issa_ -> RE: Septembrčki 2011 (12.8.2012 20:21:17)
|
evo mee.. končno doma!!!! tako pa da vam povem še našo štorijo,.. mi se v pon pravimo na morje, lepo zgidaj zjutraj, da mali spi in je bolj sproščeno,.mhmmmm,.ko smo šlo ob pol štirih je gospod gledo naokoli in šele po dobrih pol urah ga je zamnjkalo,...no pridemo dol...spet naslednja finta,kje bomo prespali??? saj tašča in tast nista uspela se dogovorit za prespanje (saj smo itak šli samo na obisk),..no v celem kraju nič prosto,ampak nič.....edino ena sobica samo ne bi mogla s deco..valda tega ne boma vzela,..no na koncu gresta v to sobo spat tašča in tast,..ok...melo smo možnost prespanja,ampak ne pa spanja,.ker naši lump nikakor ni vredu spal, saj mu ne zamerim,vroče blo za znoret,..samo vlegel si se in si bil že cel moker,..[sm=smiley13.gif] sem hodla vsake toliko ven sedet in luftat,..nisem htela pa z odprtimi vrati spat,.ker je to le prtljičje in nič okoli zakljenjeno,..groza...naslednji dan sklenemo domov..ok....seveda jaz rečem da gremo domov ob sedmih,.nekak idealna ura, da še ni prepozno in tema (moj ne mara vožnje ponoči, poleg tega se mu rado spi), neee, zakaj bi že šli,..gremo raj še v mesto.....grrr. gremo te od tam čez deseto pa še to nebi še šli če nebi že pritiskala,..ne rabim omenit da sem celo pot govorila ko nora,..na koncu že to ni pomagalo, ampak neee,..ne smem vozit,...hmm..ker je on še dovolj buden...emmmmm.....še dobro da ni bilo nikogar na cesti tak pozno....ker smo se skoraj bolj po angleško vozli...[sm=zmeden.gif] bila sem vesela ko smo prispeli do taščine hiše, in šli spat,.... vse blo ok,..do danes...jao so te še tašča, tasta, aljaž in naš anej prišli domov,..mi smo pa tudi po kosilu odrinli proti mb,..glej to moreš bit nor..to vzemi, pa še to, pa še tooo,..ja pa čakaj saj nimam tovornjaka, samo enga seata ki pa res nima dosti placa, pa še to je zasedlo vozek,posteljia ,3 kovčki ter potovalka,..mater,..vsi so bili tako pametni, kako bo to šlo noter,..jao..na koncu smo srednji kovček ven vzeli, vsebino v luknje natlačili kje je pač šlo (malo sem jezna ker se je par stvari zaradi tega uničlo,..) pa sem vseenoo bila tečna in komplikator....[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] valda nihče me ne upošteva,.. bolj ko prosim in se mtram da mali ne zaspi, da bo pol kasneje po kosilu,ko se vozimo, bolj mi ga tašča uspava,..mislim..pol pa češ nisem vedla in ga gre zbudit po pol urah,..haloooo,.... ne rabim omenit kaka vožnja je bila to domov,....em ja pa še moj je mlajšega brata (13let) pripeljal na počitnice, čeprav mi vsako leto reče da je zadnjič,...letos sem šele zvedla da aljaž pride, tik preden je prišel oziroma tri dni prej,......in vsako leto je enako, jaz tele delam vse, oni pa risanke gledajo,igerce igrajo,..vglavnem vse je super,..naš si lahko dovoli marsikaj (zaradi česar ponavadi je krega,.zdaj je pa smešno)če pa jaz kaj rečem, sem pa zmerom tečna,.... in vsako leto mi poči lonec,..vsakoooo...... tako dovolj jamranja za danes,....živci so mi na koncu,... mislim da morem enga kratkega ruknit a????
|
|
|
|