|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
11.9.2011 21:08:00   
crtek
ejla punce!

se vam lih na hitro javljam med pakiranjem...danes mi tko ne gre to od rok....kr pozabljam okoli stvari, pa spakiram 2x isto....bo že bolše, samo da na morje pridem, pa bo super user posted image

hvala punce, zlate ste :*
ampak tokrat pa res nisem nič zamorjena, al žalostna...kr tko pač je....buuu....tudi prou ne? user posted image nevem....po eni strani sm si vedno želela levčka otročka, kr js sm tudi levinja in res najboljše shajam z odločnimi in močnimi osebami...nism js preveč za kšne neodločne pa take, ki nevejo kaj sami s sabo user posted image kdo bi vedeu, mogoče pa bo še res tko user posted image

srečno vsem

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 626
11.9.2011 23:22:43   
Anonimen
LittleSun in ostale, navijam za vas user posted image user posted image user posted image

Jaz komaj čakam, da gre tale user posted image  adijo, da začnem delati O testke in da začnemo delati na user posted image

(odgovor članu crtek)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
12.9.2011 7:25:43   
Katte
Lep začetek delovnega tedna vam želim vsem.
Ful ste se razpisale čez vikend, pridne.
urssi, crtek in *bobika*, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vaš dan bo prišel.
mladika, ti kar začni testirati na 11. dan. Jaz imam podobno situacijo. Cikel imam dolg 27/28 dni in začnem z O testi na 12. dan. Tako in tako traja par dni, da je pozitivno. Zdaj pa za knjige, da opraviš zadnji izpit!
filisa, no, pa si se razkrila . Oops user posted image . Te na seznamu pustim kot Anonimno user posted image ?
Jaz pa sem tudi v fazi čakanja na user posted image , če ne bo user posted image  v sredo, pade v četrtek zjutraj testek. Občutki so pa takšni kot vsak mesec. Tokrat nisem posebno optimistična, nočem biti spet razočarana, rajši bom pozitivno presenečena, če bo user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
12.9.2011 7:26:04   
Katte
user posted image  

user posted image

PRIČAKUJEMO : user posted image user posted image user posted image

1.9
jagodka80 (2. ICSI)

5.9
SILVA (xx.krog)user posted image

6.9
Sa.je (4.krog) user posted image  user posted image

9.9
urssi (4. krog)user posted image
Mamabearuser posted image

10.9
    crtek - test 15.9.user posted image
polho3006user posted image
Anonimna T (1. krog)user posted image
*bobika*user posted image

11.9
 *SONČEK (2.krog)
zarja28 (1. krog)

12.9
    missmoon (6.krog)
klopek

15.9
Anonimna N. (1. krog)
Katte (16. krog)
tasa_m

16.9
Anonimna user posted image  (1. krog)
Littlesun (7. krog)
Cybelle
Anonimna user posted image  (10. krog)

18.9
Maat (8. krog)
alysa

20.9
*viva* (19. krog)
S* (1. krog)
Anonimna user posted image

21.9
zebr4

23.9.
CariSSa10
HeLenčica (11. krog)

24.9
romare

25.9
štručka2503
KajaNagaja

26.9
Mojarožica
Anonimna

27.9
turquoise (7. krog)

29.9
Mladika
Anonimna Pu (5.krog)

30.9
Anonimna Pu (5. krog)
Malinova (3. krog)

x.9
helnuser posted image
benji (16. krog)
Teya D. (2. krog)
AnonimnaX

Skupaj nas je: 43

Nosečk: 1

Navijačice :
Katte, SILVA, LittleSun,
rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10,
mojamura, romare, hubika,
dr. Knowitall, polho3006

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 629
12.9.2011 8:15:03   
LittleSun
Dobro jutro čveke

user posted image user posted image za vse ki vas je obiskala tečka in user posted image user posted image za vse, ki še čakate. Upam, da prinesejo srečo.

Moji znaki so se čudežno zmanjšaliuser posted image rahlo me špika, kot pred user posted image in malo me bolijo bradavice, ampak to je tudi to. Slabosti od včeraj popoldan ni več na spregled. Zgleda je res delala samo psiha in bo user posted image prišlauser posted image no ne bom nič žalostna še, bom počakala še 2 dni in naredim testek, če se seveda prej ne prikaže.

Danes nisem najboljše volje, sem se zbudila vsa zalimana, komaj vstala in še zamudila v službo. Sicer imamo drseči čas, ampak je potem vseeno treba ure noter spravit.

sonček, zarja, missmoon, klopek?????? kakšno je stanje???user posted image držim pesti za user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 630
12.9.2011 8:27:17   
HeLenčica
Katte in Mladika, tudi jaz začnem zmeraj testirati 11. dan. Imam pa tako - včasih 11. dan že O, sem imela pa tudi že na 17. dan, tako da se tudi M prestavlja za en teden user posted image . Pri meni je bil O testek pozitiven včeraj, torej upam, da ne bo prišla čez 14 dni.

Katte, držim pesti, da je tokrat ne bo, ker si res zaslužiš user posted image ali user posted image . Enako zate, LittleSun, stiskam pesti. Poročajta!

Neposredna povezava do sporočila: 631
12.9.2011 8:33:20   
klopek
Hej klepetulje user posted image

Žal sem tudi jst spet dobila to tečko user posted image . Prišla pa je že iz petka na soboto ponoči z vso možno bolečino...

Ah ja bo že!

Navijam za tiste, ki še čakate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 632
12.9.2011 8:36:37   
benji
Dobro jutro,..
mene tudi v modro, user posted image  točno 14 dni po pozitivnem O testu. Vsaj nekaj.

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 633
12.9.2011 8:37:01   
LittleSun
klopek in benji user posted image user posted image ko se tečka poslovi pa hitro v akcijo user posted image

Eno vprašanje...mislite, da bi jaz lahko od mace (pila sem jo do O) imela takšne krče, boleče prsi in slabosti??

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 634
12.9.2011 8:49:41   
romare
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

klopek in benji user posted image user posted image ko se tečka poslovi pa hitro v akcijo user posted image

Eno vprašanje...mislite, da bi jaz lahko od mace (pila sem jo do O) imela takšne krče, boleče prsi in slabosti??

ja -če mene vprašaš,je mene tud to matralo prejšnji ciklus-in to hudo,je bil moj prepričan da nama je ratalo ampak so bili očitno taki stranski učinki.tako da sem dala maco mal na stranski tir,ko bo pa spet vse ok in če ne bo user posted image ,jo bom probala spet pa bomo videli.

Neposredna povezava do sporočila: 635
12.9.2011 8:52:11   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: romare

ja -če mene vprašaš,je mene tud to matralo prejšnji ciklus-in to hudo,je bil moj prepričan da nama je ratalo ampak so bili očitno taki stranski učinki.tako da sem dala maco mal na stranski tir,ko bo pa spet vse ok in če ne bo user posted image ,jo bom probala spet pa bomo videli.

Pa si jo pila tudi samo do O?

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 636
12.9.2011 8:53:31   
romare
aja,pa mojgauser posted image morm pohvalt da je dal svoj stres mal v kraj in se mi ta vikend res posvetu,aleluja

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 637
12.9.2011 8:57:31   
*SONČEK
Ojla punce....res da me ni blo že dolgo tle gor,ampak ste se pošteno naklepetale user posted image ! Drgač pa je user posted image prišla učiraj točna ko urcauser posted image tko da se selim v oktober! Sej malo sm pričakovala, ker se mi je zdelo da sva zamudila taprave dneve,ampak malo upanja sm pa le imelauser posted image  Ampak ker je bil to šele najin 2.krog sem še vedno polna optimiz tko da v tretje pa bouser posted image user posted image user posted image pa še dragi praznuje 30let v oktobruuser posted image user posted image user posted image
Vsem ki jih je user posted image obiskalauser posted image user posted image user posted image ,za ostale pa stiskam pesti da bi zagledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image
lp

Neposredna povezava do sporočila: 638
12.9.2011 9:01:45   
romare

IZVIRNO SPOROČILO: romare

Pa si jo pila tudi samo do O?

ne jaz sem jo pila cel ciklus,ker sem brala da jo moraš 3mesece neprekinjeno poleg ostalih dodatkov,pol me je pa kr naenkrat začel matrat slabosti, bolečine, no ja pa mojga je že po enem mesecu hudo bolel trebuh in ko je nehal jemat maco je bilo bolje

Neposredna povezava do sporočila: 639
12.9.2011 9:05:21   
LittleSun
Romare jaz sem jo pila samo do O in to prvič, v času ko sem jo pila nisem imela niti enega stranskega ućinka in res ne vem, če bi lahko še 10 dni za tem delovala tako, da me to mučiuser posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 640
12.9.2011 9:12:54   
romare
res ne vem,men jje bilo tud hecen da me je po 2h mesecih jemanja zavintlal,mogoče pa kakšen virus razsaja in sploh ni bila kriva maca, al pa vama je ratal...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 641
12.9.2011 9:13:22   
HeLenčica
Klopek, Benji in Sonček, žal mi je user posted image user posted image za user posted image . Ampak sem prepričana da boste dobre novice prinašale oktobra.

Punce, ki jemljete maco...kako je zdaj s tem, ali je tukaj katera, ki meni, da ji je maca pomagala do zanositve? Ker berem in berem o tej maci, pa ne vem, glede na to, da ve pravite da vam povzroča težave....

Neposredna povezava do sporočila: 642
12.9.2011 9:15:57   
Katte
klopek, benji in *SONČEK. Iz srca vam želim, da kmalu pride dan, ko vam bodo solze tekle ne iz razočaranja, ker je prišla user posted image , temveč iz sreče, ker ste končno zagledale user posted image .
benji, moja stara soborka, zate še posebej gromozanski user posted image .

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 643
12.9.2011 9:17:31   
Katte
user posted image  

user posted image

PRIČAKUJEMO : user posted image user posted image user posted image

1.9
jagodka80 (2. ICSI)

5.9
SILVA (xx.krog)user posted image

6.9
Sa.je (4.krog) user posted image  user posted image

9.9
urssi (4. krog)user posted image
Mamabearuser posted image

10.9
    crtek - test 15.9.user posted image
polho3006user posted image
Anonimna T (1. krog)user posted image
*bobika*user posted image

11.9
 *SONČEK (2.krog)user posted image
zarja28 (1. krog)

12.9
    missmoon (6.krog)
klopekuser posted image

15.9
Anonimna N. (1. krog)
Katte (16. krog)
tasa_m

16.9
Anonimna user posted image  (1. krog)
Littlesun (7. krog)
Cybelle
Anonimna user posted image  (10. krog)

18.9
Maat (8. krog)
alysa

20.9
*viva* (19. krog)
S* (1. krog)
Anonimna user posted image

21.9
zebr4

23.9.
CariSSa10
HeLenčica (11. krog)

24.9
romare

25.9
štručka2503
KajaNagaja

26.9
Mojarožica
Anonimna

27.9
turquoise (7. krog)

29.9
Mladika
Anonimna Pu (5.krog)

30.9
Anonimna Pu (5. krog)
Malinova (3. krog)

x.9
helnuser posted image
benji (16. krog)user posted image
Teya D. (2. krog)
AnonimnaX

Skupaj nas je: 43

Nosečk: 1

Navijačice :
Katte, SILVA, LittleSun,
rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10,
mojamura, romare, hubika,
dr. Knowitall, polho3006

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 644
12.9.2011 9:28:20   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Punce, ki jemljete maco...kako je zdaj s tem, ali je tukaj katera, ki meni, da ji je maca pomagala do zanositve? Ker berem in berem o tej maci, pa ne vem, glede na to, da ve pravite da vam povzroča težave....

Jaz sem ta mesec pila maco, ker so me prepričali komentarji RR-jevk in nisem imela nobenega stranskega učinka v času pitja (od prvega dne user posted image do O). Če so ti moji znaki povezani z maco, bom videla če bom dobila user posted image , če pa bom ta mesec zagledala user posted image in ti znaki niso zaradi mace, ampak so res nosečniški, potem pa lahko rečem, da je maca pomagala, ampak nimam pa dokazila za touser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 645
12.9.2011 9:41:35   
*bobika*
OJLA moje čvekice..

jst imam totalno norijo na šihtu, ampak sem rekla da vas malo pozdravim..

včeraj mi je prijateljica dala 4 O. teste, ker seveda mojih naročenih še ni..
Torej če imam na 30 dni M.... kdaj naj začnem testirat?

Neposredna povezava do sporočila: 646
12.9.2011 9:50:30   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

OJLA moje čvekice..

jst imam totalno norijo na šihtu, ampak sem rekla da vas malo pozdravim..

včeraj mi je prijateljica dala 4 O. teste, ker seveda mojih naročenih še ni..

Lutealna faza traja nekje od 12 do 16 dni. Torej bi jaz na tvojem mestu prvi test nardila 13. dan ciklusa.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 647
12.9.2011 9:55:20   
romare
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Klopek, Benji in Sonček, žal mi je user posted image user posted image za user posted image . Ampak sem prepričana da boste dobre novice prinašale oktobra.

hmm,po prvem mesecu jemanja ni bilo še nič,po drugem tudi ne,zdej bomo pa videli itak je priporočljivo 3 mesece ker naj bi tudi jajčece tri mesece raslo
http://natural-fertility-info.com

Neposredna povezava do sporočila: 648
12.9.2011 9:58:31   
klopek
Katte ti si tako srce user posted image , navijam, da v četrtek reeees zagledaš user posted image

Moj ciklus je načeloma dolg 28 dni (ta mesec 26 dni) in sem testirat začela 11. dan najmočnejša črtica je bila pa 13. dan.

Še z moje strani eno vprašanje: lutealna faza vem, da je dolga nekje od 12-16 dni, a je pri posameznici vedno enaka? npr. vedno 14 dni? ali se tudi to spreminja?

Neposredna povezava do sporočila: 649
12.9.2011 10:05:18   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: klopek

Katte ti si tako srce user posted image , navijam, da v četrtek reeees zagledaš user posted image

Moj ciklus je načeloma dolg 28 dni (ta mesec 26 dni) in sem testirat začela 11. dan najmočnejša črtica je bila pa 13. dan.

Še z moje strani eno vprašanje: lutealna faza vem, da je dolga nekje od 12-16 dni, a je pri posameznici vedno enaka? npr. vedno 14 dni? ali se tudi to spreminja?

Lutealna faza se NE spreminja. Vedno je dolga enako. Spreminja se samo tisti čas pred O, zato imamo različno dolge cikluse. Moja lutealna faza je dolga npr. 15 dni in ko imam 11. dan ovulacijo pride M na 26. dan :) Zato so meni O testi zakon, ker točno vem kdaj naj pričakujem menstruacijo.  Če si imela 13. dan O, M pa na 26. dan, je tvoja lutealna faza dolga 13 dni. pika user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ime za hčero
mag3

*

Naja (21%)

Neli (20%)

Lina (22%)

Hana (37%)

Število vseh glasov: 463

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!