crtek
|
evo mene nazaj sm končala torto za brata, skuhala kosilo, pospravla po hiši, zdej pa lahko še par časa malo gnijem pred pc-jem LittleSun po moje nismo "ljubosumne" druga na drugo, ker si nismo "konkurenca" tko za rečt...ker tudi, če si povemo zelo zelo osebne in intimne stvari, se še vedno (večinoma) med sabo ne poznamo osebno in pol se ta negativnost in grenek priokus nima kje materializirat, pa še vse smo v istem zosu, tko da je lažje držat skupaj in navijat druga za drugo, kot pa neki slabo voljo razsajat je pa res ful fajn met tako družbo, ker v takih trenutkih prou rabiš nekomu se zaupat, pa povedat, lahko še tako glupo staver, ki ti leži na duši, tudi, če se ti recimo zdi, da maš že par dni napete prsi, al kej podobnega...naši dragi so vsi ful zlati in so res srčki, ampak so moški in lahko prenesejo samo določeno količino klepetanja o cervikalni sluzi in ščemečih bradavicah tko pač je, zato je pa fajn met tako družbo, pa še vedno na koncu pogruntam, da se najde še kšna s podobnimi simptomi in, da nisem lunatik, ker te stvari vidim. mladika veš kaj je...vsa ta stvar okoli sigurno obremenjuje tudi njega in lih tko ko ti, doživlja tudi on vsak mesec sproti poraze, ker to, da še nisi zanosila je neuspeh tudi zanj, tko da poskusi se posvetit njemu, razvajaj njega in mu dej vedet, da ti je pomemben on, neglede na vse ostalo, če se je primlo do zdej al ne, če bo kmalu O al ne,...moški so vsi taki veliki otroci...s tem ne mislim nič slabega, se pa hitro začnejo slabo počutit, ko se stvari ne vrtijo okoli njih oz. tko kot bi blo njim fajn...js predlagam, da se en dan posvetiš samo njemu, daj mu vedet, da je še vedno na prvem mestu on in samo on, pogovori se z njim, pa boš vidla, da se da rešit....sicer, pa ti js predlagam, da mu pripraviš fino večirjo, sprostilno masažo, pa vmes dodaj kšn erotičen gib, pa boš vidla, da ga bo hitro spet primla volja za pri meni je pa še vedno po starem... (še)ni pršla naokoli, tko da wiiiiiiii sm si pa šla vseeno test kupit, ma sm ga spakirala na dno potovalke, tko da gre lepo z mano na morje
|