issa_ -> RE: Septembrčki 2011 (19.9.2012 9:46:04)
|
dan!! ok pervo poročilo s pikinega festivala.. blo je vredu, za otroke polno delavnic, maš tudi ponije ki jih lahko jahajo,je par plezal, plezalna stena,.idijanski šotor, mini labirint,..pa taki heci,..naš je bil totlano navdušen nad gasilskim tovornjakom, še noter je lahko sedel in pošnofal gumbe,..pol pa še standardi kot so vrteljaki taki majnši, pa tranpolin (oni ko so privezani in lahko obrate v luftu delajo [sm=jezicek.gif]) večji vrtljaki so pa na drugi strani zelenega parkplaca,..za našega jana je blo bolj malo,.. večino sma hodla naokoli in gledla, se režala, po bobnih pri indijancih razbijala,..heheh... začuda ga ni motilo da smo veliko bili z vozičkom,..hehehe se je preveč dogajalo,..je bla pa zelo gužva,..pa je bilo med tedom,.. jessy jaz tudi upam da se bo to spanje iz vrtec uredilo,. pri nas tudi manj spi, pa se mu vidi da mu manjka.....samo čaki da pridejo bolj hladni dnevi, te vedno spijo ko polheki,..[sm=smiley36.gif] včasih ko je hudoo siten je itak že preveč zaspan in je težava pol spat,..ko je takšen ga vseeno še dam doma v posteljo, sicer je pol ure dretja, mu dam topel čaj da ga pomiri, in pol malo še zaspi,..pa če je to vsaj za pol urce,.... hja, to hranjenje,..zdaj pač vem da ga nem pustila, toliko naokoli,..enostavno je pol škoda da se celo noč muči, ker ga matra,... vem komu ga lahko zaupam in fertik,.,..eh pustimo zdaj to... vintage prvo vsee najboljše za prvo pravo svečko!!! kaj naj rečem, fajn je da si si tako na čistem s svojimi občutki in da to tudi iskreno priznaš! jaz močno upam da bo vam res sonce posijalo za dežjem, čeprav ne kaže najbojše.... nevem kaj je tu dejanski moteči vir,..otrok, njegovi starši?? res ne moreta nikam za sebe?? jaz vem da če bi se skos samo notri z otrokoma igrala bi se mi zmešalo,..malo ven je treba it,..nimate niti koščka travice, kjer bi lahko z igračakmi zunaj bila?? jaz mam samo 20 kvadratov atrija pa imam en majhem peskovnik v katerem bi lahko bil ure noter,.. kar se tiče shajanja skozi mesec,.. moj ma za 100e večjo plačo in to kar imam jaz ,otroški,..v najemu stanovanje, pa nekak pridemo skoz, moremo,..hočem bit za sebe,že zaradi ljubega mira, pa bi lahko recimo bila pri mojih, ampak nočem,.vem da se zdaj ko smo za sebe bolje razumemo,.. zato je pa pri meni tolko bolj potrebno da najdem delo.... pa taki izleti pač padejo vsake tolko,..hrano si nesemo zraven, da ni taki strošek, ker na takih zadevicah itak nabijejo cene,..pa neki malega sladkega in so otroci zadovoljni,...naš je itak srečen da gremo na izlet ker te so sendvičiiii !!! hja stari starši imajo itak vedno argument, da babice in dedki so zato tu da razvajajo,...ali nekak tak... zdaj hb mojim jaz povem, pa vem da so včasih užaljeni, ampak se da zmenit lepo z miro in počasi,..njegovi so pa mal težji,..pa no saj se tudi nekak da..v večini primerih,.. drugače pa notri nevem, polepim več belih listov v enega ogromnega, ga zalepim na tla, pa pol rišeta s barvicami ali voščenkami,..ok večji riše, manjši pa odnaša barvice ali pa jih grize,.....nevem ali pa iz domin dela stolpe on jih pa podira,..pač take hece..tudi jaz poskušam se čim manj vpletat v igro ali pa vodit ker želim da se sam zamoti,.tak kot je napisala touch,.. zunaj itak igra sma teče, z avtomobili, trakotrji, kosilnicami,..pa temi heci kar imamo pač na razpolago,.. midva zdaj razen pakrat veni, nisma nikamor tak šla...tako da iskoristita,.. bi pa tudi meni bilo težko it, bi veliko premišljevala kaj počneta,pa kako sta,.... aja, danes pa mi pihamooo prvo svečkoo!!![sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] in grem zdaj zato spečt neko pecivo, prav torta bo pa v soboto,..moram nekak tak naredit, ker atija za ta vikend ne bo,.pa bo mel danes praznovanje na dejanski dan D,.. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] bom pa naredita "trezno" nevesto...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] kar majo naši najraje.... tako da mejte se!!
|
|
|
|