|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
12.12.2011 19:18:01   
vrtnica00
noelina sej jaz sem tudi mislila, da mi bo pokazala user posted image , pa sm sm vidla svoj maternični vrat v vsej svoji lepotiuser posted image , ko je obrnila ekran proti meni, pa posteljico spodnji del je blo še videt, več pa ne, zgleda da se je že tuk gor dvignila... drug teden bomo pa sm srčka poslušale. šele na morfologiji bom spet vidla moje malo čudouser posted image

(odgovor članu Babybee81)
Neposredna povezava do sporočila: 851
12.12.2011 20:24:34   
pikalonca
Evo še jaz s srečnimi občutki od današnje NS. Sem bila sicer malce razočarana, ker v Nm nimajo snemanja na cd, ampak ok sem pa dobila štiri slikice, da zadovoljim očka in otroka user posted image .
Skratka tveganje za nepravilnosti je zelo malo, zato se za dvojni hormonski test nisem odločila.
Datum poroda pa ostane enak. Spola pa nisem izvedela, ker bebica ni in ni znala prav pozirat user posted image .
Naslednji pregled pri svoji ginekologinji pa imam 5.1.2012. Do takrat pa veselo uživanje in božanje trebuščka.user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 852
12.12.2011 20:40:32   
vrtnica00
pikalonca pri kateri G si pa to bla? jaz sem bla pri klarič kamin in sem dobila fuuuul slikic

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 853
12.12.2011 20:48:37   
noelina
Babybee,držim pesti za jutri user posted image . Jaz imam v spomin na nuhalno slikico svojega deteta z dvignjeno desno rokico,v pozdravuser posted image ,neverjetno,kaj vse že ustvarjajo v naših trebuščkih.

Neposredna povezava do sporočila: 854
12.12.2011 20:58:14   
noelina
vrtnica00 imava isti PDPuser posted image ,pa iste težave tole z bolečino v jajčnikih. Danes sploh čutim neko čudno težo v maternici,pa utrujena,ko da bi preorala celo njivo na roke...eh,saj bo boljše.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 855
12.12.2011 21:02:17   
noelina
pikalonca baje posnetek na cd traja približno sekundico,meni ni žal,da ga nisem dobila.

Neposredna povezava do sporočila: 856
12.12.2011 21:09:58   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica00

a dej nimanorwen, kr neki. tu nas druge študentke zdj v slabo luč spravljaš, ko nismo še tk zagreteuser posted image user posted image user posted image

tejci
meni sploh ni jasno ta Du+. niso mi sploh omenili nič o tem, če bi bla + al -. vem samo to, da če o otrok -, mi en bo treba dobit po porodu injekcije, drugač pa bo.

Podpis pod prvo user posted image user posted image user posted image

Naš mali je negativen po meni, tak da nisem dobila zaščitne inekcije po porodu,...... ko sem pa zdaj prvič dala kri, da bi mi spet naredli vse tiste teste pa so ugotovili da sem DU+ (če si ti piše na izvidu od krvne slike, tam ko maš določeno krvno grupo) in pol mi pravi, da ne rabim te zaščite, ker nisem čisto negativna.....user posted image user posted image user posted image Kdo bi vedel....

Neposredna povezava do sporočila: 857
12.12.2011 22:03:52   
škratka 007
Pozdravljene user posted image

Jaz sem danes opravila NS in moram priznat da je bilo superuser posted image user posted image user posted image .
Dr. Lovšin je odličen zdravnikuser posted image . Vse nama je lepo pokazal in zraven razlagal, če pa kaj nisva videla se je ustavil zavrtel filmček nazaj in nama še enkrat pokazal. Skratka videla sva rokici, nogici, srček (ga tudi poslušala), želodček, nosek, zgornjo in spodnjo čeljust pa tudi spol sva izvedela. Sicer je rekel, da je to "samo" 90% in da se lahko spremeni, načeloma pa naj bi dobila user posted image

Tveganje je 1:1745, NS pa 1,2 mm. Dr. Lovšin je rekel da so rezultati dobri in da po njegovo ni potrebno opravljat DHT, sva se pa vseeno odločila še za to preiskavo in rezultate dobiva čez en teden. Sicer pa že zdaj vem, da je z najinim juniorčkom vse super.

Beba je velika 58 mm (od temena do trtice) in po tej dolžini naj bi se rodila tri dni kasneje, vendar PDP verjetno ne bo spreminjala.

Filmčka nisem dobila, iskreno povedano sem pozabila vprašat, sam pa mi ga ni ponujal. Sem pa dobila štiri zelo lepe slikice, ki sem jih že poslikala in sestavila zloženko s katero bom juti obvestila šefe. Da jim končno potrdim njihova ugibanja user posted image user posted image user posted image

Po pregledu sva šla malo po otroških trgovinah in sem nabavila prva tri bodija za malegauser posted image . Sem pa sicer vzela takšne barve, da bo lahko tudi pupa nosila, če slučajno pride do spremembe user posted image

No moji občutki po NS so super, sicer bom oz. bova juniorčka spet videla v sredo, ko imam pregled pri svoji ginekologinji.

Babybee81 naj ti ure do pregleda čim hitreje minejo in user posted image za srečo.

Dobrodošle vse nove user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 858
12.12.2011 22:38:07   
vrtnica00
meni piše tu samo da sm 0, RhD neg in dol eritrociti antigeni kell: K-. tk da zgleda da sm čist negativna...

škratka si ziher, da se nisi zmotila pri pisanju podatkov? kr jaz sem mela NS 2,3mm in je blo tveganje 1:1865 al neki takega. pomoje na teh 1,2mm tebi manjka še kaka številka pri tveganju, ker je to je odličen rezultat. edino če je to tk, ker je še bebica tk majhna, ker je meni rekla, starejša kot je, večja je NS. da bi blo idelano glede NS delat pri 11.tednih, samo da se takrat ne vidi lepo morfologija, da zato delajo teden kasneje. zato tudi pokaže mal več mm.

(odgovor članu škratka 007)
Neposredna povezava do sporočila: 859
13.12.2011 7:57:23   
taraji
Pozdravljene,

če smem, bi se vam tudi sama pridružila.
Moj PDP je 22.6., to je moja 2.user posted image , domam imamo dve leti staro princesko - no bo čez natanko 8 dni.

Berem vas že kar nekaj časa, posebno zadnjih 14 dni ko sem ležala v postelji sem nadoknadila vse za nazaj in vas prebrala od začetka.
Najprej sem obležala z gripo, nato pa se je ta gripa razvila v pljučnico, tako da sem pristala na antibiotikihuser posted image
Na srečo je bakterijska pljučnica, saj so bakterije za plod neškodljive v primerjavi z virusi.
V petek sem imela NS, videla svojo bebico, rezultati so glede na mojo starost odlični, sem se pa kljub tem rezultatom odločila za AC - ja ob porodu bom namreč stara 40. V prvi nosečnosti se za AC nisem odločila, čeprav mi pripadala, rezultati takratne NS so bili super, pa moram vseeno priznati da me je do konca nosečnosti razjedal rahel dvom - in ravno zaradi tega sem se sedaj odločila za AC.

No, v nedeljo zjutraj pa sem doživela neprijetno presenečenje in sicer rahlo krvavitevuser posted image - seveda sem se brez vsakršnega dvoma takoj odpravila na urgenco. Z user posted image je vse v najlepšem redu - sem ga na kratko videla, srček bije normalno, vzrok krvavitve pa je ostal nepojasnjen.
Zdravnica je rekla da se v 95 % nosečnosti ko gre za krvavitev in je s plodom vse v redu le ta tudi srečno konča, lahko pa da bom imela "krvavo" nosečnost.
No, ena možnost krvavitve je da mi je zaradi močnega kašlja v prejšnjih dneh počila kakšna žilica, druga možnost pa se nanaša na to, da je trenutno posteljica precej nizko in prekriva maternični vrat in se je zaradi tega odkrušil del posteljice.
Kakorkoli, stanje se sedaj rahlo umirja, je samo še tu in tam na papirju ko se obrišem krvav madež, predpisan imam počitek in čim več mirovanja. Naslednji teden imam kontrolo ori svoji ginekologinji, če pa se stanje ta teden ne umiri pa grem takoj spet k njej.

Sama močno upam, da bo z user posted image vse v redu, je pa to zelo neprijeten občutek kljub temu da si videl bebico in slišal njen srček si še vedno v dvomih.

No, naj bo to za prvič dovolj od mene - ja k da nisem celega eseja napisalauser posted image
Uživajte, mislite pozitivno, božajte bušije, pa se kmalu spet tipkamo

< Sporočilo je popravil taraji -- 13.12.2011 7:58:37 >

La vita e bella

Neposredna povezava do sporočila: 860
13.12.2011 8:29:46   
škratka 007
user posted image

< Sporočilo je popravil škratka 007 -- 13.12.2011 8:32:52 >

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 861
13.12.2011 8:32:04   
škratka 007
Dobro jutro user posted image

Ste že spileuser posted image , jaz še ne user posted image mi jo pa bo tajnica vsak čas prinesla user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla taraji in eno veliko user posted image za srečo, itak da bo z user posted image vse super.

vrtnica00 100% sem, da se nisem zmotila in zaradi 1,2 NS je tudi Dr. Lovšin rekel, da so rezultati dobri, za DHT pa sva se odločila ravno zaradi moje starosti in da slučajno ne bova prišla kasneje v dvome. Raje dava zdaj 30 EUR in sem do konca nosečnosti mirna, kot pa da me razjedajo dvomi. Sicer pa kot sem napisala, že zdaj vem da je z najinim juniorčkom vse super user posted image

Lep delovni dan vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 862
13.12.2011 9:39:03   
pikalonca
Dobro jutro user posted image .
Po deževni noči se je pri nas pokazal krasen sonček, ki me mamljivo vabi na en sprehod.
Od včerajšnje NS se mi zdi, da kar prekipevam od energije.
Vrtnica00 na Ns sem bila pri Kostanjškovi. Sem mislila, da  ima samo ona licenco za to.
Ma saj sedaj mi je vseeno, glavno da vem da je z bebico vse ok. Tveganje je 1:1718 in NS je 1,8mm.
Držim pesti za vse ki vas še čaka NS, vse otale pa le uživajte po svojih najboljših močeh.user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

Neposredna povezava do sporočila: 863
13.12.2011 11:50:25   
kale
Dobrodošle vse nove srečke user posted image !

In Čestitke za vse lepe rezultate z NS user posted image

Nimamo pa še nobene, ki pričakuje user posted image user posted image .

user posted image

PDP,
nick, starost, število , število doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj/porodnišnica, spol 

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/
mina88- 23 let, 1user posted image , morfologija 19.1., KP/Izola

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , ? user posted image , Gorenjska/

3.6.

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 21.12. Štajerska/
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , 22. 12., KR/Jesenice
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , MB

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image ,

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ

11.6
nimanorwen- 26 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ/LJ, user posted image

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , 22. 12., ?/ NM 
mary12 - 31let, 2user posted image , 1 user posted image ,   /, user posted image
noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , MB/
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , 4.1., Kamnik/

14.6.
tashy21- 4 user posted image , 2 user posted image , /, user posted image
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Malinova- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 20.12.,

20.6.
škratka 007 – 33 let, 14. 12., NS - 12. 12., KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/

21.6.
kale – 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., NS 5.12., MB/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , NS 9.12.,
tintinek –2user posted image , 1user posted image , 16. 11., Štajerska/

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 3.1., NS 13.12. 
tejci1981 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , NS 14.12., 14.12., štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 5.1.
24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , NS 12.12., LJ/
vim - 2user posted image , ?user posted image , 20.12., NS 13.12.,

26.6.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image
malina86- 25 let, 1user posted image , NS  16.12. LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , 16.1., MB/

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , 13. 12. NS 20.12

29.6.
pikica159 - ?user posted image , NS 14.12.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , 9. 12.
Pikica80- 2user posted image ,

SKUPAJ NAS JE : 48

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

PRIČAKUJEMO:     2   user posted image
                                3   user posted image
                                2  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 864
13.12.2011 12:06:29   
malina86
Dobrodošle vse nove! Tale naš seznamček se lepo veča. Je že kar težko odgovarjat, ker si ne zapomnim, kaj je katera napisala, zato bom bolj kratka.
Čestitke vsem za dobre rezultate NS, jaz na svoj pregled še čakam, ampak saj bo hmalu, v petek. Potem pa veselo raztrobim novico okoli user posted image Tega se najbolj veselim. Veseli me tudi to, ker bo moj možek prvič videl najino bitje in verjamem, da ga bo to prevzelo. Potem bomo še bolj močno povezani. user posted image
Študentke, potruditi se moramo, da opravimo svoje dolžnosti. Učenje je sigurno manj stresno kot služba, zato ne bi smele imeti izgovorov. user posted image Jaz se trudim. Problem je le, ker gre počasi v glavo. user posted image
Vse, ki pa imate težave z izcedki in podobnim, vam želim, da čim prej minejo, da vas ne bo več skrbelo.
Lep dan vsem, v petek pa vam poročam o svojih rezultatih! user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 865
13.12.2011 12:14:49   
vrtnica00
glede učenja neki, se učim in meni ne gre nič v glavo, gledam in gledam tistih par vrstic, da bi si zapomnila in kk grem dalje, spet vse pozabim- pridem čez vso snov fuuul prepočasi in pol ko grem spet ponovit, spet sm ko na začetku. česa takega še ne. zdj nevem al je to zdj v nosečnosti, da si mi je še težje zapomnit al to pride z leti.user posted image
sej sem že prej rabla mal več časa za učenje, ker mam tk na izi tempo, sicer čez cel dan, samo je tuk pavz vmesuser posted image . nevem kaj je to zdj z manouser posted image

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 866
13.12.2011 14:47:39   
Babybee81
ojla

Danes sem imela težko pričakovano NS. Vse je vredu, otrok se lepo razvija, rezultati pa so odličniuser posted image Spola na žalost ni videla in dodala da itak ne bi bilo 100%. Drugače smo se mogli kar fajn potruditi, da se je zbudil in je lahko naredila meritve user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 867
13.12.2011 15:14:12   
KajaNagaja
vrtnica00 - tako nizka NS je čisto običajna. Js sem imela pregled v 12. tednu, NS je bila 1,0 pa tud otročka se je super videlo (prstki, popek, popkovnica, mozgani...).

Neposredna povezava do sporočila: 868
13.12.2011 15:40:59   
vrtnica00
ne sej nizka NS je boljša. jaz sem mislila, da je tveganje potem samo na podlagi kuk se izmeri NS. pa zgleda, da se še drugi dejavniki notr obračunajo. ker mi ni blo logično, ko sem jaz mela toliko mm in podobno tveganje kot te, ki so mele polovično mm...

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 869
13.12.2011 20:00:14   
vrtnica00
a vas katero glava boli? mene vsak dan, sploh pa ko se zjutraj zbudim, pa proti večeru. pa mi dans reče mami, da njo je tudi ful bolela glava med nosečnostjo, pa jaz sploh nism pomislila, da bi blo to lahk razlog...

Neposredna povezava do sporočila: 870
13.12.2011 20:07:48   
Pecorella
Evo tudi mene po dooooolgem casu! Saj berem vas redno, samo ni nikoli časa za kaj napisati...služba, dvoletnik in še vse ostalo ob tem.
Jaz sem imela tudi NS v petek in je bilo vse super, ns 1,4 in tveganje 1:8583. Bila sva v Domžalah pri dr.Strahovi in je bilo res fajn. Je pa napovedala user posted image . No, včeraj sem imela pa še pregled pri svoji G in sem mislila, da ne bo delala UZ ,ker je vedela, da sem bila v petek na NS...ampak mi ga je naredila vseeno, jaz se pa tudi nisem branila in sem tako našo pikico videla še enkratuser posted image .
Pa še čestitke vsem ostalim za dobro opravljene preglede,za tiste, ki ga pa še pričakujete pa držim pesti. Naj vse poteka v najlepšem redu, brez problemov do konca!
Za seznam pa: naslednji pregled 12.1.2012 in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 871
13.12.2011 20:58:24   
mina88
Hei punce
user posted image za vse lepe novice
js pa sem danes začutila prve brcike. Še kar nemorem verjet user posted image

škratka 007 js sem tudi bila pri dr. Lovšinu in je res odličen. Posvetil se je 100%, vse pokazal in razložil. Res je zakon.
imela pa sem 1,4mm in pa tveganje 1:5051, tako da je pomoje še kak drug dejavnik vmes da pokaže različne rezultate.

Dobrodošle vse nove user posted image user posted image

(odgovor članu Pecorella)
Neposredna povezava do sporočila: 872
13.12.2011 21:29:23   
škratka 007
mina88 čestitkeza prve brce. To pa mora bit super, ti kar zavidam user posted image user posted image user posted image

Dr. Lovšin je res zakon, jaz sem prav zadovoljna da sem se odločila za njega. Zelo pomemben dejavnik so leta in po 30 letu tveganje strmo narašča. Vsaj tako je meni razložil in mi pokazal graf. Verjetno pa so še drugi dejavniki, ki jih njihov čudežni program upošteva user posted image user posted image user posted image

Lahko noč pupe in kaj lepega sanjajte.

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 873
14.12.2011 8:43:29   
kale
Jutro user posted image !

mina 88- čestitke za brcike user posted image .

Danes zjutraj sem se malo bolje pogledala v ogledalo in kar nisem mogla verjet, kako je moj buši zrasel v 1 tednu user posted image . Prej je bila vse skupaj bolj ali manj napihnjenost, zdaj se pa že precej pozna, tako, da ga skoraj da več ne morem skrivat - samo hlače pa še vedno uspem zapret user posted image .

glavoboli - niso nič neobičajnega v user posted image . Jaz jih HB nimam in tega sem se tud zelo bala, saj sem na 1-2 mesca imela hudo migrene pred 1. user posted image . Po njej pa praktično več ne user posted image .

Seznam bom uredila malo kasneje, ko bodo še kakšni podatki za dodat.

Neposredna povezava do sporočila: 874
14.12.2011 9:08:59   
Ploha
tud jst mam glavobole, no sem jih imela, no ampak je minilo....

drgač pa nč novga...čakam jutri na zobarja pa drug tedn en dan laboratorij, drug dan posvetovalnica...

morm narest še voščilnice, pa okrasti stanovanje (ampak to je še čas, okoli božiča, nič prej) pa rada bi še nekaj za v jaslice nardila, kako hiško al pa ograjco...kak trop ovs morm še kupt user posted image

v petek dobim obisk, dveh prijateljic, no ena je sestrična in bomo klepetale dolgo v noč, pa kaj za jest bom naštimala...

napihnjenost je minila, na wc ponoči skoraj ne hodim več, zaspana nism več tolk...

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......