dobile napotnice za pregled sladkorja, ker ste imele že prvič povišanega?

No, pa da ne bom samo jamrala. Čestitke vsem za brcike user posted image (jaz jih še čakam - prva nosečnost) in vsem zdravo in srečno tole posebno leto, ki nas čaka!

Jaz nisem imela še nikoli povišanega sladkorja, pa sem jo kljub temu dobila tako hitro user posted image .

Upam, da se ti ta stvar s polipi (slišala sem že za to, a pojma nimam, kaj bi naj to pomenilo ...)  čimprej porihta in boš lahko spet naprej uživala v user posted image ! Če pa te preveč obremenjuje pa pojdi še po 2. mnenje k drugem ginekologu.

pikalonca - si me kar malo prestrašila s tem sladkorjem. In zadnje čase večkrat slišim, da ima marsikatera user posted image  povišan sladkor in mora k diabetologu. Baje so kar precej poostrili kriterije in zato mora skoraj vsaka tretja k diabetologu... Jaz zvem za rezultate konc tedna in upam, da mi bo obisk pri diabetologu privarčevan user posted image .

Punce lepo bi vas prosila, da mi podatke za seznam podčrtate, potemnite, pobarvate ali pač kako drugače označite, da jih bom lažje našla in mi ne bo potrebno ob vsaki mali spremembi gor limat seznama user posted image .

(odgovor članu Saraah)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
8.1.2012 15:26:33   
googica
dan. mene pa zanima, če se vam že kaj spreminjajo bradavice? men se, isto kot pri prvi nosečnosti, že na vrhu dela nekaj, kar zgleda kot zasušeno mleko in se tud da spraskat stran. ni boleče ali kej, zgleda pa grdo. in pol ko odstranim, je tam kar luknja :)). a mate to vi tud kej?
mamo tak lep sonček da uživamo, zdele bomo šli gledat jaslice v cerkev, ker smo tolk poredni, da še nismo nč bli.. 

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
8.1.2012 16:17:24   
malina86
googica, men se dogaja isto. Bradavice so ratale bolj "bradavičaste" in vmes med hrapavo površino se nabira neka reč, ki jo vsakič ko se tuširam zdrgnem stran. user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
8.1.2012 17:15:54   
KajaNagaja
Ja, meni se to dela že kaka dva meseca...tudi modrček imam že večji, joške mam ko balone...moj je čist navdušen user posted image

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
8.1.2012 17:41:58   
googica
hehe kajanagaja moj tud ja... :))) mislim, tisto mi je res čist ogabno no. pa še ful so občutljive, še bolj kot običajno. :S pa žile so izstople :))

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
8.1.2012 19:19:56   
vrtnica00
ah moje so kot baloniuser posted image žile ful izstopajo.
bradavice so mi ful čudne, na čase me kr bolijo, ko se nekaj na njih na novo raste. in tudi opažam nekaj belega, samo tega ne sprobiram dat stran, ker me boli. kolobarji so zadnjih 14 dni še fuuul bolj potemneli. sm mislila, da je blo to to s spremembami pred enim mescem konc, pa so zdj mi še ful narasle spet (obseg se je povečal v decembru mi kr za 4cm, na začetku pa za 1cm) in potemnele... noro, kaj bo šele do koncauser posted image user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
9.1.2012 9:03:53   
kale
Jaz pri meni opažam tud minimalen belkast izcedek iz bradavic, ki se ob tuširanju sam spere. Moje prsi so tud full narastle, sicer že prej niso bile ravno majhne, ampak zdaj se mi pa zdi, da so me same joške in trebuh user posted image . Najhuje je pa bilo nekaj dni po porodu, ko se mi je uravnavala količina mleka; takrat so bile gromozanske user posted image .

Joj, kako je fajn, ko že kar nekaj časa spim po cele noči, brez obiskov WC-ja in raznih ostalih težav in seveda na trebuhu (moji najljubši poziciji user posted image ). Dolgo verjetno več ne bo šlo oz. več ne bo tako udobno...

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
9.1.2012 12:24:20   
kale
Kje pa ste, a ste vse na razprodajah? user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
9.1.2012 14:05:06   
žogica81
Hojla,

jaz iz pregleda - vse je OK mali je ful aktiven.
Naslednji pregled imam 27.1.

Tudi meni se dela neka taka bela snov na bradavicah, ki gre pod tušem dol, ampak še ni kolostrum.

Meni je G rekla da me bo dala na cuker v 24 tednu.... aja pa tokso mi je dala danes da še enkrat pogledamo če je vse OK, ker sem jamrala, da sem pršut jedla user posted image

Enega objemčka vsem user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
9.1.2012 14:11:01   
pikalonca
Tudi moja prsa so se povečala nekje za tretjino in trenutno se najboljše počutim s športnim modrčkom. Vem pa, da bodo narasle vsaj še za dve številki, ker enako je bilo po obeh prejšnjih porodih user posted image .Z kar samim iztekanjem mleka pa nikoli nisem imela težav, zato tudi tistih blazinc nisem nikol rabila.In po moje bo tudi zdaj tako, ni pa rečeno. So pa še kar občutljive, ampak veliko manj kot na začetku nosečnosti.
Drugače se pa jaz še kar ubadam z dieto, ki so mi jo predpisali zaradi nosečniške sladkorne. Od petka dalje sem zelo pridna in imam pri vseh 6 krat dnevnih meritvah v mejah normale.Ampak sem šele danes ugotovila, da mi res manka cukr user posted image . Vem, da je to vse v glavi...Včeraj mi je bilo najhuje, ko sem za moje pekla jabolčni štrudl.
Jao kar sline so se mi cedile, ko so ga jedl, jaz pa zraven jedla navaden jogurt s črnim kruhom. In danes zjutraj stopim na vago in ugotovim, da imam skoraj 1 kg manj. Ampak vem, da bom vstrajala dokler se bo dalo...ker inzulin mi nekako ne diši...
Mene razprodaje ne ganejo. Saj imajo itak skoz neka znižanja, tako da kar sem rabila sem že nabavila user posted image .
Zunaj pa tak lepi sonček, da šibam zdaj po moja škrata in gremo na en sprehod.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
9.1.2012 21:07:16   
noelina
Pozdravljene!
Tudi jaz sem danes šibala z bolnice z dietnim listom in glukometrom v rokah.Samo danes sem si še privoščila kos tortice po kosilu,jutri bo pa že druga pela.user posted image
Pri nas je žalostno...včeraj je umrl moj tast. Zelo se je veselil vnučka,vendar ga ni uspel dočakati.Bil je zelo bolan in ta otrok mu je bil vzgib,da se bori,vendar je omagal...
Jutri imam pregled in če bo UZ,bom vprašala po spolu.
Mirno nočko vam želim.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
10.1.2012 8:31:40   
škratka 007
Dobro jutro user posted image

Noelina iskreno sožalje za tvojega tasta, res škoda, da mu ni uspelo dočakat novega družinskega člana. Držim pesti, da boš danes na UZ izvedela spol in eno user posted image za srečo.

Kako pa ste kaj ostale? Ste se že lotile sezonskega zapravljanjauser posted image user posted image user posted image ? Jaz še nisem nič hodila po razprodajah, me je izčrpal oz. bolje rečeno mojo denarnico veseli december, naslednji teden pa me čaka še registracija avta, tako da ne bo nič od zapravljanja user posted image user posted image user posted image

Moje prsi so se tudi povečale, se mi zdi da kar za 1/3, ma ker sem imela kar majhne in mi je bil redko kateri modrc prav, i še ni bilo potrebno nabavit novih. Zdaj pa mislim da se je rast ustavila in bom lahko zdržala z temi modrci do konca nosečnosti, poli pa bo potrebno itak nabavit modrce za dojenje. No vsaj upam, da bom lahko dojila. Izcedka, ki ga omenjate pa pri meni za enkrat še ni.

Šibam delat, vam pa želim lep dan.

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
10.1.2012 11:49:44   
kale
noelina - moje sožalje user posted image .

razprodaje - tud moja denarnica je po decembru in zavarovanju za avto, s vsem kar sodi zraven (cestnina, tehnični,...) čist suha user posted image . Sem pa včeraj grešila in kupila komplet bodijev na preklop za našga sončka v bušiju user posted image .

< Sporočilo je popravil kale -- 10.1.2012 11:53:00 >

(odgovor članu škratka 007)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
10.1.2012 12:24:41   
noelina
Škratka 007,kale,hvala za izrečeno sožalje. Prišla sem od ginekologa,nič posebnega,slišala sem srček,UZ ni bilo.
Naslednji pregled : 14.02.2012
Danes sem tudi dobila napotnico za morfologijo ploda,poskušam poklicat v bolnico,pa mi nihče ne dvigne telefona,bom morala verjetno kar osebno tja. Napisano imam,da bo pregled opravil dr. Mujezinovič v Mb.V kolikor ne bo moja ginekologinja zadovoljna z izvidom morfologije,s poudarkom na pregledu otrokovega srca,bom morala še na pregled v Lj. To pa predvidevam zato,ker je moj prvi otrok bil bolan na srcu. Za datum UZ morfologije ploda še javim.
Vsem želim lepe novičke ob naslednjih pregledih.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
10.1.2012 12:52:51   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: noelina

Škratka 007,kale,hvala za izrečeno sožalje. Prišla sem od ginekologa,nič posebnega,slišala sem srček,UZ ni bilo.
Naslednji pregled : 14.02.2012
Danes sem tudi dobila napotnico za morfologijo ploda,poskušam poklicat v bolnico,pa mi nihče ne dvigne telefona,bom morala verjetno kar osebno tja. Napisano imam,da bo pregled opravil dr. Mujezinovič v Mb.V kolikor ne bo moja ginekologinja zadovoljna z izvidom morfologije,s poudarkom na pregledu otrokovega srca,bom morala še na pregled v Lj. To pa predvidevam zato,ker je moj prvi otrok bil bolan na srcu. Za datum UZ morfologije ploda še javim.
Vsem želim lepe novičke ob naslednjih pregledih.

Probaj poklicat po 14. uri oz. še bolje zjutraj med pol 8 in 9. uro. Verjetno boš pa itak mogla poklicat po 15. 1. saj komaj takrat dobijo seznam za februar. Je pa tud meni moja gin. rekla, da naj se naročim pri Kudrovi ali Mujezinoviču, čeprav za slednjega ne ve če še dela UZ, ker naj bi bil zdaj predstojnik oddelka user posted image .

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
10.1.2012 12:58:01   
kale

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, morfologija, kraj/porodnišnica, spol 

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/
mina88- 23 let, 1user posted image , morfologija 19.1., KP/Izola

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , ? user posted image , 17.2. morfo., Gorenjska/

3.6.

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , 25.1., Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 9.1. morfo.,  27.1., Štajerska/
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , KR/Jesenice
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , , MB

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image ,

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ

11.6
nimanorwen- 26 let, 2user posted image , 1user posted image , 2.2. morfol., okolica LJ/LJ, user posted image

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM 
mary12 - 31let, 2user posted image , 1 user posted image ,   /, user posted image
noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., MB/
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , 4.1., Kamnik/

14.6.
tashy21- 4 user posted image , 2 user posted image , /, user posted image
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Malinova- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , ,

20.6.
škratka 007 – 33 let, 1.2., 15.2. morfo., KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/,

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 3.1., /,  
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , , štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 7.2. morfo.
24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image
malina86- 25 let, 1user posted image , 9.2., LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , 16.1., MB/
pikica159- ?user posted image , / , user posted image
jupi ja- ?user posted image , 16.1., CE

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , /,

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image ,
Pikica80- 2user posted image ,

SKUPAJ NAS JE : 51

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

PRIČAKUJEMO:       5   user posted image
                                4   user posted image
                                2  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
10.1.2012 13:25:08   
noelina
kale prav imaš glede morfologije,je prehitro,da bi me naročili za februar,je rekla sestra,da naj pokličem konec drugega tedna,torej res po 15.1.,kot praviš. Poklicat pa moram od 14.do 15.ure,takrat naročajo. Upam,da sva kakšni mariborčanki,ali okoličanki malo pomagale s podatki user posted image .

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
10.1.2012 15:38:41   
tejci1981
Noelina - če smem vprašat kje imaš G, da imaš morfo v bolnici? Meni jo na vošnjakovi kar moja G naredi (no vsaj pred 2 letoma mi jo je).....

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
10.1.2012 15:53:31   
pikalonca
Noelina user posted image   iskreno sožalje.
No pa sva že dve, ki se pikava. Jaz sem se že navadila na ritem. Si nisem mislila, da se bom tako hitro.
Čeprav danes sem ga malce biksala. Dopoldne sem šla mal po trgovinah in čisto pozabila na hrano...potem pa kar naenkrat lakota za umret...itak... In sem si kupila mini pico v pekarnici. Si nisem mislila, da je tako sporna. In bi me kmal na rit vrglo, ko sem si doma zmerla cukr. Torej do poroda pice ne jem več user posted image
No sem si pa nabavila kar nekaj zaloge zdrave hrane, tako da ga ne bomo nič po nepotrebnem sračkali.user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
10.1.2012 18:03:40   
noelina
tejci1981 tudi jaz imam ginekologinjo na Vošnjakovi,dr.Ozimič.
pikalonca ja,mislim ,da ne bova edine,baje vsaka tretja ima povišan sladkor. Danes je drugi dan mojega pikanja.Nekako mi ne paše hrana,opažam da sem lačna in ne morem jest,pravzaprav se prisilim,da jem.Mi je rekla sestra,ki je predavala o prehrani v bolnici,da se nosečnice,ki se držijo diete,zredijo do konca nosečnosti samo kakšna 2kg. Meni se to zdi skoraj nemogoče.Če pa tako pogledaš na vso stvar glede hrane;pica,tortice,čips...to ni hrana,otrok s tem ničesar ne dobi.
Bo pa hudo,ko bodo lušti,sploh glede piceuser posted image ,ampak bom vedela,da je še nekje nekdo,ki tudi žalostno požira sline,haha.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
10.1.2012 19:24:24   
Anonimen
Noelina priporočam,da se greš osebno naročit.če se po telefonu naročiš,moraš potem itak nest napotnico v roku petih dni v bolnico.vsaj pri meni je bilo tak.

se oproščam,da vdiram v temo user posted image

(odgovor članu noelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......