|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2012
7.2.2012 11:10:52   
frinina
hej,

jaz sem lahko takoj ležala na trebuhu po prvem porodu in me mleko in prsi niso ovirale,
zato čakam tako ta dan D, da bolje zaspim....

lp....

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
7.2.2012 11:19:29   
tulpek
Potem pa super user posted image user posted image user posted image pri meni ni bilo šans dokler sem dojila. 

(odgovor članu frinina)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
7.2.2012 11:24:37   
frinina
hey, sem se registrirala na bucibuci, zdaj pa rabim geslo.....Forum Password?
kako to gre...mi katera pomaga? hvala!

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
7.2.2012 11:26:02   
TINČIVA
FRININA,MENI TUDI ZOLE NAPIŠE,zdaj pa ne znam naprej:-((((((

(odgovor članu frinina)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
7.2.2012 11:41:40   
tulpek
Frinina,sem ti poslala ZS na Buci, Tinčiva, vidim da ti je uspelo user posted image user posted image user posted image
Ko vas bo Klara dodala v skupino, pa vam ne bo treba več gesel pisat še za vstop na forum.

(odgovor članu TINČIVA)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
7.2.2012 11:51:13   
soreta
Pozdravljene!

Tudi jst bi potrebovala geslo. Sem pod istim imenom.

LP

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
7.2.2012 17:40:12   
Pikapolonica13
Pozdravljene.

Tudi jaz bi se vam pridružila na drugem forumu. Mi je bolj všeč, ker je zaprt za druge. Moj PDP je 15. 4. 2012, kaj več pa tam, če me sprejmete user posted image

Aja, nick pa je enak brez številke.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
8.2.2012 20:29:29   
Tasha10
Pozdravljene nosečke! Že dolgo časa se vam želim pridružit pa sem se šele zdaj opogumila. user posted image Moj PDP je 18.04.2012, to je moja prva nosečnost, stara sem 29 let. Želela bi se vam pridružit tudi na zaprtem forumu - seveda če me spustite medse. In kako se imate v teh mrzlih dneh? Jaz se kr nekak notri držim.

(odgovor članu Pikapolonica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
9.2.2012 9:40:44   
frinina
hojla,

hvala za geslo....prišla in videla sem vse teme razen v trač me ne spusti, tam ko je najbolj zanimivo :-))))...

se bo to tudi uredilo?

lp...

(odgovor članu Tasha10)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
9.2.2012 10:21:03   
TINČIVA
IZVIRNO SPOROČILO: frinina

hojla,

hvala za geslo....prišla in videla sem vse teme razen v trač me ne spusti, tam ko je najbolj zanimivo :-))))...

se bo to tudi uredilo?

lp...

S TVOJIM KOMENTARJEM SE TUDI JAZ POPLNOMA STRINJAM,TAM K GREM LAHKO JAZ OZ.TI SE NIČ POSEBNEGA NE DOGAJA EN DOLGČAS,TAKO KOT NA RINGARAJA,NEVEM KJE JE TUKAJ FORA TEGA :-(

(odgovor članu frinina)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
10.2.2012 9:35:21   
Anonimen

Punce, podatke za seznam pišite okrepljeno in/ali s kakšno drugo barvo (podčrtan A zgoraj v vrstici za urejanje besedila).

user posted image

PDP
nick, starost, število user posted image , številouser posted image , pregled, kraj, spol user posted image ali user posted image

27.3. 2012
user posted image  cmokica*, 1user posted image , MB, NP, user posted image

01. 04. 2012
user posted image ina11
user posted image ovnica8, 31let, Lj, 1user posted image , user posted image

03. 04. 2012
user posted image aprilcica12
user posted image MARTOMI, 2user posted image , 1user posted image , NP

04. 04. 2012

user posted image nusi, 28 let, 2user posted image , LJ, (maj 2010) 
 user posted image Mareli, CE, 2user posted image , 1user posted image NP

05. 04. 2012
user posted image frinina, 31 let, 2user posted image , Koroška, NP
user posted image  pobalinkaa, 30let, 1user posted image , Domžale, user posted image , NP 13.2

06. 04. 2012
user posted image rozinca33, 35let, 2user posted image (jul 10, feb 02), user posted image

07. 04. 2012
user posted image trikratmami, 37 let
user posted image Sapin,  1user posted image (maj 2010)
user posted image _vanilija_, 29 let, 1 , NP   user posted image
user posted image KlaraMay, 29 let, LJ, 2user posted image ,1user posted image (april2011), user posted image

8.04.2011
user posted image krispin, 32let, LJ, 1user posted image , user posted image
user posted image 2.mami, 32 let, 1user posted image (jan. 2010), user posted image

09. 04. 2012
user posted image caelia, 26let, 4user posted image , 1user posted image , user posted image

10. 04. 2012
user posted image 1.4.2012, 2 user posted image
  user posted image Katrin* (Kaja), 21 let, LJ, 1user posted image
user posted image aniani,  user posted image

11.04.2011
user posted image Lency85, 26 let,
user posted image Adryanca, 28let, 309user posted image Kranj, NP 14.2, user posted image

12. 04. 2012
user posted image domci, 2user posted image (maj06, junij10)
user posted image  Gorga, 32 let, Vipavska dolina, 2user posted image (jan 10), NP   user posted image user posted image
user posted image _ada_, 1 user posted image , NP 17.2 user posted image

13. 04. 2012

14. 04. 2012

user posted image Putpuri, 26 let, Primorska, 2user posted image ,  NP  user posted image user posted image  
user posted image Urška018, user posted image
user posted image loncha

15. 04. 2012

user posted image Blueone, 27 let, Kranj, 2user posted image
user posted image ancika83, 28 let ,1user posted image (maj 2010), Lenart, user posted image
  user posted image **Tinkara78**, user posted image , 1user posted image , NP
user posted image Katy13, 30let, 2user posted image (doma april 08)
user posted image Pikapolonica13

16. 04. 2012

user posted image mancica, 26 let, LJ
user posted image Arabella1, 33 let, user posted image

18. 4. 2012
user posted image Tasha10, 29let, 481482user posted image

19. 04. 2012
user posted image Nana09, 1 user posted image (april08)
user posted image Rafaelica (čikica), NP 29.2, user posted image

20. 04. 2012

user posted image TINČIVA, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , NP , user posted image

21. 04. 2012
user posted image tulpek, 29 let, 2user posted image , 1user posted image ,  NP  2.3
user posted image VERONCY, 3user posted image , 1user posted image
user posted image Jean P., 30let, LJ, NP 16.2, user posted image

22. 04. 2012

user posted image zup2, 31 let, LJ, 3user posted image (maj 2010)
user posted image JanaB, 1user posted image (mar. 2010), user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image akva, 30 let, LJ 2user posted image
user posted image Skarjice, 2user posted image , 1user posted image , NP

23. 04. 2012

user posted image  Arwen_84, 27 let, 1user posted image , NP   user posted image

24. 04. 2012
user posted image ribella, 27let, 1user posted image , NP  user posted image

25. 04. 2012
user posted image 1.april, 35let, Lj, 1user posted image NP , user posted image
user posted image Angelica Wald, 26let, LJ, 3user posted image , 1user posted image (feb.07)
user posted image karincooo, 20let, MS, 1user posted image

26. 04. 2012
user posted image tjaška87, 24 let, 2user posted image , 0user posted image
user posted image  primorka111, 1user posted image (junij2010)

27. 04. 2012
user posted image  Hinata, NP
user posted image danijela1987, 24let, 1user posted image , Sodražica, user posted image ,
user posted image Aprilcek2012, 25let, LJ, 1user posted image , NP  
user posted image mala pikica, 32let, 3 user posted image , 1user posted image , user posted image

28. 04. 2012
user posted image Barbela, 31let, 2user posted image 1user posted image (jul 05), Topolšica, user posted image , NP
user posted image Piči1, 5user posted image , 1user posted image
user posted image tassha, dolenjska

29. 04. 2012

user posted image Juxy, 37 let4user posted image2user posted image , Domžale,
(doma jan 11 & jan 01), user posted image
user posted image letalo, 31 let, 2user posted image , NP
user posted image ursap, 28let, 1user posted image , LJ,  NP 13.2

30. 04. 2012
user posted image aurska, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  kala 28, Domžale,  NP
user posted image Kurumba, NP

X. 04. 2012
user posted image kofetarka
user posted image roxane21, 35let, Lj, 2user posted image , 1user posted image  

user posted image jezesna, 1user posted image
user posted image klarcy
user posted image soreta

SKUPAJ NAS JE ŽE 70 user posted image

user posted image z user posted image user posted image :   Putpuri, JanaB, Gorga

user posted image  ......18 fantkov
user posted image .......9 punčk 
user posted image ......44 presenečenj

Z nami so pot začele in žal so odšle:    user posted image  
Dr.Knowitall, samado, Keri16, liia user posted image user posted image user posted image

Punce, podatke za seznam pišite okrepljeno in/ali s kakšno drugo barvo (podčrtan A zgoraj v vrstici za urejanje besedila).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
10.2.2012 9:53:25   
aniani
evo js sem se tut pridružla zaprtemu forumu, pod istim nikom, ki ga imam sedaj, in bi tudi prosla za geslo. drugače pa če katero zanima, so sedaj v e. leclerc-u akcije za naše maleuser posted image (majo enake stvari cenej ko v baby centru) user posted image

< Sporočilo je popravil aniani -- 10.2.2012 9:54:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
10.2.2012 10:10:22   
tulpek
Punce, za gesla in dostop se obrnite na klaro may, ker ta gesla, ki sem jih nekaterim posredovala, po vaših odzivih ne delujejo user posted image user posted image user posted image user posted image  Prav tako vas mora dodati v skupino, pa ne vem, kaj jo zadržuje, sem jo pa že večkrat kontaktirala preko zasebnih sporočil. Mi je zelo žal, da ne "zalaufa" in da v bistvu sploh ne čvekamo več kot prej, ker smo na 2 koncih.

(odgovor članu aniani)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
11.2.2012 15:05:27   
Tasha10
Ojla punce! Kako ste kaj? Ja, tudi meni je žal, da se na tem forumu ne klepeta več tako kot prej user posted image . Res vas je bilo lepo prebirat pa čeprav nisem nikoli nič komentirala. Ne vem zakaj se zdaj vse skupaj dogaja na zaprtem forumu. Upam, da boste še vedno tudi kaj tukaj napisale, ker vas že pogrešam. Lepo bodite!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
11.2.2012 17:43:32   
cimetovka
lahko pa se seveda ustanovi tudi skupina na fb, kjer se lahko še bolj povežemo med sabo in čvekamo. tiste k ste zato mi sporočite da ustanovimo skupino na fb.

(odgovor članu Tasha10)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
12.2.2012 20:57:13   
ancika83
jaz=)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cimetovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
13.2.2012 10:40:08   
čikica
Dan.
Meni osebno se zdi brezveze ustanavljanje nekih novih skupin. Tej skupini na forumu ni nič manjkalo. Prav fajn smo si izmenjavale informacije.
Zdej pa smo ene tuki, ne tam, druge spet druge. Tako, da po eni strani prav pogrešam prejšnje stanje.

Moje počutje je pa tako tako. Hvala bogu, da sem na bolniški. Oba z otrokom sva namreč dan zamenjala za noč.

Uživajte.

(odgovor članu ancika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
13.2.2012 10:46:47   
Gorga
Se strinjam čikica, da je ustanovitev še ene skupine poslabšalo stanje. Da pa bi še tretjo... user posted image Prav lepo smo vse skupaj tukaj klepetale in res nam ni nič manjkalo. Prav pogrešam. Ker kot sem tudi že 1x napisala, nikjer ne pišem vojne tajne. Pa RR-ja sem veliko bolj navajena. Eh ja. Tko rata. 

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
13.2.2012 11:59:58   
Arabella1
Pozdravljene souser posted image

kako ste kaj?

Jaz sem se na bucibuci prijavila, ker je zgledalo, da ste vse navdušene za prijavo tam.... drugače pa tudi jaz opažam, da je klepetanja manj... kar se tiče fb se lahko dodamo kot prijateljice, če se seveda strinjate user posted image zdaj še ena skupina.. potem bomo razdrobljene na tri konce... kot želite, povejte, jaz se prilagodim user posted image

drugače pa prejšnji četrtek smo imeli pregled, vse ok user posted image pridno raste, približuje se 2kg, meni pa je predpisala tablete železa ki so fuj bljak okusa... ma bomo preživeli

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
13.2.2012 12:02:38   
cimetovka
Nisem hotela vnašati še večjega razdora med vas. To je bil samo moj predlog, glede na branje nekaterih ki imajo težave z vstopom v nek zaprt forum.

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
13.2.2012 12:09:17   
tulpek
Zasebni forum je super zamisel, ampak žal smo ga predali napačni osebi user posted image user posted image user posted image če bi to vedela prej, vas ne bi povabila tja. Se opravičujem, sem sodila po sebi, če bi se podala v to, bi bila 3 dni skoz v pripravljenosti, da vas potrdim. Saj nekaterim sem pošiljala gesla, pa vam očitno niso delala.
Js sem naredila enega za nas v prvi nosečnosti in super laufa, napiše se tudi kaj bolj osebnega, se dajo slike otročkov gor... in sem pač pričakovala, da če se nekdo javi, bo tudi poskrbel, da bo stvar stekla, redno dodajal nove prijavljene nosečke.... če bi bilo tako, bi vse že veselo klepetale tem gor, tako nas ima pa popoln dostop samo kakšnih 10, kar je brezveze. Upam, da bo ta kritika klaro pripravila, da vas vse potrdi user posted image user posted image user posted image Sicer pa lahko tudi tukaj klepetamo in se selimo kasneje, ker po moje se bo še nekaj čvek pridružilo po grozitvi s selitvijo in po začetku porodniških dopustov.

FB mi ni praktičen, ker moraš skoz gor čepet, da česa ne zgrešiš, sem že v 3 skupinah in pogosto vse zgrešim, ker moraš skoz nekaj klikat. Je bolj za sproti, kot dodatek, ne pa glaven kanal za izmenjavo informacij. Pa še težko je zares kaj "globokega" oz. obsežnega napisat.

zdaj pa letim kuhat

(odgovor članu cimetovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
13.2.2012 14:47:28   
Hinata
Tudi meni je bilo najbolš, ko je bilo vse na enem koncu, saj sem ponavadi prebrala še druge teme, od nosečk, ki so malo pred ali pa za mano, da vidim, kaj se njim dogaja. Na zasebni forum sem se sicer prijavila, ampak se nisem še nič oglasila...občasno malo preberem....pa mi je tisti forum veliko bolj nepraktičen kot RR. Mogoče je za kakšno temo res boljše, da se razpiše v posebni temi, da se lahko bolj razpiše....npr. trenutno me kar zanimajo izkušnje o pralnih pleničkah, ki bi bila lahko svoja tema...za sproti mi je pa čisto fajn na RR. Malo pa smo verjetno tudi potihnile, ker se bolj malo novega v zvezi z nosečnostjo dogaja :)

Jaz se počutim kar v redu, ponoči se še vedno dosti premetavam zaradi bolečin v kolkih, včasih je bolje, včasih slabše....se je treba pač sprijaznit s tem :)

Všeč mi je, da mali dosti brca in se premika...zelo rada opazujem trebuh, ker se kar lepo ponavadi vidi te premike. Trebušček se vztrajno veča....meni se zdi, da je že velik, drugi mi pa pravijo, da niti ni....hehe, pač nisem navajena žogice pred seboj :)

Še vedno obžalujem, da me moj ni še nikoli slikal s trebuščkom (je malo len očitno :) ), saj bi bilo res fajn vidit kako napreduje po tednih....zato pa sem se zadnjič kar sama malo poslikala. Samo bi rajši imela malo lepše slike, v stilu tistih profesionalnih :)

Moj apetit je za moje pojme prevelik...bi ves čas nekaj jedla in samo iščem po kuhinji, kaj bom jedla. Očitno večja maternica prav nič ne ovira mojega želodca, še preveč not spravim :) Zadnje čase jem na 2 uri, kar težko počakam več....ali pa se mi včasih zdi, da sploh ne zaključim obroka....kar vsako urco nekaj prigriznem....sem ves čas preblizu kuhinje očitno in samo na hrano mislim user posted image

Naslednji teden bom imela pregled in UZ, upam, da bo razkril spol. No, glavni namen bo sicer preveriti rast, ampak mene ne skrbi, da bi bil premajhen, kvečjemu prevelik....je verjetno lažje malo manjši paketek ven spravit kot večjega user posted image No ja, saj mislim, da čisto v redu raste, trebušček raste, teža pa tudi, apetita imam tako ali tako veliko :)

Drugače bi se pa mogoče res proti koncu nosečnosti ali kadarkoli pač, dodale na fb, mogoče bomo pa lahko kakšna nova prijateljstva spletle tudi v živo in se kdaj srečale z otročki. Še par mesecev....jaz bi kar naprej prevrtela čas :) user posted image

Upam, da se tudi ostale malo razpišete....kjerkoli...bom verjetno vse prečekirala :)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
13.2.2012 15:13:06   
ursap
no, pa smo prišli domov iz pregleda. smo v 30. tednu in otrok lepo raste. težki smo cca 1500 kg, obseg glavice je 27 cm, obseg trebuščka pa 25 cm. sem vprašala za spol in je rekla, da naj bi bla punčka ampak ni 100 %. tako da čakamo, da pride na svet. otrok se je obrnil in je sedaj z glavico navzdol. ginekologinja je rekla, da bi blo zelo lepo če bi tko ostalo, da ne bi potem morala na kak zunanji obrat ali rodit z ritko naprej. 

sem pa dobila še potrdilo o terminu poroda in napotnico za porodnišnico in rešilca. jutri bom šla na csd po papirje, da jih nesem v službo izpolnit.

z možem hodiva v šolo za starše v staro porodnišnico v Ljubljani. dons smo mel predavanje zobozdravnik in anatomija. zobozdravnik je bil dolgočasen in je dolgovezu.... anatomija pa ful zanimiva, tud predavateljica je bol energična. jutri pa imamo prvo porodno dobo.

glede spanja.... vsako noč obvezno vsaj 1x lulat, premetavam in zbujam se itak celo noč

oblekice imamo vse oprane in pripravljene. sem se odločila, da raje malo prej operem in pripravim, ko se lahko še normalno gibam in nism preveč utrujena, kot pa potem ko bo trebuh še večji. 

zdele pojem kosilo in potem grem počivat.

lepo se imejte in čuvajte svoje bušije. 

(odgovor članu Hinata)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
13.2.2012 15:28:36   
baloncek*
Pozdravljene souser posted image ,
že nekaj časa spremljam vaše debate pa sem se končno tudi registrirala user posted image . Vesela bom, če me sprejmete medse user posted image . Mi bomo imeli že drugega user posted image , bo pa med njima kar velika starostna razlika. Nisem čisto natančno spremljala, ampak mislim, da se ne motim, če rečem, da sem v tej skupini med starejšimi, če ne celo najstarejša user posted image .
Naš user posted image pridno raste, veselo brca. Ponoči mi že kar malo nagaja trebuh in obračanje levo - desno - to vam je znano, a ne?. PDP je 28.4., mogoče bo pa kaj prej.
Bodite dobro in pišite kaj, ker je tako fino brati.

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
13.2.2012 15:45:22   
Tasha10
Ojla nosečke! Vidim, da ste se malo razpisala - me veseli user posted image . Vidim tudi, da imate nekatere težave s spanjem - naj vam povem, da jaz nikakor več ne morem spat, ker imam bolečine v kolkih in nogah, kjub temu, da pijem kalčij in magnezij. Zdaj pa ne vem ali so to krči ali je to išijas ali pa mogoče tudi krčne žile (saj sem jih imela že prej nekaj).

Zadnjič sem tudi pozabila omenit, da pričakujem user posted image .. Naslednji pregled imam 22.2. Do zdaj je bilo z malim vedno vse OK user posted image . Pridno raste in pa seveda pridno brca user posted image . Drugače pa sem tudi jaz že cel čas na bolniški od 8 tedna dalje. Danes je prav lep dan tak, da vam priporočam kakšen sprehod. Uživajte!

(odgovor članu baloncek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?