Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 11.9.2011 21:08:00
|
|
|
|
crtek
|
ejla punce! se vam lih na hitro javljam med pakiranjem...danes mi tko ne gre to od rok....kr pozabljam okoli stvari, pa spakiram 2x isto....bo že bolše, samo da na morje pridem, pa bo super hvala punce, zlate ste :* ampak tokrat pa res nisem nič zamorjena, al žalostna...kr tko pač je....buuu....tudi prou ne? nevem....po eni strani sm si vedno želela levčka otročka, kr js sm tudi levinja in res najboljše shajam z odločnimi in močnimi osebami...nism js preveč za kšne neodločne pa take, ki nevejo kaj sami s sabo kdo bi vedeu, mogoče pa bo še res tko srečno vsem
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 11.9.2011 23:22:43
|
|
|
|
Anonimen
|
LittleSun in ostale, navijam za vas Jaz komaj čakam, da gre tale adijo, da začnem delati O testke in da začnemo delati na
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 7:25:43
|
|
|
|
Katte
|
Lep začetek delovnega tedna vam želim vsem. Ful ste se razpisale čez vikend, pridne. urssi, crtek in *bobika*, . Vaš dan bo prišel. mladika, ti kar začni testirati na 11. dan. Jaz imam podobno situacijo. Cikel imam dolg 27/28 dni in začnem z O testi na 12. dan. Tako in tako traja par dni, da je pozitivno. Zdaj pa za knjige, da opraviš zadnji izpit! filisa, no, pa si se razkrila . Oops . Te na seznamu pustim kot Anonimno ? Jaz pa sem tudi v fazi čakanja na , če ne bo v sredo, pade v četrtek zjutraj testek. Občutki so pa takšni kot vsak mesec. Tokrat nisem posebno optimistična, nočem biti spet razočarana, rajši bom pozitivno presenečena, če bo .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 7:26:04
|
|
|
|
Katte
|
1.9 jagodka80 (2. ICSI) 5.9 SILVA (xx.krog) 6.9 Sa.je (4.krog) 9.9 urssi (4. krog) Mamabear 10.9 crtek - test 15.9. polho3006 Anonimna T (1. krog) *bobika* 11.9 *SONČEK (2.krog) zarja28 (1. krog) 12.9 missmoon (6.krog) klopek 15.9 Anonimna N. (1. krog) 16.9 Anonimna (1. krog) Littlesun (7. krog) Cybelle Anonimna (10. krog) 18.9 Maat (8. krog) alysa 20.9 *viva* (19. krog) S* (1. krog) Anonimna 21.9 zebr4 23.9. CariSSa10 HeLenčica (11. krog) 25.9 štručka2503 KajaNagaja Mladika Anonimna Pu (5.krog) 30.9 Anonimna Pu (5. krog) Malinova (3. krog) x.9 heln benji (16. krog) Teya D. (2. krog) AnonimnaX Skupaj nas je: 43 Nosečk: 1 Navijačice : rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10, mojamura, romare, hubika, dr. Knowitall, polho3006
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 8:15:03
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro čveke za vse ki vas je obiskala tečka in za vse, ki še čakate. Upam, da prinesejo srečo. Moji znaki so se čudežno zmanjšali rahlo me špika, kot pred in malo me bolijo bradavice, ampak to je tudi to. Slabosti od včeraj popoldan ni več na spregled. Zgleda je res delala samo psiha in bo prišla no ne bom nič žalostna še, bom počakala še 2 dni in naredim testek, če se seveda prej ne prikaže. Danes nisem najboljše volje, sem se zbudila vsa zalimana, komaj vstala in še zamudila v službo. Sicer imamo drseči čas, ampak je potem vseeno treba ure noter spravit. sonček, zarja, missmoon, klopek?????? kakšno je stanje??? držim pesti za
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 8:27:17
|
|
|
|
HeLenčica
|
Katte in Mladika, tudi jaz začnem zmeraj testirati 11. dan. Imam pa tako - včasih 11. dan že O, sem imela pa tudi že na 17. dan, tako da se tudi M prestavlja za en teden . Pri meni je bil O testek pozitiven včeraj, torej upam, da ne bo prišla čez 14 dni. Katte, držim pesti, da je tokrat ne bo, ker si res zaslužiš ali . Enako zate, LittleSun, stiskam pesti. Poročajta!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 8:33:20
|
|
|
|
klopek
|
Hej klepetulje Žal sem tudi jst spet dobila to tečko . Prišla pa je že iz petka na soboto ponoči z vso možno bolečino... Ah ja bo že! Navijam za tiste, ki še čakate
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 8:36:37
|
|
|
|
benji
|
Dobro jutro,.. mene tudi v modro, točno 14 dni po pozitivnem O testu. Vsaj nekaj.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 8:37:01
|
|
|
|
LittleSun
|
klopek in benji ko se tečka poslovi pa hitro v akcijo Eno vprašanje...mislite, da bi jaz lahko od mace (pila sem jo do O) imela takšne krče, boleče prsi in slabosti??
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 8:49:41
|
|
|
|
romare
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun klopek in benji ko se tečka poslovi pa hitro v akcijo Eno vprašanje...mislite, da bi jaz lahko od mace (pila sem jo do O) imela takšne krče, boleče prsi in slabosti?? ja -če mene vprašaš,je mene tud to matralo prejšnji ciklus-in to hudo,je bil moj prepričan da nama je ratalo ampak so bili očitno taki stranski učinki.tako da sem dala maco mal na stranski tir,ko bo pa spet vse ok in če ne bo ,jo bom probala spet pa bomo videli.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 8:52:11
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: romare IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun klopek in benji ko se tečka poslovi pa hitro v akcijo Eno vprašanje...mislite, da bi jaz lahko od mace (pila sem jo do O) imela takšne krče, boleče prsi in slabosti?? ja -če mene vprašaš,je mene tud to matralo prejšnji ciklus-in to hudo,je bil moj prepričan da nama je ratalo ampak so bili očitno taki stranski učinki.tako da sem dala maco mal na stranski tir,ko bo pa spet vse ok in če ne bo ,jo bom probala spet pa bomo videli. Pa si jo pila tudi samo do O?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 8:53:31
|
|
|
|
romare
|
aja,pa mojga morm pohvalt da je dal svoj stres mal v kraj in se mi ta vikend res posvetu,aleluja
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 8:57:31
|
|
|
|
*SONČEK
|
Ojla punce....res da me ni blo že dolgo tle gor,ampak ste se pošteno naklepetale ! Drgač pa je prišla učiraj točna ko urca tko da se selim v oktober! Sej malo sm pričakovala, ker se mi je zdelo da sva zamudila taprave dneve,ampak malo upanja sm pa le imela Ampak ker je bil to šele najin 2.krog sem še vedno polna optimiz tko da v tretje pa bo pa še dragi praznuje 30let v oktobru Vsem ki jih je obiskala ,za ostale pa stiskam pesti da bi zagledale lp
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 9:01:45
|
|
|
|
romare
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: romare IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun klopek in benji ko se tečka poslovi pa hitro v akcijo Eno vprašanje...mislite, da bi jaz lahko od mace (pila sem jo do O) imela takšne krče, boleče prsi in slabosti?? ja -če mene vprašaš,je mene tud to matralo prejšnji ciklus-in to hudo,je bil moj prepričan da nama je ratalo ampak so bili očitno taki stranski učinki.tako da sem dala maco mal na stranski tir,ko bo pa spet vse ok in če ne bo ,jo bom probala spet pa bomo videli. Pa si jo pila tudi samo do O? ne jaz sem jo pila cel ciklus,ker sem brala da jo moraš 3mesece neprekinjeno poleg ostalih dodatkov,pol me je pa kr naenkrat začel matrat slabosti, bolečine, no ja pa mojga je že po enem mesecu hudo bolel trebuh in ko je nehal jemat maco je bilo bolje
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 9:05:21
|
|
|
|
LittleSun
|
Romare jaz sem jo pila samo do O in to prvič, v času ko sem jo pila nisem imela niti enega stranskega ućinka in res ne vem, če bi lahko še 10 dni za tem delovala tako, da me to muči
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 9:12:54
|
|
|
|
romare
|
res ne vem,men jje bilo tud hecen da me je po 2h mesecih jemanja zavintlal,mogoče pa kakšen virus razsaja in sploh ni bila kriva maca, al pa vama je ratal...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 9:13:22
|
|
|
|
HeLenčica
|
Klopek, Benji in Sonček, žal mi je za . Ampak sem prepričana da boste dobre novice prinašale oktobra. Punce, ki jemljete maco...kako je zdaj s tem, ali je tukaj katera, ki meni, da ji je maca pomagala do zanositve? Ker berem in berem o tej maci, pa ne vem, glede na to, da ve pravite da vam povzroča težave....
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 9:15:57
|
|
|
|
Katte
|
klopek, benji in *SONČEK. Iz srca vam želim, da kmalu pride dan, ko vam bodo solze tekle ne iz razočaranja, ker je prišla , temveč iz sreče, ker ste končno zagledale . benji, moja stara soborka, zate še posebej gromozanski .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 9:17:31
|
|
|
|
Katte
|
1.9 jagodka80 (2. ICSI) 5.9 SILVA (xx.krog) 6.9 Sa.je (4.krog) 9.9 urssi (4. krog) Mamabear 10.9 crtek - test 15.9. polho3006 Anonimna T (1. krog) *bobika* 11.9 *SONČEK (2.krog) zarja28 (1. krog) 12.9 missmoon (6.krog) klopek 15.9 Anonimna N. (1. krog) 16.9 Anonimna (1. krog) Littlesun (7. krog) Cybelle Anonimna (10. krog) 18.9 Maat (8. krog) alysa 20.9 *viva* (19. krog) S* (1. krog) Anonimna 21.9 zebr4 23.9. CariSSa10 HeLenčica (11. krog) 25.9 štručka2503 KajaNagaja Mladika Anonimna Pu (5.krog) 30.9 Anonimna Pu (5. krog) Malinova (3. krog) x.9 heln benji (16. krog) Teya D. (2. krog) AnonimnaX Skupaj nas je: 43 Nosečk: 1 Navijačice : rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10, mojamura, romare, hubika, dr. Knowitall, polho3006
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 9:28:20
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Punce, ki jemljete maco...kako je zdaj s tem, ali je tukaj katera, ki meni, da ji je maca pomagala do zanositve? Ker berem in berem o tej maci, pa ne vem, glede na to, da ve pravite da vam povzroča težave.... Jaz sem ta mesec pila maco, ker so me prepričali komentarji RR-jevk in nisem imela nobenega stranskega učinka v času pitja (od prvega dne do O). Če so ti moji znaki povezani z maco, bom videla če bom dobila , če pa bom ta mesec zagledala in ti znaki niso zaradi mace, ampak so res nosečniški, potem pa lahko rečem, da je maca pomagala, ampak nimam pa dokazila za to
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 9:41:35
|
|
|
|
*bobika*
|
OJLA moje čvekice.. jst imam totalno norijo na šihtu, ampak sem rekla da vas malo pozdravim.. včeraj mi je prijateljica dala 4 O. teste, ker seveda mojih naročenih še ni.. Torej če imam na 30 dni M.... kdaj naj začnem testirat?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 9:50:30
|
|
|
|
HeLenčica
|
Torej če imam na 30 dni M.... kdaj naj začnem testirat? IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* OJLA moje čvekice.. jst imam totalno norijo na šihtu, ampak sem rekla da vas malo pozdravim.. včeraj mi je prijateljica dala 4 O. teste, ker seveda mojih naročenih še ni.. Torej če imam na 30 dni M.... kdaj naj začnem testirat? Lutealna faza traja nekje od 12 do 16 dni. Torej bi jaz na tvojem mestu prvi test nardila 13. dan ciklusa.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 9:55:20
|
|
|
|
romare
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Klopek, Benji in Sonček, žal mi je za . Ampak sem prepričana da boste dobre novice prinašale oktobra. Punce, ki jemljete maco...kako je zdaj s tem, ali je tukaj katera, ki meni, da ji je maca pomagala do zanositve? Ker berem in berem o tej maci, pa ne vem, glede na to, da ve pravite da vam povzroča težave.... hmm,po prvem mesecu jemanja ni bilo še nič,po drugem tudi ne,zdej bomo pa videli itak je priporočljivo 3 mesece ker naj bi tudi jajčece tri mesece raslo http://natural-fertility-info.com
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 9:58:31
|
|
|
|
klopek
|
Katte ti si tako srce , navijam, da v četrtek reeees zagledaš Moj ciklus je načeloma dolg 28 dni (ta mesec 26 dni) in sem testirat začela 11. dan najmočnejša črtica je bila pa 13. dan. Še z moje strani eno vprašanje: lutealna faza vem, da je dolga nekje od 12-16 dni, a je pri posameznici vedno enaka? npr. vedno 14 dni? ali se tudi to spreminja?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 10:05:18
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: klopek Katte ti si tako srce , navijam, da v četrtek reeees zagledaš Moj ciklus je načeloma dolg 28 dni (ta mesec 26 dni) in sem testirat začela 11. dan najmočnejša črtica je bila pa 13. dan. Še z moje strani eno vprašanje: lutealna faza vem, da je dolga nekje od 12-16 dni, a je pri posameznici vedno enaka? npr. vedno 14 dni? ali se tudi to spreminja? Lutealna faza se NE spreminja. Vedno je dolga enako. Spreminja se samo tisti čas pred O, zato imamo različno dolge cikluse. Moja lutealna faza je dolga npr. 15 dni in ko imam 11. dan ovulacijo pride M na 26. dan :) Zato so meni O testi zakon, ker točno vem kdaj naj pričakujem menstruacijo. Če si imela 13. dan O, M pa na 26. dan, je tvoja lutealna faza dolga 13 dni. pika
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ime za hčeromag3*Naja (
21%)
Neli (
20%)
Lina (
22%)
Hana (
37%)
Število vseh glasov: 463Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!