ronja -> RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih oblin? (26.10.2011 22:26:48)
|
Madona, to pa je drago! Predvidevam (upam, da se motim), da ti zavarovalnica nič ne vrne... Verjetno bi se res dalo preuredit kako navadno spalko, pa tudi jaz bi ti priporočala, da daš ovčko not - tisto je res toplo, sama sem dala eno v voziček, pa ronji sem naredila plašček in ostanke sem razrezala, da pridejo ravno lepo v sedeža od prikolice za kolo, da jima ne prepiha spodaj in jima je toplo - nikoli ju ne zebe tam not, pa smo šli tudi že pozimi okoli... Res je seveda, da sta not zaščiteni, ne prepiha, ker imaš pokrivalo in da onidve lahko premikata noge, ampak vseeno je ovčka res topla. Prodajajo na tržnici, predlani so tudi v supernovi. Mogoče če bi odrezala navadno široko spalko, tako da mu pride do pasu (pa še malo bolj gor, ker bo še zrasel) in naštimala not ovčko. Lahko ti pomagam, če želiš, samo ne obljubim krasnih rezultatov, ker nisem profesionalna šivilja, bi se pa potrudila po svojih močeh. Sicer bi ti darja.mark mogoče znala boljše pomagat. Če boš rabila pomoč, povej.
|
|
|
|