|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
8.9.2011 9:01:57   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Sa.je

prsi imam zelo napete in boleče - cele, ne samo bradavice. Ko se nagnem naprej jih zelo začutim, so take težke ja.

Joj jaz se spomnim kako so me srbele v prvi user posted image , sem mislila, da si jih bom spraskala. Najhuje mi je bilo pa spanje. Težko zaspim drugače kot na trebuhu, najprej nisem mogla zarad prsi, potem pa zarad bušijauser posted image A ti se lahko še na njim vležeš?

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 501
8.9.2011 9:18:02   
Sa.je
Jaz zelo rada spim na trebuhu, zadnji teden oz. malo več mi pa sloh ni pasalo spati na trebuhu, trenutno mi zelo paše spati na hrbtu pa prej nikoli nisem marala.
Očitno telo že ve user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 502
8.9.2011 9:20:51   
lluna
Sa.je user posted image user posted image user posted image čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 503
8.9.2011 9:23:53   
Sa.je

IZVIRNO SPOROČILO: lluna

Sa.je user posted image user posted image user posted image čestitke!

Hvala lluna user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 504
8.9.2011 9:57:19   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: Sa.je

prsi imam zelo napete in boleče - cele, ne samo bradavice. Ko se nagnem naprej jih zelo začutim, so take težke ja.

Joj jaz se spomnim kako so me srbele v prvi user posted image , sem mislila, da si jih bom spraskala. Najhuje mi je bilo pa spanje. Težko zaspim drugače kot na trebuhu, najprej nisem mogla zarad prsi, potem pa zarad bušijauser posted image A ti se lahko še na njim vležeš?

jaz prvič sploh nisem imela nobenih znakov...niti slabosti, ne bolečih prsi, srbet so me začele pri 6 mesecih.. če ne bi delala testa ker mi je M. zamujala , sploh ne bi vedela...
SPim tudi zelo rada na trebuhu..prvič sem spala do 6 meseca na trebuhu (sem si povšter podložila)-no tak na pol na trebuhu,napol na boku.. zdej še vedno spim na trebuhu..res pa skos hodim lulat..kljub temu da ne pijem pretirano veliko..

Neposredna povezava do sporočila: 505
8.9.2011 9:57:19   
*bobika*

bobika to se tudi jaz sprašujem, kako so lahko tako mirni. Sicer pa je res, da niso obremenjeni s tem in se sploh ne sekirajo, vsaj večina, zabavno jim je delat otroka in imet otroka, za nosečnost pa nočejo kaj dosti slišat, edino malo bolj zaščitniški postanejo v tistem času do nas. Moj sicer tu in tam vpraša kdaj bi morala dobit user posted image ampak nima občutka koliko dni še in tak. Tak bi mogle bit me, pa nobena nebi paničarila in iskala znake.

Čeprav ta mesec jih jaz imam, pa če so namišljeni ali pravi. Malo po malo mi je slabo, prsi imam težke (ne boleče ali srbeče) in polne, skoz me špika in še včeraj tisti flekecuser posted image user posted image

JST imam res občutek da ti si noseča user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 506
8.9.2011 10:04:02   
Sa.je
Litllesun jaz imam tudi občutek, da se mi boš zelo kmalu pridružila user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 507
8.9.2011 10:24:05   
Katte
user posted image

user posted image

PRIČAKUJEMO : user posted image user posted image user posted image

1.9
jagodka80 (2. ICSI)

5.9
SILVA (xx.krog)user posted image

6.9
Sa.je (4.krog) user posted image  user posted image

9.9
urssi (4. krog)
Mamabearuser posted image

10.9
    crtek - test 15.9.
polho3006
Anonimna T (1. krog)
*bobika*user posted image

11.9
 *SONČEK (2.krog)
zarja28 (1. krog)

12.9
    missmoon (6.krog)
klopek

15.9
Anonimna N. (1. krog)
Katte (16. krog)

16.9
Anonimna user posted image  (1. krog)
Littlesun (7. krog)
Cybelle
Anonimna user posted image  (10. krog)

18.9
Maat (8. krog)
alysa

20.9
*viva* (19. krog)
S* (1. krog)
Anonimna user posted image

21.9
zebr4

23.9.
CariSSa10
HeLenčica (11. krog)

24.9
romare

25.9
štručka2503
KajaNagaja

26.9
Mojarožica

27.9
turquoise (7. krog)

29.9
Mladika
Anonimna Pu (5.krog)

30.9
Anonimna Pu (5. krog)
Malinova (3. krog)

x.9
helnuser posted image
benji (16. krog)
Teya D. (2. krog)
tasa_m

Skupaj nas je: 41

Nosečk: 1

Navijačice :
Katte, SILVA, LittleSun,
rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10,
mojamura, romare, hubika,
dr. Knowitall

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 508
8.9.2011 10:30:16   
Anonimen
Ok, men pa zdej ni nč več jasno. Včeraj že kapljice krvi, danes pa le en mali rjav flekec. user posted image  Zdej že razmišljam, da sm mogoče imela bolj pozno ovulacijo (prbl. en teden nazaj me je grozno špikalo po jajčnikih) in da je to vgnezditvena?!? user posted image

Ma, nej se že ulije user posted image , če se misli, ker sm pa že malo na trnih zarad vsega skup.

Anonimna T

P.S.: Aja, LittleSun, men se tud zdi, da boš ti ta mesec postala roza. user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
8.9.2011 10:39:10   
LittleSun
OOooo punce moje, pozlatijo se naj vaše besede in občutki. Moram rečt, da se tudi jaz počutim tako, se do sedaj še nisem, vendar me je strah, da je vse to samo psiha in da dela na polno, ker sem pač delala O teste in pila maco. Še en teden bom morala zdržati, da bom vedela.

Sa.je
močno upam, da se ti pridružim jaz in vse ostale ki še čakate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
8.9.2011 10:41:01   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ok, men pa zdej ni nč več jasno. Včeraj že kapljice krvi, danes pa le en mali rjav flekec. user posted image  Zdej že razmišljam, da sm mogoče imela bolj pozno ovulacijo (prbl. en teden nazaj me je grozno špikalo po jajčnikih) in da je to vgnezditvena?!? user posted image

Ma, nej se že ulije user posted image , če se misli, ker sm pa že malo na trnih zarad vsega skup.

Anonimna T

P.S.: Aja, LittleSun, men se tud zdi, da boš ti ta mesec postala roza. user posted image user posted image

Anonimna T  men se zdi da je tale mesec..mesec vgnezditvenih.. zdej smo že tri ki smo pred M. krvavele..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
8.9.2011 10:44:30   
LittleSun
bobika a tvoje user posted image še vedno ni v polnem sijaju? Kaj pa kak izcedek? Ali sploh nič?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 512
8.9.2011 10:44:32   
alysa
Sa.je čestitamuser posted image user posted image

Pa smo le dočakale tudi prvo septembrsko user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 513
8.9.2011 10:54:33   
LittleSun
Jaz sem že sama sebi tečnauser posted image user posted image ampak sem bila na malici, jedla kot običajno in mi je spet tako  user posted image . Sedaj pa ne vem ali imam razdražen želodec, al se mi je čist zmešalo, al sem pa noseča (na to zadnje ne bom računala, ker potem mi bo še bolj)user posted image user posted image

Delam bolj težko, tudi pišem sem bolj težko, ker so mi v pisarni rolete vzeli, ker morajo vrvico menjat in mi tako sonce sije, da komaj kaj vidim.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 514
8.9.2011 11:06:33   
*bobika*

bobika a tvoje user posted image še vedno ni v polnem sijaju? Kaj pa kak izcedek? Ali sploh nič?

neuser posted image  ..nobenega izcedka več..niente.. samo kr naprej me lulat in križ me boli, pa prsi imam težke..druga nič.. zato pa počakam do ponedeljka..in pol nardim CB..

Neposredna povezava do sporočila: 515
8.9.2011 11:09:29   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

neuser posted image  ..nobenega izcedka več..niente.. samo kr naprej me lulat in križ me boli, pa prsi imam težke..druga nič.. zato pa počakam do ponedeljka..in pol nardim CB..

wuhu, to pa zaenkrat dobro kažeuser posted image user posted image MOČNO DRŽIM PESTI, da se je hudobnica poslovila za kakšno leto

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 516
8.9.2011 11:09:35   
*bobika*

Jaz sem že sama sebi tečnauser posted image user posted image ampak sem bila na malici, jedla kot običajno in mi je spet tako  user posted image . Sedaj pa ne vem ali imam razdražen želodec, al se mi je čist zmešalo, al sem pa noseča (na to zadnje ne bom računala, ker potem mi bo še bolj)user posted image user posted image

Delam bolj težko, tudi pišem sem bolj težko, ker so mi v pisarni rolete vzeli, ker morajo vrvico menjat in mi tako sonce sije, da komaj kaj vidim.

NO Glej jst te ne bom še bolj psihirala..sam imam občutek da boš ti 16.-ga zagledala plusek..

Btw iz kerga konca SLovenije pa si?

Neposredna povezava do sporočila: 517
8.9.2011 11:10:07   
Teya D.
Drage moje,september je znan po zanositvah,vsaj pri nas je bilo tako.Obe nasi pikici sta bili spoceti v tem mesecuuser posted image .Ce nam pa rata v se v tretje tako potem pa res ne vem kaj naj recem user posted image .drzim pesti za vas vse in zame!

Neposredna povezava do sporočila: 518
8.9.2011 11:11:35   
*bobika*

Dons mi ful šteka RR..ko napišem  cel roman, me vrže ven..user posted image

No v glavnem jst te ne bom še bolj psihirala, sam se mi zdi da boš 16.-ga zagledala plusek..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 519
8.9.2011 11:13:16   
*bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

wuhu, to pa zaenkrat dobro kažeuser posted image user posted image MOČNO DRŽIM PESTI, da se je hudobnica poslovila za kakšno leto

jst tud..čeprav zdejle sem kr v šoku.. da bi se takoj prijelo ?user posted image  
no bomo izvedeli v ponedeljek..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 520
8.9.2011 11:18:00   
HeLenčica
Bobika in LittleSun, navijam za vaju! Bobika, ti boš itak zagledala plusek že v ponedeljek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 521
8.9.2011 11:18:25   
*bobika*
teya d. a ti imaš oba junijska potem ?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 522
8.9.2011 11:20:25   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Bobika in LittleSun, navijam za vaju! Bobika, ti boš itak zagledala plusek že v ponedeljek user posted image user posted image user posted image

nisem tko zihe rveš...sem že delala test ta ponedeljek, pa je bil negativen..

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 523
8.9.2011 11:21:20   
LittleSun
*bobika* močno upamuser posted image user posted image
Sem pa iz okolice MB. Pa tI?

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 524
8.9.2011 11:26:43   
*bobika*

*bobika* močno upamuser posted image user posted image
Sem pa iz okolice MB. Pa tI?

jaz pa iz CE..
Če že tak fajn čvekamo zdej, bi lahko še potem user posted image user posted image  ..no saj MB -CE ni daleč user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?