Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 10:09:01
|
|
|
|
Katte
|
Hvala, klopek . Lutealna faza naj bi bila enako dolga vsak cikel. Moja je dolga 12 dni.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 10:12:19
|
|
|
|
*viva*
|
Čvekice Kako ste pridne, jaz pa sem rekla, da izkoristim lepo vreme in sem vikend bolj preživela zunaj in ne v bližini računalnika. za vse, ki jih je nepridipravka vseeno obiskala. Drug mesec bo pa zagotovo odšla na dopust Mi2 sva tudi kr nekak veselo slončkala ta mesec, kr nekako se nama je obema luštalo. Sej ne da se nama drugače ne, ampak ne vem kaj je bilo meni ta mesec No, in potem se mi je v soboto začelo pojavljat, da mi je kr nekak začelo smrdet vse po spisku, neko šraufanje se je pojavilo...pa sem rekla, nič treba še počakat najmanj do 20. Potem pa sedaj grem na wc in evo nek izcedek, bolj rjavkast...kot kaže me bo začel zezat cikel,običajno se mi to pojavi pred menstruacijo ampak le kak dan ali dva prej, nikakor pa ne cel teden prej In zdaj me ima jeza, sem res imela tak neverjetno dober občutek, prvič do sedaj... zdaj pa to... sicer upam, da bi lahko to bila vgnezditvena, glede na to, da bi naj po vseh pravilih bil ravno danes 6 dan po ovulaciji in, da sva te dni praktično vsak dan... ampak prav ne upam si pomislit na to, ker po drugi strani pa mi občutek pravi, da bo zdaj zdaj pritekla... No ja, bomo videli. Sicer pa se grem danes le naročit h ginekologinji, imam obljubljeno, da se pogovoriva o nadaljnjih preiskavah in pregledih, čeprav nekak še ne čutim potrebe po tem, pa čeprav je že skoraj 2 leti... Še vedno pa močno navijam in stiskam pesti za vse nas pozdravček iz Mb... ž
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 10:43:17
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Torej če imam na 30 dni M.... kdaj naj začnem testirat? IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* OJLA moje čvekice.. jst imam totalno norijo na šihtu, ampak sem rekla da vas malo pozdravim.. včeraj mi je prijateljica dala 4 O. teste, ker seveda mojih naročenih še ni.. Torej če imam na 30 dni M.... kdaj naj začnem testirat? Lutealna faza traja nekje od 12 do 16 dni. Torej bi jaz na tvojem mestu prvi test nardila 13. dan ciklusa. hvala
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 10:45:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se že čisto meša . Včeraj sem imela krvav izcedek in sem mislila, da je to , čeprav je drugač zelo točna in se mi je to zdelo res ful prehitro (5dni). Danes pa zatišje Res več ne vem , kaj si naj mislim, zato več enostavno ne bom razmišljala . Bomo videli, kaj bodo prinesli naslednji dnevi... Jaz sem pa ta mesec 1. pila krvomočnico - a mislite, da bi to lahko bilo krivo za vse ? Drugač se pa (zaenkrat) še ne obremenjujem preveč z , tako da mislim, da ni psiha kriva (rajši ) anonimna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 10:48:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se že čisto meša . Včeraj sem imela krvav izcedek in sem mislila, da je to , čeprav je drugač zelo točna in se mi je to zdelo res ful prehitro (5dni). Danes pa zatišje Res več ne vem , kaj si naj mislim, zato več enostavno ne bom razmišljala . Bomo videli, kaj bodo prinesli naslednji dnevi... Jaz sem pa ta mesec 1. pila krvomočnico - a mislite, da bi to lahko bilo krivo za vse ? Drugač se pa (zaenkrat) še ne obremenjujem preveč z , tako da mislim, da ni psiha kriva (rajši ) anonimna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 10:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ups
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 10:55:04
|
|
|
|
LittleSun
|
viva in anonimna če sem prav razumela sta obe krvaveli med 6 in 9 dnem po O in kot so me poučila punce je to lahko vgnezditvena krvavitev. Zgleda je ta mesec, mesec vgnezditvenih
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 11:11:23
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun viva in anonimna če sem prav razumela sta obe krvaveli med 6 in 9 dnem po O in kot so me poučila punce je to lahko vgnezditvena krvavitev. Zgleda je ta mesec, mesec vgnezditvenih Se veselim za vas.. no pri meni nažalost 9 dan ni bila vgnezditvena, ampak sem po 5 dneh dobila M.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 11:19:32
|
|
|
|
klopek
|
HeLenčica hvala za pojasnilo. Pa vendar, če je bil O test pozitiven 13. dan je nastopila ovulacija v 24h urah, se pravi je moja lutealna faza dolga le 12 dni A je to premalo? Katte kot vidim jo imaš tudi ti.... bi bil lahko to vzrok? Anonimna in Viva navijam
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 11:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem drugače optimist, ampak pri tej zadevi pa mislim, da bo prej pricurjala, kot ... anonimna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 11:23:37
|
|
|
|
HeLenčica
|
A je to premalo? Katte kot vidim jo imaš tudi ti.... bi bil lahko to vzrok? Klopek, dr. Pušenjak pravi, da v kolikor je LF daljša od 9 dni ni razloga za skrb. Toliko namreč potrebuje oplojeno jajčece da se vgnezdi . Tako da brez skrbi, je čisto normalna dolžina LF. Kar se pa tiče O po 24 urah...jaz štejem od dneva ko imam pozitivni test...imaš pa seveda prav po svoje
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 11:28:18
|
|
|
|
Katte
|
Tako je. 12 dni je še čisto v redu. Premalo je pod 10 dnevi. Jaz štejem za dan 0 po 24 urah od močno pozitivnega testa.
< Sporočilo je popravil Katte -- 12.9.2011 11:29:35 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 11:28:47
|
|
|
|
*bobika*
|
Se pravi če sem imela zadnjo M. 9.9. (cikel 30,31 dni) ..potem začnem s testiranjem 13 dan,torej 22.9. ? NA Clearblue.com mi napiše da naj začnem 17.dan od prve M. sploh ne štekam nič več..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 11:32:38
|
|
|
|
Katte
|
Ne vem, kaj je tam napisano, ampak nekje 17. dan imaš ti verjetno O. Vseeno je dobro nekaj dni prej testirati, za vsak slučaj.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 11:33:53
|
|
|
|
HeLenčica
|
Jaz bi začela testirat 21.9. To je tvoj 13. dan ciklusa...tale Clearblue koledarček je pa res včasih smotan, se strinjam, jaz ga navadno ne upoštevam :) Je pa fajni, ko vpišeš noter O, ti pove, kdaj bo M.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 11:34:18
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Ne vem, kaj je tam napisano, ampak nekje 17. dan imaš ti verjetno O. Vseeno je dobro nekaj dni prej testirati, za vsak slučaj. hvala.. bom kr en 12 dan začela.. pa tud če bo treba 3 pakete porabit.. no sej če pridejo uni naročeni testi prav čas, tam jih je tko 20 not
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 11:35:12
|
|
|
|
HeLenčica
|
Vseeno je dobro nekaj dni prej testirati, za vsak slučaj. Saj to je ravno to. Jaz ko sem prvič delala O teste, sem imela O na 17. dan. Koledarček potem predvideva da bo isto...ampak je bilo mesec zatem na 11. dan, zato zdaj začnem z 11. dnevom.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 11:37:05
|
|
|
|
LittleSun
|
Meni je vse to tudi veliko čudo čim manj se s tem obremenjevat, veliko seksat in bo Jaz pa imam vse nazaj, napetost, prsi, rahla slabost v ustih, plus tega da se danes ze cel dan noro potim ne vem no...ajajajaj
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 11:37:32
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Jaz bi začela testirat 21.9. To je tvoj 13. dan ciklusa...tale Clearblue koledarček je pa res včasih smotan, se strinjam, jaz ga navadno ne upoštevam :) Je pa fajni, ko vpišeš noter O, ti pove, kdaj bo M. ja to je res fajn.. Sej prejšnji mesec sem dobila na 26.dan M. zato sem bla mal zmedena glede O. in nisem vedla kdaj bo, zato sem se tudi odločila za teste..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 11:39:58
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Meni je vse to tudi veliko čudo čim manj se s tem obremenjevat, veliko seksat in bo Jaz pa imam vse nazaj, napetost, prsi, rahla slabost v ustih, plus tega da se danes ze cel dan noro potim ne vem no...ajajajaj še malo, še malo in boš vedela na čem si... navijam
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 11:41:31
|
|
|
|
HeLenčica
|
hvala.. bom kr en 12 dan začela.. pa tud če bo treba 3 pakete porabit.. no sej če pridejo uni naročeni testi prav čas, tam jih je tko 20 not user posted image Še to - jaz si O teste naročujem preko e-baya. So oni "češki", navadni lističi, ampak sem za 7€ (s poštnino vred) dobila 35 ovulacijskih in 10 testov nosečnosti. Pa so čisto ok in delujejo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 11:46:39
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica hvala.. bom kr en 12 dan začela.. pa tud če bo treba 3 pakete porabit.. no sej če pridejo uni naročeni testi prav čas, tam jih je tko 20 not user posted image Še to - jaz si O teste naročujem preko e-baya. So oni "češki", navadni lističi, ampak sem za 7€ (s poštnino vred) dobila 35 ovulacijskih in 10 testov nosečnosti. Pa so čisto ok in delujejo ma sej jaz sem dala za 20 O.testov in 5 nosečniških cca 15 € s poštnino vred, samo tako dolgo traja da pridejo..in še jaz trapa se nisem tam registrirala ampak kot kr obiskovalec naročila, zdej pa ne morem sledit naročilu.. sicer so mi 30.8. napisali da je shipped ..tak da ne vem kje tak dolgo hodijo..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 12:05:48
|
|
|
|
LittleSun
|
Helenčica če dobim te bom prosila za link za e-bay Pri nas se pa ful čudne stvari dogajajo danes v službi, ne vem al je polna luna al kaj sem čisto depresivna od tega vzdušja..je ostro, da bi ga lahko z nožem rezal katte že imaš kakšne nenavadne znake? Zate je res že čas, da se spokaj na drug forum
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 12:14:48
|
|
|
|
Katte
|
LittleSun, imam takšne znake kot vsak mesec, preden pride . Torej, občutljive prsi, špikanje in top pritisk v predelu jajčnikov/maternice, izločanje sluzi. Pa še žejna sem danes ful, kar opažam ponavadi kak dan, dva pred . Nisem pretirano optimistična.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 12.9.2011 13:01:18
|
|
|
|
LittleSun
|
Katte upam, da te presenetijo Stanje pri nas se je malo umirilo. No sem tole napisala in dobila klic in spet kr nekaj...ah naj že mine ta delovni dan, da se grem domov stiskat. Danes se pustim razvajat, najprej k mamici na kosilo, potem pa ne vem kam naju lubi pelje, nekam v naravo na odklop. Po tistem koledarčku ko je ena prilimala zadnjič piše da lahko jutri že test naredim mogoče pa res, sem preveč nestrpna, en euro bom reskirala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
se vam zdi da moski pretiravajo ?cupacupskar se tice opravil ki jih seveda ne opravijo oni
pr:pospravljanje stanovanja-zakaj tolk pucas
da (
57%)
ne (
43%)
Število vseh glasov: 170Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!