touch -> RE: Septembrčki 2011 (4.8.2012 21:48:04)
|
hojlaaaaaa mi smo na dopustu, ampak sem si privoščila, da sem šla malo na računalnik. :) smo bli julija dosti zdoma, čeprav sprva ni kazalo, sem mislila, da bomo skoz doma. potem smo šli pa kar dvakrat po en teden v kranjsko goro, ker se je prvič izkazalo za super počitnice. mali tam res spi in sploh ni nobene vročine. potem smo pa konec julija še ulovili last minute na slovenski obali. tak da smo v hotelu, kar sem mislila, da ne bo preveč ok, ker z malim otrokom rabiš več manevrskega prostora, kar se hrane tiče. ampak se je dobro izteklo, ker v hotelu kuhajo precej domače in je mali skor vse lahko z nama jedel. ribe mu niso preveč všeč, pohan piščančji šnicl pa ful, itak. :)) sem probala vse za nazaj prebrat, kar sem zamudila. issa, ti si stara 25? ne bi si mislila, včasih ko berem tvoje objave bi rekla, da si čez 30. :)) to mislim pozitivno, se mi zdiš zrela. vintage, upam da gre kaj na boljše. tudi jaz se spomnim svojih stisk, ki so kr dolgo trajale. se mi zdi, da sem se šele pred kratkim res navadila na novo vlogo in sprejela materinstvo. sploh sem mela dolgo težave s tem ne-spanjem, sem vsako jutri računala kolko sem spala in se pol sekirala. zdaj tega ne delam več, kak dan več spim, kak dan manj in se vse pogliha. pa sploh se ne sekiram več glede tamalega, kolko spi čez dan in kaj jé, mu dam že tudi kake neumnosti za jest, ko sem najprej mislila, da ojoj tega pa jaz res ne bom delala. se mi zdi, da je najbolj pomembno, da si v glavi ok, otrok je tako tudi najbolj srečen, če ma sproščeno in zadovoljno mamo. pa ne se predajat negativnim mislim. mene tudi večkrat prime, da bi še rada žurala ali potovala, pa kr prekinem te misli in si rečem, da bo za vse še čas. čeprav je težko, je res lepo biti mama, se mi zdi, da je nek cilj pred mano. pri nas je pestro. končno smo tudi pri nas dopolnili 10m. plazi bliskovito, vstaja zraven česarkoli se lahko vsaj nasloni. zna klečat (brez opore) in počepnit (z oporo). kake tri, štiri sekunde že samostojno stoji, hodi ob opori, kak korak če ga držim samo za eno roko. ful so mu všeč razni poligoni, če je kje kaka stopnica ali višji prag. je zadnjič šel na zunanje stopnišče in prehodil sam tri stopnice. :) iz stoječega položaja vedno pade na rit, v bistvu pa redko sploh pade, ker se najprej počepne in potem spusti na ritko. glede kil nimam pojma, nekje proti 9 mora bit. zoba še vedno ni nobenega! kljub temu mu gre fajn hrana, redko kaj mu še zmiksam, kako sadje kdaj, da pride tak smoothie, kot malica. žemljo si sam lepo trga, ne cuza več in potem melje po ustih. najraje ma piškote, te plazma mu kupim, ziher poje enega dan, včasih dva. v morju se mu pa čisto zmeša. sicer je rad tudi v fredovem obroču, še raje pa če jaz z njim norim. in obvezno v globoki vodi da je celi noter. joj, samo še jutri, pol pa gremo že nazaj v lj. tak bo težko it...... :)
|
|
|
|