|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
15.12.2011 18:58:45   
taraji
razprodaje - me sploh ne ganeuser posted image user posted image
imam namreč še od prve nosečnosti toliko cunj da sem lahko še 2x noseča in ne bom vsega ponosila
nekaj kosov je še novih - z etiketo, ki jih sploh nisem uspela obleči
Ja, pri prvi nosečnosti me je zagrabila takšna evforija da sem vsake 14 dni zapravljala
No, hvalabogu sem sedaj vsa crknjena in utrujena da se mi niti pomisliti ne da na kakšen šoping, ker mi res ni treba nič kupiti.

No, meni so se izcedki na srečo končali , ampak sem še vedno v strahu in res pazim da ne naredim kakšnega giba preveč ali prenahitro

Sem pa imela včeraj kontrolo pri splošnem zdravniku zaradi pljučnice in na srečo je vse ok, imam pa spez zelo znižan hemoglobin - torej premalo železa in od tu verjetno tudi ta moja silna utrujenost.

Sem dobila ferrum lek - v prvi nosečnosti sem jih tudi ves čas jemala in upam, da kmalu spravim železo na višjo raven in da se ta moja utrujenost konča ker res nisem za nikamor.

Lepo bodite in božajte svoje bušije

La vita e bella

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 901
15.12.2011 20:49:29   
Ploha
o punce hvala za to da ste povedale da je razprodaja...jaz imam samo ene hlače, res da sem skos doma...ampak so tele še iz prve user posted image in so tudi zdej že slabe, bolj za doma...

no po še ene bom šla, pa čist nč več user posted image gorenjka pač, ki se upira kapitalizmu user posted image user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 902
16.12.2011 11:38:40   
kale
Ploha, mer res zanima, koliko kosov oblačil boš prinesla domov user posted image  

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 903
16.12.2011 12:20:21   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: kale

Ploha, mer res zanima, koliko kosov oblačil boš prinesla domov user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 904
16.12.2011 12:25:09   
Babybee81
Nosečniška oblačila - jaz imam več ali manj poletna nosečniška oblačila, ker sem bila noseča od marca do decembra. Tak da sem si na koncu kupila samo ene zimske hlače tako da moram še po ene. 

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 905
16.12.2011 17:52:16   
malina86
Hej punce!

Jaz sem imela danes NS in je bilo res čudovito! 15 minut sem strmela v ekran in občudovala moj čutež narave! user posted image Neverjetno je bilo. Izvidi so bili več kot odlični. Mi je ginekologinja rekla, da sem po izvidih 11 let stara nosečnica user posted image
Sem pa šla danes v H&M in C&A in razočarana ugotovila, da nimajo nosečniških hlač zame. Vse mi je bilo preširoko! Sploh nimajo nosečniških hlač za zgodnejšo nosečnost. Zgleda, da bo treba kupit ene navadne hlače, ki bodo dovolj široke v pasu. user posted image

(odgovor članu Babybee81)
Neposredna povezava do sporočila: 906
16.12.2011 20:12:30   
tejci1981
Večer!

Kako ste kaj user posted image ?
Upam, da je pri vas manj vetrovno,....svet se je obrnil na glavo in na pohorju piha burjauser posted image Samo da mi ne odnese strehe nad glavo pa bo vse OK!

V sredu bila na pregledu pri G - vse OK, user posted image lepo raste, hematom izginil
Pa še NS - rezultati super, spola ni hotela določiti, ker je rekla da je prehitro in se noče zmotit, mi je pa predlagala še 2HT test, sem šla k G na posvet in je rekla, da morajo baje po novem vsako user posted image spomnit še na ta pregled, tako da nebom šla še na ta test!

Drugače je počutje BP,.....jezna sem nase ko user posted image user posted image user posted image user posted image , ker sem zafurala oni izpit,....glede na to kolko sem se učila, se ne čudim,....grem januarja v nov boj,....zdaj se moram itak za nov predmet učit, ki ga imam v sredo!

Mina88 - čestitke za brcike....jaz tudi komaj čakam metuljčka
Vrtnica00user posted image super za izvid

Googica user posted image   za mere in naravni porod user posted image

Razprodaje - H&M v MB ima tudi razprodaje, samo kaj mi pomaga če imam preveliko konfekcijo user posted image

Malina86 - user posted image za NS!!!!

Lep večer, naj vas ne odpihne!!!!

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 907
18.12.2011 17:27:40   
kale
malina86- super za NS user posted image . user posted image  hlače so pa v 4. mesecu tud meni bile vse precej ohlapne, sem jih pa zato lahko nosila celo user posted image  user posted image .

tejci1981 - tudi tebi čestitke za NS! Pri komu si pa bila?

Kako sem se razveselila, ko sem se v soboto prebudila v (rahlo user posted image ) belo jutro. Upam, da bo jutri spet snežilo in bo malo dlje ostalo belo....

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 908
19.12.2011 8:28:23   
škratka 007
Dobro jutro user posted image

Kako ste kaj? Kam ste vse izginile? Ob tem mrazu je za pričakovat, da ste vse doma, na toplem in se grejete user posted image
Jaz sem imela v sredo zgodnjo morfologijo in je z juniorčkom vse super, ni nobene okvare, ki bi se zdaj že mogla videt user posted image user posted image user posted image sem prav vesela
V soboto pa sem šla pogledat v H&M in si kupila prve nosečniške hlače, ki so mi za enkrat še malo prevelike, a ne bodo dolgo user posted image user posted image user posted image Moram pa priznat, da je bilo kar izropano, sem očitno zamudila glavno razprodajo user posted image

No toliko od mene, zdaj pa bom uživala v user posted image in se počasi lotila dela.

Lep začetek delovnega tedna.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 909
19.12.2011 8:40:17   
Pikica 80
Pozdravljene.
Jaz sem pa danes tako potrta. Sploh ne vem kaj mi je. Imam občutek, da je nekaj narobe, upam da so slutnje napačne in da je to samo zaradi nestrpnega čakanja na petek ko imam NS. Do sedaj mi je bilo veliko slabo, trebuh sem imela zelo napet, ponoči sem bila nonstop na WC, zadnje dneve pa ni nič od tega. Slabosti izginile, pravtako trebušček, ki ga ni nikjer več. Krvavela nisem nič, posebnih bolečin tudi nisem imela, zato upam da je to normalno in da je še katere imela takšne znake.

(odgovor članu škratka 007)
Neposredna povezava do sporočila: 910
19.12.2011 9:08:53   
pikalonca
Pozdravljene.
Najprej res en velik user posted image  za vse ki ste imele NS in je vse bp. Kot drugo upam, da bodo vse slabosti in utrujenosti kmalu mimo in da bomo vse zacvetele kot rože user posted image .
Pikica 80 nič se ne sekirej. Si pač srečnica, ki je že stopila v tisti drugi krog lepše nosečnosti. Sem skoraj prepričana, da je vse ok. Pri meni so slabosti tudi že minile, hlače so kar v dveh dneh veliko bolj ohlapne in tudi lulat ponoči skoraj več ne hodim. Ampak to je normalno za nekje drugo tromesečje. Pač izginejo tiste začetniške tegobe in trebuh ni več napihnjen. Boš videla, po petku se boš počutila veliko boljše user posted image .
Mene je pa začela že hecat prebava. Isto kot v prvi in drugi nosečnosti. Pač zaprtost. Sem že na donatu, ampak pomaga bolj tko tko. Moram res pazit kaj jem. Na srečo mi full paše sadje. Čeprav če sem poštena mi sedaj paše vse. In če se spomnim, da mi je prva dva meseca vse smrdelo, bi zdaj jedla nonstop.user posted image  Ampak se trudim biti pridna in jesti le toliko kot je treba user posted image . Sem zjutraj stopila na vago in ugotovila, da sem se zredila eno kilo in če bo šlo tako solidno naprej bom čisto zadovoljna :)
Bodite lepo in uživajte na svoj način.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Pikica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 911
19.12.2011 11:45:50   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: škratka 007

Dobro jutro user posted image

Kako ste kaj? Kam ste vse izginile? Ob tem mrazu je za pričakovat, da ste vse doma, na toplem in se grejete user posted image

Kje pa doma. Jaz sem v službi in pridno delam user posted image . Imam pa poleg sebe okno, tako da lahko opazujem to lepo idilo zunaj user posted image .

Pikica80 - jaz tudi mislim, da so user posted image  znaki izginili, ker si že v 2. tromesečju. <zagotovo bo v petek vse ok! Držim pesti user posted image .

Mi smo pa že včeraj postavili jelko in zaenkart jo naš mali škrat pusti pri miru user posted image .  Komaj čakam na praznike user posted image  in na 10 NEdelovnih dni user posted image .

(odgovor članu škratka 007)
Neposredna povezava do sporočila: 912
19.12.2011 13:15:55   
tigrica78
Hey punce!

Jaz sem si pa na izposojo naročila angel sound kjer lahko vsak dan kadarkoli poslušam bitje user posted image in še marsikaj.Zelo lep občutek.Preizkusite ga ne bo vam žal.Sicer pa danes sem ravno 16 tednov in nestrpno pričakujem kdaj se bodo pojavile prve brcike.Komaj pa čakam na ponovni pregled, ki ga imam v sredo 21.12. in upam, da bo vse o.k.
Lepo se imejte še naprej!!!

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 913
19.12.2011 14:58:45   
vim
tigrica a že 16 teden, uff takarta sem jaz 1user posted image komaj še zapela svoje hlače.
No prejšni teden se imela NS in nisem imela časa, da javim. Vse OK, dala še krvnega rezulati so super. In vse kaže da bo tokrat pauser posted image , in meni je kitajski horoskop obakrat zadel.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica kok tednov si noseča zdaj? Če se počutiš odlično in brez nosečniških znakov to je čisto OK, daleč od tega pa če te bolijo prsi, slabosti,... da pa si kaj bolj noseč. Si pač srečnica. Pravijo, da se moramo opočutit dobro, da je nosečnost lahka in en slabo.Tako da kar mirno. Jaz sem tudi 1user posted image prekipevala od zdravja in energije, zdaj pa ajoj.user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu tigrica78)
Neposredna povezava do sporočila: 914
20.12.2011 8:47:52   
kale

vim - super za lepe novičke in za user posted image  user posted image

A že imate darila za vaše najbližje?

user posted image

user posted image

PDP,
nick, starost, število , število doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj/porodnišnica, spol 

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/
mina88- 23 let, 1user posted image , morfologija 19.1., KP/Izola

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , ? user posted image , Gorenjska/

3.6.

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 21.12. Štajerska/
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , 22. 12., KR/Jesenice
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , 21.12., MB

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image ,

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ

11.6
nimanorwen- 26 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ/LJ, user posted image

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , 22. 12., ?/ NM 
mary12 - 31let, 2user posted image , 1 user posted image ,   /, user posted image
noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , MB/
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , 4.1., Kamnik/

14.6.
tashy21- 4 user posted image , 2 user posted image , /, user posted image
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Malinova- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 20.12.,

20.6.
škratka 007 – 33 let, , KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/

21.6.
kale – 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., MB/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –2user posted image , 1user posted image , , Štajerska/

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 3.1., /,  
tejci1981 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , NS 14.12., 14.12., štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 5.1.
24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , NS 12.12., LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image , 20.12., ., /,  user posted image

26.6.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image
malina86- 25 let, 1user posted image , NS  16.12. LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , 16.1., MB/

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , 13. 12. NS 20.12

29.6.
pikica159 - ?user posted image , NS 14.12.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , 9. 12.
Pikica80- 2user posted image ,

SKUPAJ NAS JE : 48

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

PRIČAKUJEMO:   4   user posted image
                                3   user posted image
                                2  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 915
20.12.2011 10:19:27   
mina88
Pozdravljene user posted image

danes smo se po dolgem času zbudili z sončkom na nebu user posted image
kje se pa skrivate??
upam da ne na fb no.... user posted image

drugače, kako pa ste? slabosti minile? čuti še kaka brcike? moj user posted image je kr aktiven, najbolj ko se spravim spat ali počivat, takrat išče zlato not user posted image user posted image

LP

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 916
20.12.2011 10:30:30   
vim
Mina88 kje pa imate sonce, da pridem tjauser posted image user posted image user posted image .

Kale mi smo se letos odločili, da samo otroci dobijo darilo, tastari gremo pa na kuhančka/čaj pa vsak eno rundo plača in je obdarovanjeuser posted image user posted image user posted image .

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 917
20.12.2011 10:46:16   
mina88
vim na obali je taki lepi sonček user posted image
kr pridi, se bova sončkale skupaj user posted image
hahahha, super obdarovanje, bom js tud mojega peljala, na eno tortico pa kuhančka user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 918
20.12.2011 10:51:09   
malina86
Hejla punce!

Slabosti - kak dan je vredu, kak dan pa še vedno bruham. Če imam čuden občutek v ustih in če mi kaj prismrdi pod nos, potem mi rata v trenutku slabo in morm it bruhat. Zadnjič sem skoraj v trgovini bruhala, ko so mi tako zasmrdela čistila in praški. user posted image Ni pa več tistih slabosti čez cel dan, kar je super!

Koliko vas je že pobegnilo na FB? Vam je tam lepše klepetati? Mene facebook nekako ne privlači... Kaj če je tam kaka poznana in me bo potem opravljala user posted image

Darila - najmanj prijetno delo pred prazniki! Komu kaj kupiti, komu kaj podariti?! Trgovine pa tako nabasane, da čakaš pol ure na blagajni! Katastrofa!user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 919
20.12.2011 11:04:18   
KajaNagaja
Hey hey...vidim da smo v tistem obdobju nosečnosti, ki je najlepše :) user posted image

Jaz sem zadnje dni polna energije...pečem piškote, kupujem darilca, pospravljam...user posted image (moram nadoknadit :P

mina88 - jaz sem zdaj v 16. tednu in me je ful strah da ne bom znala prepoznat prvih premikov malčka...baje so ful nežni. Lahko da so že bili pa nisem vedela, lahko pa da še ne. Itak se mi skos nekej trebuh oglaša (prebava, špikanje). user posted image .

Kako pa ste glede kuhančka? Js ga mam ful rada...pol ni panike če kkšnega spijemo?

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 920
20.12.2011 11:25:53   
Babybee81
oojlaa

glede prvih gibov otročka se ne sekirajte, to ne moreš da ne bi prepoznala, je nekaj posebnega. Čeprav moram priznati,da mehurčke čutim dobre 3 dni pa sem komaj v 14 tednu... Mogoče zato ker sem drugorodka pa gre vse bolj hitreje...

Mene so napadli mozolji tako kot v prvi nosečnosti in zdaj se jih ne bom znebila do poroda user posted image  Razpoloženje mi kar fajn niha. Včasih se čutim da bi lahko gore premikala, čez kako uro pa sem tako utrujena da se komaj gor držim....

Tudi pri nas je sonček user posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 921
20.12.2011 11:32:27   
mina88
malina86 meni tudi praški slabo delajo user posted image pa tudi hrana ko se kuha, najbolj grah pa klobase, to me tako obrne
js se tudi ne strinjam s tem fb, tu se počutim nekako domače user posted image

KajaNagaja naj te ni strah, boš že začutla ko bo hotel, js sem prvič začutila brcike, ko sem ležala na postelji, pa sem mela roke na trebuhu. ubistvu se sploh nisem zavedala da so brce, saj sem si stalno govorila, eh saj je še prezgodaj, šele v 18-20 tednu se čutijo, tako da sem bila kr presenečena, ko se je zgodilo. po prvi brci sem se zelo skoncentrirala na vse dogajanje v trebuhu, tako da sedaj prepoznam brcike, premike in pa prebavo user posted image
premiki pa se občutijo kot neki mehurčki, oz.kot da se premikajo metuljčki, pač žgečka te zelo user posted image vsaj js jih tako občutim, brcike pa so že kr konktetne, sam občutka se moraš navadit user posted image
kar se vina tiče, pa ga js kr spijem, zraven kosila mi zelo paše 1dcl črnega, sicer pa nikjer ne piše da nesmemo, temveč da je dovoljeno za kri spit malo ob kosilu user posted image user posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 922
20.12.2011 12:05:34   
nimanorwen
ojla punce.

čestitke vsem za preglede in lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image

najprej, da vas "potolažim" - FB vam nič ne odžira, je tut tam zatišjeuser posted image je pa men osebno bolši, ker je tm večja zasebnost (samo nimam imena pa priimka za profil pa itak je zaprta skupina). ima pa RR definitivno svoj čaruser posted image

razprodaje - me ne gane. letos kupujem samo za tamalo in mojga možauser posted image
darila - pri nas imamo samo miklavža (družina) ... tk da smo dal to čez že. edin za prjatlce kšna malenkost, to pa zmer ful prej nakupim, k kej lepga vidm al pa kej k vem, da bi obdarovanki prou pršlo, v zadnjih dneh kupujem sm še sladkarije. me gužva čist živčno nrdi pa še vroče je za crknt povsod.

drgač se pa počutim spet ful zanič zadne 10 dni, sm bla še bolna in kr neki. sm mislna, da bo ko minejo prvi 3 mesci kej bolš pa ni vidt. zmatrana, slabo, ne morm spat ... kr neki res. sm pa dones 15. tedn in 1 dan, gre kr hitr juhuuser posted image

mina88- super za brcike, si jih pa ful hitr začutila. to je en najlepših možnih filingov ... sploh zdej k niso še bolečeuser posted image
kuhanček - dokler je sm pa ke kšn, ni panike. bl se pazte cigaret.

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 923
20.12.2011 14:18:49   
kale
prvi gibi - pri brcikah nisem bila v dilemi, kar se pa pred njimi metulhjčkov oz. mehurčkov tiče pa nisem bila čist ziher al je to to. Tud zdaj se mi zdi, da tu in tam začutim kak metuljček, a nisem ziher. Zdi se mi še skoraj prehitro, saj sem noseča komaj dobrih 14 tednov.

babybee81- tud meni se delajo mozoljčki, čeprav sem v 1. user posted image  imela zelo čisto kožo. Tud jaz sem nekolikomanj fit, kot v prvo...ampak mislim, da je glavni razlog naša mala lumpa user posted image , ki potrebuje veliko energije...

Tud pri nas je čudovit sonček !

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
21.12.2011 11:46:06   
kale
Dan user posted image !

Kam ste se pa vse poskrile user posted image , zadnje dni je tu res pravo zatišje. Upam, da to ne pomeni nič slabega user posted image

Danes sem končno povedala šefu in je zlo vredu sprejel. Sodelavci so nekateri že vedeli, zdaj pa lahko zvedo tud tisti, ki so jih sama usta in so za mojo user posted image  vedeli, še preden sem jaz user posted image . Pa saj se z vsemi razumem, ampak mi gre na živce, ko eni vedo več o tebi, kot ti sam...

Kak lep sonček je tu pri nas v MB user posted image !

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......