ronja -> RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih oblin? (24.10.2011 13:13:06)
|
So ble ok risbice, ja. Lejla se je odločila, da bo svojo nesla v vrtec, samo ne vem, če so jo že obesili, Ronjino smo pa obesili, vendar jo non stop dol daje in potem nekam odloži... Tak da - bomo morali nekam na višje obesit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . A ma tu katera kak aparat od firme AEG? Zdaj gledam za nov/star overlock in ker si ravno top kvalitete trenutno ne morem privoščit, pa tudi me je malo razočarala zdaj (mislim sploh uradni servis), gledam kaj cenejšega, če se mojega ne bi dalo popravit (en servis je že obupal...) na bolhi prodajajo overlocke precej drago (najcenejši je 150E, nekje na koroškem, pa še tačke nima - tačka pride 50E, nimaš garancije, nič... na amazonu dobim enega od AEG za 200 E (za polovico znižan, neka akcija), pa brez poštnine, ker bi ga dostavili svaku v Avstrijo zastonj... Tako da razmišljam, da bi tega ubodla, če tole ne bo delalo... Samo me malo skrbi, nič ne najdem o tej firmi, slišala sem že, nimam pa pojma, kaj je to - đank ali ok?
|
|
|
|