|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
6.9.2011 7:04:19   
Katte
user posted image

user posted image

PRIČAKUJEMO : user posted image user posted image user posted image

1.9
Anonimna Pu (4.krog)
jagodka80 (2. ICSI)

5.9
SILVA (xx.krog)user posted image

6.9
Sa.je (4.krog)

9.9
urssi (4. krog)
Mamabear

10.9
    crtek - test 15.9.
polho3006
Anonimna T (1. krog)
*bobika*

11.9
 *SONČEK (2.krog)
zarja28 (1. krog)

12.9
    missmoon (6.krog)
klopek

15.9
Anonimna N. (1. krog)
Katte (16. krog)

16.9
Anonimna user posted image  (1. krog)
Littlesun (7. krog)
Cybelle

18.9
Maat (8. krog)
alysa

20.9
*viva* (19. krog)
S* (1. krog)

21.9
zebr4

23.9.
CariSSa10

24.9
romare

25.9
štručka2503
KajaNagaja

26.9
Mojarožica

27.9
turquoise (7. krog)

29.9
Mladika

30.9
Anonimna Pu (5. krog)

x.9
heln
benji (16. krog)
Teya D. (2. krog)

Skupaj nas je: 36

Nosečk:

Navijačice : Katte, SILVA, LittleSun,
rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10,
mojamura, romare, hubika

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 351
6.9.2011 7:06:04   
Katte
user posted image

user posted image

PRIČAKUJEMO : user posted image user posted image user posted image

1.9
Anonimna Pu (4.krog)
jagodka80 (2. ICSI)

5.9
SILVA (xx.krog)user posted image

6.9
Sa.je (4.krog)

9.9
urssi (4. krog)
Mamabear

10.9
    crtek - test 15.9.
polho3006
Anonimna T (1. krog)
*bobika*user posted image

11.9
 *SONČEK (2.krog)
zarja28 (1. krog)

12.9
    missmoon (6.krog)
klopek

15.9
Anonimna N. (1. krog)
Katte (16. krog)

16.9
Anonimna user posted image  (1. krog)
Littlesun (7. krog)
Cybelle

18.9
Maat (8. krog)
alysa

20.9
*viva* (19. krog)
S* (1. krog)

21.9
zebr4

23.9.
CariSSa10

24.9
romare

25.9
štručka2503
KajaNagaja

26.9
Mojarožica

27.9
turquoise (7. krog)

29.9
Mladika

30.9
Anonimna Pu (5. krog)

x.9
heln
benji (16. krog)
Teya D. (2. krog)

Skupaj nas je: 36

Nosečk:

Navijačice : Katte, SILVA, LittleSun,
rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10,
mojamura, romare, hubika

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 352
6.9.2011 8:28:08   
LittleSun
A ve vse točno veste kdaj imate O? Jaz sem taka smotka, da se do sedaj sploh nisem okol tega ukvarjala...Pa zgleda se bo treba.

Jaz nisem vedela, sem pa delala O test ta mesec in mi je lepo pokazal O. Pa tudi potem sem imela tiste krče značilne za O. Tako, da od sedaj imam potrjeno, da imam O ko imam tiste krčeuser posted image user posted image

Dobro jutro

Danes sem imela eno tistih juter, ko bi se človek najraje pogreznil globoko v jogi in prespal cel dan. Preslišala budilko, potem mali ni in ni htel it, sem se morala razjezit, sva prišla do avta, prazen tank (pozabila, ker se nisem par dni vozila), pridem na črpalko in ena pred mano vsuje kovance za 30 eur (pa to ne po 2 in 1 eur, tamale, vsaj 5 eur je imela bakrauser posted image ). Zamudila v službo dobre pol ure. ah...sedaj pa se počasi spravljam k delu, čeprav se čudno počutim. Oči imam utrujene, prste na rokah in stopala, kot da bi imela rahlo zatečena. Ne vem nouser posted image četudi bi bili lahko to znaki user posted image se mi zdi še veliko prehitrouser posted image

kako ste kaj ostale? Znaki že na vidiku??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
6.9.2011 9:04:26   
LittleSun
Kje ste čveke? Vsaj nekaj je danes dobro, sem KONČNO priklicala ginekologinjo in malo pojamrala, pa sem dobila datum 5.10user posted image user posted image sem mislila, da bom čakala do novembra. Upam, da bom takrat že user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 354
6.9.2011 9:14:29   
Sa.je
Hei hoi!

se že sonček kaže user posted image
kako smo kaj danes punce?

Jaz sem šla včeraj še enkrat štet po dnevih in sem ugotovila, da je danes že 31 dan (ne 30 kot sem mislila) in naše user posted image zaenkrat še ni videti user posted image
ampak grem pa vsakič takooo z muko na wc.... ko se vsaj nebi prikazala user posted image
sem se pa odločila, da če je do jutri ne bo, bom zjutraj naredila test.

Držite pesti zame user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 355
6.9.2011 9:18:44   
LittleSun
Sa.je user posted image user posted image močno upam, da je tvoja teta ostala na počitnicah. Kako lahko zdržiš tako, da kr ne letiš po test? Vsaka častuser posted image user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 356
6.9.2011 9:22:09   
romare
jutro,
glede O vem da jo imam 14 dni pred user posted image , me je pa zadnji ciklus mal zmedla oz. zadnje 2,ker se je izcedek pojavil že 7 dan ampak O je bila teden kasneje ker me je fuuuul zaštihal in res je user posted image prišla točno 14 dni kasnej,drgač mi je pa ratal kar s koledarčkom ki sem ga pogooglala na www.kalendar ovulacije.
imam pa zadnje cajte ene probleme s prebavo, bolečine in slabosti za kar sumim maco-pa tok sem upala da mi bo pomagalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 357
6.9.2011 9:27:16   
Sa.je
Litllesun zelo težko user posted image
že v nedeljo me je vse bolelo dol po jajčnikih in sem rekla, no pa bo očitno spet tetka prišla naokrog. No pa je še ni. Ampak res sploh nič ne upam upati, ker je potem razočaranje preveliko.
Pustim se presenetiti user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 358
6.9.2011 9:58:58   
klopek
Ojla punce, pa smo spet u sončku :)

Sa.je pomoje je to to, če praviš da imaš redne cikle user posted image user posted image user posted image .

Kar se tiče ovulacij, sama jih čutim, ta mesec sem jih pa še s testi potrdila...

LittleSun znaki, kaj to že je?!? user posted image  a mislš une taprave al namišljene? user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 359
6.9.2011 10:04:43   
Sa.je
Klopek iz tvojih ust v božja ušesa user posted image

Tudi jaz mislim, da sem ta mesec prvič čutila ovulacijo, bilo je tam okoli 15 dneva me je pa cel dan špikalo v jajčnikih, najprej pol dneva v enem potem pa še pol dneva v drugem. Prej nisem nikoli občutila nobenega špikanja razen med M.

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 360
6.9.2011 10:46:43   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: klopek

LittleSun znaki, kaj to že je?!? user posted image  a mislš une taprave al namišljene? user posted image

Pravih tako hitro pomoje tak nobena nimauser posted image user posted image namišljeni pa mešajo štrene v naših glavah. Če bi kaj držalo, bi jaz morala že biti noseča. Kolikokrat mi je bilo že slabo, kovinski okus in povečan beli tok, da ne govorim o zamujanju, ker sem napsihirana. Ah, ko je pa tako težko odklopituser posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 361
6.9.2011 10:50:45   
LittleSun
romare jaz pa uporabljam tega http://menstruacija.si/cal in je enako kar se tiče O. Po tem koledarčku, ki si ga ti prilimala lahko delam test že 13.9. juhuhuuser posted image user posted image user posted image ker sem ta mesec čisto nervozna, ko sem delala O teste in sva točno na O. Boljše bi bilo, da jih nebi, bi bila manj nestrpnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 362
6.9.2011 10:54:23   
Sa.je
ne samo, da je težko odklopit...odklopit se ne da!
Koliko je treba, da srečaš kakšno user posted image , ali mlado mamico in že se ti spet misli nauser posted image prikradejo v glavo, hočeš ali nočeš.

To tako je.
Recimo pri mojemu možeku, ki je čisto nor na motorje in, ko gre kakšen hud mimo, je potem še dva dni čisto zmeden in samo motorji gor, motorji dol user posted image in potem visi celo popoldne na netu in gleda motorje, motorje in še enkrat motorje user posted image

Če si nekaj res zelo želiš, ne moreš misli čisto odmakniti od tega. Lahko se zamotiš za nekaj časa, da bi čisto odklopil pa ne gre.

Neposredna povezava do sporočila: 363
6.9.2011 10:57:10   
LittleSun
Sa.je jaz zadnjih 10 dni pred user posted image še za trenutek ne morem odklopit. Prva misel ko se zbudim, zadnja ko zaspim. Še s pikecom se veliko pogovarjamo o dojenčku. Je včeraj rekel lubi škratu če misli da ima mamica dojenčka v trebuščku, je rekel ja, bratcauser posted image user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 364
6.9.2011 11:02:48   
Sa.je
Koliko imata starega sineka?

Mi je ravno včeraj pravila ena kolegica, ki sta tudi zdaj prvič začela delati na 2.user posted image
imata pa že hčerkico staro 4 leta in pravi, da mala že vsem okoli razlaga, da bo mamica imela dojenčka, da res vsi že mislijo, da kaj pričakuje, čeprav še ni nič user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 365
6.9.2011 11:16:17   
LittleSun
Sa.je tri in pol je star, ga pa pripravljama, ker je imel eno obdobje ko je bil zelo samosvoj in sploh ni želel slišat o dojenčku, pa sva mu začela razlagat kak je fino, da bo imel družbo, sedaj pa je še moja prijateljica noseča in kar boža trebušček. Je pa postal v zadnjih mesecih celo dovzeten za dojenčke, ga pokuka v voziček in poboža po nogiciuser posted image
mali še nič okoli ne govori,sva pa tudi rekla da ne bomo povedali dokler ne bomo prepričani da je vse ok, vsaj do prvega pregleda. Mogoče bo to že 5.10user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 6.9.2011 11:17:11 >

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 366
6.9.2011 11:26:11   
Sa.je
lih tak ta pravi pikec, lahko že mariskaj delate skupaj in marsikam greste. Men so tok fletni tile ta mali, res so face.
Nečakinja od mojga moža je stara 2 leti in je res največja faca. Pa full dobr se zastopva midve user posted image se skoz igram z njo in vse, tako, da me full obrajtauser posted image
Včasih ma kakšne svoje ideje, se ji res lahko full smeješ user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 367
6.9.2011 11:31:31   
LittleSun
Ja res so face, naš ima take for, da te na rit vrže. Danes je zjutraj ipičaril ko sva zamujala, pa sem rekla, da mami mora v službo dinarčke služit, da lahko kupimo jogurt in avtka. Pa je nehal jokat in čez par minut vprašal če bomo šli v trgovino ko pridemo po njega v vrtec, sem rekla da mogoče je, pa je izustil, da je zdaj nehal jokat, če mu bom avtka kupilauser posted image user posted image pravi pametnjakoviči so.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 368
6.9.2011 11:40:10   
Sa.je
Pa zapomijo si tud vse, tko, da mami...kar po avteka po službi user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 369
6.9.2011 11:45:25   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Ja res so face, naš ima take for, da te na rit vrže. Danes je zjutraj ipičaril ko sva zamujala, pa sem rekla, da mami mora v službo dinarčke služit, da lahko kupimo jogurt in avtka. Pa je nehal jokat in čez par minut vprašal če bomo šli v trgovino ko pridemo po njega v vrtec, sem rekla da mogoče je, pa je izustil, da je zdaj nehal jokat, če mu bom avtka kupilauser posted image user posted image pravi pametnjakoviči so.

littlesun moj je tud 3,5 star in dobr vem kaki lumpi so že.. te znajo tak dobr okol prsta navit, da ti še jasn ni kdaj.. mojga v sekundi predrma da mu kupi celo košaro avtomobilčkov..sicer je pa moj tud večni otrok, tud zarad sebe rad kupuje avtke, železnice, lego kocke,  to jih ne dobim iz otroške sobe ven,ko se začneta igrat..

S.aje jst ti povem da je to to.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 370
6.9.2011 11:49:12   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO:
romare jaz pa uporabljam tega http://menstruacija.si/cal in je enako kar se tiče O. Po tem koledarčku, ki si ga ti prilimala lahko delam test že 13.9. juhuhuuser posted image user posted image user posted image ker sem ta mesec čisto nervozna, ko sem delala O teste in sva točno na O. Boljše bi bilo, da jih nebi, bi bila manj nestrpnauser posted image

jst pa tega http://www.poliklinika-harni.hr/ovulacija.asp in tega http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx   ampak jst še nikoli nisem čutila O.   in res že komaj čakam na te teste .. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 371
6.9.2011 11:59:12   
Maat
Klepetulje user posted image user posted image Vas ne dohajam... nekateri moramo delat user posted image user posted image

Mi smo imeli O na isti dan kot LittleSun, akcija je tudi bila, rezultat pa še čakamo... bomo videli... upam že.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 372
6.9.2011 12:00:01   
Maat

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO:

jst pa tega http://www.poliklinika-harni.hr/ovulacija.asp in tega http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx   ampak jst še nikoli nisem čutila O.   in res že komaj čakam na te teste .. user posted image

Tele O teste sem jaz čakala točno 15 dni... sem pa naročila ene druge še prek Amazona, so prišli pa v 5-ih dneh - iz Amerike...

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 373
6.9.2011 12:06:07   
Maat
Sa.je, upam, da je to to user posted image user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 374
6.9.2011 12:50:35   
Sa.je
evo mene nazaj iz malice user posted image sem se podkrepila, da bom nalo lažje oddelala še preostale 3 urice user posted image

joj punce, najboljše ste! Res hvala za vse spodbudne besede in vaše navijanjeuser posted image
brez vas, bi blo vsak cikel veliko težje prebroditi! user posted image

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?