Aurora00
|
Pozdravljene, sonosečke :) Sama sem do pred kratkim redno igrala košarko in dobojko, ker sem jo pač morala, pa me je začel zelo trebuh bolet, najbrž zaradi teh skokov in raztezanja trupnega dela, tako da sem se zdaj odločila, da je dovolj in sem tudi profesorju to povedala..bom pač enkrat junija to nadoknadila, če se drugače ne da zmenit. Zdaj je na prvem mestu . Ko pa ste že pri "posteljnem gibanju", me zanima, kako ste kaj aktivne pri , saj meni iz tedna v teden bolj paše in bi kar vsak dan, ampak moj pa kot da ne bi hotel, oz. kot da se malo izogiba, čeravno mi tega noče priznat, ampak se čuti, ker prej sva vsak dan, zdaj pa vsak 3. dan mogoče in mi je to za njega zelo čudno...res je, da sva prej vedno bolj na grobo, sedaj pa treba pač malo paziti, pa sem že pomislila, da se mogoče počuti neprijetno...kaj pa vem, sem je jokala kot dež včeraj . Bomo videli, kako bo naprej, mogoče pa se mi izpove kaj je narobe, mu bom pustila malo časa. saj po tem, ko sceno naredim, nato vseeno , ampak to ni to, se prav neprivlačno počutim potem. ah, ti moški, kdo bi jih razumel, kajne? :)
|