Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. tako tako pridno čvekamo Kako ste kaj razpoložene danes? Naj omenim, da me že ene dva dni tako špika v jajčnikih in ne, ni ne ugneznitev in ne perilo...to je vnetje nožnice, ki ga imam že tolko let, da ko so znaki jih ne opazim dokler me ne začne bolečina tako preganjat, da ne zmorem več. Še vedno pa smo pridni in upamo, da nam lanski božiček uresniči še željo oh kako te razumem.. sem se borila s tem hudičem mnogo let.. potem sem fasala še črevesno bakterijo candido..in sem morala na dieto- spremenit prehrano in pomagala sem si z oljem čajevca.. pa imam (trkam) mir ! upam da tako ostane.. upam da boš čimprej ppozdravila to sranje.. hvala *bobika*! To imam že presneto dolgo, teče 6leto in to se neprestano ponavlja. Sita sem vsega tega, da se ne ve od česa, se mi daje ista zdravila, ki ne učinkujejo več. Tudi sama sem si pomagala koliko sem si lahko, kupila kopel, zdravila..Da ne govorim o menjavi spodnjega perila, hlač, mehčalcev, praha, celo likanje spodnjic pomagalo pa ni čisto nič. Odpovedala sem se sladkorju v veliki meri, tu in tam pojem kaj sladkega, je bolje pa vendar, čisto brez sladkorja pa spet ne gre. Mah potem že mora tak bit, skrbi me edino to, da nebi kaj napredovalo, zaradi porušenega imunskega sistema ( v mislih imam PAP teste, kjer sem že na I.stopnji). Raje se posvečam lepšim stvarem največji problem pri teb je KVAS, BELA MOKA, SLADKOR V VSEH OBLIKAH... iz prehrane izloči to..pa drži dieto vsaj 5 tednov in boš videla da gre..mene tud pomanjkanje cukra ubija, ampak sem jedla črno čokolado in pirin kruh brez kvasa da sem prebrodila krizo... še hitreje gre, če hodiš še na bioresonanco zraven.. A res? In potem si to držala 5 tednov in to je to? Bom poskusla še tole, če sem že vse nimam kaj izgubit lahko samo pridobim. Za zdravje nekaterih reči ni nikoli žal probat, sploh če se gre za prehrano in naravo. Hvala za nasvet. Tebi je torej okej? Se ti je potem pojavilo nazaj?
|