Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 9:01:57
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sa.je prsi imam zelo napete in boleče - cele, ne samo bradavice. Ko se nagnem naprej jih zelo začutim, so take težke ja. Joj jaz se spomnim kako so me srbele v prvi , sem mislila, da si jih bom spraskala. Najhuje mi je bilo pa spanje. Težko zaspim drugače kot na trebuhu, najprej nisem mogla zarad prsi, potem pa zarad bušija A ti se lahko še na njim vležeš?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 9:18:02
|
|
|
|
Sa.je
|
Jaz zelo rada spim na trebuhu, zadnji teden oz. malo več mi pa sloh ni pasalo spati na trebuhu, trenutno mi zelo paše spati na hrbtu pa prej nikoli nisem marala. Očitno telo že ve
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 9:20:51
|
|
|
|
lluna
|
Sa.je čestitke!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 9:23:53
|
|
|
|
Sa.je
|
IZVIRNO SPOROČILO: lluna Sa.je čestitke! Hvala lluna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 9:57:19
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: Sa.je prsi imam zelo napete in boleče - cele, ne samo bradavice. Ko se nagnem naprej jih zelo začutim, so take težke ja. Joj jaz se spomnim kako so me srbele v prvi , sem mislila, da si jih bom spraskala. Najhuje mi je bilo pa spanje. Težko zaspim drugače kot na trebuhu, najprej nisem mogla zarad prsi, potem pa zarad bušija A ti se lahko še na njim vležeš? jaz prvič sploh nisem imela nobenih znakov...niti slabosti, ne bolečih prsi, srbet so me začele pri 6 mesecih.. če ne bi delala testa ker mi je M. zamujala , sploh ne bi vedela... SPim tudi zelo rada na trebuhu..prvič sem spala do 6 meseca na trebuhu (sem si povšter podložila)-no tak na pol na trebuhu,napol na boku.. zdej še vedno spim na trebuhu..res pa skos hodim lulat..kljub temu da ne pijem pretirano veliko..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 9:57:19
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun bobika to se tudi jaz sprašujem, kako so lahko tako mirni. Sicer pa je res, da niso obremenjeni s tem in se sploh ne sekirajo, vsaj večina, zabavno jim je delat otroka in imet otroka, za nosečnost pa nočejo kaj dosti slišat, edino malo bolj zaščitniški postanejo v tistem času do nas. Moj sicer tu in tam vpraša kdaj bi morala dobit ampak nima občutka koliko dni še in tak. Tak bi mogle bit me, pa nobena nebi paničarila in iskala znake. Čeprav ta mesec jih jaz imam, pa če so namišljeni ali pravi. Malo po malo mi je slabo, prsi imam težke (ne boleče ali srbeče) in polne, skoz me špika in še včeraj tisti flekec JST imam res občutek da ti si noseča
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 10:04:02
|
|
|
|
Sa.je
|
Litllesun jaz imam tudi občutek, da se mi boš zelo kmalu pridružila
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 10:24:05
|
|
|
|
Katte
|
1.9 jagodka80 (2. ICSI) 5.9 SILVA (xx.krog) 6.9 Sa.je (4.krog) 9.9 urssi (4. krog) Mamabear 10.9 crtek - test 15.9. polho3006 Anonimna T (1. krog) *bobika* 11.9 *SONČEK (2.krog) zarja28 (1. krog) 12.9 missmoon (6.krog) klopek 15.9 Anonimna N. (1. krog) Katte (16. krog) 16.9 Anonimna (1. krog) Littlesun (7. krog) Cybelle Anonimna (10. krog) 18.9 Maat (8. krog) alysa 20.9 *viva* (19. krog) S* (1. krog) Anonimna 21.9 zebr4 23.9. CariSSa10 HeLenčica (11. krog) 25.9 štručka2503 KajaNagaja Mladika Anonimna Pu (5.krog) 30.9 Anonimna Pu (5. krog) Malinova (3. krog) x.9 heln benji (16. krog) Teya D. (2. krog) tasa_m Skupaj nas je: 41 Nosečk: 1 Navijačice : rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10, mojamura, romare, hubika, dr. Knowitall
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 10:30:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, men pa zdej ni nč več jasno. Včeraj že kapljice krvi, danes pa le en mali rjav flekec. Zdej že razmišljam, da sm mogoče imela bolj pozno ovulacijo (prbl. en teden nazaj me je grozno špikalo po jajčnikih) in da je to vgnezditvena?!? Ma, nej se že ulije , če se misli, ker sm pa že malo na trnih zarad vsega skup. Anonimna T P.S.: Aja, LittleSun, men se tud zdi, da boš ti ta mesec postala roza.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 10:39:10
|
|
|
|
LittleSun
|
OOooo punce moje, pozlatijo se naj vaše besede in občutki. Moram rečt, da se tudi jaz počutim tako, se do sedaj še nisem, vendar me je strah, da je vse to samo psiha in da dela na polno, ker sem pač delala O teste in pila maco. Še en teden bom morala zdržati, da bom vedela. Sa.je močno upam, da se ti pridružim jaz in vse ostale ki še čakate.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 10:41:01
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ok, men pa zdej ni nč več jasno. Včeraj že kapljice krvi, danes pa le en mali rjav flekec. Zdej že razmišljam, da sm mogoče imela bolj pozno ovulacijo (prbl. en teden nazaj me je grozno špikalo po jajčnikih) in da je to vgnezditvena?!? Ma, nej se že ulije , če se misli, ker sm pa že malo na trnih zarad vsega skup. Anonimna T P.S.: Aja, LittleSun, men se tud zdi, da boš ti ta mesec postala roza. Anonimna T men se zdi da je tale mesec..mesec vgnezditvenih.. zdej smo že tri ki smo pred M. krvavele..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 10:44:30
|
|
|
|
LittleSun
|
bobika a tvoje še vedno ni v polnem sijaju? Kaj pa kak izcedek? Ali sploh nič?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 10:44:32
|
|
|
|
alysa
|
Sa.je čestitam Pa smo le dočakale tudi prvo septembrsko
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 10:54:33
|
|
|
|
LittleSun
|
Jaz sem že sama sebi tečna ampak sem bila na malici, jedla kot običajno in mi je spet tako . Sedaj pa ne vem ali imam razdražen želodec, al se mi je čist zmešalo, al sem pa noseča (na to zadnje ne bom računala, ker potem mi bo še bolj) Delam bolj težko, tudi pišem sem bolj težko, ker so mi v pisarni rolete vzeli, ker morajo vrvico menjat in mi tako sonce sije, da komaj kaj vidim.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 11:06:33
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun bobika a tvoje še vedno ni v polnem sijaju? Kaj pa kak izcedek? Ali sploh nič? ne ..nobenega izcedka več..niente.. samo kr naprej me lulat in križ me boli, pa prsi imam težke..druga nič.. zato pa počakam do ponedeljka..in pol nardim CB..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 11:09:29
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun bobika a tvoje še vedno ni v polnem sijaju? Kaj pa kak izcedek? Ali sploh nič? ne ..nobenega izcedka več..niente.. samo kr naprej me lulat in križ me boli, pa prsi imam težke..druga nič.. zato pa počakam do ponedeljka..in pol nardim CB.. wuhu, to pa zaenkrat dobro kaže MOČNO DRŽIM PESTI, da se je hudobnica poslovila za kakšno leto
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 11:09:35
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Jaz sem že sama sebi tečna ampak sem bila na malici, jedla kot običajno in mi je spet tako . Sedaj pa ne vem ali imam razdražen želodec, al se mi je čist zmešalo, al sem pa noseča (na to zadnje ne bom računala, ker potem mi bo še bolj) Delam bolj težko, tudi pišem sem bolj težko, ker so mi v pisarni rolete vzeli, ker morajo vrvico menjat in mi tako sonce sije, da komaj kaj vidim. NO Glej jst te ne bom še bolj psihirala..sam imam občutek da boš ti 16.-ga zagledala plusek.. Btw iz kerga konca SLovenije pa si?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 11:10:07
|
|
|
|
Teya D.
|
Drage moje,september je znan po zanositvah,vsaj pri nas je bilo tako.Obe nasi pikici sta bili spoceti v tem mesecu .Ce nam pa rata v se v tretje tako potem pa res ne vem kaj naj recem .drzim pesti za vas vse in zame!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 11:11:35
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Jaz sem že sama sebi tečna ampak sem bila na malici, jedla kot običajno in mi je spet tako . Sedaj pa ne vem ali imam razdražen želodec, al se mi je čist zmešalo, al sem pa noseča (na to zadnje ne bom računala, ker potem mi bo še bolj) Delam bolj težko, tudi pišem sem bolj težko, ker so mi v pisarni rolete vzeli, ker morajo vrvico menjat in mi tako sonce sije, da komaj kaj vidim. Dons mi ful šteka RR..ko napišem cel roman, me vrže ven.. No v glavnem jst te ne bom še bolj psihirala, sam se mi zdi da boš 16.-ga zagledala plusek..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 11:13:16
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun bobika a tvoje še vedno ni v polnem sijaju? Kaj pa kak izcedek? Ali sploh nič? ne ..nobenega izcedka več..niente.. samo kr naprej me lulat in križ me boli, pa prsi imam težke..druga nič.. zato pa počakam do ponedeljka..in pol nardim CB.. wuhu, to pa zaenkrat dobro kaže MOČNO DRŽIM PESTI, da se je hudobnica poslovila za kakšno leto jst tud..čeprav zdejle sem kr v šoku.. da bi se takoj prijelo ? no bomo izvedeli v ponedeljek..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 11:18:00
|
|
|
|
HeLenčica
|
Bobika in LittleSun, navijam za vaju! Bobika, ti boš itak zagledala plusek že v ponedeljek
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 11:18:25
|
|
|
|
*bobika*
|
teya d. a ti imaš oba junijska potem ?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 11:20:25
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Bobika in LittleSun, navijam za vaju! Bobika, ti boš itak zagledala plusek že v ponedeljek nisem tko zihe rveš...sem že delala test ta ponedeljek, pa je bil negativen..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 11:21:20
|
|
|
|
LittleSun
|
*bobika* močno upam Sem pa iz okolice MB. Pa tI?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 8.9.2011 11:26:43
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun *bobika* močno upam Sem pa iz okolice MB. Pa tI? jaz pa iz CE.. Če že tak fajn čvekamo zdej, bi lahko še potem ..no saj MB -CE ni daleč
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?