Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 8:23:23
|
|
|
|
klopek
|
Dober dan čveke dr. Knowitall pošiljam , si ne predstavljam kako težko ti je. Za ostale, ki vas je obiskala tečka pa navijam v oktobru! Pri meni pa še 5 dni do testka...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 8:40:10
|
|
|
|
LittleSun
|
Sa.je glede na to, da imaš redne in je še ni, bo že to to. Močno upam, da se ti danes nasmehneta iz testka. uu klopek še 5 dni , jaz komaj čakam, da mine ta čas do naših dni in da nas razveselijo / . Danes je rodila moja zelo dobra prijateljica iz otroštva in tokrat me je ob sms objel tako prijeten občutek. Mala pupa je danes razsvetlila dan
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 8:42:51
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dr. Knowitall Živjo punce. Na mojo veliko žalost, se vam moram spet pridružiti. Včeraj sem bila na abraziji, ker plodku ni hotel začeti biti srček. Tako da za kak mesec ali 2 bom med navijačicami, potem se bom pa tudi sama prekvalificirala v borko. Oh ja, saj bo...... ..zelo mi je žal... ampak hitro glavo gor in v nove boje..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 8:48:09
|
|
|
|
*bobika*
|
morgen.. no jst sem čisto zmedena že.. moje še ni v polnem sijaju.. le v ponedeljek in torek zjutraj sem imela malo rdeče rjavega fleka na tamponu, zdej se pa ne ulije ...test je bil negativen..in se mi je očitno vse zmešalo.. groza.. pa zakaj se vedn to nardi takrat ko se odločiš da resno začneš ? Kako ste pa kaj ve moje čvekice?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 8:50:52
|
|
|
|
LittleSun
|
*bobika* moja to se meni isto dogaja, po tri dni nimam prave , samo neke flekce tu in tam, a se potem žal vedno ulije to je lahko hormonsko neravnovesje, od stresa zaradi pričakovanja. Želim ti, da se ti čimprej porihta, al v eno al v drugo smer, samo da je hitro . Pa drži se in se ne živciraj.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 8:53:53
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun *bobika* moja to se meni isto dogaja, po tri dni nimam prave , samo neke flekce tu in tam, a se potem žal vedno ulije to je lahko hormonsko neravnovesje, od stresa zaradi pričakovanja. Želim ti, da se ti čimprej porihta, al v eno al v drugo smer, samo da je hitro . Pa drži se in se ne živciraj. zakaj se nam to dogaja ? Rada bi da že pricurlja ta , da lahko začneva na novo.. sicer jst sem vsak mesec imela pač prvi dan malo rjavega fleka, potem pa se je ulila.. ta mesec me pa itak vse heca, najprej je prišla prej, zdaj še to.. ah naj gre nekam.... zunaj je tako lep sončen dan in ne bo se živcirala..mogoče bo res bolje potem.. hvala ti littlesun za pozitivo..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 8:59:25
|
|
|
|
LittleSun
|
To je zato, ker se preveč ženemo in obremenjujemo in potem naše telo ne ve kako odreagirati, pa se čudno obnaša Na sončka danes na kavico, možgane na off in bo prišla. Meni se tak zgodi, da ko naredim test in ni + nekako neham razmišljat o tem, se kot bi lahko rekli sprostim in se takoj ulije.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 9:03:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo na hitro povem. Včeraj sem delala test in je bil negativen. pa tudi od nikoder. Očitno imam zmešnjavo po KT. Sej ta prvič je bilo tud tko. Bom drug teden ponovila test, če še ne bo tečke rdečke. Pa en velik vsem, ki vas je obiskala . Držim pesti za naslednji krog.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 9:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pozabila sem se podpisat: Anonimna T
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 9:12:30
|
|
|
|
Sa.je
|
tudi od mene en velik vsem, ki vas je obiskala počakat, da gre, potem pa pridno v akcijo Joj, šele 9 je ura, meni se pa že zdaj več ne ljubi delat. Se mi sto drugih stvari po glavi podi.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 9:40:13
|
|
|
|
LittleSun
|
Ah jej ta september pa je res boljše zgledal od začetka, ko je bilo v zraku polno pozitivne energije Upam da se kmalu obrne v roza
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 9:44:42
|
|
|
|
alysa
|
za vse, ki vas je obiskala Jaz sem pa danes kar doma, me boli grlo kot Tako da čakam na vesele novice.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 10:30:59
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: alysa Tako da čakam na vesele novice. da bi jih le bilo čimveč!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 10:45:36
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: alysa Tako da čakam na vesele novice. da bi jih le bilo čimveč!!! JA DAJTE PUNCE HITRO NALULAT PLUSE jst že komaj čakam da preberm kakšno lepo novičko..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 10:46:09
|
|
|
|
mojamura
|
počutim se kot kup dreka...smrkam kiham....preklete klime
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 10:50:56
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura počutim se kot kup dreka...smrkam kiham....preklete klime hitro ameriški slamnik spit..pa limonce.. če imaš pa olje 31 doma..pa to .. Upam da se hitr pozdraviš... Mene pa v noge zebe, ker imam japonke gor.. se nekak ne morem poslovit od poletja in te lahkotne obutve
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 10:54:02
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura počutim se kot kup dreka...smrkam kiham....preklete klime tut js za svoje slabo počutje krivim klime v službi
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 11:04:43
|
|
|
|
Sa.je
|
Jaz tudi z japonkam tle po pisarni strašim, mam čist ledene noge. Pa zjutrej, pametna jaz, sem imela že kiklico oblečeno ampak sem se na srečo zadnji trenutek premislila in dala kapri hlače gor, čene bi kar zmrznila pomojem. Je že pol delovnega tedna okrog, še malo pa bo spet vikend. Jaz imam ta vikend praznično, ker imam rojstni dan v nedeljo ampak kaj, ko grem ravno v nedeljo na službeno pot in pridem domov šele v sredo. Dobro, da imam šele ob 5h popoldne avion. Kako ste kaj ostale danes, greste še kaj na morje?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 11:20:40
|
|
|
|
Katte
|
Jaz sem pa zaenkrat zdrava, v pisarni sem sama in si sama klimo uravnavam. Vklopila sem jo, ko je bilo res vroče, zdaj imam pa kar okno odprto. Na morje ne grem nič več letos, mogoče samo še kako popoldne v Čateške, če bo dovolj toplo.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 11:37:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo pa v petek na morje za cel vikend. Komaj čakam!!!! Samo upam, da me na morju ne preseneti .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 11:38:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet sm se pozabila podpisat: Anonimna T.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 11:38:27
|
|
|
|
polho3006
|
Oj! Da se vam še jaz malo javim. Približuje se dan ko naj moje ne bi bilo. Ker nisva bila pretirano pridna, sem bolj tako v dvomih. Prvič nama je uspelo v 4. ciklusu in malo dvomim da bi nama sedaj uspelo v prvo. Me pa špika po jajčnikih, ampak to me tako pred vsako , tako da to ni nek dokaz. Joški me nič ne bolijo, prvič so me full, tako da...če je petek ne bo bom v pon. delala test. če bom zdržala do takrat, ker me mika da bi šla v lekarno že danes. Mislite da bi danes že pokazalo?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 11:41:25
|
|
|
|
*bobika*
|
Sa.je ti pa verjetno veliko sveta vidis.. jaz si ne znam predstavljat da grem za par dni od soncka.. katte jst v pisarni sploh nimam klime..ampak je tak fajn hladno celo poletje.. pozimi si pa grejemo.. me prov zanima ksko bo objavljen tale post..ker pisem z gsm-a
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 11:51:47
|
|
|
|
Sa.je
|
Bobika u bistvu grem tokrat prvič službeno na pot, tako, da me je kar malo groza To bo čisto ena nova izkušnja zame. Pa prvič grem stran od možeka za toliko časa, sploh ne vem kako bom on je šel že tako, da sem bila par dni sama, samo sem tisti čas potem izkoristila za kofetkanje s prijateljicami Jaz pa imam klimo v pisarni, ampak mi direktno v hrbet piha, tako, da jo bolj malo uporabljam
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 11:59:45
|
|
|
|
Katte
|
Jaz grem tudi prvič na službeno pot v tujino in sicer začetek oktobra. Sem se ustrašila, da ne bom ravno takrat ovulirala če tudi septembra pride , pa bo na srečo že mimo. Drugače pa sem že šla kam brez dragega, se preživi, boš videla .
< Sporočilo je popravil Katte -- 7.9.2011 12:00:03 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?