Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 13:13:08
|
|
|
|
mojamura
|
ajoj....ti o malici jaz pa laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaačna ko pes....
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 13:19:57
|
|
|
|
Sa.je
|
Mojamura - hitro kaj pojest saj veš - lačen si list drugačen
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 13:37:13
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sa.je Mojamura - hitro kaj pojest saj veš - lačen si list drugačen Dobra reklama, samo kaj, ko ne maram čokolade/čokoladic ... Sem pa tudi jaz ratala lačna, komaj čakam, da grem domov.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 14:07:02
|
|
|
|
LittleSun
|
uu meni pa danes lubi kuha to pa ne vem kdaj se je nazadnje zgodilo, ga je nekaj prijelo. Naj ga drži ko pijanec plota cel dan me nekaj špika po jajčnikih, kot par dni pred pa še imam 9 dni do nje
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 14:22:15
|
|
|
|
LittleSun
|
Že ene pol ure me neznansko bolijo jajčniki. Tak močno, da mi je kar malo slabo. Od bolečine me tišči na veliko potrebo Še nikoli prej me niso, včasih me kakšna dva dni pred rahlo špika. A ima katera s tem izkušnje? Me kar malo skrbi
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 14:44:32
|
|
|
|
Sa.je
|
pri nas pa večinoma kar mož kuha, prišlo pa je do tega po sili razmer. Ko sem jaz začela delati v zdajšnji službi in sem večinoma doma od 16-17h enkrat, on pa že ob 14h. Potem je pa prijel knjigo v roke in začel. Morem priznat, da me je kar se kuharije tiče sigurno prehitel, ker kuha za prste polizat Litllesun, lahko je to znak, da se je pikica prijela nimam pa sicer nobenih podobnih izkušenj.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 14:48:23
|
|
|
|
LittleSun
|
Naš tudi super kuha, ampak mi čez teden le redko doma jemo, pikec tako v vrtcu, midva pa v službi malicama, včasih še vštulimo k moji mami. Čez vikend je pa ponavadi kak piknik, pa k tašči gremo na obisk in se tudi malo izmuznemo kuhanju Ko bo pikec v šoli, bomo pa morali hitet domov in bomo začeli (smo doma v drugem kraju kot delava in velikokrat ostanmo kar tukaj). Špikanje pomeni, da se je prijelo?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 15:09:39
|
|
|
|
Katte
|
Tudi moj dragi je glavni kuhar. Če sem doma, mu seveda pomagam, ker mi gre sekljanje zelenjave bolj od rok. Za začinjanje je pa on zadolžen, ker ima bolj izostren vonj in okus. Je pravi gurman, tako da se jaz ne mešam zraven.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 16:39:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, da ste prave čvekice, zato se vam po nekaj premora spet pridružujem. Še kar ni uspelo-počasi bo že 2 leti,.... oz. to bo 10 krog, odkar malo bolj spremljam zadevo, ampak ta mesec sem pozitivna in upam na 16.9., saj sem hodila na preglede, da so mi spremljali ciklus,... in O je bila, pridna sva bila - z mano kaže vse ok. Upam, da se bo našel kak plavalček in se zasidral na pravo mesto. Če se pa slučajno prikaže ne bom preveč razočarana (upam), saj imava v kratkem branje izvidov v neplodnosti in upam, da bodo tam pomagali do ., če že po naravni poti ne gre. Drugače imam zelo neredne . Od 30 do 55 dni, zato tudi težje zadenema O in posledično jih je tudi manj. Na dva meseca ena, namesto dve! Glavno pa da so! Skratka danes je 2-3 dni po O (preverjeno z UZ),drugače pa že 39 dan in so me začele boleti bradavičke. Ponavadi pa ko so me bolele sem mislila, da komaj bo O in sva morda tudi zato kdaj zgrešila O? Ker pri 50 dnevnem ciklusu nama pač ne znese na 2 dni, zaradi službe in ostalih dejavnosti. No vglavnem, da se ne razpišem še bolj, ker vidim da je že ful. Ta mesec sem optimist in komaj čakam naslednji petek. Držim pesti tudi za ostale punce. LP,
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 17:17:11
|
|
|
|
Teya D.
|
bravo čveke Tako pridno klepetate, da mi potem ni dolgčas imam kaj brat in dosti novega izvem. Sa.je tudi jaz imam oboževalca motorjev in včasih so dnevi, ko vidiš tiste iskre v očeh, ko se kak motor pelje. Kot pri majhnem otroku . Vidim, da vas dragi razvajajo s kuhanjem. Prav prijetno, tudi pri nas se tole dogaja in vedno pogosteje. Odvisno kako sva z urniki in kakšen predlog ima kateri za kosilo . Glede teh O testov...Sama jih ne delam in jih nikoli nisem, ker če začnem še s tem potem bom pa res ena živčna razvalina . Samo ne vem če bom dolgo zdržala brez da probam
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 19:15:11
|
|
|
|
dr. Knowitall
|
Živjo punce. Na mojo veliko žalost, se vam moram spet pridružiti. Včeraj sem bila na abraziji, ker plodku ni hotel začeti biti srček. Tako da za kak mesec ali 2 bom med navijačicami, potem se bom pa tudi sama prekvalificirala v borko. Oh ja, saj bo......
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 19:24:22
|
|
|
|
Sa.je
|
dr. Knowitall zelo mi je žal, da se je to zgodilo ostani močna, tudi zate bo posijal sonček. Anonimen dobrodošla, upam da bo 16.9. tvoj dan in da nalulaš prelepi Teya D tile oboževalci motorjev so kar ja moj je šel zdaj za vikend s sosedovim motorjem na morje in je prišel domov čisto očaran mislim, da se je ponovno zaljubil no ja, zdaj najin motor ni več dober, ker je "prešvoh" in že sanja, kako bo kupil novega. Glede O testov, tudi jaz zaenkrat še nisem testirala in upam, da mi tudi ne bo treba
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 19:55:29
|
|
|
|
Mamabear
|
Zopet ta nadležna . Na žalost grem spet na nov seznam, pa tako rada bi že bila na lepšem seznamu. Ah pa že bo enkrat. Navijam za vse ostale!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 20:32:35
|
|
|
|
*viva*
|
Dr.Knowitall in Glavo pokonci in v nove boje, sej veš, je že moralo biti tako, da te lahko obišče nekaj lepšega in boljšega. Pri nas je tudi ovulacija mimo, bili smo in smo še zelo pridni. Ne vem kaj mi je ta ciklus, fuuul semi lušta , kar v taki meri ni v moji navadi... Sicer pa še je kar veliko časa do testiranja in bomo videli... Vidim, da se je sedaj začelo, razpisale ste se, tako kot je tudi prav Drugače pa ja, ne smemo dopustiti, da bi naše imele samo za "mašine" navsezadnje je otrok plod ljubezni in sreče, sicer je že res da pri nekaterih tudi dolgotrajnega truda,ampak brez ljubezni.... Dajmo lulat , da bo naslednji maj pravi mesec ljubezni in da poskrbimo malo za nataliteto lp ž
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 21:10:02
|
|
|
|
LittleSun
|
Dr.Knowitall en ogromen virtualni ti pošiljam. Ob takih situacij človek ostane kar brez besed. Pa je že moglo biti tako, narava poskrbi za to, da dobimo zdrave in še po splavu je telo pripravljeno na in veliko punc hitro zanosi in velika večina potem donosi in rodi zdravega lumpa, tako bo nedvomno tudi pri tebi, do takrat smo pa tukaj zate, z vzpodbudo in tolažbo!! motorji...to je pri nas na prvem mestu, potem je pikec in potem dolgo za njima pridem jaz (če sem fejst glasna ). Tako se mu zame niso nikoli svetile očke , ampak vsak ima svojo ljubezen in prav je tako. Mamabear tudi tebi en velik . Če se prav spomnim je to šele vajin prvi poskus? Nič hudega, saj je zabavno delati in bolj kot se imata fajn, prej boš srečka . Moj gleda fuzbal, jaz pa čakam da se mi zdownloada true blood...obožujem Danes je bil zame čuden dan, zjutraj nenavadno počutje, čez ves dan špikanje, vmes grozno boleči jajčniki, lomijo se mi nohti, itd...kar nekaj kar prej ni bilo. In tudi finilng v meni, ne znam opisat. Samo ne morem rečt ali je to vse psiha veselo na delu ali pa je res kaj na tem...še samo 8 dni do testeka, morda naredim kak dan prej kakšnega poceni, ker me bo razneslo od pričakovanja ta mesec. Nič več O teskov za mene, ker me bodo kmalu peljali na zdravljenje Lep večer punce moje in lep začetek novega dne, ki se bo počasi prevesil v drugo polovico tedna. Nočko LS
< Sporočilo je popravil LittleSun -- 6.9.2011 21:11:07 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 21:55:32
|
|
|
|
mladika
|
Čvekice,sej vam človek komaj sledi... pa sej je prav tako,sej smo babe!!Dr.Knowitall še od mene en velik virtualni .To se sploh ne bi smelo dogajat,da najprej tak čakaš na plusek,pol pa pikec odleti med anglčke,ampak mati narava že ve kaj dela in to moramo sprejet!!No jst se pa pridno učim za še zadnji izpit (če verjamete ),moj dragi pa z enim okom gleda fuzbal,z drugim pa ahta kruh,ki ga je pravkar umesil.Ni kej na bolše se mu je obrnil,zgleda,ker pri nama pa jst razturam u kuhinji,on je sam pomočnik od kuharja . Lep preostanek večera vam želim in lep začetek novega delovnega dne P.S. čas bi že bil za kako novo nosečko
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 23:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
hejla ,bejbe Tudi mene lahko obarvate v modro ,saj je ta mesec v prvi rundi že prišla -29.8,sedaj jo pa ne čakam konec septembra,upam da je ne bo ,če bova pridna.Bmo pa vieli kaj bo G rekla 20.9 na pregledu ržim pesti za vse in naj bodo pluseki lp,.Apu
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 0:20:04
|
|
|
|
heln
|
Živjo vsem! Evo jo, . Jah, nič, gremo v oktober . Srečno vsem!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 6:47:42
|
|
|
|
zebr4
|
Dobro jutro punce. Moja ovulacija je mimo. Danes je bil O test po dveh pozitivnih dneh negativen in bazalna temperatura se je danes dvignila. Bila sva zelo pridna, ovulacije 100% nisva zgrešila. Zdaj pa da vidimo, kaj bo prinesel 21. september. Lep sončen dan vam želim in stiskam pesti, da se čim prej pojavi še kakšna nosečka!!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 7:06:09
|
|
|
|
Katte
|
dr. Knowitall, nimam besed, s katerimi bi te lahko vsaj malo potolažila. Ampak verjamem, da si močna, da se boš borila naprej in da te čaka še veliko lepega, predvsem pa otročiček v naročju.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 7:12:47
|
|
|
|
Katte
|
Anonimna , dobrodošla nazaj. Upam, da se skupaj z nami ostalimi še v septembru preseliš na druge teme. Mamabear, APu in heln, cel koš objemčkov vam pošiljam. Samo pogumno naprej. Bodite pridne, punce. Jaz imam samo še 8 dni do testa. Kako gre hitro čas...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 7:18:52
|
|
|
|
Katte
|
1.9 jagodka80 (2. ICSI) 5.9 SILVA (xx.krog) 6.9 Sa.je (4.krog) 9.9 urssi (4. krog) Mamabear 10.9 crtek - test 15.9. polho3006 Anonimna T (1. krog) *bobika* 11.9 *SONČEK (2.krog) zarja28 (1. krog) 12.9 missmoon (6.krog) klopek 15.9 Anonimna N. (1. krog) Katte (16. krog) 16.9 Anonimna (1. krog) Littlesun (7. krog) Cybelle Anonimna (10. krog) 18.9 Maat (8. krog) alysa 20.9 *viva* (19. krog) S* (1. krog) 21.9 zebr4 25.9 štručka2503 KajaNagaja Mladika Anonimna Pu (5.krog) 30.9 Anonimna Pu (5. krog) x.9 heln benji (16. krog) Teya D. (2. krog) Skupaj nas je: 37 Nosečk: Navijačice : rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10, mojamura, romare, hubika, dr. Knowitall
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 7:55:54
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro Vsem, ki vas je obiskala pošiljam in upam, da bo kaj pomagalo v naslenjem mesecu!! Katte meni pa se zdi 8 dni še taaaako doti, tako dolgi so ti dnevi Mene pa danes polek vsega ostalega boli še križ in ves čas imam čuden občutek tam spodaj Lep sonček dan pupike
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 7:58:43
|
|
|
|
LittleSun
|
Sa.je čakamo na dobre novice Zebr4 držim pesti, da se je prijelo.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 7.9.2011 8:17:34
|
|
|
|
Sa.je
|
Dobro jutro včeraj nisem imela časa, da bi šla kupit testek, tako, da še nič ne vem ni videti Grem pa danes takoj po službi po test in potem poročam. Sem pa danes tako zelo slabo spala. Zbudila sem se ob 2h in potem sem se premetavala celo noč do 6h zjutraj, ko sem iz obupa kar vstala. Res ne vem kaj mi je bilo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?