Serendipity -> RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih oblin? (11.3.2012 10:01:54)
|
O, witch - sem že mislila, da sem te preveč brcnila in si odletela do Avstralije in ne moreš nazaj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Welcome back in naj se situacija obrne - kile gor, težavce dol. A vidva sta bila že v neplodnostni? Kako dolgo se že trudita? Ma, sem ziher, da si to že pisala (3 leta?), pa se ne spomnim, lenoba pa mi ne dovoljuje, da bi šla raziskovat nazaj [sm=smiley1.gif] Lepo počasi in vztrajno vztrajaj na novi poti! Smo, khm seeem (?) tu in te komot lahko brcnem, če rabiš. [sm=jezicek.gif] No, meni lepo uspeva. Redni obroki, dosti tekočine, vsaj 1 urna tura hoje / dan, looočeeeevanje hrane (se držim načel 90-dnevne diete) in dane zjutraj sem spet na tehtnici ugledala številko 71,6 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Počutim se odlično, jem veliko sadja, zelenjave, pijem zeleni čaj in uživam v sončnih dneh. Pa še mamo sem motivirala, da se je spravila klatit svoje baročne kilogramčke. [sm=smiley1.gif] Lepo hujšanje in uživajte v življenju! [img]http://shrani.si/f/r/cU/n0HSf3C/cid003e01c7201ca92d7450d.gif[/img]
|
|
|
|