caelia
|
dobro jutro punce!! No, jaz sm si danes vzela 5 minut da se raztipkam na forumu.. sej vsak dan preeberem, sam mi res ne uspe pisat, pa se lahko še tok smešno sliši.. kr precej časa pobere vse skupaj.. potem pa raje za kaj drugega porabim tistih prostih pet minut vmes No, sem si še enkrat prebrala vse poste za nazaj.. Lepo, k ste vesele zame.. tud jaz sem kar se tiče truda z dojenjem, .. no, jaz sem si res želela in zdaj bo zgleda steklo, sam je pa tudi tako, da če nebi mela mleka res v izobilju, potem ne vem, če bi tok vztrajala. Sam pri taki situaciji pač lahko.. me je zadnjič dva dni kr srce bolelo, k sm svoje mleko stran zlivala in mu mešalaa tisti Aptamil, zaradi zlatenice, da bi kao hitreje minila. mam v skrinji pomoje že ene 5 litrov svojega mleka, kot kaka mlekarna tisti lončki od Aventa pridejo full prav.. če kupiš pe en komplet, k je direkt nastavek za črpalko gor in potem lahko gor nastaviš tudi dudo.. je res super. No, ravno pred 20 minutami sem spet načrpala 180 ml sam se tolažim, da bom potem, ko bo mogoče kaka kriza z mlekom lahko itak vse porabla, al pa uvajala goste kašice s svojim mlekom, tko so mi rekli v P. navsezad nje ga pa še vedno lahko zlijem stran, kar tud zdaj še počnem, ker čene bi moral kupit še eno skrinjo sam za moje lonbčke z mlekom Mi je ena sestra v porodnišnici za hec rekla; No, za starejšega pa le kupite mleko, da mu ne boste kljub obilici dajala svojega sm se samo zasmejala.. haha, mamo 40 glav živine doma,valda ne bom dajala svpjega mleka starejšemu No,glede masaže presredka: jaz se nisem masirala, sicer sem imela namen kupit kremo, ma me je prehitelo itak vse skupaj... kile in rejenje: jaz sem se v celi nosečnosti zredila 6 kg, Rožle je imel 2420 ob rojstvu, odšteješ še vodo, posteljico... no in sem bla v enem tednu po porodu na prednosečniški teži, zdaj mam pa že 3 manj kot prej. meni je rekla G, da to je še vedno "laično" mišljenje, da mora nosečnica kar "kipeti"... če se otrok dobro razvija, pa ma tudi lahko kako KG manj... saj po eni strani paničarijo pa zaradi prevelikih otrok in ma že vsaka druga nosečniški diabetes.. tud jaz sem ga mela (kao) pa je bil Rožle res drobižek (še vedno je) in če bi se strogo držala diete, bi blo še slabše... malo moraš sebe poslušat, pa je... samo, sej jaz sem tudi paničarila.. lahko je zdej meni "brihtolirat", ne? matične celice: midva sva jih darovala v javno banko. te nič ne stane. dobiš tist paket, v P poveš, da ga imaš, oni potem vse zrihtajo in to dajo tisti komplet potem za s sabo v sobo, po porodu in ga kurir pride iskat, ko pokličeš.. ali pa nsalednji dan. obiski: jaz nisem hotla nobenega drugega v P, kot moža in starejšega sina.. sem bla dol že en teden prej in potem še 8 dni z Rožletom.. pa sem kljub dolgčasu raje videla, da ni koga drugega na obisk.. pa tudi zdaj doma, so prišli samo moji starši in njegovi, pa njegova sestra.. mojih sester (mam 3) pa še ni blo.. starejša ma 3 otroke, pa so bli nekaj bolni, ostali dve pa bosta, ko bosta... nič se mi ne mudi.. ostala žlahta pa kasneje.... so lepo upoštevali,ker sem povedal, da jih nočem v P, pa se še zdaj malo nazaj držijo.. dobra taktika, ane.. neimtima pri porodu: nekaj glede filma Doula.. nisem ga videla,, sam moram pohvalit osebje KR P, no kar se tiče porodne sobe.. super babica in pediatrinja, ginekologinja in vsi... res sem se dobro počutla.. mela sem radio prižgan, čist kr ena postaja.. mi je takoj po porodu igrala Neisha... smo se še hecali, da mam dobro muziko.. čeprav sem se potem spomnila, da bi lahki prinesla svoj Cd, sam kaj sem pa jaz vedela... če lahko... Bi dala komad "Time of my life" tisti, iz Dirty dancong filma... sva midva z možem plesala otvoritveni ples na poroki na ta komad.. in se mi je zdela še ena dobra priložnost za isti komad hotla sem povedat, da se je meni zdelo vse skupaj zelo intimno... majnha porodna soba, prijaznost,.. lepo res. sajenje, rožice...: jaz sem že posejala in "poflancala" solatko.. moj je naredil tople grede in zdaj čakamo na solato rožic pa še nisem... bom nasledni teden, ko bo moj malo več frej... da mi bo malo pomagal pri dvigovanju... torba za porodnišnico: jaz sem emla osnovne stvari za osebno higieno in potem sta mi prinesla še fen in palčke za ušesa.. ker sem bla pač tak dolgo noter, da sem bla že kot en zombi.. glede pranja: sem že nekaj pisala se mi zdi.. jaz včasih zdaj uporabim tudi kis namesto mehčalca.. pa vedno res dvojno izpiranje.. nič ne smrdi po kisu, čist super je.. pa še bolj bio, če smo že na tem.. odnos v službi: ma, ne vem.. pri nas je obup.. jaz sem v vrtcu, vzgojiteljica.. so bli sodelavci full uvidevni, so mi res pomagal.. ampak vodstvo... obup, ravnateljica je baje komenitrala moje prezgodnje popadke in porod: Ja, a misli še katera od teh tamladih normalno rodit in donosit do konca. bojo kr vse na bolniški... s tem, da nisem niti en dan porodniške še koristila.. sem bla še na dopustu, ko sem rodila... pa vmes, ko sem še delala, zadnje 14 dni, je šla moja sodelavka na smučanje, in ker je dopust, ne bolniška, nisem dobla študentke in sem bla za vse sama...ležalnike,previjanje,.. hranjenje.. vvse.. za štirinajst 2-3 letnikov. sem hodila domov zmatrana kr , ni čudno, da je šlo potem vse malo hitreje.. s tem, da ko sem šla pa jaz na dopust pred porodniško ,je pa ta moja sodelavka dobila takoj študentko za ves čas, do porodniške moje, ko so eno novo zaposlili saj ni sodelavka kriva, vodstvo v k... arwen: upam, da res uživaš porodniško., da ti ni dolgčas.. jaz je nisem niti en dan sem bla prej že doma.. in sem mela še starejšega doma... tak da sem samo kak dan bla sama.. sem si govorila, da bom kasneje ga vozla v vrtce, ko bom že res proti koncu.. tak da se nisem nakofetkala in to.. daj se ti namesto mene jaz se bom pa zdaj, z vozičkom arabella: kdaj v P? boš ziher vedela mene so cel teden v P, ko so mi ustavljali porod, spraševali,. če mi kaj voda odteka.. ker ti baje lahko tudi po malem.. no, pa sem govorila "ne vem", ker sem mela dosti izcedka..čep pa mi je že se odluščil.. ko mi je zares odtekla in so se začeli popadki, sem vedela hinata: meni je ostalo kar nekaj tistih testerčkov za merit proteine v urinu (zaradi nosečniške sladkorne), če hočeš, ti jih pošljem, sporoči na zs, ok? no, zdaj je blo pa tole dosti več kot 5 minut za forum.. sem se natipkala.. me kr komolci bolijo od tega, k jih mam na mizo naslonjene, ko tipkam... pa cunje bojo zdaj vsak čas oprane, bo treba it obesit.. nič, priden bodite... se še kaj oglasim...
|