Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 7:04:19
|
|
|
|
Katte
|
1.9 Anonimna Pu (4.krog) jagodka80 (2. ICSI) 5.9 SILVA (xx.krog) 6.9 Sa.je (4.krog) 9.9 urssi (4. krog) Mamabear 10.9 crtek - test 15.9. polho3006 Anonimna T (1. krog) *bobika* 11.9 *SONČEK (2.krog) zarja28 (1. krog) 12.9 missmoon (6.krog) klopek 15.9 Anonimna N. (1. krog) Katte (16. krog) 16.9 Anonimna (1. krog) Littlesun (7. krog) Cybelle 18.9 Maat (8. krog) alysa 20.9 *viva* (19. krog) S* (1. krog) 21.9 zebr4 25.9 štručka2503 KajaNagaja Mladika 30.9 Anonimna Pu (5. krog) x.9 heln benji (16. krog) Teya D. (2. krog) Skupaj nas je: 36 Nosečk: rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10, mojamura, romare, hubika
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 7:06:04
|
|
|
|
Katte
|
1.9 Anonimna Pu (4.krog) jagodka80 (2. ICSI) 5.9 SILVA (xx.krog) 6.9 Sa.je (4.krog) 9.9 urssi (4. krog) Mamabear 10.9 crtek - test 15.9. polho3006 Anonimna T (1. krog) *bobika* 11.9 *SONČEK (2.krog) zarja28 (1. krog) 12.9 missmoon (6.krog) klopek 15.9 Anonimna N. (1. krog) Katte (16. krog) 16.9 Anonimna (1. krog) Littlesun (7. krog) Cybelle 18.9 Maat (8. krog) alysa 20.9 *viva* (19. krog) S* (1. krog) 21.9 zebr4 25.9 štručka2503 KajaNagaja Mladika 30.9 Anonimna Pu (5. krog) x.9 heln benji (16. krog) Teya D. (2. krog) Skupaj nas je: 36 Nosečk: rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10, mojamura, romare, hubika
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 8:28:08
|
|
|
|
LittleSun
|
A ve vse točno veste kdaj imate O? Jaz sem taka smotka, da se do sedaj sploh nisem okol tega ukvarjala...Pa zgleda se bo treba. Jaz nisem vedela, sem pa delala O test ta mesec in mi je lepo pokazal O. Pa tudi potem sem imela tiste krče značilne za O. Tako, da od sedaj imam potrjeno, da imam O ko imam tiste krče Dobro jutro Danes sem imela eno tistih juter, ko bi se človek najraje pogreznil globoko v jogi in prespal cel dan. Preslišala budilko, potem mali ni in ni htel it, sem se morala razjezit, sva prišla do avta, prazen tank (pozabila, ker se nisem par dni vozila), pridem na črpalko in ena pred mano vsuje kovance za 30 eur (pa to ne po 2 in 1 eur, tamale, vsaj 5 eur je imela bakra ). Zamudila v službo dobre pol ure. ah...sedaj pa se počasi spravljam k delu, čeprav se čudno počutim. Oči imam utrujene, prste na rokah in stopala, kot da bi imela rahlo zatečena. Ne vem no četudi bi bili lahko to znaki se mi zdi še veliko prehitro kako ste kaj ostale? Znaki že na vidiku??
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 9:04:26
|
|
|
|
LittleSun
|
Kje ste čveke? Vsaj nekaj je danes dobro, sem KONČNO priklicala ginekologinjo in malo pojamrala, pa sem dobila datum 5.10 sem mislila, da bom čakala do novembra. Upam, da bom takrat že
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 9:14:29
|
|
|
|
Sa.je
|
Hei hoi! se že sonček kaže kako smo kaj danes punce? Jaz sem šla včeraj še enkrat štet po dnevih in sem ugotovila, da je danes že 31 dan (ne 30 kot sem mislila) in naše zaenkrat še ni videti ampak grem pa vsakič takooo z muko na wc.... ko se vsaj nebi prikazala sem se pa odločila, da če je do jutri ne bo, bom zjutraj naredila test. Držite pesti zame
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 9:18:44
|
|
|
|
LittleSun
|
Sa.je močno upam, da je tvoja teta ostala na počitnicah. Kako lahko zdržiš tako, da kr ne letiš po test? Vsaka čast
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 9:22:09
|
|
|
|
romare
|
jutro, glede O vem da jo imam 14 dni pred , me je pa zadnji ciklus mal zmedla oz. zadnje 2,ker se je izcedek pojavil že 7 dan ampak O je bila teden kasneje ker me je fuuuul zaštihal in res je prišla točno 14 dni kasnej,drgač mi je pa ratal kar s koledarčkom ki sem ga pogooglala na www.kalendar ovulacije. imam pa zadnje cajte ene probleme s prebavo, bolečine in slabosti za kar sumim maco-pa tok sem upala da mi bo pomagala
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 9:27:16
|
|
|
|
Sa.je
|
Litllesun zelo težko že v nedeljo me je vse bolelo dol po jajčnikih in sem rekla, no pa bo očitno spet tetka prišla naokrog. No pa je še ni. Ampak res sploh nič ne upam upati, ker je potem razočaranje preveliko. Pustim se presenetiti
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 9:58:58
|
|
|
|
klopek
|
Ojla punce, pa smo spet u sončku :) Sa.je pomoje je to to, če praviš da imaš redne cikle . Kar se tiče ovulacij, sama jih čutim, ta mesec sem jih pa še s testi potrdila... LittleSun znaki, kaj to že je?!? a mislš une taprave al namišljene?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 10:04:43
|
|
|
|
Sa.je
|
Klopek iz tvojih ust v božja ušesa Tudi jaz mislim, da sem ta mesec prvič čutila ovulacijo, bilo je tam okoli 15 dneva me je pa cel dan špikalo v jajčnikih, najprej pol dneva v enem potem pa še pol dneva v drugem. Prej nisem nikoli občutila nobenega špikanja razen med M.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 10:46:43
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: klopek LittleSun znaki, kaj to že je?!? a mislš une taprave al namišljene? Pravih tako hitro pomoje tak nobena nima namišljeni pa mešajo štrene v naših glavah. Če bi kaj držalo, bi jaz morala že biti noseča. Kolikokrat mi je bilo že slabo, kovinski okus in povečan beli tok, da ne govorim o zamujanju, ker sem napsihirana. Ah, ko je pa tako težko odklopit
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 10:50:45
|
|
|
|
LittleSun
|
romare jaz pa uporabljam tega http://menstruacija.si/cal in je enako kar se tiče O. Po tem koledarčku, ki si ga ti prilimala lahko delam test že 13.9. juhuhu ker sem ta mesec čisto nervozna, ko sem delala O teste in sva točno na O. Boljše bi bilo, da jih nebi, bi bila manj nestrpna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 10:54:23
|
|
|
|
Sa.je
|
ne samo, da je težko odklopit...odklopit se ne da! Koliko je treba, da srečaš kakšno , ali mlado mamico in že se ti spet misli na prikradejo v glavo, hočeš ali nočeš. To tako je. Recimo pri mojemu možeku, ki je čisto nor na motorje in, ko gre kakšen hud mimo, je potem še dva dni čisto zmeden in samo motorji gor, motorji dol in potem visi celo popoldne na netu in gleda motorje, motorje in še enkrat motorje Če si nekaj res zelo želiš, ne moreš misli čisto odmakniti od tega. Lahko se zamotiš za nekaj časa, da bi čisto odklopil pa ne gre.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 10:57:10
|
|
|
|
LittleSun
|
Sa.je jaz zadnjih 10 dni pred še za trenutek ne morem odklopit. Prva misel ko se zbudim, zadnja ko zaspim. Še s pikecom se veliko pogovarjamo o dojenčku. Je včeraj rekel lubi škratu če misli da ima mamica dojenčka v trebuščku, je rekel ja, bratca
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 11:02:48
|
|
|
|
Sa.je
|
Koliko imata starega sineka? Mi je ravno včeraj pravila ena kolegica, ki sta tudi zdaj prvič začela delati na 2. imata pa že hčerkico staro 4 leta in pravi, da mala že vsem okoli razlaga, da bo mamica imela dojenčka, da res vsi že mislijo, da kaj pričakuje, čeprav še ni nič
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 11:16:17
|
|
|
|
LittleSun
|
Sa.je tri in pol je star, ga pa pripravljama, ker je imel eno obdobje ko je bil zelo samosvoj in sploh ni želel slišat o dojenčku, pa sva mu začela razlagat kak je fino, da bo imel družbo, sedaj pa je še moja prijateljica noseča in kar boža trebušček. Je pa postal v zadnjih mesecih celo dovzeten za dojenčke, ga pokuka v voziček in poboža po nogici mali še nič okoli ne govori,sva pa tudi rekla da ne bomo povedali dokler ne bomo prepričani da je vse ok, vsaj do prvega pregleda. Mogoče bo to že 5.10
< Sporočilo je popravil LittleSun -- 6.9.2011 11:17:11 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 11:26:11
|
|
|
|
Sa.je
|
lih tak ta pravi pikec, lahko že mariskaj delate skupaj in marsikam greste. Men so tok fletni tile ta mali, res so face. Nečakinja od mojga moža je stara 2 leti in je res največja faca. Pa full dobr se zastopva midve se skoz igram z njo in vse, tako, da me full obrajta Včasih ma kakšne svoje ideje, se ji res lahko full smeješ
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 11:31:31
|
|
|
|
LittleSun
|
Ja res so face, naš ima take for, da te na rit vrže. Danes je zjutraj ipičaril ko sva zamujala, pa sem rekla, da mami mora v službo dinarčke služit, da lahko kupimo jogurt in avtka. Pa je nehal jokat in čez par minut vprašal če bomo šli v trgovino ko pridemo po njega v vrtec, sem rekla da mogoče je, pa je izustil, da je zdaj nehal jokat, če mu bom avtka kupila pravi pametnjakoviči so.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 11:40:10
|
|
|
|
Sa.je
|
Pa zapomijo si tud vse, tko, da mami...kar po avteka po službi
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 11:45:25
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Ja res so face, naš ima take for, da te na rit vrže. Danes je zjutraj ipičaril ko sva zamujala, pa sem rekla, da mami mora v službo dinarčke služit, da lahko kupimo jogurt in avtka. Pa je nehal jokat in čez par minut vprašal če bomo šli v trgovino ko pridemo po njega v vrtec, sem rekla da mogoče je, pa je izustil, da je zdaj nehal jokat, če mu bom avtka kupila pravi pametnjakoviči so. littlesun moj je tud 3,5 star in dobr vem kaki lumpi so že.. te znajo tak dobr okol prsta navit, da ti še jasn ni kdaj.. mojga v sekundi predrma da mu kupi celo košaro avtomobilčkov..sicer je pa moj tud večni otrok, tud zarad sebe rad kupuje avtke, železnice, lego kocke, to jih ne dobim iz otroške sobe ven,ko se začneta igrat.. S.aje jst ti povem da je to to..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 11:59:12
|
|
|
|
Maat
|
Klepetulje Vas ne dohajam... nekateri moramo delat Mi smo imeli O na isti dan kot LittleSun, akcija je tudi bila, rezultat pa še čakamo... bomo videli... upam že.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 12:00:01
|
|
|
|
Maat
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: romare jaz pa uporabljam tega http://menstruacija.si/cal in je enako kar se tiče O. Po tem koledarčku, ki si ga ti prilimala lahko delam test že 13.9. juhuhu ker sem ta mesec čisto nervozna, ko sem delala O teste in sva točno na O. Boljše bi bilo, da jih nebi, bi bila manj nestrpna jst pa tega http://www.poliklinika-harni.hr/ovulacija.asp in tega http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx ampak jst še nikoli nisem čutila O. in res že komaj čakam na te teste .. Tele O teste sem jaz čakala točno 15 dni... sem pa naročila ene druge še prek Amazona, so prišli pa v 5-ih dneh - iz Amerike...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 12:06:07
|
|
|
|
Maat
|
Sa.je, upam, da je to to
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 6.9.2011 12:50:35
|
|
|
|
Sa.je
|
evo mene nazaj iz malice sem se podkrepila, da bom nalo lažje oddelala še preostale 3 urice joj punce, najboljše ste! Res hvala za vse spodbudne besede in vaše navijanje brez vas, bi blo vsak cikel veliko težje prebroditi!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?