|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
9.9.2011 16:07:11   
crtek
p.s.: Anonimnauser posted image , ne obupaj, dokler ne priteče user posted image ...nikoli ne reci nikoli...kaj pa če se je primlo lih zato, kr ti računaš, da se ni? js sm optimist, pa upam, da te septembra pričakajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 576
9.9.2011 16:09:10   
konjicek
jaz sm tle nova trenutno sem v skrbeh pa bi prosila za kak nasvet ali če ima katera podobno izkušnjo bila sem noseča 16tednov plod mi je odmrl sprožili so mi porod to je bilo letos 24.06 porod mela sem vse 4mesece krvavitve in same težave ko sem odhajala iz bolnice mi je ginekolog rekel da je dobro počakati 2,3 menstruacije do naslednje zanositve po porodu sm dobila prvo menstruacijo 28.07 in zadnjo saj sem naredila test in zopet noseča počutim se drgače dobro nisem bila še pri ginekologu strah me je kaj bo rekel saj je od poroda le1menstruacija kaj mislite?po drugi starni sem pa zelo vesela nosečnosti izguba otroka me je totalno zamorila saj je to zelo boleče

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
9.9.2011 17:52:24   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: zoya80

Ok punce, malo se mi že blede od vseh teh črtic in ne črtic, kaj bi bile tako dobre in bi pogledale sliko testa v mojem albumu? Naredila sem 3 teste (različnih znamk), pri vseh treh je rahla druga črtica ali si jo pa jaz samo zamišiljam. Kaj mislite? user posted image

Zgleda,da mamo novo nosečko...user posted image user posted image čestitke in srečno do konca.Če pa še nisi ziher pa naredi test čez dva dni pa bota črtici močnejši.Sam jst jo vidim,tak da ne se bat si jo ne zamišljaš!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu zoya80)
Neposredna povezava do sporočila: 578
9.9.2011 17:55:09   
mladika
Crtek a ti res ne bi prej testka naredla!!!!!!!?????user posted image Ker mene bo pobral od radovednosti drgač,ktero drugo pa pomojm tut!!Ker jst sam da sm tvoj post prebrala sm ratala firbčna,pa nervozna...matr smo hecne,čakamo na te pluske druga od druge,kot da bi čakale,če bomo na lotu zadeleuser posted image Če bi nas ktir "zunanji" bral bi si mislu,da je naletel na klub prforanih bab!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.9.2011 18:47:33   
zoya80
Ok punci, sta me potolažili. ;) Očitno nimam prividov. Sploh ne dojamem user posted image ... user posted image bi morala dobiti jutri, tako da bom test v nedeljo ponovila, da bo ziher.

Pa vidim, da se vidi samo ena slikica od treh, ki sem jih naložila.user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 580
9.9.2011 19:44:27   
LittleSun
Dober večer. Pa je dan minil kot bi migniluser posted image
crtek jaz bi rekla, da boš ta mesec zagledala user posted image user posted image user posted image . Vsaka čast da tako zdržiš za testek. Jaz bi ga najraje zdaj šla delat pa je še 6 dni do user posted image . Kaj mislite da bi kaj pokazalo, če bi zdaj delalauser posted image user posted image user posted image haha hecam se, ampak tak me pride, da bi letela lulat na palčkouser posted image user posted image

Zoyauser posted image user posted image user posted image user posted image Črtice so zelo lepo vidne, obeuser posted image user posted image lepo nosečnost ti želim in zdravega majskega hroščkauser posted image

Moji znaki so pa danes čisto izveneli, zgleda mi je res nekaj obležalo v želodcu in to povzročilo vse, kar sem imela za znake. Vikend imam zapolnjen v nulo, tam torek sredo me bo pa palčka že zamikalauser posted image user posted image

Lep vikend vam želim

(odgovor članu zoya80)
Neposredna povezava do sporočila: 581
9.9.2011 20:01:01   
zebr4
IZVIRNO SPOROČILO: konjicek

jaz sm tle nova trenutno sem v skrbeh pa bi prosila za kak nasvet ali če ima katera podobno izkušnjo bila sem noseča 16tednov plod mi je odmrl sprožili so mi porod to je bilo letos 24.06 porod mela sem vse 4mesece krvavitve in same težave ko sem odhajala iz bolnice mi je ginekolog rekel da je dobro počakati 2,3 menstruacije do naslednje zanositve po porodu sm dobila prvo menstruacijo 28.07 in zadnjo saj sem naredila test in zopet noseča počutim se drgače dobro nisem bila še pri ginekologu strah me je kaj bo rekel saj je od poroda le1menstruacija kaj mislite?po drugi starni sem pa zelo vesela nosečnosti izguba otroka me je totalno zamorila saj je to zelo boleče

konjicek tudi jaz sem imela lani isto zgodbo kot, dejansko čisto identično. Nosečniški hormon še ostane v telesu nekaj časa (počasi upada), včasih celo 8 tednov, tako, da ni nujno, da si na novo zanosila.
Ja drugače bi pa res bilo bolje, da sta počakala vsaj 2 ciklusa, da si telo opomore in da se maternica vrne v normalno stanje, ker so ti z abrazijo postrgali precej in je to v bistvu rana,ki se mora zaceliti.

Upam, da bo vse vredu!

< Sporočilo je popravil zebr4 -- 9.9.2011 20:04:07 >

(odgovor članu konjicek)
Neposredna povezava do sporočila: 582
9.9.2011 21:47:04   
tasa_m
Dober večer.
Upam,da je še za katero ta večer magičen in je zagledala user posted image .

crtek...držim močno pesti user posted image , ampak da boš pa tak dolgo čakala pa vsaka čast. Mene bi razneslo od radovednosti user posted image

Katte moj nick lahko dodaš pod datum 15.09. Hvala!

anonimna tako kot so že punce rekle, ne obupat dokler je ni user posted image . Pa en virtualen user posted image pošiljam.
polho3006 user posted image pa bo naslednji mesec večje veselje user posted image

A je katera iz Mb. mogoče?

Lep vikend vam želim, jaz bom sobotno popoldne preživela v službi, v nedeljo pa imamo Mb.marčevke 2009 srečanje, pol pa gremo babi in dediju na obisk. Sta me klicala, da sta bila v šopingu in imata polno stvari za Lijo, seveda Hello Kitty user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 583
9.9.2011 21:49:22   
Anonimen
Čestitke nosečkama. user posted image Še ena, ki ne pričakuje 26. 9. ;)

(odgovor članu crtek)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
9.9.2011 22:00:03   
urssi
prve kapljice user posted image so prišleuser posted image zdaj gremo pa v nove boje.

navijam za vse, ki še čakate!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 585
9.9.2011 22:12:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: zoya80

Ok punce, malo se mi že blede od vseh teh črtic in ne črtic, kaj bi bile tako dobre in bi pogledale sliko testa v mojem albumu? Naredila sem 3 teste (različnih znamk), pri vseh treh je rahla druga črtica ali si jo pa jaz samo zamišiljam. Kaj mislite? user posted image
Seveda da je, saj niti ni tak slabo vidna čdruga črtica.
Čestitke zoya80 user posted image in mirno nosečnost želim.

(odgovor članu zoya80)
Neposredna povezava do sporočila: 586
9.9.2011 22:13:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: urssi

prve kapljice user posted image so prišleuser posted image zdaj gremo pa v nove boje.

navijam za vse, ki še čakate!!
user posted image user posted image

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 587
10.9.2011 6:57:25   
Anonimen
Punce, jaz imam danes že 9. dan user posted image  in to še svežo kri. Sicer je ni veliko, pa vseeno. Sploh ne vem, ali je to normalno ali ne ali bi mogla k zdravniku ali ne...user posted image

user posted image  vsem, ki ta mesec niste ugledale pluska

in

čestitke user posted image  vsem, ki ste ga!

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
10.9.2011 7:00:48   
Anonimen
Sem pa kupila OV testke v DM-u, samo da tale user posted image  gre. Bom poročala če so kaj učinkoviti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
10.9.2011 8:01:20   
LittleSun
Dobro jutro. Danes me je prebudila čudna bolečina v jajčniku, da o križu sploh ne govorim, ma se mi že čisto bledeuser posted image

urssi user posted image user posted image think pink in oktober bo tvoj mesecuser posted image

tasa_m jaz sem iz okolice MB, včasih sem bila iz MB, tako da se še zdaj "izdajam" za mariborčankouser posted image user posted image . Lepi da se tako dobivate s puncami iz foruma, me smo žal čisto prekinile debate, enkrat na pol leta se mogoče katera oglasi na forumuuser posted image

Anonimna si že kdaj 9 dni krvavela? Če do ponedeljka ne bo nehalo, nujno pojdi do G.

Tamali je na počitnicah, lubi še spi, meni se bo pa zrolalalo ko slišim kako tiste palčke kličejo iz predalauser posted image user posted image Bom poskusila biti karakter, ampak nič ne obljubimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
10.9.2011 8:20:58   
romare
LittleSun, a še vedno jemlješ maco?
jaz sem ugotovila da mi je po njej bilo tako (slabosti,bolečine)
aja pa čestitke nosečkam jeiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 591
10.9.2011 8:26:45   
crtek
jutro punce!

hahaha pa to je nemogoče! pupe vi ste bol firbčne ko js! user posted image danes user posted image še ni...ponavadi, če ma za pritečt, se dopoldan enkrat prikaže...pa da vidimo kaj bo tokrat user posted image bom pa šla pol mimo dm-ja, kr mam itak pot tm mimo, pa bom en testek uzela lih tko za foro, čeprav nardila ga bom vrjetno kr na počitnicah enkrat...nevem zakaj, ampak fuuul nebi ga še delala....zna bit, da zato, kr ma jutri moj brat rojstni dan in če bi vedla, da sm user posted image , bi pol takoj vsem sklepetala...nene...bom rajši še malo počakala user posted image

urssi user posted image bo pa drugi mesec ratalo...enkrat mora, tko da...samo pozitivno naprej

kako ste pa kej ostale? kej novega na vašem koncu slo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 592
10.9.2011 8:26:51   
LittleSun
romare ne, sej jo jemala do ovulacije, potem se prenehala. Pa tudi prsi čutim, ampak hecno, na dotik me ne bolijo.

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 593
10.9.2011 8:28:56   
LittleSun
crtek res si želim, da bi bila tak karakter kot ti. Mene bo razpočilo od radovednostiuser posted image . Zase in zateuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 10.9.2011 8:29:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 594
10.9.2011 8:31:08   
crtek
LittleSun to tudi js čutim. Recimo, če se malo naprej nagnem, pol se mi zdi, kot da mam ful teže tm, pa take polne se mi zdijo, ampak bol mehke, kot navadno pred user posted image ....ampak začuda nič ne bolijo...vsakotolko malo ščemijo al kako bi to opisala, so me pa bradavice pekle in bolele med ovulacijo, zdej pa že ene 10dni nič...buuu...čemo videt

Neposredna povezava do sporočila: 595
10.9.2011 8:35:18   
LittleSun
crtek ja tako nekako kot si ti opisala je pri meni..kot neko ščemenje tu in tam. Pa težje, ampak ne trde. hehe, mogoče pa bova obe roziki ta mesecuser posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 596
10.9.2011 8:36:47   
crtek
LittleSun veš kako je to....sm provala teste delat prezgodaj (beri: 1teden prej, ko naj bi kao že pokazalo, pa itak ni), pol prejšnji mesec kao točno, ko bi blo treba, pa sm bla bol razočarana zaradi negativnega testa, kot zato kr je user posted image pritekla....tko da zdej sm se pa odločla, da js to nebi več, če ma za pritečt, bo itak, al danes al čez kšn dan, če pa ne bo, je pa razlog jasen in bom testirala samo za bit sigurna user posted image js zase vem, da lahko prenesem samo določeno miro razočaranja in delat neki zaradi firbca in bit pol razočarana in se spraševat, da kaj pa bi mi pokazalo, če bi še par dni počakala...ne hvala...sej ja, sej bi rada vedla, če se je primlo al ne, ma spet...kaj pa me stane se še par dni zamotit in počakat?

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 597
10.9.2011 8:38:17   
crtek
držim pesti za obe!! sploh neveš kako bi ti privoščla user posted image  user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 598
10.9.2011 8:47:25   
LittleSun
Mene isto razočaranje ubija, ampak kar ne morem si pomagatuser posted image tokrat sem rekla, da bom poskuila zdržati, ampak do 15. titega dne ko bi morala user posted image pritečt. In če to zdržim, potem sem že na konjuuser posted image .

Tudi jaz tebi in vsem tukaj, sploh tistim, ki se že dolgo trudijo iz srca želim, da končno zagledaš/jo tiste čarobne user posted image .

Mene je pa začela še tašča psihirat, ker sva zarad ljubega mira povedala, da se trudiva (ker je že eno leto spraševala kdaj bomo imeli še enega in sva kakšne tri mesece nazaj povedala da delava). Me kr kliče, naj si kupim O teste in kak je neka kolegica od kolegice ne vem kaj jedla in pila in delala da je zanosila, aaaaaaaaaa. Pa še odločila sva se da do nuhalne ne bova povedala nikomur, za vsak slučaj.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 599
10.9.2011 8:47:49   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: crtek

držim pesti za obe!! sploh neveš kako bi ti privoščla user posted image  user posted image

user posted image user posted image
Hvala in seveda enako!!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Lubenička

Vam je všeč ime Arian?

Da (24%)

Ne (76%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!