lluna
|
IZVIRNO SPOROČILO: silwia Heej :) Super da imaste vse tako brezskrbno nosečnost, mene se pa kr nekaj loteva :( Spet problemi z vnetjem, danes spet bila pri ginekologinji in dobila svečke gyn Daktarin in pa kremo, uporabljat moram en teden :/ mene zanima če je katera uporabljala te svečke in kremo? jutro bom dopolnila 15 teden nosečnosti....skoz me spremljajo vnetja in za nameček sem prehlajena tako, da komaj diham, grlo me peče, kiham tak da se včasih kr bojim kako more pikico premetavat, joj kr neke probleme mam :(( ni mi všeč....zato me zanima če ima katera izkušnje s temi svečkami GYN DAKTARIN IN KREMICO lp nosečke Pozdravljena... poskusi z Grenifit kapljicami, to je izvleček iz grenivkinih pečk, dobiš v lekarni. Deluje antibakterijsko, na dlan pokapljaš kakšne 4 kapljice in razredčiš z vodo ter se umiješ, spereš... pred leti, ko sem še bila na kontracepcijskih tabletkah, sem imela kar nekajkrat težave in od takrat naprej uporabljam le to. Že samo če začutim, da se bo nekaj dogajalo, uporabim. Upam, da pride prav tudi tebi. Seveda pa je zelo pomembna tudi prehrana, če uživaš preveč sladkorja in škroba nasploh, se vnetij ne boš znebila. To se kaže tudi v tem, da si ves čas nahodna, malo zmanjšj vnos mlečnih izdelkov, jogurti so ok. Poskusi zjutraj na tešče pol limone v 2 dcl mlačne vode, da ti malo očiti organizem. Še hitreje pomaga Basica (dobiš v lekarni in je primerna tudi za nosečnice, vendar ne pretiravaj, če se odločiš). S kremami in svečkami pa žal nimam nobenih izkušenj... LP
|