|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
20.11.2011 13:24:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamyce

Pa če je slučajno katera v celju pri gašperlinovi ginekologinji, naj mi prosim pove ali se pregled v 20 tednu (morfologija) plača ali ne-slišim različne variante.
ja, pa zanima me še kako je z porodom v celjski porodnišnici- v trbovljah baje oče lahko prereže popkovino, slika z otrokom in mamico, baje pa v celju tega ne dovolijo-ima katera izkušnje?
hvala vam za koristne nasvete.

MF ti pripada iz zavarovanja in je zastonj. Tisto o Ce porodnišnici ni nič res.

(odgovor članu mamyce)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
   RE: Majčice 2012
20.11.2011 13:53:22   
abv1
lep pozdrav. Danes sem se vrnila iz bolnice. Cerklaža je uspela. Morem pohvalit zdravnike in sestre v celovcu. Tako so prijazni in super sobe. Samo najlepše je doma.

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
20.11.2011 15:01:55   
donna22

user posted image

Nick name, starost, število user posted image , število user posted image doma, datum naslednjega pregleda, kraj

1.5.
sreckanosecka100, 25, 1user posted image ,0 user posted image ,
gregorina35, 34, 4 user posted image , 2user posted image , Koper
lluna, 31, 2user posted image , 1user posted image , ,NP 12.12. Ljubljana
ajerdna88,  ,   ,   ,  NP 12. 12.

2.5.
Bachi, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
tadejadany, 19 , 1user posted image , 0user posted image NP 9.12.,Zreče
smrketa3, 30, 3user posted image ,2user posted image , NP 13.12, ok. Kopra
wessna, 24, 2 user posted image , 1 user posted imageNP ?., Ljubljana

3.5.
Anonimna
GreTEJ, 27, 3user posted image , 2user posted image , Polzela
strelca, 26, 1user posted image , 0user posted imageMorf. 21.12., ok. Kamnik
sajablve, ?, 1 , 0 ,  NP ?., ?

4.5.
Tinka88, 23, 1user posted image , 0user posted image , NS 27.11, Ljubljana
lavandaslo, ?, ? , ? , ?., ?

5.5.
Pinny, 24, 1user posted image , 0user posted image
lonypg, 30, 1user posted image , 0 user posted image NP 5.12., Ptuj
mamyce

6.5.
kepica8, 1user posted image , 0 user posted image
Lejla33, 33, 2 user posted image , 1user posted image ,
Majčica82, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.11., ok. Lj
FANTA, ?, ? , ? , ?., ?
calypso, 31, 1 user posted image , 0user posted image , 21.11. , LJ

7.5.

8.5.
Soncnica Sandra ***, 2 user posted image , 1user posted image ,

9.5.
ovnica7, 2user posted image , 0user posted image , AC  28.11., Ljubljana

10.5.
martka, 39, 6user posted image , 2 user posted image , AC 29.11, NP 2.12., Celje
SilberMond, 26, 1 user posted image , 0user posted image , NP 13.12, NP 27.12 ?
palcy, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 9.12.

11.5.
babygirl28, ?, 2user posted image , 1user posted image , NP ?., ?
miška4,27, 1user posted image , 0user posted imageNP 29.11., ?

12.5.
abv1, 3 user posted image , 0user posted image
anonimna, 2user posted image , 0 user posted image
nincika, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.11
Teja188, 24, 2user posted image , 1 user posted image , Ljubljana
Aurora00, 24, 1user posted image , 0user posted image ,

13.5.
spelka12, 29, 3user posted image , 0user posted image
marjanca7, 27, 1user posted image , 0user posted image , Dolenjska

14.5.
Jasmina85, 26, 2 user posted image , 1 user posted image , ok. Ljutomer 
Biba_leze*, 25, 2 user posted image , 1user posted image , obala
zoya80, 31, 1user posted image , 0 user posted image ,  MB
chocolat, ? , 3 user posted image ,  1 user posted image ,   , LJ

15.5.
Mayathebee, 2user posted image , 1user posted image

16.5.

17.5.
anonimna , 1user posted image , 0user posted image
donna22 , 24, 2user posted image , 1user posted image , NP 21.11., Ptuj

18.5.
luckyniki, 32, 3user posted image , 2user posted image , NP 29.11. ,Lj.
leekah

srcek12, 28, 1user posted image , 0user posted image NP 29.11.

19.5.

20.5.
Neishy, 24, 1user posted image , 0user posted image ,NP 16. 12., Logatec

21.5.
Zarja28, 31, 2 user posted image , 1 user posted image , Novo mesto
13baby, ?, ? , ? , ?

22.5.
čili, 38 , 4user posted image , 2 user posted image
cutey, 282283 , 2user posted image , 0user posted image , NP 22.11. ,  Medvode

23.5.

24.5.
silwia, 26, 2user posted image , 0 ,  Zreče
Lara321, 21, 1user posted image , 0 user posted image ,  ?
smehec, 27, 1user posted image , 0user posted image , Žalec
Sima7, 34, 2user posted image , 0 user posted imageNP 23.11., Ljubljana

25.5.
simonmojca, 25, 2user posted imageuser posted image , NP 09.12. ok. Lj.
lona85, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.12., morf. 6.1.ok. Lj
hana82, 3user posted image , 1 user posted image
ilanaaa10 , 22, 2user posted image , 0 user posted image , NS 9.12., Štajerska

26.5.

27.5.
novemberska, 30, 2user posted image , 1user posted image NP 9.12., Lj.
biba217, ?,  1user posted image , 0 user posted image NP 20.11.

28.5.
koss, 28, 3user posted image , 1user posted image Celje

29.5.
30.5.
31.5.

X.5.

bambinca, 33, 4user posted image , 3user posted image  
anonimna, 2 user posted image , 0 user posted image
š.o.r.
Baby12, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP , NS., Kamnik

SKUPAJ NAS JE : 67

NOSEČKE Z DVOJČKI : 1

Od nas so se poslovile:

tejkaz, sa.je, liia

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
20.11.2011 15:03:54   
donna22
Osvežila sem seznamček in med drugim izbrisala iz njega datume že preteklih pregledov in NS, ker drugače bo nastala nepregledna veriga teh podatkovuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
20.11.2011 17:57:54   
Chocolat
IZVIRNO SPOROČILO: čili

Kje si slišala, da z doplačilom dobiš izvide prej ??

Ko sem imela prvič amnio nam je sestra dala neke liste in tam je bila podana ta možnost (Fish test ali nekaj podobnega). Mi se takrat nismo odločili za to, se je pa prijateljica, ki je imela amnio nekaj tednov za nami in rezultate dobila v nekaj dnevih. Upam, da to še vedno delajo...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
20.11.2011 18:37:45   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: Chocolat

Ko sem imela prvič amnio nam je sestra dala neke liste in tam je bila podana ta možnost (Fish test ali nekaj podobnega). Mi se takrat nismo odločili za to, se je pa prijateljica, ki je imela amnio nekaj tednov za nami in rezultate dobila v nekaj dnevih. Upam, da to še vedno delajo...

Ce bi mi kdo to možnost ponudil bi se 100% odločila ZA. Tole čakanje je res dolgo user posted image

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
20.11.2011 19:03:01   
silwia
Ewo po dolgem času se vam oglašam zopet na forumu, namreč cel teden sem bila brez računalnika saj sva z dragim belila in rihtala najino gnezdece ;)
15.11 sem bila v Domžalah pri Dr. Strah na nuhalni svetlini in je bila več kot odlična :) izvedeli smo tudi spol, ampak to je tak tak :)

SPREMEMBA...PDP iz 24.5 NA 22.5 :))))

Silwia

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
20.11.2011 21:46:29   
ovnica7

IZVIRNO SPOROČILO: Chocolat

Ce bi mi kdo to možnost ponudil bi se 100% odločila ZA. Tole čakanje je res dolgo user posted image

Meni tudi niso omenili, da lahko rezultate dobiš prej. Najbrž ti povedo, če to čakanje predstaviš kot hud problem. Ker kolegica se je odločila za Fish test, ker je hotela rezultate vedeti prej zaradi službe. Ampak to se doplača menda okrog 300 eur. Zato se jaz za to ne bom odločila, ker bomo evrčke porabili za kaj drugega. Bomo že počakali teh 14 dni (če je kaj narobe te po tem času pokličejo), ostalih 14 dni, ko se čaka pa je baje bolj papirologija. Sicer pa mene rezultati niti ne skrbijo, bolj me skrbi naslednji UZ pa AC (da user posted image  še vedno bije), pri čemer pa ti niti Fish test ne pomaga.. 
Sicer pa kuhanje po AC po moje ni problem, gre bolj zato, da ne dvigaš težkih predmetov.. Bolniška po AC je priporočilo, ni obveza - že to pove, da se življenje zaradi tega povsem ne ustavi.

abv1 - čestitke za uspešno cerklažo. Ali so te poslali v Celovec ali si se sama tako odločila?

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
21.11.2011 7:51:34   
lonypg
Silwia, PDP je za razliko par dni brezveze spreminjat, ker lahko se ti v 3 mes še 3 krat spremeniuser posted image ...
Itak pa koliko jih rodi točno na datum? M
Men je na nuhalni iz 5.5. prestavil na 2.5. ...pa sem naslednjič ko me je vprašal kolko sem noseča, rekla ...tednov...dni glede na 2.5...pa je rekel..NE, vaš PDP je 5.5....

Hehehe čemu pol spreminjat...tak da zdej mam svoj datum kr ta po izračunu 5.5., tud menstruacije mam točne, tak da....
Če pa bo kdaj prišlo do zamika 10-14 dni, pa bi se splačalo prestavit...no potem bi bla pa že med aprilčicami.

Naj vam ponedeljek čimprej mine...oh tako je smotano po vikendu začet spet delat....meni spanja manjka..ni in ni ga dovolj...se odločam da bi po Novem letu šla na B....dost bolezni je v šolah v tem času, zakaj bi se izpostavljala..sploh pa mi je ginekolog ze 2krat rekel naj grem na B, da bi blo boljše. Sem učiteljica na šoli s prilag. progr., je pa tud stresno delo po svoje...

Lp

(odgovor članu ovnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
21.11.2011 7:59:39   
silwia
aja no jas nwm kak to gre.....sm vidla da si jih je ene par spremenilo pa sm tudi jas :))) vem da ni to rečeno da rodiš na točen datum vem jas to!

Silwia

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
21.11.2011 8:33:36   
13baby
ojla,
glede kar se tiče celjske porodnišnice,bile so zelo prijazne pri 1 nosečnosti,potekalo vse brez probema....tako da imam sam dobre izkušnje...

(odgovor članu mamyce)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
21.11.2011 9:44:10   
strelca
Juhu jst pa že čutim pikicoooooo user posted image

Vsaj zdi se mi tako no user posted image po moje nič drugega ne more bit.. kot neko žgečkanje.. k od ribice rep hihi.. joj sploh ne znam opisat. Vedno bolj mi tole predstavlja realnost.. po moje večji kot bo trebuh, bolj bom neučakana user posted image

(odgovor članu 13baby)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
21.11.2011 10:23:32   
biba_leze*
jst tudi že čutim user posted image , ko se zvečer uležem na kavč. user posted image user posted image

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
21.11.2011 10:42:26   
srcek12
Pozdravljene tudi z moje strani,

čestitam vsem za že prve občutke vaših bebic. Koliko časa pa ste kaj noseče in v katere, da že čutite.  Kakšno je kaj vaše počutje. Pri meni je še vedno proti večeru hujše.

Pozdravček vsem in čuvajte se.* 

Neposredna povezava do sporočila: 1064
21.11.2011 10:52:39   
calypso
zivjo zivjo,
jaz se bolj malo javljam, ampak berem vas pa redno. no med tednom vsaj :) cez vikend se trudim drzat cim bolj stran od mobitela in od compa.
SilberMond uzivaj v dopustu, drgac pa se vse stvari vedno uredijo ko dozorijo, tako da bo tudi prisla sluzba z ljudmi, ki bodo imeli poleg pricakovanj tudi kaj razumevanja.
abv1 jupiiii user posted image  saj smo sicer vedeli da bo vse ok ;) ampak vseeno. super da je to vse za tabo in kmalu bos pozabila na vse te neprijetne izkusnje.

jaz sem tudi v petek cutila nekaj neznega, kot mehurcek v trebuscku in sem bila prvo presenecena pol pa cist izven sebe. mojemu ni bilo cist nic jasno. ker je trajalo preden sem uspela stavek sestavit hehehehe prvo sem cel teden pred spanjem se skusala skoncentrirat da kaj cutim. ceprav je bil sele 16.teden in seveda razen pretakanja vode ni bilo nic. pol pa sva v petek gledala film in se je ribica malo premaknila in potrkala user posted image  cudovit obcutek.

danes nas caka 3. pregled. ceprav se pocutim popolnoma v redu, in mislim da ni kaj da bi bilo narobe, mi je vsakic pregled in stres in veselje. skos mi je v glavi en 'kaj pa ce...'. tako bo najbrz ves cas dokler ne pride dan D... :)

drgac ze kaj studirate o otroski sobi? meni toliko toga hodi po glavi, ampak ce to vse spravim v sobo, bo en tak kic user posted image  v soboto sva se malo sprehajala po baby centru, malo sva pogledala vozicke, postelje, previjalne, vse tko samo preletela, pobrala neke kataloge in zakljucila da naju caka se ogroooomno dela. tiste, ki imate ze kake sonceke doma, bi lahko kaj svetovale glede opreme, nam ki smo brez izkusenj? :) ceprav imam obcutek da je casa se na pretek, mislim da bo maj se prehitro user posted image

en lep pozdravcek iz meglene ljubljane

Neposredna povezava do sporočila: 1065
21.11.2011 11:02:32   
abv1
ovnica7 jaz imam zavarovanje in zdravnike v avstriji. spomladi sem si tukaj kupila hišo, drugače pa 10 let delam v av.

(odgovor članu ovnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
21.11.2011 11:31:31   
strelca
srcek12 jst sm zdej v 17tem tednu, no v sredo bom... rok mam 3.5. user posted image

(odgovor članu srcek12)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
21.11.2011 12:09:02   
Pinny
Jaz pa še nič ne čutim ribice pa mehurčkov user posted image , čeprav mam 5.maja rok user posted image
Glede sobice - sva bila zadnjič v Ikei, kjer sem videla eno krasno posteljico, ampak je potem nisva kupila... ker sem rekla, da bi se rada še malo pozanimala, kakšne so drugje in kakšne so fajn.

Drugače imamo pa na naši FB skupini majčic polno slikic od idej za otroške sobice. Midva bova vse kompletno na novo opremljala in na splošno zbiram vse mogoče ideje iz interneta. Bom prilepila še več slikic o sobic, ko bom utegnila, drugače se pa lahko včlanite in pogledate, ker so res krasne ideje. user posted image

(odgovor članu abv1)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
21.11.2011 12:12:43   
Soncek_29
Pozdravljene!
Jaz sem dobila recept in moram iti v Italijo po klomifen in prometrium. Menda je ta lekarna na Fernetičih.
Zanima me, če je kateri še ostala kakšna škatlica enega ali drugega doma, ker moram žez 3 dni že vzeti 1 tabletko (oziroma pol tabletke) klomifena, prevoza do italije pa do konca tedna nimam.
Odkupim!!!!!

Hvala vsem.
Lp

(odgovor članu Pinny)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
21.11.2011 12:17:00   
mamyce
živjo. mene pa nekaj zanima. kmalu bom imela morfologijo in eni pravijo, da se plača, spet drugi, da jo krije zdravstvo. zanima me, ker imam namreč zasebno ginekologinjo, vendar mi do sedaj ni bilo treba še ničesar plačat, tudi nekatere pravijo, da so materinsko knjižico plačale, js pa je nisem. prosim za mnenja, če ima še katera zasebno ginekologinjo.
aja, pa zanima me še, ali boste šle na 3d, 4d? v čem je razlika? baje moraš povedat že na morfologiji.

hvala za mnenja, predloge.
božajte trebuščke in upam, da tudi js kmalu začutim miganje svojega bitjeca (16. teden)

(odgovor članu Pinny)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
21.11.2011 13:13:12   
lonypg
Morfologije in tudi materinske knjižice ti NE SMEJO računat..to spada k brezplačnim zadevam...tako da zahtevajte kar vam pripada - vsaki nosečnici

3D je to kar piše 4 D je boljše...pa menda mal dražje. 3 D je čist fajn...

Vrjamem, da boš slej ko prje začutla otročka :-)

(odgovor članu mamyce)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
21.11.2011 13:17:25   
lonypg
Pinny,  posteljica v Ikei, tista ki je tam najdražja..okrog 100€ stane, je baje super...moja sestra jo ima...in je  zelo zadovoljna..jaz že vem , da bom šla tud tja po njo..bele barve user posted image  ..ko pač seveda bomo kupovali to..sedaj še nekaj časa ne.

Na FB stran pa vabljene, ktere še niste tam, tud jaz sem dodala slikce sobic, fajn debate imamo...itd

Lp

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
21.11.2011 13:19:04   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: lonypg

Pinny,  posteljica v Ikei, tista ki je tam najdražja..okrog 100€ stane, je baje super...moja sestra jo ima...in je  zelo zadovoljna..jaz že vem , da bom šla tud tja po njo..bele barve user posted image  ..ko pač seveda bomo kupovali to..sedaj še nekaj časa ne.

Na FB stran pa vabljene, ktere še niste tam, tud jaz sem dodala slikce sobic, fajn debate imamo...itd

Lp

Pošlji mi povezavouser posted image

Par dni nazaj se mi je zdelo, da čutim gibe ... no, zdaj vem, da je to bilo touser posted image Zdaj sem bila lep čas na miru in moje dete je imelo pravo akcijo v trebuhuuser posted image user posted image

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
21.11.2011 13:29:54   
martka
oj.
glede celjske porodnišnice - dvakrat sem rodila tam in obakrat je ati prerezal popkovino. brez, da bi sam to posebej želel. kar babaica mu je porinila škarje v roke. in pol je rekel, saj ji nisem niti mogel nič reči, ko sem bil tako presenečen (in srečen).

glede AC je meni moja ginekologinja rekla : prve tri dni vsat samo takrat, ko je treba lulat in zobe umit. nič drugega! naslednje tri dni pa si zajtrk lahko sama naredim, drugega nič! po tem pa počaaasssi nazaj v tempo. v službo po 14 dneh. (vzgojiteljica in učiteljica plesa). Tudi moja gin je imela AC v svoji drugi nosečnosti in pravi, da so krči lahko precej močni. dala mi je tudi Dabroston, katerega naj jemljem po potrebi. ali dvakrat na dan po enenga - če ni nič krčev ali pa vsake tri ure po tri, če so krči močni. če po tem ne prenehajo pa takoj v bolnico. no, jaz se bom po tem ravnala. ostale pa tako, kot so vam naročile vaše ginekologinje ali ginekologi.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
21.11.2011 13:34:58   
martka
aja, v soboto sva na kosilu povedala tašči in tastu. veselje na višku! njegova sestra je bila vesela. no v glavnem vsi srečni in veseli. prosila sva tudi za varstvo v tistem času, ko bom jaz doma ležala.
mojimm staršem pa še nisem povedala. uhhh...saj bom... user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......