Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 13:54:00
|
|
|
|
Katte
|
Punce, to je pa že res preveč čvekanja. Ne rabi nobena delati?
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 13:56:35
|
|
|
|
urssi
|
Da se vam malo javim, ker že dolgo nisem nič pisala. Berem vas pa redno. zavestno sem se odločila, da se malo oddaljim od tega, ker sem bila prejšnji mesec čisti obup že deset dni pred . Imela znake za in za in samo še o tem razmišljala. Se mi zdi, da sploh nisem bila sposobna normalno funkcionirat. ta mesec mi je uspelo, da me je šele danes začelo matrat kdaj bo petek..tele dva dni pa še zdržim, upam . Nimam čiso nobenih znakov, razen klasične tečnobe in nihanja razpoloženja pred . Tako, da žal mislim, da se tudi ta mesec ni prijelo. Vem pa, da ta mesec v času O nisva bila ravno najbolj pridna...žal smo imeli smrt v družini in nisva bila ravno razpoložena. Bova pa v oktobru nadoknadila, če bo potrebno . za vse, ki vas je spet obiskala . držim pesti za vse, ki še čakate in pa za tiste, ki se podajate v nove boje.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 13:58:57
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Punce, to je pa že res preveč čvekanja. Ne rabi nobena delati? O,ja ampak si mislim,da boljše, da nič ne dalam, kot pa vse na pol. Bom pa jutri, ko mi bo voda v grlo tekla Tisto tanujno sem pa danes že, ni bilo veliko. Naslednji teden me čaka pestro in upam, da hitro mine, ker ti dnevi se čist preveč vlečejo. bobika nič ne skrbi, če se ima namen ulit, se bo kmalu. Jaz sem pa bila na wc in imam majčken rjavkast flekec. Uhnezditvena??????
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:00:28
|
|
|
|
LittleSun
|
urssi moje sožalje . Upam, da se je ta mesec prijelo in bo ta novica malo dvignila razpoloženje.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:02:10
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sa.je bobika jaz pravim, da dokler ni še nič gotovo. VEm, vem..ampak pri meni se je najavila (prišla mal pogledat), zej je pa ni Pa mede me to, ker je bil test -
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:02:16
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Uhnezditvena?????? jaaaaaaaaaaaaa.. dejmo , dejmo Littlesun
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:04:26
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Punce, to je pa že res preveč čvekanja. Ne rabi nobena delati? ahahahaha...ja imamo, jst sploh .. sam se mi tko ne ljubi..bom že nadoknadila...če je pa tak luštn čvekat.. Prav pogrešam ko smo z majčicami 3 leta nazaj naklofale po 50-100 strani na teden..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:05:45
|
|
|
|
Sa.je
|
Litllesun držim pesti, da je res urssi zelo mi je žal. Je pa tudi pri meni tako, da se pol cikla še prisilim, da ne mislim na in ko pa gre cikel proti koncu je pa adijooo, potem se mi pa po glavi podi samo še to
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:07:55
|
|
|
|
Katte
|
urssi, no, če sta vsaj enkrat v času O, ni še nič izgubljeno. Če pa ne bo nič, bosta pa pač oktobra bolj pridna. Meni pa pomaga, da sem ful preveč tukaj na forumu. Se kar zamotim. Itak si ne morem izbiti iz glave, tudi ko počnem kaj drugega . LittleSun, tudi jaz razmišljam tako glede dela . Kateri dan po O si? Vgnezditev naj bi bila od 6. do 9. dne enkrat.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:08:12
|
|
|
|
Sa.je
|
ja, ta teden smo kar pridne čvekice nam vsaj čas malo hitreje mine. Kar se pa dela tiče, tega je dovolj, volje ni.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:09:37
|
|
|
|
Katte
|
Itak .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:13:03
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Kateri dan po O si? Vgnezditev naj bi bila od 6. do 9. dne enkrat. 6i
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:14:08
|
|
|
|
Katte
|
Opa...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:16:13
|
|
|
|
Sa.je
|
Litllesun držim pesti, da je to to
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:16:59
|
|
|
|
*bobika*
|
punce pomoč bi rabla.. A je katera obiskovala/obiskuje FOV v Kranju ali pa pozna kakšno kolegico ? En K**** izpit mi je še ostal na dolgu, pa se ga ne morem spravit delat..zarad prfokse..ki je druga in baje ful zahtevna...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:19:44
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: Katte Kateri dan po O si? Vgnezditev naj bi bila od 6. do 9. dne enkrat. 6i kje najdete te podatke kdaj je vgnezditvena? Midva sva tud 26.8. (takrat vem da bi še lahko bila možnost),,torej je lahko vgnezditvena do 4.9. nekje ?? No sej jst sem dobila flek 5.9.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:28:09
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: Katte Kateri dan po O si? Vgnezditev naj bi bila od 6. do 9. dne enkrat. 6i kje najdete te podatke kdaj je vgnezditvena? Midva sva tud 26.8. (takrat vem da bi še lahko bila možnost),,torej je lahko vgnezditvena do 4.9. nekje ?? No sej jst sem dobila flek 5.9. Uf, to so ure na internetu od takrat, ko sva se odločila za . Ker je od tega že več kot eno leto, se je tudi nekaj znanja nabralo. Moram reči, da zdaj manj surfam za podatki, sem že preveč informirana .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:29:19
|
|
|
|
Katte
|
No, super vir informacij, ki so razumljive laikom, je Pušenjakov forum. http://med.over.net/forum5/list.php?19
< Sporočilo je popravil Katte -- 7.9.2011 14:30:18 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:51:54
|
|
|
|
LittleSun
|
No upam, da je to to, čeprav je bil flekec res majhen. Ne vem v kakšni količini se pojavi zdaj bom pa samo še bolj napsihirana...ajajaj samo da je konec delovnega dne zame, pa brzina domov, se preoblečem v fato in endvatri stanovanje se blešči
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 14:55:24
|
|
|
|
Sa.je
|
jaz pa še eno urco, potem pa v shopping, da si kupim nekaj "poslovnega" za na službeno pot sem sicer raje bolj športno oblečena, tako, da mi elegantnih cunj kar primankuje.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 15:01:34
|
|
|
|
mojamura
|
jaz sem še komaj v pokončnem sedečem položaju....vsaka vam čast, da ste pri volji za čvek.....aaaaa jaz bi pa najraje kar spat šla
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 15:05:51
|
|
|
|
Teya D.
|
tako tako pridno čvekamo Kako ste kaj razpoložene danes? Naj omenim, da me že ene dva dni tako špika v jajčnikih in ne, ni ne ugneznitev in ne perilo...to je vnetje nožnice, ki ga imam že tolko let, da ko so znaki jih ne opazim dokler me ne začne bolečina tako preganjat, da ne zmorem več. Še vedno pa smo pridni in upamo, da nam lanski božiček uresniči še željo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 15:14:17
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. tako tako pridno čvekamo Kako ste kaj razpoložene danes? Naj omenim, da me že ene dva dni tako špika v jajčnikih in ne, ni ne ugneznitev in ne perilo...to je vnetje nožnice, ki ga imam že tolko let, da ko so znaki jih ne opazim dokler me ne začne bolečina tako preganjat, da ne zmorem več. Še vedno pa smo pridni in upamo, da nam lanski božiček uresniči še željo oh kako te razumem.. sem se borila s tem hudičem mnogo let.. potem sem fasala še črevesno bakterijo candido..in sem morala na dieto- spremenit prehrano in pomagala sem si z oljem čajevca.. pa imam (trkam) mir ! upam da tako ostane.. upam da boš čimprej ppozdravila to sranje..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 15:24:12
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. tako tako pridno čvekamo Kako ste kaj razpoložene danes? Naj omenim, da me že ene dva dni tako špika v jajčnikih in ne, ni ne ugneznitev in ne perilo...to je vnetje nožnice, ki ga imam že tolko let, da ko so znaki jih ne opazim dokler me ne začne bolečina tako preganjat, da ne zmorem več. Še vedno pa smo pridni in upamo, da nam lanski božiček uresniči še željo oh kako te razumem.. sem se borila s tem hudičem mnogo let.. potem sem fasala še črevesno bakterijo candido..in sem morala na dieto- spremenit prehrano in pomagala sem si z oljem čajevca.. pa imam (trkam) mir ! upam da tako ostane.. upam da boš čimprej ppozdravila to sranje.. hvala *bobika*! To imam že presneto dolgo, teče 6leto in to se neprestano ponavlja. Sita sem vsega tega, da se ne ve od česa, se mi daje ista zdravila, ki ne učinkujejo več. Tudi sama sem si pomagala koliko sem si lahko, kupila kopel, zdravila..Da ne govorim o menjavi spodnjega perila, hlač, mehčalcev, praha, celo likanje spodnjic pomagalo pa ni čisto nič. Odpovedala sem se sladkorju v veliki meri, tu in tam pojem kaj sladkega, je bolje pa vendar, čisto brez sladkorja pa spet ne gre. Mah potem že mora tak bit, skrbi me edino to, da nebi kaj napredovalo, zaradi porušenega imunskega sistema ( v mislih imam PAP teste, kjer sem že na I.stopnji). Raje se posvečam lepšim stvarem
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 15:31:14
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. tako tako pridno čvekamo Kako ste kaj razpoložene danes? Naj omenim, da me že ene dva dni tako špika v jajčnikih in ne, ni ne ugneznitev in ne perilo...to je vnetje nožnice, ki ga imam že tolko let, da ko so znaki jih ne opazim dokler me ne začne bolečina tako preganjat, da ne zmorem več. Še vedno pa smo pridni in upamo, da nam lanski božiček uresniči še željo oh kako te razumem.. sem se borila s tem hudičem mnogo let.. potem sem fasala še črevesno bakterijo candido..in sem morala na dieto- spremenit prehrano in pomagala sem si z oljem čajevca.. pa imam (trkam) mir ! upam da tako ostane.. upam da boš čimprej ppozdravila to sranje.. hvala *bobika*! To imam že presneto dolgo, teče 6leto in to se neprestano ponavlja. Sita sem vsega tega, da se ne ve od česa, se mi daje ista zdravila, ki ne učinkujejo več. Tudi sama sem si pomagala koliko sem si lahko, kupila kopel, zdravila..Da ne govorim o menjavi spodnjega perila, hlač, mehčalcev, praha, celo likanje spodnjic pomagalo pa ni čisto nič. Odpovedala sem se sladkorju v veliki meri, tu in tam pojem kaj sladkega, je bolje pa vendar, čisto brez sladkorja pa spet ne gre. Mah potem že mora tak bit, skrbi me edino to, da nebi kaj napredovalo, zaradi porušenega imunskega sistema ( v mislih imam PAP teste, kjer sem že na I.stopnji). Raje se posvečam lepšim stvarem največji problem pri teb je KVAS, BELA MOKA, SLADKOR V VSEH OBLIKAH... iz prehrane izloči to..pa drži dieto vsaj 5 tednov in boš videla da gre..mene tud pomanjkanje cukra ubija, ampak sem jedla črno čokolado in pirin kruh brez kvasa da sem prebrodila krizo... še hitreje gre, če hodiš še na bioresonanco zraven..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?