|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
7.9.2011 18:08:50   
romare
alora ste bile pridne v tipkanju,sem si mogla ornk cajt vzet da sem vse prebrala, uff.
mojuser posted image neki štrajka mu ni douser posted image je pod stresom,upam da ga do konca tedna mine tole ker pol še mene nervira da bova O zamudila-bemti me jeziuser posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 476
7.9.2011 18:54:43   
LittleSun
OO kako ste pridneuser posted image user posted image bomo najmanj 100 pridelale če bomo tako čvekale. samo ne vem če nebomo vse knjig dobileuser posted image nekdo pa mora delat.

Jaz sem prej pojedla neko sranje od azijske pripravljene omake iz lidla in mi je tako slabo, da komaj sedim. Vam odsvetujem te azijske stvari iz lidla, sploh če ima katera slab želodec. Mene tako stiska user posted image

Lep večer vam želim in pridno slončajte!!

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 477
7.9.2011 19:23:24   
Sa.je
testek narejenuser posted image
sta dve črtici!!!! user posted image user posted image

vendar je druga rahla, se jo pa razločno vidi. Kaj mislite? A je to to?user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 478
7.9.2011 19:47:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sa.je

vendar je druga rahla, se jo pa razločno vidi. Kaj mislite? A je to to?user posted image

Čestitke!!!!! Uživaj še zame!!!

dr. Knowitall

(odgovor članu Sa.je)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
7.9.2011 19:53:02   
Maat

Jeeeeeeejjjjj, čestitke... lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 480
7.9.2011 19:54:42   
Maat

Jeeeeeeejjjjj, čestitke... lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Maat -- 7.9.2011 19:56:27 >

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 481
7.9.2011 20:07:27   
Teya D.

user posted image user posted image user posted image user posted image Tako se to dela!user posted image
Veselo user posted image , zdravo in polno razvajanja!

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 482
7.9.2011 20:11:00   
Teya D.

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: Teya D.

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: Teya D.

user posted image tako tako pridno čvekamo user posted image
Kako ste kaj razpoložene danes?
Naj omenim, da me že ene dva dni tako špika v jajčnikih in ne, ni ne ugneznitev in ne perilo...to je vnetje nožnice, ki ga imam že tolko let, da ko so znaki jih ne opazim dokler me ne začne bolečina tako preganjat, da ne zmorem več.user posted image
Še vedno pa smo pridni in upamo, da nam lanski božiček uresniči še željo user posted image

oh kako te razumem.. sem se borila s tem hudičem mnogo let.. potem sem fasala še črevesno bakterijo candido..in sem morala na dieto- spremenit prehrano in pomagala sem si z oljem čajevca.. pa imam (trkam) mir !   upam da tako ostane..
upam da boš čimprej ppozdravila to sranje..

hvala *bobika*!
To imam že presneto dolgo, teče 6leto in to se neprestano ponavlja. Sita sem vsega tega, da se ne ve od česa, se mi daje ista zdravila, ki ne učinkujejo več. Tudi sama sem si pomagala koliko sem si lahko, kupila kopel, zdravila..Da ne govorim o menjavi spodnjega perila, hlač, mehčalcev, praha, celo likanje spodnjic user posted image pomagalo pa ni čisto nič. Odpovedala sem se sladkorju v veliki meri, tu in tam pojem kaj sladkega, je bolje pa vendar, čisto brez sladkorja pa spet ne gre.
Mah potem že mora tak bit, skrbi me edino to, da nebi kaj napredovalo, zaradi porušenega imunskega sistema ( v mislih imam PAP teste, kjer sem že na I.stopnji).
Raje se posvečam lepšim stvarem user posted image

največji problem pri teb je KVAS, BELA MOKA, SLADKOR V VSEH OBLIKAH... iz prehrane izloči to..pa drži dieto vsaj 5 tednov in boš videla da gre..mene tud pomanjkanje cukra ubija, ampak sem jedla črno čokolado in pirin kruh brez kvasa da sem prebrodila krizo... še hitreje gre, če hodiš še na bioresonanco zraven..

A res? In potem si to držala 5 tednov in to je to? Bom poskusla še tole, če sem že vse nimam kaj izgubit lahko samo pridobim. Za zdravje nekaterih reči ni nikoli žal probat, sploh če se gre za prehrano in naravo. Hvala za nasvet. Tebi je torej okej? Se ti je potem pojavilo nazaj?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.9.2011 20:50:23   
*bobika*
teya d. no zdržala sem malo manj kot 5 tednov, samo sem imela še bioresonanco zraven.. ampak zdaj nimam več vnetij, tudi trebuha ne napihjenega.. res je težko, ampak gre.. če želiš mi piši na ZS, pa ti skeniran na mail recepte za pirin kruh brez kvasa in še par receptov za dieto,tud recimo pirine palčainke lahko ješ..
tudi zdaj še pazin, da ne jem bele moke (če se le da)..pri cukru in kvasu pa ne znam pazit..

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 484
7.9.2011 21:10:56   
zebr4
ooooo punce kaj ste jih naklofale. Sem se prav dobro načitala.

Sa.je ČESTITKE!!!! Že imaš kakšne znake? Lepo nosečnost ti želim, predvsem pa zdravega otročka!

Evo roza barva se je odprla zdaj se pa zagrebimo zanjo user posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 485
7.9.2011 21:49:38   
S*
Kaj berem, imamo prvo roziko user posted image  user posted image  user posted image .
Iskrene čestitke Sa.je, sedaj pasrečno do konca in naprej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 486
7.9.2011 21:55:04   
LittleSun
Sa.je ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj v nosečnosti!

Kako lepa novica za ta večer! Evo roza je odprta zdaj pa kar lepo v vrstouser posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 487
7.9.2011 22:17:57   
zebr4
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Sa.je ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj v nosečnosti!

Kako lepa novica za ta večer! Evo roza je odprta zdaj pa kar lepo v vrstouser posted image user posted image

jaz sem si svoj delček roza barve že rezervirala,  ampak mislim, da ni strahu, da bi jo zmanjkalo, ker mi je zaupen vir povedal, da jo bo ta mesec na pretek. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 488
7.9.2011 23:39:57   
tasa_m

Iiiii, iskrene čestitke. user posted image Vse lepo do konca user posted image .

Seveda je to to, tudi pri meni je v prvo bila taka rahla črtica, ampak važno da je bila.

Ja, vejica se mi je izmuznila. Tamala je stara 2,5 leti. Se pardoniram! user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.9.2011 23:42:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Jaz sem prej pojedla neko sranje od azijske pripravljene omake iz lidla in mi je tako slabo, da komaj sedim. Vam odsvetujem te azijske stvari iz lidla, sploh če ima katera slab želodec. Mene tako stiska user posted image

user posted image user posted image user posted image da slabost čimprej mine...

Sama delam v omenjeni trgovini in ti bom rekla, da so šle za med te azijske stvari. Mene pa ne ganejo, sem poiskusla samo enkrat, ko smo že imeli to akcijo pa mi je bilo enako slabo, pa sploh nimam občutljivega želodca.

Neposredna povezava do sporočila: 490
7.9.2011 23:51:42   
Malinova
Hej, punce,

jaz bom tudi vaša ta mesec! Upam! user posted image Greva v 3. krog in upam, da bo šlo v tretje res rado. Ne pričakujem je zadnjega septembra oz. v začetku oktobra. Sedaj se ravno poslavlja in konec tedna bo počasi user posted image . Bom upoštevala vaš nasvet in kar kmalu po user posted image bova začela na 2 do 3 dni ves mesec. Sicer ne vem, koliko je to pri nas realno, ampak se bomo potrudili, ker stvar je resna.user posted image Prej sva le ob predvideni O kak teden vsak dan, ampak sem jo zgleda vedno sfalila, ker imam po ta novem (po porodu) zgleda cikle na 28 do 40 dni.

Če tudi tokrat ne bo šlo, potem bo najbrž res "krivo" dojenje. No, bo že, kot mora biti.

Sa.je user posted image , da si otvorila tale mesec!

zebr4: Tudi jaz sem že potrdila rezervacijo! user posted image

Lepo se imejte in čvekamo dalje!

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 491
8.9.2011 7:02:15   
Katte
Jeeeeeeeeeej, prva rozika user posted image  user posted image  user posted image .
Iskrene čestitke, Sa.je. Zdaj pa samo brez sekiranja do konca nosečnosti. Ostale gremo za tabo.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Malinova)
Neposredna povezava do sporočila: 492
8.9.2011 7:08:09   
Katte
user posted image

user posted image

PRIČAKUJEMO : user posted image user posted image user posted image

1.9
jagodka80 (2. ICSI)

5.9
SILVA (xx.krog)user posted image

6.9
Sa.je (4.krog) user posted image  user posted image

9.9
urssi (4. krog)
Mamabearuser posted image

10.9
    crtek - test 15.9.
polho3006
Anonimna T (1. krog)
*bobika*user posted image

11.9
 *SONČEK (2.krog)
zarja28 (1. krog)

12.9
    missmoon (6.krog)
klopek

15.9
Anonimna N. (1. krog)
Katte (16. krog)

16.9
Anonimna user posted image  (1. krog)
Littlesun (7. krog)
Cybelle
Anonimna user posted image  (10. krog)

18.9
Maat (8. krog)
alysa

20.9
*viva* (19. krog)
S* (1. krog)
Anonimna user posted image

21.9
zebr4

23.9.
CariSSa10
HeLenčica (11. krog)

24.9
romare

25.9
štručka2503
KajaNagaja

26.9
Mojarožica

27.9
turquoise (7. krog)

29.9
Mladika
Anonimna Pu (5.krog)

30.9
Anonimna Pu (5. krog)

x.9
helnuser posted image
benji (16. krog)
Teya D. (2. krog)
tasa_m

Skupaj nas je: 40

Nosečk: 1

Navijačice :
Katte, SILVA, LittleSun,
rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10,
mojamura, romare, hubika,
dr. Knowitall

[/quote]

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 493
8.9.2011 7:43:50   
Anonimen
Sa.je, čestitke!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo in mirno nosečnost ti želim! user posted image

Mene lahko date počasi kar v modro, ker so se včeraj zvečer pojavile prve kapljice user posted image , danes me pa že zvija in samo čakam, da se ulije. Tako da čakamo, da mine in gremo na novo v akcijo. Itak se mi je zdelo, da ne more kar vedno ratati v prvo. user posted image

Držim pesti pa še za vse ostale, ki čakate na user posted image .

Anonimna T

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
8.9.2011 8:06:11   
LittleSun
Dobro jutro
Anonimna T. pošiljam en velik user posted image in enouser posted image za drug mesec. Sedaj ko bodo bolj mrzli dnevi, se bo prav fino stiskat.

Mene pa zvija v trebuhu in v jajčnikih. Upam, da so to že kakšni zgodnji znakci in da me čez dober teden razveselijo user posted image . Celo noč nisem nič spala, sem se premetavala, ker mi je bilo slabo od tistih testenin z vrečke...bljek, pa ko jih nikoli ne jem, včeraj sem pa pospravljala in sem mislila, da si nekaj na hitro, samo zase naredim, kar mi ne vzame veliko časa. Bi bilo boljše, da bi si jajčko spekla..grrrr

Danes bom morala pa malo stisnit in naredit vse kar včeraj nisem, pa se počutim za en drek in upam, da mi zalaufauser posted image user posted image

Rozo si tudi jaz za ta mesec rezerviram, ampak bom lepo počakala v vrstiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 495
8.9.2011 8:16:47   
*bobika*
SA.JE čestitam user posted image user posted image user posted image  ... jupi ..

no moje user posted image  tud še vedno ni, tako da če je do ponedeljka ne bo, bom šla še po CB.. in če bo negativen, bom morala do svoje G. ..no sicer upam da to ne bo potrebno..

Se pa že navsezgodaj iz srca smejem.. najprej izjava sina : (ker sem mu rekla da se naj hitro vstane,da ga ati čaka,da ga pelje v vrtec, drugače bova morala peš) Mami hitro me zrihtaj in se v sekundi vstane.. potem pa še
pri zajtrku banani..gor je bla nalepka EAT ONE DAILY- Bonanza !user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 496
8.9.2011 8:24:32   
Sa.je
Dobro jutro punce!
Hvala za vse čestitke user posted image sploh še ne dojemam, da je to to user posted image
Prvi znaki se že kažejo, saj mi je ves čas po malo slabo. Mi je bilo pa že kar kakšen teden, ampak sem mislila, da je to kaj drugega, zdaj pa vidim, da je bil to že prvi znakuser posted image
tudi prsi imam take zelo čvrste, boleče - ponavadi imam take pred M ampak se mi zdi, da so zdaj še večje. Tudi moj je to opazil že kakšen teden nazaj.
Pa napihnjena sem kot žaba.

Upam, da se mi vse pridružite ta mesec, da bomo naprej klepetale v temi user posted image pričakujemo v maju 2012 user posted image user posted image
Držim pesti in fige za vse vas!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 497
8.9.2011 8:50:54   
*bobika*

Dobro jutro punce!
Hvala za vse čestitke user posted image sploh še ne dojemam, da je to to user posted image
Prvi znaki se že kažejo, saj mi je ves čas po malo slabo. Mi je bilo pa že kar kakšen teden, ampak sem mislila, da je to kaj drugega, zdaj pa vidim, da je bil to že prvi znakuser posted image
tudi prsi imam take zelo čvrste, boleče - ponavadi imam take pred M ampak se mi zdi, da so zdaj še večje. Tudi moj je to opazil že kakšen teden nazaj.
Pa napihnjena sem kot žaba.

Upam, da se mi vse pridružite ta mesec, da bomo naprej klepetale v temi user posted image pričakujemo v maju 2012 user posted image user posted image
Držim pesti in fige za vse vas!

a imaš kaj težke prsi ? meni se zdi da imam svinec not..sicer občutljive niso ne vem kako fejst, samo težke.. slabo mi ni, križ me pa boli kot pred M. .. moj mi je reku, pa saj če si noseča, ne rabiš testa delat,pač počakaš..kako so moški lahko tako mirni?

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 498
8.9.2011 8:55:28   
Sa.je
prsi imam zelo napete in boleče - cele, ne samo bradavice. Ko se nagnem naprej jih zelo začutim, so take težke ja.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 499
8.9.2011 8:58:50   
LittleSun
bobika to se tudi jaz sprašujem, kako so lahko tako mirni. Sicer pa je res, da niso obremenjeni s tem in se sploh ne sekirajo, vsaj večina, zabavno jim je delat otroka in imet otroka, za nosečnost pa nočejo kaj dosti slišat, edino malo bolj zaščitniški postanejo v tistem času do nas. Moj sicer tu in tam vpraša kdaj bi morala dobit user posted image ampak nima občutka koliko dni še in tak. Tak bi mogle bit me, pa nobena nebi paničarila in iskala znake.

Čeprav ta mesec jih jaz imam, pa če so namišljeni ali pravi. Malo po malo mi je slabo, prsi imam težke (ne boleče ali srbeče) in polne, skoz me špika in še včeraj tisti flekecuser posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?