Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 9.9.2011 16:07:11
|
|
|
|
crtek
|
p.s.: Anonimna , ne obupaj, dokler ne priteče ...nikoli ne reci nikoli...kaj pa če se je primlo lih zato, kr ti računaš, da se ni? js sm optimist, pa upam, da te septembra pričakajo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 9.9.2011 16:09:10
|
|
|
|
konjicek
|
jaz sm tle nova trenutno sem v skrbeh pa bi prosila za kak nasvet ali če ima katera podobno izkušnjo bila sem noseča 16tednov plod mi je odmrl sprožili so mi porod to je bilo letos 24.06 porod mela sem vse 4mesece krvavitve in same težave ko sem odhajala iz bolnice mi je ginekolog rekel da je dobro počakati 2,3 menstruacije do naslednje zanositve po porodu sm dobila prvo menstruacijo 28.07 in zadnjo saj sem naredila test in zopet noseča počutim se drgače dobro nisem bila še pri ginekologu strah me je kaj bo rekel saj je od poroda le1menstruacija kaj mislite?po drugi starni sem pa zelo vesela nosečnosti izguba otroka me je totalno zamorila saj je to zelo boleče
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 9.9.2011 17:52:24
|
|
|
|
mladika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoya80 Ok punce, malo se mi že blede od vseh teh črtic in ne črtic, kaj bi bile tako dobre in bi pogledale sliko testa v mojem albumu? Naredila sem 3 teste (različnih znamk), pri vseh treh je rahla druga črtica ali si jo pa jaz samo zamišiljam. Kaj mislite? Zgleda,da mamo novo nosečko... čestitke in srečno do konca.Če pa še nisi ziher pa naredi test čez dva dni pa bota črtici močnejši.Sam jst jo vidim,tak da ne se bat si jo ne zamišljaš!!!
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 9.9.2011 17:55:09
|
|
|
|
mladika
|
Crtek a ti res ne bi prej testka naredla!!!!!!!????? Ker mene bo pobral od radovednosti drgač,ktero drugo pa pomojm tut!!Ker jst sam da sm tvoj post prebrala sm ratala firbčna,pa nervozna...matr smo hecne,čakamo na te pluske druga od druge,kot da bi čakale,če bomo na lotu zadele Če bi nas ktir "zunanji" bral bi si mislu,da je naletel na klub prforanih bab!!!
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 9.9.2011 18:47:33
|
|
|
|
zoya80
|
Ok punci, sta me potolažili. ;) Očitno nimam prividov. Sploh ne dojamem ... bi morala dobiti jutri, tako da bom test v nedeljo ponovila, da bo ziher. Pa vidim, da se vidi samo ena slikica od treh, ki sem jih naložila.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 9.9.2011 19:44:27
|
|
|
|
LittleSun
|
Dober večer. Pa je dan minil kot bi mignil crtek jaz bi rekla, da boš ta mesec zagledala . Vsaka čast da tako zdržiš za testek. Jaz bi ga najraje zdaj šla delat pa je še 6 dni do . Kaj mislite da bi kaj pokazalo, če bi zdaj delala haha hecam se, ampak tak me pride, da bi letela lulat na palčko Zoya Črtice so zelo lepo vidne, obe lepo nosečnost ti želim in zdravega majskega hroščka Moji znaki so pa danes čisto izveneli, zgleda mi je res nekaj obležalo v želodcu in to povzročilo vse, kar sem imela za znake. Vikend imam zapolnjen v nulo, tam torek sredo me bo pa palčka že zamikala Lep vikend vam želim
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 9.9.2011 20:01:01
|
|
|
|
zebr4
|
IZVIRNO SPOROČILO: konjicek jaz sm tle nova trenutno sem v skrbeh pa bi prosila za kak nasvet ali če ima katera podobno izkušnjo bila sem noseča 16tednov plod mi je odmrl sprožili so mi porod to je bilo letos 24.06 porod mela sem vse 4mesece krvavitve in same težave ko sem odhajala iz bolnice mi je ginekolog rekel da je dobro počakati 2,3 menstruacije do naslednje zanositve po porodu sm dobila prvo menstruacijo 28.07 in zadnjo saj sem naredila test in zopet noseča počutim se drgače dobro nisem bila še pri ginekologu strah me je kaj bo rekel saj je od poroda le1menstruacija kaj mislite?po drugi starni sem pa zelo vesela nosečnosti izguba otroka me je totalno zamorila saj je to zelo boleče konjicek tudi jaz sem imela lani isto zgodbo kot, dejansko čisto identično. Nosečniški hormon še ostane v telesu nekaj časa (počasi upada), včasih celo 8 tednov, tako, da ni nujno, da si na novo zanosila. Ja drugače bi pa res bilo bolje, da sta počakala vsaj 2 ciklusa, da si telo opomore in da se maternica vrne v normalno stanje, ker so ti z abrazijo postrgali precej in je to v bistvu rana,ki se mora zaceliti. Upam, da bo vse vredu!
< Sporočilo je popravil zebr4 -- 9.9.2011 20:04:07 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 9.9.2011 21:47:04
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober večer. Upam,da je še za katero ta večer magičen in je zagledala . crtek...držim močno pesti , ampak da boš pa tak dolgo čakala pa vsaka čast. Mene bi razneslo od radovednosti Katte moj nick lahko dodaš pod datum 15.09. Hvala! anonimna tako kot so že punce rekle, ne obupat dokler je ni . Pa en virtualen pošiljam. polho3006 pa bo naslednji mesec večje veselje A je katera iz Mb. mogoče? Lep vikend vam želim, jaz bom sobotno popoldne preživela v službi, v nedeljo pa imamo Mb.marčevke 2009 srečanje, pol pa gremo babi in dediju na obisk. Sta me klicala, da sta bila v šopingu in imata polno stvari za Lijo, seveda Hello Kitty
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 9.9.2011 21:49:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke nosečkama. Še ena, ki ne pričakuje 26. 9. ;)
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 9.9.2011 22:00:03
|
|
|
|
urssi
|
prve kapljice so prišle zdaj gremo pa v nove boje. navijam za vse, ki še čakate!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 9.9.2011 22:12:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoya80 Ok punce, malo se mi že blede od vseh teh črtic in ne črtic, kaj bi bile tako dobre in bi pogledale sliko testa v mojem albumu? Naredila sem 3 teste (različnih znamk), pri vseh treh je rahla druga črtica ali si jo pa jaz samo zamišiljam. Kaj mislite? Seveda da je, saj niti ni tak slabo vidna čdruga črtica. Čestitke zoya80 in mirno nosečnost želim.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 9.9.2011 22:13:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: urssi prve kapljice so prišle zdaj gremo pa v nove boje. navijam za vse, ki še čakate!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 10.9.2011 6:57:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, jaz imam danes že 9. dan in to še svežo kri. Sicer je ni veliko, pa vseeno. Sploh ne vem, ali je to normalno ali ne ali bi mogla k zdravniku ali ne... vsem, ki ta mesec niste ugledale pluska in čestitke vsem, ki ste ga!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 10.9.2011 7:00:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pa kupila OV testke v DM-u, samo da tale gre. Bom poročala če so kaj učinkoviti
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 10.9.2011 8:01:20
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro. Danes me je prebudila čudna bolečina v jajčniku, da o križu sploh ne govorim, ma se mi že čisto blede urssi think pink in oktober bo tvoj mesec tasa_m jaz sem iz okolice MB, včasih sem bila iz MB, tako da se še zdaj "izdajam" za mariborčanko . Lepi da se tako dobivate s puncami iz foruma, me smo žal čisto prekinile debate, enkrat na pol leta se mogoče katera oglasi na forumu Anonimna si že kdaj 9 dni krvavela? Če do ponedeljka ne bo nehalo, nujno pojdi do G. Tamali je na počitnicah, lubi še spi, meni se bo pa zrolalalo ko slišim kako tiste palčke kličejo iz predala Bom poskusila biti karakter, ampak nič ne obljubim
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 10.9.2011 8:20:58
|
|
|
|
romare
|
LittleSun, a še vedno jemlješ maco? jaz sem ugotovila da mi je po njej bilo tako (slabosti,bolečine) aja pa čestitke nosečkam jeiiiii
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 10.9.2011 8:26:45
|
|
|
|
crtek
|
jutro punce! hahaha pa to je nemogoče! pupe vi ste bol firbčne ko js! danes še ni...ponavadi, če ma za pritečt, se dopoldan enkrat prikaže...pa da vidimo kaj bo tokrat bom pa šla pol mimo dm-ja, kr mam itak pot tm mimo, pa bom en testek uzela lih tko za foro, čeprav nardila ga bom vrjetno kr na počitnicah enkrat...nevem zakaj, ampak fuuul nebi ga še delala....zna bit, da zato, kr ma jutri moj brat rojstni dan in če bi vedla, da sm , bi pol takoj vsem sklepetala...nene...bom rajši še malo počakala urssi bo pa drugi mesec ratalo...enkrat mora, tko da...samo pozitivno naprej kako ste pa kej ostale? kej novega na vašem koncu slo?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 10.9.2011 8:26:51
|
|
|
|
LittleSun
|
romare ne, sej jo jemala do ovulacije, potem se prenehala. Pa tudi prsi čutim, ampak hecno, na dotik me ne bolijo.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 10.9.2011 8:28:56
|
|
|
|
LittleSun
|
crtek res si želim, da bi bila tak karakter kot ti. Mene bo razpočilo od radovednosti . Zase in zate
< Sporočilo je popravil LittleSun -- 10.9.2011 8:29:44 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 10.9.2011 8:31:08
|
|
|
|
crtek
|
LittleSun to tudi js čutim. Recimo, če se malo naprej nagnem, pol se mi zdi, kot da mam ful teže tm, pa take polne se mi zdijo, ampak bol mehke, kot navadno pred ....ampak začuda nič ne bolijo...vsakotolko malo ščemijo al kako bi to opisala, so me pa bradavice pekle in bolele med ovulacijo, zdej pa že ene 10dni nič...buuu...čemo videt
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 10.9.2011 8:35:18
|
|
|
|
LittleSun
|
crtek ja tako nekako kot si ti opisala je pri meni..kot neko ščemenje tu in tam. Pa težje, ampak ne trde. hehe, mogoče pa bova obe roziki ta mesec
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 10.9.2011 8:36:47
|
|
|
|
crtek
|
LittleSun veš kako je to....sm provala teste delat prezgodaj (beri: 1teden prej, ko naj bi kao že pokazalo, pa itak ni), pol prejšnji mesec kao točno, ko bi blo treba, pa sm bla bol razočarana zaradi negativnega testa, kot zato kr je pritekla....tko da zdej sm se pa odločla, da js to nebi več, če ma za pritečt, bo itak, al danes al čez kšn dan, če pa ne bo, je pa razlog jasen in bom testirala samo za bit sigurna js zase vem, da lahko prenesem samo določeno miro razočaranja in delat neki zaradi firbca in bit pol razočarana in se spraševat, da kaj pa bi mi pokazalo, če bi še par dni počakala...ne hvala...sej ja, sej bi rada vedla, če se je primlo al ne, ma spet...kaj pa me stane se še par dni zamotit in počakat?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 10.9.2011 8:38:17
|
|
|
|
crtek
|
držim pesti za obe!! sploh neveš kako bi ti privoščla
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 10.9.2011 8:47:25
|
|
|
|
LittleSun
|
Mene isto razočaranje ubija, ampak kar ne morem si pomagat tokrat sem rekla, da bom poskuila zdržati, ampak do 15. titega dne ko bi morala pritečt. In če to zdržim, potem sem že na konju . Tudi jaz tebi in vsem tukaj, sploh tistim, ki se že dolgo trudijo iz srca želim, da končno zagledaš/jo tiste čarobne . Mene je pa začela še tašča psihirat, ker sva zarad ljubega mira povedala, da se trudiva (ker je že eno leto spraševala kdaj bomo imeli še enega in sva kakšne tri mesece nazaj povedala da delava). Me kr kliče, naj si kupim O teste in kak je neka kolegica od kolegice ne vem kaj jedla in pila in delala da je zanosila, aaaaaaaaaa. Pa še odločila sva se da do nuhalne ne bova povedala nikomur, za vsak slučaj.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 10.9.2011 8:47:49
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: crtek držim pesti za obe!! sploh neveš kako bi ti privoščla Hvala in seveda enako!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
LubeničkaVam je všeč ime Arian?Da (
24%)
Ne (
76%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!