|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
6.9.2011 13:13:08   
mojamura
ajoj....ti o malici jaz pa laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaačna ko pes....

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 376
6.9.2011 13:19:57   
Sa.je
Mojamura - hitro kaj pojest user posted image
saj veš - lačen si list drugačenuser posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 377
6.9.2011 13:37:13   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: Sa.je
Mojamura - hitro kaj pojest user posted image
saj veš - lačen si list drugačenuser posted image

Dobra reklama, samo kaj, ko ne maram čokolade/čokoladic user posted image  user posted image  user posted image ...
Sem pa tudi jaz ratala lačna, komaj čakam, da grem domov.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 378
6.9.2011 14:07:02   
LittleSun
uu meni pa danes lubi kuhauser posted image user posted image to pa ne vem kdaj se je nazadnje zgodilo, ga je nekaj prijelo. Naj ga držiuser posted image user posted image ko pijanec plotauser posted image user posted image

cel dan me nekaj špika po jajčnikih, kot par dni pred user posted image user posted image user posted image user posted image pa še imam 9 dni do njeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 379
6.9.2011 14:22:15   
LittleSun
Že ene pol ure me neznansko bolijo jajčniki. Tak močno, da mi je kar malo slabo. Od bolečine me tišči na veliko potrebouser posted image user posted image
Še nikoli prej me niso, včasih me kakšna dva dni pred user posted image rahlo špika. A ima katera s tem izkušnje? Me kar malo skrbiuser posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 380
6.9.2011 14:44:32   
Sa.je
pri nas pa večinoma kar mož kuha, prišlo pa je do tega po sili razmer. Ko sem jaz začela delati v zdajšnji službi in sem večinoma doma od 16-17h enkrat,
on pa že ob 14h. Potem je pa prijel knjigo v roke in začel. Morem priznat, da me je kar se kuharije tiče sigurno prehitel, ker kuha za prste polizatuser posted image

Litllesun, lahko je to znak, da se je pikica prijelauser posted image
nimam pa sicer nobenih podobnih izkušenj.

Neposredna povezava do sporočila: 381
6.9.2011 14:48:23   
LittleSun
Naš tudi super kuha, ampak mi čez teden le redko doma jemo, pikec tako v vrtcu, midva pa v službi malicama, včasih še vštulimo k moji mami. Čez vikend je pa ponavadi kak piknik, pa k tašči gremo na obisk in se tudi malo izmuznemo kuhanjuuser posted image user posted image Ko bo pikec v šoli, bomo pa morali hitet domov in bomo začeliuser posted image user posted image (smo doma v drugem kraju kot delava in velikokrat ostanmo kar tukaj).

Špikanje pomeni, da se je prijelo?user posted image user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 382
6.9.2011 15:09:39   
Katte
Tudi moj dragi je glavni kuhar. Če sem doma, mu seveda pomagam, ker mi gre sekljanje zelenjave bolj od rok. Za začinjanje je pa on zadolžen, ker ima bolj izostren vonj in okus. Je pravi gurman, tako da se jaz ne mešam zraven.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 383
6.9.2011 16:39:15   
Anonimen
Vidim, da ste prave čvekice, zato se vam po nekaj premora spet pridružujem. Še kar ni uspelo-počasi bo že 2 leti,.... user posted image oz. to bo 10 krog, odkar malo bolj spremljam zadevo, ampak ta mesec sem pozitivna in upam na user posted image 16.9., saj sem hodila na preglede, da so mi spremljali ciklus,... in O je bila, pridna sva bila - z mano kaže vse ok. Upam, da se bo našel kak plavalček in se zasidral na pravo mesto. Če se pa slučajno prikaže user posted image ne bom preveč razočarana (upam), saj imava v kratkem branje izvidov v neplodnosti in upam, da bodo tam pomagali do user posted image ., če že po naravni poti ne gre.

Drugače imam zelo neredne user posted image . Od 30 do 55 dni, zato tudi težje zadenema O in posledično jih je tudi manj. Na dva meseca ena, namesto dve! user posted image Glavno pa da so! user posted image Skratka danes je 2-3 dni po O (preverjeno z UZ),drugače pa že 39 dan in so me začele boleti bradavičke. Ponavadi pa ko so me bolele sem mislila, da komaj bo O in sva morda tudi zato kdaj zgrešila O? Ker pri 50 dnevnem ciklusu nama pač ne znese na 2 dni, zaradi službe in ostalih dejavnosti.

No vglavnem, da se ne razpišem še bolj, ker vidim da je že ful. Ta mesec sem optimist in komaj čakam naslednji petek. user posted image   Držim pesti tudi za ostale punce.

LP,
user posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
6.9.2011 17:17:11   
Teya D.
bravo čveke user posted image

Tako pridno klepetate, da mi potem ni dolgčas imam kaj brat in dosti novega izvem.

Sa.je tudi jaz imam oboževalca motorjev in včasih so dnevi, ko vidiš tiste iskre v očeh, ko se kak motor pelje. Kot pri majhnem otroku user posted image .

Vidim, da vas dragi razvajajo s kuhanjem. Prav prijetno, tudi pri nas se tole dogaja in vedno pogosteje. Odvisno kako sva z urniki in kakšen predlog ima kateri za kosilo user posted image .

Glede teh O testov...Sama jih ne delam in jih nikoli nisem, ker če začnem še s tem potem bom pa res ena živčna razvalina user posted image . Samo ne vem če bom dolgo zdržala brez da probam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
6.9.2011 19:15:11   
dr. Knowitall
Živjo punce. Na mojo veliko žalost, se vam moram spet pridružiti. Včeraj sem bila na abraziji, ker plodku ni hotel začeti biti srček. Tako da za kak mesec ali 2 bom med navijačicami, potem se bom pa tudi sama prekvalificirala v borko. Oh ja, saj bo......

I don't know it all.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 386
6.9.2011 19:24:22   
Sa.je
dr. Knowitall user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal, da se je to zgodilo user posted image  
ostani močna, tudi zate bo posijal sonček.

Anonimen dobrodošla, upam da bo 16.9. tvoj dan in da nalulaš prelepi user posted image

Teya D tile oboževalci motorjev so kar ja user posted image moj je šel zdaj za vikend s sosedovim motorjem na morje in je prišel domov čisto očaranuser posted image mislim, da se je ponovno zaljubiluser posted image no ja, zdaj najin motor ni več dober, ker je "prešvoh" in že sanja, kako bo kupil novega.

Glede O testov, tudi jaz zaenkrat še nisem testirala in upam, da mi tudi ne bo treba user posted image

(odgovor članu dr. Knowitall)
Neposredna povezava do sporočila: 387
6.9.2011 19:55:29   
Mamabear
Zopet ta nadležna user posted image . Na žalost grem spet na nov seznam, pa tako rada bi že bila na lepšem seznamu. user posted image

Ah pa že bo enkrat. Navijam za vse ostale! user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 388
6.9.2011 20:32:35   
*viva*
Dr.Knowitall user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image

Glavo pokonci in v nove boje, sej veš, je že moralo biti tako, da te lahko obišče nekaj lepšega in boljšega.

Pri nas je tudi ovulacija mimo, bili smo in smo še zelo pridni. Ne vem kaj mi je ta ciklus, fuuul semi lušta user posted image , kar v taki meri ni v moji navadi... user posted image user posted image user posted image

Sicer pa še je kar veliko časa do testiranja in bomo videli...

Vidim, da se je sedaj začelo, razpisale ste se, tako kot je tudi prav user posted image user posted image

Drugače pa ja, ne smemo dopustiti, da bi naše user posted image imele samo za "mašine" navsezadnje je otrok plod ljubezni in sreče, sicer je že res da pri nekaterih tudi dolgotrajnega truda,ampak brez ljubezni....

Dajmo lulat user posted image , da bo naslednji maj pravi mesec ljubezni in da poskrbimo malo za nataliteto user posted image

lp

ž

(odgovor članu Mamabear)
Neposredna povezava do sporočila: 389
6.9.2011 21:10:02   
LittleSun
Dr.Knowitall en ogromen virtualni user posted image ti pošiljam. Ob takih situacij človek ostane kar brez besed. Pa je že moglo biti tako, narava poskrbi za to, da dobimo zdrave user posted image in še po splavu je telo pripravljeno na user posted image in veliko punc hitro zanosi in velika večina potem donosi in rodi zdravega lumpa, tako bo nedvomno tudi pri tebi, do takrat smo pa tukaj zate, z vzpodbudo in tolažbo!!

motorji...to je pri nas na prvem mestu, potem je pikec in potem dolgo za njima pridem jaz (če sem fejst glasnauser posted image user posted image ). Tako se mu zame niso nikoli svetile očke user posted image , ampak vsak ima svojo ljubezen in prav je tako.

Mamabear tudi tebi en velik user posted image . Če se prav spomnim je to šele vajin prvi poskus? Nič hudega, saj je zabavno delati in bolj kot se imata fajn, prej boš srečka user posted image .

Moj gleda fuzbal, jaz pa čakam da se mi zdownloada true blood...obožujemuser posted image

Danes je bil zame čuden dan, zjutraj nenavadno počutje, čez ves dan špikanje, vmes grozno boleči jajčniki, lomijo se mi nohti, itd...kar nekaj kar prej ni bilo. In tudi finilng v meni, ne znam opisat. Samo ne morem rečt ali je to vse psiha veselo na delu ali pa je res kaj na tem...še samo 8 dni do testeka, morda naredim kak dan prej kakšnega poceni, ker me bo razneslo od pričakovanja ta mesec. Nič več O teskov za mene, ker me bodo kmalu peljali na zdravljenjeuser posted image
user posted image

Lep večer punce moje in lep začetek novega dne, ki se bo počasi prevesil v drugo polovico tedna.

Nočko

LS

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 6.9.2011 21:11:07 >

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 390
6.9.2011 21:55:32   
mladika
Čvekice,sej vam človek komaj sledi...user posted image pa sej je prav tako,sej smo babe!!Dr.Knowitall še od mene en velik virtualni user posted image user posted image user posted image .To se sploh ne bi smelo dogajat,da najprej tak čakaš na plusek,pol pa pikec odleti med anglčke,ampak mati narava že ve kaj dela in to moramo sprejet!!No jst se pa pridno učim za še zadnji izpit (če verjameteuser posted image ),moj dragi pa z enim okom gleda fuzbal,z drugim pa ahta kruh,ki ga je pravkar umesil.Ni kej na bolše se mu je obrnil,zgleda,ker pri nama pa jst razturam u kuhinji,on je sam pomočnik od kuharjauser posted image .
Lep preostanek večera vam želim in lep začetek novega delovnega dneuser posted image

P.S. čas bi že bil za kako novo nosečkouser posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 391
6.9.2011 23:06:08   
Anonimen
hejla ,bejbe

Tudi mene lahko obarvate v modro ,saj je ta mesec v prvi rundi že prišla -29.8,sedaj jo pa ne čakam konec septembra,upam da je ne bo ,če bova pridna.Bmo pa vieli kaj bo G rekla 20.9 na pregledu

ržim pesti za vse in naj bodo pluseki

lp,.Apu

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
7.9.2011 0:20:04   
heln
Živjo vsem! Evo jo,user posted image . Jah, nič, gremo v oktoberuser posted image . Srečno vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
7.9.2011 6:47:42   
zebr4
Dobro jutro punce.

Moja ovulacija je mimo. Danes je bil O test po dveh pozitivnih dneh negativen in bazalna temperatura se je danes dvignila. Bila sva zelo pridna, ovulacije 100% nisva zgrešila. Zdaj pa da vidimo, kaj bo prinesel 21. september.

Lep sončen dan vam želim in stiskam pesti, da se čim prej pojavi še kakšna nosečka!!!!

(odgovor članu heln)
Neposredna povezava do sporočila: 394
7.9.2011 7:06:09   
Katte
dr. Knowitall, nimam besed, s katerimi bi te lahko vsaj malo potolažila. Ampak verjamem, da si močna, da se boš borila naprej in da te čaka še veliko lepega, predvsem pa otročiček v naročju.

Still hoping.

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 395
7.9.2011 7:12:47   
Katte
Anonimna user posted image , dobrodošla nazaj. Upam, da se skupaj z nami ostalimi še v septembru preseliš na druge teme.
Mamabear, APu in heln, cel koš objemčkov vam pošiljam. Samo pogumno naprej.
Bodite pridne, punce.
Jaz imam samo še 8 dni do testa. Kako gre hitro čas...

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 396
7.9.2011 7:18:52   
Katte
user posted image

user posted image

PRIČAKUJEMO : user posted image user posted image user posted image

1.9
jagodka80 (2. ICSI)

5.9
SILVA (xx.krog)user posted image

6.9
Sa.je (4.krog)

9.9
urssi (4. krog)
Mamabearuser posted image

10.9
    crtek - test 15.9.
polho3006
Anonimna T (1. krog)
*bobika*user posted image

11.9
 *SONČEK (2.krog)
zarja28 (1. krog)

12.9
    missmoon (6.krog)
klopek

15.9
Anonimna N. (1. krog)
Katte (16. krog)

16.9
Anonimna user posted image  (1. krog)
Littlesun (7. krog)
Cybelle
Anonimna user posted image  (10. krog)

18.9
Maat (8. krog)
alysa

20.9
*viva* (19. krog)
S* (1. krog)

21.9
zebr4

23.9.
CariSSa10

24.9
romare

25.9
štručka2503
KajaNagaja

26.9
Mojarožica

27.9
turquoise (7. krog)

29.9
Mladika
Anonimna Pu (5.krog)

30.9
Anonimna Pu (5. krog)

x.9
helnuser posted image
benji (16. krog)
Teya D. (2. krog)

Skupaj nas je: 37

Nosečk:

Navijačice :
Katte, SILVA, LittleSun,
rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10,
mojamura, romare, hubika,
dr. Knowitall

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 397
7.9.2011 7:55:54   
LittleSun
Dobro jutro

Vsem, ki vas je obiskala user posted image pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in upam, da bo kaj pomagalo v naslenjem mesecu!!

Katte meni pa se zdi 8 dni še taaaako doti, tako dolgi so ti dneviuser posted image

Mene pa danes polek vsega ostalega boli še križ in ves čas imam čuden občutek tam spodajuser posted image

Lep sonček dan pupike

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 398
7.9.2011 7:58:43   
LittleSun
Sa.je čakamo na dobre noviceuser posted image user posted image

Zebr4 držim pesti, da se je prijelo.

Neposredna povezava do sporočila: 399
7.9.2011 8:17:34   
Sa.je
Dobro jutro user posted image

včeraj nisem imela časa, da bi šla kupit testek, tako, da še nič ne vem user posted image user posted image ni videti
Grem pa danes takoj po službi po test in potem poročam.

Sem pa danes tako zelo slabo spala. Zbudila sem se ob 2h in potem sem se premetavala celo noč do 6h zjutraj, ko sem iz obupa kar vstala.
Res ne vem kaj mi je bilo.

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?