issa_ -> RE: Septembrčki 2011 (12.9.2012 10:19:07)
|
dan... hmm medika prvo vseeeee najboljše mali pikici Rubi za roj. dan.....veliko sreče, zdravja, igranja, nagajanja,...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=torta.gif][sm=torta.gif] joooj kak mine,... mi bomo tudi pihali čez en teden...[sm=smiley36.gif] hm, ja kar se vrtca tiče, sem dosti bolj spročena bila, kot pri prvem,..prišla oddala in šla...smo se zmenli tak da bolje da poskusimo tako...tu pa tam keri joče, ko pripeljem jana,..ampak drugače pa ni panike,.. ko se igarče ven postavijo se vse pozabi..[sm=smiley36.gif] sploh ko pa pride zajterk, pa je itak žurka,..so baje sami jedci...[sm=jezicek.gif] ja mogoče res katere vzgojieljice ne povedo da jočejo, ker ene mamice rees zelo skrbi in pol so še bolj zaskrbljene, in imajo slab občutek ko peljejo otroka v vtrec otrok pa opazi da nekaj ni vredu, pa pol še on začne,...sicer pa, če malo joka mu nič ne škodi,..saj jih hitro potolažijo, ne joka glih cel dan,..se zamotijo,.. v tej skupini še naš pride in kerga ki joka poboža...[sm=smiley36.gif] mogoče bo pa pol drugače, ko jo boš samo pustila,..valda da bo jokala ko boš odšla, da vidi če je mami dovolj blizu da bo prihitela pogledat,..samo se itak navadijo,..lepo jim je, ni kaj..... jaz vem da je zdaj vsee ok, bo pa kasneje prišla kriza ko ne bomo hoteli v vrtec in bomo trmarili v garderobi,..kaj češ tudi na to sem pripravljena,... hmmm ja, generalka je....bila je že potrebna, ko sta bila doma, sem vse samo na hitro, naspol porihtala, tako da zgleda ok [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] danes sem še preostalo, zdaj pa počivaaam,..hehehe....tudi to spada zraven,.... ok morem še napisat življenjepis oz ga malo obdelat, malo po zavodu pogledat in začet pošiljat kaj, samo nebo padlo z neba..... morem nekaj najt,..fajn je če maš kak everček v denarnici, zdaj še dobim zadnjič starševskega,...pol mi bodo ziher znižali otroške ( ker nimava toliko prihodkov da bi šli čez limit, da bi nam celotne vzeli),..ampak bomo vidli, še nisem nič dobla, še odločbo za vrtec čakam...[sm=zmeden.gif] tak zdaj pa si grem čaj naredit,.me tako grlo boli...[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|