|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
10.9.2011 8:50:56   
LittleSun
Še to se mi je prikradlo v misli in moram še to napisat. Kako je to zanimivo, kar smo se zadnjič pogovarjale, kako nas prime nek čuden občutek, ko izvemo, da nekdo okoli nas pričakuje user posted image , ampak me med sabo, ko pa delimo vsa ta razočaranja in skrbi in lepe trenutke pa si tako privoščimo, se velimo druga z drugo in tako čakamo, kaj bo drugi testek pokazal, brez "zakaj nisem to jaz" občutka.user posted image user posted image user posted image user posted image bravo me. Za vas ne vem, ampak meni ste res pri srcu in hvala, da ste tukaj, ker je vse toliko lažje

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 10.9.2011 8:51:43 >

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 601
10.9.2011 10:18:32   
filisa
Čestitke naši novi user posted image  user posted image .

Že včeraj in tud dans sem opazila mičken rjavkast izcedek, kar mi niti najmanj ni všeč user posted image  Mah, ne vem, al sem zdaj toliko bolj pozorna in vsako malenkost opazim - verjetno je tud že kdaj prej bila podobna situacija, pa se nisem niti zavzela....

littleSun - jaz sem tud ex mariborčanka, ki se je preselila v okolico MB

Lep vikend vsem user posted image !

anonimna user posted image  (zadnjič sem se pozabila podpisat)

Neposredna povezava do sporočila: 602
10.9.2011 10:21:29   
filisa
ups, vidim, da več nisem anonimna user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 603
10.9.2011 10:42:14   
LittleSun
anonimna user posted image user posted image user posted image zato sem pa jaz raje nick spremenila. Sej je tako ali tako vseeno user posted image user posted image

s kje pa si zdaj?

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 604
10.9.2011 10:45:59   
filisa
blizu SB

Neposredna povezava do sporočila: 605
10.9.2011 10:50:09   
LittleSun
Aha, jaz se pa v drugo smeruser posted image user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 606
10.9.2011 10:56:57   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Še to se mi je prikradlo v misli in moram še to napisat. Kako je to zanimivo, kar smo se zadnjič pogovarjale, kako nas prime nek čuden občutek, ko izvemo, da nekdo okoli nas pričakuje user posted image , ampak me med sabo, ko pa delimo vsa ta razočaranja in skrbi in lepe trenutke pa si tako privoščimo, se velimo druga z drugo in tako čakamo, kaj bo drugi testek pokazal, brez "zakaj nisem to jaz" občutka.user posted image user posted image user posted image user posted image bravo me. Za vas ne vem, ampak meni ste res pri srcu in hvala, da ste tukaj, ker je vse toliko lažje

To pa zato pomojem,ker smo same take na kupu,ki se kr dolgo časa že matramo in ker si res res želimo bit nosečke!!In res privoščimo druga drugi,da se čimprej "poberemo" na druge teme "smetit"!!!user posted image Meni ste tut ful pri srcu,pa ful lažje je prebrodit to čakanje na plusek!!Smo ena velka virtualna čvekasta družinica!!!user posted image user posted image
Zdej pa malo k resnejšim zadevcam: ne morm vrjet,ampak mojemu dragemu se ful ne user posted image -nimam pojma zakaj,mene pa živcira,pa se psihiram,da nava O zamudila,ker mislim da se že bliža,sem že 9 dan ciklusa...eh deci kdo bi jih razumu...enkrat bi vsak dan,enkrat pa mu je dost 1x na teden...mene je pa že začel razganjat počasi!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 607
10.9.2011 11:11:40   
LittleSun
mladika user posted image tudi moški po svoje dojemajo tole čakanje na user posted image . Midva se z mojim veliko pogovarjava in dostikrat reče, da ve da ni tako, ampak da vseeno dobi občutek kot da ga izkoriščam in dobi kar odpor. Mogoče se malo pogovorita o tem, ali pa si na nek način popestrita spolnost. Ne vem...igračke, filmi, druge lokacije, ne vedno ob istem času, nove stvari....ker ne poznam situacije lahko da sta vse to poskusila, ne vem. Morda je samo utrujen ali pod stresom zarad česa drugega. Mi smo tukaj, če boš karkoli potrebovala, lahko pišeš tudi na zs.Upam, da ga pride volja do user posted image in ujameta O

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 608
10.9.2011 13:17:13   
Teya D.
Čvekice vidim da ste pridne in polne optimizma in prav je tako user posted image .
Moje prijateljice ( ožji, taboljši krog user posted image ) že vedo da se načrtuje pri nas ampak ko bom pa bom povedala šele kasneje.
Ja tudi dedci niso vedno razpoloženi za te stvari. Midva se trudiva, da čim manj misliva na tole in da se čimbolj sprostiva.
Jaz sem si rekla, ko bo, bo. Če bi le bila tako mirna ja user posted image .

Lep dan želim vsem

Neposredna povezava do sporočila: 609
10.9.2011 15:21:07   
crtek
evo mene nazaj user posted image sm končala torto za brata, skuhala kosilo, pospravla po hiši, zdej pa lahko še par časa malo gnijem pred pc-jem user posted image

LittleSun po moje nismo "ljubosumne" druga na drugo, ker si nismo "konkurenca" tko za rečt...ker tudi, če si povemo zelo zelo osebne in intimne stvari, se še vedno (večinoma) med sabo ne poznamo osebno in pol se ta negativnost in grenek priokus nima kje materializirat, pa še vse smo v istem zosu, tko da je lažje držat skupaj in navijat druga za drugo, kot pa neki slabo voljo razsajat user posted image

je pa res ful fajn met tako družbo, ker  v takih trenutkih prou rabiš nekomu se zaupat, pa povedat, lahko še tako glupo staver, ki ti leži na duši, tudi, če se ti recimo zdi, da maš že par dni napete prsi, al kej podobnega...naši dragi so vsi ful zlati in so res srčki, ampak so moški in lahko prenesejo samo določeno količino klepetanja o cervikalni sluzi in ščemečih bradavicah user posted image tko pač je, zato je pa fajn met tako družbo, pa še vedno na koncu pogruntam, da se najde še kšna s podobnimi simptomi in, da nisem lunatik, ker te stvari vidim.

mladika user posted image   veš kaj je...vsa ta stvar okoli user posted image sigurno obremenjuje tudi njega in lih tko ko ti, doživlja tudi on vsak mesec sproti poraze, ker to, da še nisi zanosila je neuspeh tudi zanj, tko da poskusi se posvetit njemu, razvajaj njega in mu dej vedet, da ti je pomemben on, neglede na vse ostalo, če se je primlo do zdej al ne, če bo kmalu O al ne,...moški so vsi taki veliki otroci...s tem ne mislim nič slabega, se pa hitro začnejo slabo počutit, ko se stvari ne vrtijo okoli njih oz. tko kot bi blo njim fajn...js predlagam, da se en dan posvetiš samo njemu, daj mu vedet, da je še vedno na prvem mestu on in samo on, pogovori se z njim, pa boš vidla, da se da rešit....sicer, pa ti js predlagam, da mu pripraviš fino večirjo, sprostilno masažo, pa vmes dodaj kšn erotičen gib, pa boš vidla, da ga bo hitro spet primla volja  zauser posted image user posted image

pri meni je pa še vedno po starem...user posted image (še)ni pršla naokoli, tko da wiiiiiiii user posted image sm si pa šla vseeno test kupit, ma sm ga spakirala na dno potovalke, tko da gre lepo z mano na morje user posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 610
10.9.2011 15:44:11   
Teya D.
crtek

pri meni je pa še vedno po starem...user posted image (še)ni pršla naokoli, tko da wiiiiiiii user posted image sm si pa šla vseeno test kupit, ma sm ga spakirala na dno potovalke, tko da gre lepo z mano na morje user posted image

[/quote]

Skrita misija?user posted image
Držim pesti, da ti uspe. Ah jej...ne vem no, upam, da je nama uspelo ta mesec. Sem pozorna na vse znake in mam jih več kot prej ampak sam zato ker sem zdaj preveč pozorna. user posted image
Tako si želim, da bi bilo čimprej user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 611
10.9.2011 16:09:13   
crtek
ni skrita misija, samo tko je...ker vem, da je u hiši, me matra, da bi ga nardila, pa ga ne bom (še) user posted image ga bom pa po moje na morju enkrat drugi teden, če seveda ne priteče user posted image

js tudi upam, da vama je uspelo...sicer znaki so nepreveč zanesljivi po mojih izkušnjah...vidiš jih itak miljon, pol kiri so realni je pa spet debata...

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 612
10.9.2011 16:27:11   
Teya D.
Ja saj tako tudi jaz pravim in se ne oziram na znake, ker potem sem lahko tako že prejšnji mesec bila nosečka ampak žal nisem.
Pa vem da bom enkrat v prihodnosti in upam da čimprej. Jaz še nisem kupila testov, nazadnje ko sem porabila dva še nisem naredila zaloge, ker potem nimam ničesar da prehitevam user posted image user posted image in tako je najbolje, da ne naredim prehitro.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 613
10.9.2011 19:49:22   
mladika
Hvala punci (LittleSun in crtek) ,zlate ste!!user posted image Ja res je to kar si napisala crtek moški pač prenesejo le določen del naših ženskih stvari,ker so pač moški in majo drugačne možgančke,zato je pa fajn da mamo tule druga drugo da razpravljamo mogoče še o tolk čudnih zadevah,kot so polne prsi,cervikalna sluz,O testki,...Super da obstajajo taki forumi!!
Zdej bi pa prosila še za eno pomoč,sem u dilemi: namreč stvar je taka,enkrat mam cikluse dolge 26 dni,enkrat pa 27 dni.In zdej  je problem ker ne vem kdaj začet delat O testke....Za cikel dolg 26 dni piše,da začneš delat 10 dan ciklusa,za 27 dni dolg ciklus pa 11 dan.Pa me zanima a je bolš 1 dan prej al dan kasnej???user posted image Ker testkov mam pa sam 5 na voljo,tak da...jih je treba pametno ponucat!!!user posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 614
10.9.2011 21:06:27   
LittleSun
mladika jaz mislim, da je dovolj če 11 dan začneš testirat. Vsaj tako je pri meni. Če pa porabiš 5 test in črtica še vedno je, potem pa mogoče greš kupit novo škatlico, da vidiš če drug dan več ni črtice. Ker take teste kot sem jaz imela ni bilo strašne razlike v obarvanosti črtice, si moral res dobro gledat, da je malo bolj močna kot prejšnji dan, potem pa ko je naslenji dan več ni bilo, sem vedela da bo O sedaj prišla.

Punce jaz res ne vem, ampak danes mi je bilo ponovno tako slabouser posted image ampak me je tudi napenjalo (čeprav nisem jedla nič takega kar bi me lahko napenjalo) tako da res ne vem, ali imam neko trebušno sranje ali pa...user posted image user posted image . pa še bradavice bo me začele boleti, prej sem se naslonila na njih, pa sem se morala kar odmaknit. smo bili pa na obisku danes in je ta kolegica noseča, je rekla da tudi njej bilo slabo zagotovo en teden preden je pričakovala user posted image in seveda me je še bolj napsihirana. Teh 5 dni pa mislim da bo najdaljših 5 do sedajuser posted image .

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 10.9.2011 21:20:43 >

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 615
10.9.2011 21:35:20   
LittleSun
Če jaz nisem ta mesec noseča, potem ne bom nikoli user posted image . Prav zares imam vedno bolj tak filing. Bradavice so me začele tak peči, da je to nekaj groznega, ves čas se mi spahuje, pa še tak sluzast izcedek se mi je pojavl (čisto prozorem, ampak se vleče ko čigumi) kot še nikoli. Če lahko psiha vse to povzroči, potem se vpišem na psihologijo in doktoriram iz njeuser posted image user posted image .

Mladika upam, da imate akcijo danes in uživatauser posted image

Teya tudi jaz porabim vse testke ki jih imam na zalogi. Čeprav včeraj sem kupila FS in so še v predalu. Pa en CB imam doma, ta čaka na user posted image iz enga cenejšega. Mislim, da bo to kmaluuuuuser posted image user posted image .

bobika kje si? nič se ne javim....se je menstruacija že prikazala???

crtek uživaj jutri na rojstnem dnevu in potem na dopustu. če boš imela možnost pa nam le javi veselo novico. Jaz sploh več ne dvoimi v touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 616
11.9.2011 8:06:25   
crtek
jutro punce!

sm rekla, da vam javim novico...včiraj zvečer sem opazla rjavkaste madeže na papirju, pol ponoči pa je user posted image pritekla v vsem svojem sijaju...pa sem se očitno tudi ta mesec zmotla glede znakov user posted image no vsaj mozolji so zginli, kot da bi jih zbrisal user posted image
presenetljivo, nisem razočarana in ni mi pokvarlo dneva, mi je pa vseeno malo čudno, ker me nič ne boli trebuh in nimam krčev, kljub temo, da je že zdej precej močna...

LittleSun js navijam, da je to to...glede znakou ne bom rekla nič, ker očitno nisem več pametna, ma če maš res feeling, da je to to, pol...go for it! user posted image

mladika nimam izkušenj z Otesti, sm pa razmišljala, da bi si jih mogoče nabaula lih za videt...po moje bo tudi ok, če testiraš od 11dneva dalje...in kako sta z dragim? je že kej prišu k sebi? držim pesti, da bo kmalu vse ok user posted image samo pogumno, pa bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 617
11.9.2011 8:14:09   
LittleSun
crtek user posted image user posted image Super da si tako optimistična. No bo pa oktober tvoj mesec. Sem bila pa kar prepričana, da boš spokala k majčicamuser posted image

Jaz sem še vedno vsa zalimana, boleče prsi, močno povečan izcedek, ampak moram rečt, da sem se malo pomirila, nisem več v švunku. Bo kar bo in kar lepo bom počakala do testka. Danes gremo na izlet, teden pa tako ali tako hitro mine, ta teden imam pa še neke sestanke in bo to en dva tri. Občutek pa mi govori, da sem user posted image ..bomo videli koliko instinkta imamuser posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 618
11.9.2011 10:17:11   
crtek
js nebom nikoli več nič rekla al napisala! karkoli napišem, da se mi zdi, al da sm vesela, da se ni zgodilo, se pol obrne obratno! prej sm bla že vsa vesela, da mogoče me pa tokrat ne bo boleu trebuh...aha malo morgen...zdej me pa tko zvija, da to kr res ni! kaj misli že ta user posted image it na počitnice al ja?!?!

LittleSun držim pesti in navijam zate, da so tvoji instinkti pravi user posted image

js sm se pa nekako pomirila, da sploh ni nujno, da je kej narobe, če še ni uspelo, kr sm zadnjič govorila z eno kolegico, ki ma 10mescev staro punčko in je rekla, da sta jo delala skori pou leta, tko, da 3 oz.4mesci so še čisto ok. če bo treba še malo počakat, pa tudi vredu...vse je za neki dobro pravim js user posted image in itak spremenit ne morem, zakaj bi se torej živcirala? user posted image

ej punce lahko bi že kšna kšn + al user posted image nalulala...to sploh ni več zabauno tko

Neposredna povezava do sporočila: 619
11.9.2011 10:40:50   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

bobika kje si? nič se ne javim....se je menstruacija že prikazala???

ojla ... jaaa se je prikazala v petek.. user posted image ...in to sem dobila zraven take bolečine, da nisem mogla sedet za računalnikom..
v glavnem ta mesec sem očitno spet dobila na 30 dni.. zgleda sem samo avgustovsko M. dobila na 26 dan.. kr neki..

nimam niti veliko časa za net..včeri smo bili skoraj cel dan zdoma.. zvčer sem šla še na en RD..danes pa spet gremo..

crtek .. se bova spet srečale na oktobrskem čveku.. en velik objem zate.. to tečko da moramo do oktobra vse pregnat tja nekam v bermudksi tirkotnik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 620
11.9.2011 10:47:56   
Teya D.
Hejla čvekice!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za *bobika* in crtek! Seveda bo oktober vajin mesec in potiho upam, da tudi moj.

LittleSun sem včeraj naredila zalogo novih testov user posted image , smo se punce malo potepale včeraj, ker je naš ati ta vikend precej delaven in smo zašle po nove zobne krtačke pa je mami še hitro skočila še med police s testi. user posted image
Zdaj pa veselo čakanje ampak še kar nekaj dni je pred mano tako da bomo probali uživat te dniuser posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 621
11.9.2011 13:01:42   
Anonimen
Žal mi je vaju bobika in crtek. user posted image  
Bom pa verjetno tudi sama pristala na oktobrskem seznamu, saj kot vedno spet nimam nobenih znakov za user posted image . Niti namišljenih ne (pol že vete kak hudo je) user posted image .  Sem prav žalostna, ker od O vsak dan tipam joškice, če so kaj večje, trše, opčutljivejše,... pa je spet vse po starem - tako kot pred user posted image . Vsaj ne bom preveč razočarana!

Lepo nedeljo punce in navijam za same user posted image user posted image user posted image .

user posted image

(odgovor članu Teya D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
11.9.2011 13:56:21   
mladika
*bobika* in crtek  pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image  in upam upam da bo oktober bolj rozast za vaju. Crtek nate sem se pa spomnila dans zjutri kuj ko sem ustala,sem bla res prepričana da bo to to pri tebi!!Ehhhh,kak se telo poigrava z nami ko že misliš,da ga maš naštudiranega,se spomni da bi pa nasleden mesec mau drgač deloval!!
LittleSun,ti pa še malo zdrži,pa boš kmalu nalulala te user posted image .Glede na znake si mi sumljiva!!!!user posted image
No pri nama pa je bilo dans veselo in sva user posted image .Je dragi lih vikend nočen,pa je prišu dam,sem ga pospremla v posteljo in pol se mi ni mogu več upret...naprej pa že veste kak gre!!!user posted image
Lepo nedeljo vsem in dober začetek novega delovnega tednauser posted image Jst mam u četrtek zadni izpit za nardit,pa mi učenje nič kaj preveč ne diši...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
11.9.2011 14:14:12   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

*bobika* in crtek  pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image  in upam upam da bo oktober bolj rozast za vaju
podpis!

IZVIRNO SPOROČILO: mladika
Jst mam u četrtek zadni izpit za nardit,pa mi učenje nič kaj preveč ne diši...
user posted image user posted image držim pesti,da ti rata ta zadnji izpit in boš "lažje" zadihala.

Meni pa je bilo včeraj tak slabo, kar na bruhanje mi je šlo. Pa sem morala v službo user posted image Včeraj pa sem res odštevala minute do konc šihta user posted image
Danes smo pa se z marčevkami 2009 dobile na kavici in sem ves čas imela občutek, da mi je priteklo. Tak smešen občutek imam, da mislim da spet nebo nič user posted image sem dobila mozolje po obrazu, tak da mislim da jo lahko v tem tednu pričakujem.

Lep preostanek vikenda vam želim....

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 624
11.9.2011 20:26:19   
LittleSun
Čer
Samo toliko, da vas na hitro pozdravim. Smo cel dan tekali okoli in prehodili kilometre, tako da bom samo padla v posteljo. Slabo mi danes skoraj nič ni bilo, samo po kosilu (predvivdevam da od kolićineuser posted image user posted image ), prsi me bolijo na dotik (bradavičke)..prav pečejo, prej me je pa zvijalo kot prvi dan user posted image ...ampak ne bom nič rekla, sem danes pojamrala prijateljici, pa mi je kar povedala, da je to psiha, tako da me čisto zbudila iz sanjuser posted image ..še par dni in bomo videli če spokam, al bom še malo tu smetila (to bom v vsakem primeru vsake toliko).

Lep nedeljski večer in se vidimo jutri na čvekuuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

TAJDA (43%)

TADEJA (12%)

JERNEJA (14%)

JANA (31%)

Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!