|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2012
31.1.2012 14:59:20   
Gorga
caelia držim pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
31.1.2012 15:02:15   
aprilcica12
pozdravljene aprilčice

res poredko pridem vas pogledat ampak najbrž bom po porodu imela več časa (haha)

a ve že hodite v materinsko šolo ? jaz bi morala v februarju hodit pa nevem a sem "oproščena" glede na to da je od zadnjega poroda minilo manj kot 3 leta ??

a kaj veste o tem ??

Neposredna povezava do sporočila: 1677
31.1.2012 15:19:37   
**Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: aprilcica12

pozdravljene aprilčice

res poredko pridem vas pogledat ampak najbrž bom po porodu imela več časa (haha)

a ve že hodite v materinsko šolo ? jaz bi morala v februarju hodit pa nevem a sem "oproščena" glede na to da je od zadnjega poroda minilo manj kot 3 leta ??

a kaj veste o tem ??

Materinska šola ni obvezna. Jaz sem prvič prej rodila, zdaj pa ne morem sedeti. Sem klicala pa so rekli, da si lahko pridem tudi samo pogledat porodne sobe. Sem jih pa pozabila iti gledat zdaj ob hospitalizacijiuser posted image .

(odgovor članu aprilcica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
31.1.2012 19:07:07   
frinina
hojla punce,

res je že kar nekaj časa od tega, da sem kaj napisala, dejstvo pa je da preberem sproti kaj pišete.

jaz sem ok, zaključujem 31.teden, v ponedeljek imam naslednji pregled. Moj trebušček je kar ogromen (vsaj meni), počutje pa je tudi ok. Vse v mejah normale. Sem na bolniški že od začetka, ker imam rizično nosečnost.

nabavili smo nekajnajnujnejših stvari, čaka pa me še ogromno, tako, da upam, da v naslednjih 24 dneh uredim vse kar je potrebno, da nas kaj ne preseneti. prvič smo rodili 14 dni prej, tako, da če pomislim, da lahko dobimo že bebiko čez 6 tednov, wow...treba se pripraviti.

jaz zadnje tedne kar čistim in čistim, vse mi ful diši, od perila, do čistil, hočem, da je vse tip top. ima še katera od vas to? moj pravi, da še samo s coto letam po stanovanju :-), meni ap ful paše.

ja nič, tolko za danes, se pa javim ko bom po pregledu, da vidim kako bebika napreduje.

imejte se lepo...

čao

Neposredna povezava do sporočila: 1679
1.2.2012 7:18:36   
Arabella1
Pozdravljene souser posted image

Tinkara in Celia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinkara upam, da je to zadnji user posted image , ki te je doletel, ter da bo vse ostalo ok in da bo nosečnost trajala čim dlje, vsaj tam do 36 tedna user posted image user posted image

Celia gre se za tvoje zdravje in zdravje tvojega user posted image bodi sitna tečna user posted image , pojdi v kranj, če bo treba, te bodo peljali v ljubljano z rešilcem, kot ti je Tinkara napisala ni se za hecat!

(odgovor članu frinina)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
1.2.2012 10:10:38   
_vanilija_
Dobro jutro user posted image !!!

Tinkara in Celia, držim pesti da bo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo včeraj bli na UZ, otroček je OK, srček je OK, veliki smo okrog 1900. Edino je dr rekel da je posteljica malo starejša kot bi mogla bit za te tedne (31+3), ampak da ni panike, ker otrok še vedno lepo raste. Zdej upam da bo tko ostalo še kakšen teden, da ne bo spet bolnica, panika... Grrrrr

Genikolog je spet predlagal da bi blo dobro če bi se otrok rodil 14 dni prej (tam okrog 15. marca - torej čez 6 tednov???? user posted image OMG) in da bi blo boljše če bi se rodil v Lj, da bi ga lahko pedijatri in kardiologi pregledali. Je reku da če bom rodila v Šempetru da ga itak bojo peljali v Lj. Bomo še vidli. Dans itak moram klicat v Lj da se zmenimo za še kakšen pregled. Pri mojem ginekologu ne bom imela več tiste preglede vsak teden, je reku da če hočem da si kupim angel sound in da sama preverjam (bom še razmislila, angel sound je okrog 70 eur???). Tko da pri njemu mam nasljednji pregled čez 3 tedne, takrat me bojo dali na CTG, urin in če hočem (samoplačniško, 12eur) test na streptokoke.

Frinina, tudi jst sem začela pucat... user posted image Zdej sem dala ven vso robo iz omar, bom nesla prat v pralnico, ker bi doma prala nasljednjih 5 tednov in sušila nasljednjih 10 user posted image Opucala sem vse omare, mama je pomila vsa okna, zavese, .... Ma itak bom šla kupit nove, te stare mi niso več všeč user posted image V spalnici so ble temno rdeče in zdej mamo vijola posteljnino za otroka, tko da te dve barvi ne gresta skupaj. Ma bom kupila bele v Ikea-i user posted image

A ste se odločile kaj boste oblekle otročku ko boste šli ven iz P? Jst ne vem kolk bo toplo konc marca, začetk aprila... Pojma nimam kako bom oblekla otročka.

Gorga, a piha kaj  pri vas? user posted image user posted image user posted image
Pri nas je verjetno malo boljše, ampak vseeno piha, piha, piha.... Zdej je začelo ful pihat...

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
1.2.2012 12:59:17   
Gorga
Ojla user posted image

Danes sem imela pregled. Moj MV se še kar drži, je kratek, ampak za 1x še ok. Naredila mi je tudi UZ. Tamale dva sta še vedno obrnjena z glavami navzdol in en čez drugega . Plodovnice je še dovolj in posteljici sta lepo prekrvavljeni. Napisala mi je napotnico za injekcijo za pljučka. Je rekla, da mal preventive ne škodi in se kar strinjam z njo. V ponedeljek grem v PO porodnišnico. Se moram še pozanimati ali me bodo zadržali noter čez noč ali grem 2x tja. Vprašala sem jo še do katerega tedna moram direktno v LJ in mi je rekla naj ne skrbim, da če se bo kaj začelo dogajat nej grem kar lepo do PO in potem me bodo že oni prepeljali naprej v LJ. Naslednji pregled imam čez 2 tedna, spet bo naredila UZ, dala bom kri in vodo. To je to.

vanilija tle piha, ampak ni nič pretreslljivega. Vsaj za nas ne user posted image . Malo pretiravajo s tem zapiranjem šol in vrtcev. Tega niso nikoli delali. Lani je bilo prvič. Pa burja piha tukaj že stoletja. Sej za uno šolo, ki razpada, je razumljivo, da je bljše, da ni nobenega noter, ostalo pa.... Ah ja. Lohk pa da jim je fajn, da se pokažejo mal na TV user posted image
Jaz bi na tvojem mestu šla rodit v LJ. Poznam dve, ki so jima novorojenčka prepeljali v LJ in ni fajn, ker ne moreš zraven. Tebe ne spustijo kar takoj, ker po porodu moraš biti tudi ti hospitalizirana. Tudi če bo vse ok, kar veš da bo, boš zagotovo hotela biti ves čas pri svojemu user posted image
Kaj obleči user posted image za domov pa skoraj ne moreš vedeti, ker so pomladni meseci lohk ful topli al pa ful mrzli. Jaz jima bom dala bodi, žabice, plišast pajac (če bo že toplo bombažnega) in kapice. Pol se bo pa takrat vidlo kolk se ji dodatno zavije. Ma mislim, da bo ena dekica dovolj.

Lp user posted image

< Sporočilo je popravil Gorga -- 1.2.2012 13:02:31 >

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
1.2.2012 13:06:37   
caelia
IZVIRNO SPOROČILO: _vanilija_

Tinkara in Celia, držim pesti da bo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Frinina, tudi jst sem začela pucat... user posted image Zdej sem dala ven vso robo iz omar, bom nesla prat v pralnico, ker bi doma prala nasljednjih 5 tednov in sušila nasljednjih 10 user posted image Opucala sem vse omare, mama je pomila vsa okna, zavese, .... Ma itak bom šla kupit nove, te stare mi niso več všeč user posted image V spalnici so ble temno rdeče in zdej mamo vijola posteljnino za otroka, tko da te dve barvi ne gresta skupaj. Ma bom kupila bele v Ikea-i user posted image

A ste se odločile kaj boste oblekle otročku ko boste šli ven iz P? Jst ne vem kolk bo toplo konc marca, začetk aprila... Pojma nimam kako bom oblekla otročka.

vanilija

hvala! zdaj je ok.... user posted image user posted image

super ideja tole, s pralnico user posted image  jaz sem se sicer lotla sama, ampak nimam več toliko, da nebi mogla sproti sušit. sem pa poklicala čistilni servis, da mi sčistijo sedežno in so ravno eno uro nazaj odšli.. sem full zadovoljna user posted image  cena tud ni bla pretirana, pa še jogi za malega mi je sčistilč in globinsko posesal (ker ga imamo že od prvega in je bil na podstrehi, na vlagi) pa še pustil neka čistila za mikrofibro in laminatuser posted image user posted image  za vse skupaj sem dala 50 eur, s tem, da se je pripeljal 20 km v eno smer, na dom....

jaz še ne vem, kaj bom oblekla... sestra mi je rekla, da naj oblečem spodaj eno majčko na preklop, kake žabice in čez nek pajac z dolgimi rokavi. če bo full mrzlo, bomo bejbija dali še v pajacek iz pliša-kot kombinezon ampak ne ravno tako močno podložen, drugače pa samo dekico čez lupinico in to naj bi bilo dovolj.. ne vem.. pripravila bom vse, pa bomo videli, kaj bo res nujno.. saj mi bojo še v porodnišnici kaj povedali,.- si mislim?

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
1.2.2012 13:14:18   
caelia
IZVIRNO SPOROČILO: Arabella1

Celia gre se za tvoje zdravje in zdravje tvojega user posted image bodi sitna tečna user posted image , pojdi v kranj, če bo treba, te bodo peljali v ljubljano z rešilcem, kot ti je Tinkara napisala ni se za hecat!

Arabella1

saj sem bla tečna... res. pa pol še malo huda, glede na to, kakšne odgovore so mi dajali. ampak.. potem sem šla takoj ob 3h v lekarno,nabavit stvari za v torbo za porodnišnico, ker itak še nisem mela nič pripravljeno... kdo bi si mislil, da bom rabla dva meseca prej.. no, pa se je vse skupaj kar malo umirilo.

Otroka lepo čutim, krči so se tudi umirili, angelsound mam doma, se poslušamo... je ok.  Nočem nekaj paničarit, ker mam občutek da za vsak (ne bom rekla kaj...user posted image ) kličem dol.. je pa res, da so bli full neprijazni v LJ.... mam pa to srečo, da bom v kakšnem nujnem primeru res hitro lahko v lj.. mam pol ure do tam... do kranja malo več.. samo, če ne bo kaj zelo narobe, bom mela dovolj časa da pridem tudi do tja.

Sej vem da se vem mogoče čudno sliši.. ker se nisem šla pokazat... ampak sem postala tak optimist, ker mam za sabo 3 splave in se nočem nekaj preveč obremenjevat... pa se spet čudno sliši, ane? ampak sem se že toliko presekirala zaradi vsega in delala paniko zaradi malih stvari, da že res ne vem več kdo je pri zdravi pameti včasih..
Moja sestra mi je rekla (ma že 3 otroke) naj se grem pokazat, ampak da ni nujno, da je kaj narobe, lahko da so tudi čisto običajni krči...

sem pa potem zvečer, ravno od moje sestre zvedela še eno novico....user posted image user posted image

rodila je  njena znanka, ki je bila noseča za dvojčke.. ampak, ob prihodu v KR porodnišnico, so ji rekli "gospa, vi imate trojčke" in je rodila tri zdraveuser posted image user posted image user posted image !!!!!! Dve deklici in enega dečka... starša pa tako v šoku, da baje še imen nista dala.. niti dvema, za katera sta že prej vedela.. mislim....

no, in ta gospa je hodila k isti ginekologinji, kot jaz... upam, da ne bom tudi pri meni še kakega presenečenja v porodnišnici...user posted image

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
1.2.2012 13:16:47   
caelia
IZVIRNO SPOROČILO: Gorga

caelia držim pesti! user posted image user posted image user posted image

mi je kar nerodno... ker se nisem šla pokazat.. ampak danes je res vse ok.... hvala, ker mislite name!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
1.2.2012 16:20:45   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: caelia
sem pa potem zvečer, ravno od moje sestre zvedela še eno novico....user posted image user posted image

rodila je  njena znanka, ki je bila noseča za dvojčke.. ampak, ob prihodu v KR porodnišnico, so ji rekli "gospa, vi imate trojčke" in je rodila tri zdraveuser posted image user posted image user posted image !!!!!! Dve deklici in enega dečka... starša pa tako v šoku, da baje še imen nista dala.. niti dvema, za katera sta že prej vedela.. mislim....

no, in ta gospa je hodila k isti ginekologinji, kot jaz... upam, da ne bom tudi pri meni še kakega presenečenja v porodnišnici...user posted image

Ojoj!!!! Moja nočna mora, že večkrat se mi je sanjalo, da imam v trebuhu 2 user posted image in sploh ne morem več mirno spat user posted image user posted image user posted image Poleg tega mi otrok skoz brca, sedaj mi je mali zbolel in sem eno noč praktično vsako uro se zbudila in vedno je brcal, prav tako čez dan... in potem mimogrede pomislim, da morda 2 brcata.... Samo mi res ni jasno, kako lahko pri vsej tehnologiji to kar spregledajo. In seveda sem slišala, da so kateri v 7. mesecu našli še enega...

< Sporočilo je popravil tulpek -- 1.2.2012 16:22:40 >

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
1.2.2012 16:37:20   
caelia
spet jaz....user posted image

ja, tulpek tud men ni jasno, kako lahko to spregledajo... so ji pa v šestem mesecu šele povedali, da ima dvojčke.. no, pa je potem donosila do 37. tedna, kar je že za dvojčke veliko, ampak da nista bila samo dva.. ampak trije!!
in če pomisliš, .. imamo vse samo dva UZ na nosečnost in vsaj pri nas se tega drži, tako da je čisto možno, da kaj spregledajo.. pač, ker če si BP, te ne pregledajo...

mam pa eno vprašanje...

jutri sem se naročila k moji G in je rekla, da me bo mogoče dala v Kr porodnišnico, da mi dajo injekcijo za razvoj pljučk... kako dolgo to traja? sej sem full nevedna, res... samo rekla mi je, naj se pripravim, da bom kaj odležala mogoče.. zdaj pa ne vem, a si to več dni v bolnici, ali si pač en dan tam.. res ne vem?

a mi lahko katera pove kako je s tem? da vsaj moja dva pripravim.. koliko časa bosta samauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
1.2.2012 16:49:23   
tulpek
Caelia, js imam vedno UZ, tak da upam, da ni nič spregledal... in spet še ena, ki so ji tako pozno ugotovili user posted image user posted image joj, tudi morfologiji ji niso videli? Boljše, da ne razmišljam več o tem. Bom pa v petek vprašala svojega G, če je možno kaj takega pri meni user posted image user posted image user posted image zihr je zihr, da vsaj mor ne bom imela več.

Glede vprašanja pa počakaj na tinkaro, ampak mislim ,da je bila ona nekaj dni potem tam.

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
1.2.2012 19:22:32   
**Tinkara78**

IZVIRNO SPOROČILO: caelia

jutri sem se naročila k moji G in je rekla, da me bo mogoče dala v Kr porodnišnico, da mi dajo injekcijo za razvoj pljučk... kako dolgo to traja? sej sem full nevedna, res... samo rekla mi je, naj se pripravim, da bom kaj odležala mogoče.. zdaj pa ne vem, a si to več dni v bolnici, ali si pač en dan tam.. res ne vem?

a mi lahko katera pove kako je s tem? da vsaj moja dva pripravim.. koliko časa bosta samauser posted image

jaz sem prejela 4 doze na 12 ur. predvidela sem dve nocitvi vendar na koncu so bile stiri.

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
2.2.2012 11:46:28   
caelia
evo me..

pa sem od zdravnika user posted image user posted image

vse je ok, je rekla G, da sem "en posebn primer" user posted image
mam krče, ker mam tok raztegljiv vrat, da se mi neenakomerno krči in razteza. zdaj ga mam 22 mm, prejšnjič ga je blo 18mm. sem dobla buscopan in neka druga zdravila za izcedek.
za injekcijo za pljučka se nisva odločili, ker je rekla, da ni tako kritično, jaz pa sem tudi raje videla, da ne, če ni res nujno.

če bo še karkoli, naj grem takoj v porodnišnico, drugače pa kontrola pri njej čez dva tednauser posted image user posted image

čist vesela!!!user posted image  

sem šla kupit prvo dudico za našega dojenčka.. in pajacek za iz porodnišnice.. ker včeraj me je taka panika, da sem pripravla neke stvari od sestre.. zdaj pa sem mela čas in kupla res lep pajacek v Kik-u za 8 eur user posted image

hvala, k ste držale pestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1690
2.2.2012 14:18:52   
pobalinkaa
Drage moje,

Klarcy, Krispin Skarjice, hvala za skrb, moje stanje od preteklega tedna se je čisto spremenilo. Zadnjič, ko sem se oglasila, sem bila resnično prestrašena, kaj se bo razvilo iz mojega bruhanja, otrdevanja trebuščka in tistih bolečinah.

Bruhanje se je naslednji dan umirilo in je bilo očitno nekega prehodnega pomena, saj sem potem fasala grozen glavobol in bolečine v sinusih. tako da sem bila prejšnji teden dva dni doma, se mazala z oljem31 in materino dušico, tako da sem se hitro zmazala.

V ponedeljek 30.01.2012 sem imela pregled, ki me je popolnoma pomiril. Dala sem ponovno kri in urin in seveda vprašala G glede bolečin nad sramno kostjo in v višini boka na desni strani. Povedala mi je, da me nad sramno kostjo boli, ker se medenica že počasi mehča in pripravlja na porod, glede bolečin na desni strani pa da se mi raztezajo mišice in da je to popolnoma nekaj normalnega. Naredila mi je UZ, pogledala mojo pikico, preverila MV (še vedno dobro zaprt), povedla da nosim visoko kar naj bi bilo zelo pomembno. Imela sem pa tudi prvi CTG, tako da je naša dojenčica v zelo dobrem stanju. Izmerila mi je tudi velikost materinice; in sicer 1 cm manj kot je tednov-vse ok. Včeraj sem zakorakala že v 32 tedenuser posted image -kako gre hitro!!! Sem pa pridobila 13kg. Mislim da sem ena redkih, ki se je že tako zredila...user posted image , mi pa kljub temu vsi pravijo, da imam majhen trebuščekuser posted image glede na to da imam rok čez 2 meseca...bom slikala in dala na zasebnega, boste same presodile; meni se ne zdi tako majhen user posted image

Dobila sem potrdilo za porodniško in novi PDP... zdaj je 05.04.2012.

Skratka, vse skrbi sem pustila v ordinaciji, tako da komaj čakam NP 13.02.2012, kjer naj bi imela CTG in rutinski pregled urina. Na porodniško grem na dan žena user posted image , koristila bom še nekaj dopusta, tako da sem 02.03.2012 zadnji dan v službi.user posted image

Tinkara držim pestiuser posted image user posted image user posted image , Caelia super, da se je stanje umirilo!!!

KlaraMay, sem registrirana na zaprtem forumu; prosim za geslo; nick je isti kot tu ; pobalinkaa

Uživajte !!!

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
2.2.2012 14:26:33   
tulpek
Pobalinka, tudi js se nenormalno redim, saj boš lahko prebrala na zasebnem. vse se me prime, pa sploh ne jem veliko oz, prej manj kot več v primerjavi s prej. In super, da je vse ok.

(odgovor članu pobalinkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
2.2.2012 14:54:22   
pobalinkaa
Tulpek; hvala za info, aja Vanilija, mislim da sem zadnjič naletela na neko spletno stran kjer si lahko sposodiš določene stvari in da je bila med njimi tudi naprava za poslušanje srčka; če že ne boš kupovala Anglel Sounda...malo pogooglaj, če pa prej najdem ti pošljem link...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
2.2.2012 17:13:02   
čikica
Dan.

Naj se vam malo oglasim. Ta teden je bil zame zelo stresen. V ponedeljek sem doživela kar precejšen šok. Ker se je bližal konec meseca, sem morala iti k osebni zdravnici po bolniški list. In kaj ugotovim. Da mi niso podaljšali bolniškega staleža (od komisije je bil odobren do 15.1., po pogovoru z zdravnikom s strani zavarovalnice na Ravnah, pa naj bi bilo vse OK). Hvala bogu, da imamo tako super referntko v službi, ravno tako pravno službo, da je malo pritisnila na zdravnike. In kaj je bil razlog vsega tega. V tem času se je v naš ZD vrnila moja prejšnja zdraovnica, in mojo kartoteko so enostavno prestavili nazaj k njej. Prej sem jo imela pa pri drugi zdravnici. In potem se menda niso mogli sporazumeti, kdo bo poslal predlog za podaljšanje bolniške. No včeraj sem z Raven dobila odločbo za nazaj in za naprej, tako da sem včeraj imela zadnji šiht. Do
konca meseca sem v bolniškem staležu (8 ur, prej sem bila 4- ure). S 1.3. pa nastopim z dopustom, do 19.3. ko mi nastopi porodniški dopust.

V ponedeljek sem imela pregled. Z malim je vse v redu, pregled je prespal. Mi pa po mnenju ginekologije zelo otekajo noge (sama jih je videla), ravno tako pa me zelo bolijo medenične kosti kakor tudi križ. Vzrok temu naj bi bil po njenem to, da ga nosim zelo spredaj in zelo nizko. Moj je bil zraven. In tokrat se spet ni videlo spola, ker je bila popkovina napoti.

Materinsko šolo imamo 15. in 16. 2. od 10. do 14 ure. Šla bova oba.

Naslednji pregled pa imam 29.2.2012, ko bom v 33 tednu.

Uživajte kljub mrazu.

(odgovor članu pobalinkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
3.2.2012 2:16:28   
loncha
Živjo vsem skupaj!!

Vas že precej časa berem, pa se nikoli nisem spravila k temu, da se vam še "uradno" pridružim" :) Mi pričakujemo 14.4.2012, čeprav nas lahko preseneti tudi prej (bojda zaradi policističnih jajčnikov in neredne M lahko datum malo odstopa) :)
Nosečnost za 1x poteka BP (trkam), se pa po pravici povadano bojim poroda samo zato, ker ne prenašam igel,bolnice in vsega kar spada zraven user posted image user posted image Ma bo že, baje vsaka preživi :P

Lepo se imejte in si pišemo :)

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
3.2.2012 17:46:01   
Jean P.
Hejla po dolgem času!

Jaz že težko prenašam ta trebuh... spim lahko samo na boku (itak), s tem, da si moram trebuh obvezno podložiti, sicer mi "pade" na eno stran ter veže, tišči in boli, da je hudič! In v spanju se praktično ne morem kar tako by the way obrniti z enega boka na drugega, ker me vselej prebudijo bolečine. Poleg tega me ob premikanju boli tudi čisto spodaj v trebuhu, pa ne vem, zakaj? Ma noči so težke... 3x na WC, zgaga... In glih ko se mi zdi, da sem se zdaj udobno namestila in vse - driiiin - služba. Juhuhu!
Drugače sem ok, nič zatekanja al pa kej, samo trebuh mi dela največ težav, tudi otrdeva pogosto, me čist zvije in hodim ko kaka opica sključeno. Sam zaenkrat nočem delat panike, kaj vem...

Držim pesti za vse, da dobro prenašate te zadnje tedne user posted image Res pa gre hitro ko strela! user posted image Po eni strani že komaj čakam, da vidim štručkota.

Jaz bi tudi rabila geslo na bucibuci.

Papa user posted image

(odgovor članu loncha)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
6.2.2012 12:27:09   
Anonimen

Punce, podatke za seznam pišite okrepljeno in/ali s kakšno drugo barvo (podčrtan A zgoraj v vrstici za urejanje besedila).

user posted image

PDP
nick, starost, število user posted image , številouser posted image , pregled, kraj, spol user posted image ali user posted image

27.3. 2012
user posted image  cmokica*, 1user posted image , MB, NP, user posted image

01. 04. 2012
user posted image ina11
user posted image ovnica8, 31let, Lj, 1user posted image , user posted image

03. 04. 2012
user posted image aprilcica12
user posted image MARTOMI, 2user posted image , 1user posted image , NP

04. 04. 2012

user posted image nusi, 28 let, 2user posted image , LJ, (maj 2010) 
 user posted image Mareli, CE, 2user posted image , 1user posted image NP

05. 04. 2012
user posted image frinina, 31 let, 2user posted image , Koroška, NP
user posted image  pobalinkaa, 30let, 1user posted image , Domžale, user posted image , NP 13.2

06. 04. 2012
user posted image rozinca33, 35let, 2user posted image (jul 10, feb 02), user posted image

07. 04. 2012
user posted image trikratmami, 37 let
user posted image Sapin,  1user posted image (maj 2010)
user posted image _vanilija_, 29 let, 1 , NP   user posted image
user posted image KlaraMay, 29 let, LJ, 2user posted image ,1user posted image (april2011), user posted image

8.04.2011
user posted image krispin, 32let, LJ, 1user posted image , user posted image
user posted image 2.mami, 32 let, 1user posted image (jan. 2010), user posted image

09. 04. 2012
user posted image caelia, 26let, 4user posted image , 1user posted image , user posted image

10. 04. 2012
user posted image 1.4.2012, 2 user posted image
  user posted image Katrin* (Kaja), 21 let, LJ, 1user posted image
user posted image aniani,  user posted image

11.04.2011
user posted image Lency85, 26 let,
user posted image Adryanca, 28let, 309310user posted image Kranj, NP 14.2, user posted image

12. 04. 2012
user posted image domci, 2user posted image (maj06, junij10)
user posted image  Gorga, 32 let, Vipavska dolina, 2user posted image (jan 10), NP   user posted image user posted image
user posted image _ada_, 1 user posted image , NP 17.2 user posted image

13. 04. 2012

14. 04. 2012

user posted image Putpuri, 26 let, Primorska, 2user posted image ,  NP  user posted image user posted image  
user posted image Urška018, user posted image
user posted image loncha

15. 04. 2012

user posted image Blueone, 27 let, Kranj, 2user posted image
user posted image ancika83, 28 let ,1user posted image (maj 2010), Lenart, user posted image
  user posted image **Tinkara78**, user posted image , 1user posted image , NP
user posted image Katy13, 30let, 2user posted image (doma april 08)

16. 04. 2012

user posted image mancica, 26 let, LJ
user posted image Arabella1, 33 let, user posted image

19. 04. 2012
user posted image Nana09, 1 user posted image (april08)
user posted image Rafaelica (čikica), NP 29.2, user posted image

20. 04. 2012

user posted image TINČIVA, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , NP , user posted image

21. 04. 2012
user posted image tulpek, 29 let, 2user posted image , 1user posted image ,  NP  2.3
user posted image VERONCY, 3user posted image , 1user posted image
user posted image Jean P., 30let, LJ, NP 16.2, user posted image

22. 04. 2012

user posted image zup2, 31 let, LJ, 3user posted image (maj 2010)
user posted image JanaB, 1user posted image (mar. 2010), user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image akva, 30 let, LJ 2user posted image
user posted image Skarjice, 2user posted image , 1user posted image , NP

23. 04. 2012

user posted image  Arwen_84, 27 let, 1user posted image , NP   user posted image

24. 04. 2012
user posted image ribella, 27let, 1user posted image , NP  user posted image

25. 04. 2012
user posted image 1.april, 35let, Lj, 1user posted image NP , user posted image
user posted image Angelica Wald, 26let, LJ, 3user posted image , 1user posted image (feb.07)
user posted image karincooo, 20let, MS, 1user posted image

26. 04. 2012
user posted image tjaška87, 24 let, 2user posted image , 0user posted image
user posted image  primorka111, 1user posted image (junij2010)

27. 04. 2012
user posted image  Hinata, NP
user posted image danijela1987, 24let, 1user posted image , Sodražica, user posted image ,
user posted image Aprilcek2012, 25let, LJ, 1user posted image , NP  
user posted image mala pikica, 32let, 3 user posted image , 1user posted image , user posted image

28. 04. 2012
user posted image Barbela, 31let, 2user posted image 1user posted image (jul 05), Topolšica, user posted image , NP
user posted image Piči1, 5user posted image , 1user posted image
user posted image tassha, dolenjska

29. 04. 2012

user posted image Juxy, 37 let4user posted image2user posted image , Domžale,
(doma jan 11 & jan 01), user posted image
user posted image letalo, 31 let, 2user posted image , NP
user posted image ursap, 28let, 1user posted image , LJ,  NP 13.2

30. 04. 2012
user posted image aurska, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  kala 28, Domžale,  NP
user posted image Kurumba, NP

X. 04. 2012
user posted image kofetarka
user posted image roxane21, 35let, Lj, 2user posted image , 1user posted image  

user posted image jezesna, 1user posted image
user posted image klarcy

SKUPAJ NAS JE ŽE 67 user posted image

user posted image z user posted image user posted image :   Putpuri, JanaB, Gorga

user posted image  ......18 fantkov
user posted image .......9 punčk 
user posted image ......41 presenečenj

Z nami so pot začele in žal so odšle:    user posted image  
Dr.Knowitall, samado, Keri16, liia user posted image user posted image user posted image

Punce, podatke za seznam pišite okrepljeno in/ali s kakšno drugo barvo (podčrtan A zgoraj v vrstici za urejanje besedila).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1697
7.2.2012 9:43:00   
frinina
Pozdravljene punce,

za manoje še en pregled v 32.t., odvzem krvi, urina in UZ smo naredili.
Bebika je živahna, prehiteva za en teden, težki pa smo 1,8 kg. jaz pričakujem, da bo privekal na svet konec marca, upam.
Naslednji pregled imam že čez dva tedna, zdaj bodo pa pogosti vse tja do konca.

Drugače imam tudi jaz težave s spanjem. Danes sem spala samo kakšni dve uri. Težko mi je spati na boku, pa 6x na WC, ..... v glavnem komaj čakam, da se bom lahko obrnila na trebuh.

Uživajte in javite se kaj.
Lep zasnežen dan vam želim.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
7.2.2012 10:10:43   
tulpek
Tudi meni je vedno težje udobno spati user posted image user posted image user posted image se ponoči zbudim in me boli bok na katerem spim, ali pa ramena ali karkoli, ampak gre. Nočnih obiskov wc-ja trenutno nimam oz. niso nič bolj pogosti kot sicer, že običajno grem vsaj 1krat ponoči na wc. Razlog je to, da mi bebi zelo gor sili, v želodec in rebra, pa ima mehur prostor user posted image user posted image user posted image sem pa včeraj spet bruhala user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki ste spregledale, sedaj smo večinoma na drugem forumu: http://forum.bucibuci.com/

Da ne bomo razdrobljeno na dveh koncih. Po registraciji pa počakajte na gesla, kajti forum je zaklenjen. Lahko vam jih tudi js pošljem, če se vam bo mudilo, pogosto kukam na računalnik user posted image user posted image user posted image (sploh če mi je počutje na dnu, danes imam celo nekaj energije in mislim nekaj pucat, še ne vem kaj).

(odgovor članu frinina)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
7.2.2012 10:12:44   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: frinina

Drugače imam tudi jaz težave s spanjem. Danes sem spala samo kakšni dve uri. Težko mi je spati na boku, pa 6x na WC, ..... v glavnem komaj čakam, da se bom lahko obrnila na trebuh.

Da te postavim na realna tla.... če boš dojila in imela dovolj mleka, se verjetno še nekaj časa po porodu ne boš mogla (vsaj js nisem mogla, ker je bilo vse ogromno in nabito in boleče, če sem ležala gor) user posted image user posted image user posted image user posted image AMpak potem ko ni več trebuha, je vseeno veliko lažje spat na boku, hrbtu.... samo da ni tistega pritiska od odznotraj.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 7.2.2012 10:14:19 >

(odgovor članu frinina)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?