|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
2.9.2011 20:16:43   
majcis
ja pri ns pomoje ni blouser posted image  odkr sm zanosila zj me pa tud mau nima da biuser posted image ...
dragi vsak večer mau proba pa ni efektauser posted image .  drgač mam pa tut skoz tela vnetja mi skoz tale izcedek teče zravn pa not suha ko poperuser posted image
men je že v prejšni nosečnosti pasal bl poj proti koncu takrt pa njemu ni blo več tko fajnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 576
3.9.2011 13:33:59   
divjana
Živijo punce!

Še ena marčevka 2012 (PDP 2.3.2012).
Ker sem prvič noseča, me zanima kako doživljate ve nosečnost, tukaj in zdaj, saj smo z roki zelo blizu.
Ali že čutite kakšno gibanje? meni se zdi da zvečer v spodnjem delu trebuha že čutim take nenavadne občutke ki jih nisem vajena, pa ne vem, ali je možno, da že čutim dojenčka, ker sem user posted image komaj 14 tednov.
Kako kaj pridobivate kg? Jaz sem se do 8.t zredila 2kg, sedaj mi gre pa počasi dol, tako da imam sedaj +1kg?! Ne vem zakaj mi gre dol (saj ne da bi se pritoževala), jem normalno, buši pa raste :)
Ali ste šle vse na NS? Meni jo je G izmerila kar na rednem UZ, je rekla da je OK, zato sem se odločila, da ne grem. sem pa tudi relativno mlada (26) tako da me ne skrbi.
LP

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 577
3.9.2011 23:32:39   
nina88
Pozdravljene vse nosečke!

Pridružujem se marčevkam, PDP imam 13.3.2012. To je mora prva nosečnost, tako, da z dragim uživama in spoznavama novo obdobje najinega življenja.
NS imam 5.9, prav tako pa 2.pregled pri ginekologu. Upam, da bo v ponedeljek vse ok. Že odkar sem prvič zagledala čudovito miniaturno bitjece na zaslonu komaj čakam, da ga vidim naslednjič.

(odgovor članu divjana)
Neposredna povezava do sporočila: 578
4.9.2011 9:11:30   
majcis
pozdravljene vse noveuser posted image

jz tud komi čakam nasledn pregled da jo žespet mau vidmuser posted image  sm se zmanila pr Stahovi, da decembra pridemo še na 3D/4D.
sem se dons po dolgmu cajtu naspala me pa vse mine k se spomnem da moram dons popoldan delat user posted image .

(odgovor članu nina88)
Neposredna povezava do sporočila: 579
4.9.2011 9:41:44   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: majcis

ja pri ns pomoje ni blouser posted image  odkr sm zanosila zj me pa tud mau nima da biuser posted image ...
dragi vsak večer mau proba pa ni efektauser posted image

user posted image user posted image user posted image THE SAMEuser posted image user posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 580
4.9.2011 9:43:45   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: divjana

Ali že čutite kakšno gibanje? meni se zdi da zvečer v spodnjem delu trebuha že čutim take nenavadne občutke ki jih nisem vajena, pa ne vem, ali je možno, da že čutim dojenčka, ker sem user posted image komaj 14 tednov.

smo si različneuser posted image , tko da ene čutimo prej, druge kasneje.

jst sm tud enkrat že začutla gibe in to potem, ko sm pojedla domačo čežano, polno vitaminov. se mi zdi, da je user posted image  kr salte delalouser posted image .

(odgovor članu divjana)
Neposredna povezava do sporočila: 581
4.9.2011 9:45:27   
kaminek
drgač pa se mi slabost počasi nehuje, ne paše mi pa glih kej preveč jest recimo mesa, ampak solata in to zelena npr. radič, endivja, mmnjammmiii

na šihtu so zvedl, da sm user posted image  in se bojo spustl v iskanje nadomeščanja. upam, da bojo kmal izbral,...

imejte se lepo in se še kej tipkamo...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 582
4.9.2011 10:03:48   
Anonimen
Jutro!
Mi smo imeli v četrtek NS.Vse je okej, dala sem še kri za DHT.Ampak kljub vsemu premišljujem o amniocentezi, ki sem jo prvič imela zaradi dokaj visokega tveganja. Bomo videli, kakšno bo zdaj po DHT.

Sem pa kar malo žalostna-tehtnica mi kaže 4 kilograme plusa, kljub temu, da jem normalno, vsak dan pretečem okrog 6 km.Ne vem, kaj je to. Prvič sem imela toliko plusa v 22. tednu. Pa čudno je tp, ker kljub vsemu oblečem še vse hlače, krila-nič me ne tišči...Edino prstana ne spravim več gor-upam, da so vsi ti kilogrami samo voda....

No, lep pozdrav

anonimna user posted image

(odgovor članu majcis)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
4.9.2011 14:09:25   
majcis
men je na NS rekla da je nemogoče da ga že zdj čutm vse kar čutm je raztezanje maternice, da otroka pa ,lahko prvič začutm šele čez ene 4 tedneuser posted image
tud glede trebuha je rekla, da je velikuser posted image  amapk da je ponavad tko da maš pri drugi nosečnosti še 1x večji trbuh kot pri prviuser posted image   hmmmm že v 1 user posted image  sem imela na koncu ogromen trebuh kva nj bi me poj zj čakal. bom pa s šajtrgo okol hodilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 584
4.9.2011 14:11:34   
majcis
aja glede prehrane mi pa tanajbl diši solata najmiuser posted image  pa zj zadnje 2 dni kšna jota, pa polnjene paprike, sarme user posted image user posted image  jz bom že zj začela ozimnico delat user posted image user posted image

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 585
4.9.2011 18:22:34   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

5.9. zuza, Jassika NS, kkkkk NS, nina88  NS 

6.9.: poga NS, zuza NS, loewa  NS 

7.9.: prihajcek, Little me, zmajcy NS

8.9.: Anonimna* NS

9.9.: Little me NS

12.9.: Jada NS , Polzi NS in DHT

15.9.: Anonimnauser posted image , iribiri NS 

19.9.: zmajcy_ NS, tanci2012 

20.9.:
Anonimna* srečanje z babico, marec2012, listek  NS 

23.9.: ina11 NS 

26.9.: katka* 

27.9.: kaminek

28.9.: Caitlin

29.9.: kkkkk, čebela1

30.9.: patella

6.10. Polzi

14.10.: Anonimna*

VELIKO SREČE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 586
4.9.2011 18:55:28   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image , 15.9., Štajerska user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image ,
20.9.
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image , 29.9. user posted image

2.3
user posted image anonimna
user posted image  divjana, 26 let

3.3

user posted image alna, 3 , 22.9. okolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image   user posted image

5.3

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image

6.3

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   27.9., user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image    26.9., LJ-Štajerska  user posted image

9.3

user posted image Saša33, 1user posted imageGorenjska/Vrhnika user posted image

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image , 5.9. P, 6.9. NS user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image 6.9. NS user posted image  

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,  user posted image

12.3.

*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image , 19.9. user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image , 28.9. Poljanska dolina user posted image

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image
user posted image  nina88, 1user posted image , 5.9.NS 

14.3.

user posted image  anonimna user posted image 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

16.3.

user posted image  anonimna*, 8.9. NS , 20.9. srečanje z babico 14.10 user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image 7.9.P, 9.9. NS

18.3.
user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
5.9. NS Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image ,
29.9., 5.9. NS, okolica LJ

19.3.

user posted image msabina

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image , 6.10. 12.9. NS in DHT user posted image

21.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image , 19.9. NS, okolica LJ

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image , 6.9. NS, Koroška

25.3
.

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , 7.9.P, LJ

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image  , 15.9. NS,  LJ

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , 20.9. NS

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image ircomp user posted image

user posted image alexjami

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 23.9. NS, Maribor

SKUPAJ NAS JE user posted image : 43

NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
4.9.2011 19:01:46   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Jutri!!!

5.9. zuza, Jassika NS, kkkkk NS, nina88  NS 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VELIKO SREČE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
4.9.2011 19:14:16   
majcis
caitlin sem vidla da si s poljanske dolineuser posted image  . moja ata pa mama sta bla s tmuser posted image . prov pogršam uno gmajno pa miruser posted image . morm jt en dan v vš konc še svečke pržgt pa mau pofirbcat kva so z bajto naredl user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 589
4.9.2011 19:14:27   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  pozdravljene

loewa, majcis, tanci2012, iribiri, listek, katka, divjana in nina88 - dobrodošle nove user posted image

čebela1 - upam da glavoboli minejo...pri tebi to zgleda kot migrenauser posted image

majcis - tud jaz imam že ogromen trebuh...tudi odvečne kile - pravijo da je v 2user posted image  hitreje...prvič sem imela takšnega na polovici oz. v zadnjem trimesečju...ga imam čist zgoraj

zmajcy - koliko pa imaš  pritiska??? Mene tud mal skrbi, ker sem v prviuser posted image  imela zadnji mesec visokega...

Jada - anonimna bom še...čist malouser posted image

anonimna* - jaz raje listam po reviji, kot gledam v ekranuser posted image , če želiš ti prospekt pošljemuser posted image  Javi na mt6213@gmail.com

...pa spet ementaler na deluuser posted image

Uživajte in božajte bušijeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
4.9.2011 19:15:23   
majcis
aja pa za seznam, majcis, z bleda, NS že imela 2.9. pravjo da bo user posted image , nasledn pregled 26.9.

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 591
4.9.2011 20:25:48   
Jada82
Čer! Evo, jem pecivo, ki sem ga danes spekla user posted image user posted image user posted image Je kar ok no, drugač ne pečem ravno veliko ... nimam energije, časa .. nič. Pa z našo tamalo okol se je res težko kaj lotit, k skoz skače in zahteva pozornost .... škorc mali. Zdaj pa še napadi trme ... uf, mamo pestro, res! user posted image user posted image

Da mal pokomentiram:
user posted image - jah, men je v 1. user posted image tud bolj pol proti koncu pasal, vmes itak nisva smela, ker sem imela kratek m.v. in tveganje prezgodnjega poroda ... Na konc je blo pa kar fajn, sam sva zarad trebuha vedno v žlički user posted image Drugač pa jz tud ogromno belega toka, včasih kar čutim, ko priteče .... ko pa hočeva, pa tud kar suha notri ... ne vem, čudno ... to pomoje hormoni mal nagajajo.

Trebuh - mah jaz še zdaleč nimam ogromnega ... sam hudiča, ostalo je pa od prej kar precej maščobe in ko se vsedem, je katastrofa. Zdaj, ko sem noseča, je še huje, k prej. K pred 1. user posted image pa nikol nisem mela maščobe na trebuhu ... tud če sem se zredila ... zanimivo ... človeku se res telo spremeni .. Ni kaj.

Brcanje - men se včasih zdi, da neki začutim, sam pomoje to ni to ... v 1. nosečnosti sem začutila mislim da v 17. tednu ... pa je bilo bolj kot eni mehurčki ... pa občasno sem čutila. Zdaj mam pa posteljico spredaj, pa vprašanje, kolk bom kaj čutila ....

Nove - uf, nas se je že nabralo kar veliko, bravo!!! Iskreno dobrodošle!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič evo, ura je pol 9h, jutri spet šiht user posted image user posted image user posted image user posted image Nič fajn ... do dopusta imam še 8 tednov ... fuj! Zdej grem pa pred tv še kakšen film ujet! Komaj čakam, da se moji vampirji spet začnejo, da bom to gledala user posted image user posted image user posted image user posted image
Lahko noč souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 592
4.9.2011 21:05:33   
Aleda
Živijouser posted image ,
da se malo oglasim po dolgem času, sem bla vsak večer tako zmatrana, da se mi ni dalo vsest za računalnik.
Ja glede user posted image se bom pa tudi jaz mogla malo bolj potruditi, moj je kar naspidiranuser posted image Od začetka nisva smela, sedaj pa tut nisva veliko, mah jaz sem bila zvečer tako zaspana, da sem kar padla v posteljo.
V petek je blo na nuhalni superuser posted image , rezultati so bli tut vredu, moj user posted image se je pa smejaluser posted image . A to vsi tako zgledajo, al kaj, kot da se smeji,prav smešno. Moj je me je skoraj malo ujeziv, ker je rekel, da ne ve če bo šel z mano noter, se je kar neki obiral, ker je mislil, da mi bo dr. delala ne vem kakšne preglede, nazadnje je bil pa zelo vesel. PDP mi je prestavla na 11.3

Res se nas je zelo veliko nabralo, dobrodošle vse.
Sedaj grem pa tut jaz še malo pred TV. Lep pozdavčekuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 593
5.9.2011 0:46:15   
sneguljka1
No da se vam pridružim še jaz, vas berem že od začetka ampak sem malo čakala preden se predstavim. Tudi jaz sem iz Poljanske doline, in sicer čisto na koncu doline :) Sicer pa trenutno živim v Argentini, v Buenos Airesu, ker je moj mož Argentinec oz. argentinski Slovenec (njegov dedek je Slovenec, ki je po vojni migriral v Argentino).
Tako da sem šla na prvi pregled v Sloveniji, zdaj pa bom hodila tukaj v Argentini, verjetno samoplačniško, ker te ne sprejmejo v zdravstveno zavarovanje če si noseč, oz. če se hočeš zavarovat moraš plačat kakih 2500 eur za kritje stroškov pregledov in poroda.
V Slovenijo se bomo vrnili 5 tednov pred rokom poroda, tako da bom rodila v Kranju, upam da bo vse v redu.

To je moja druga nosečnost, prvič sem bila med marčevkami 2010, doma imamo fantka, zdaj je pa ratalo ravno tako, da imam zelo podobno rok kot prvič (prvič 27.3, zdaj pa 23.3.). Nameravala sva kakšna 2 meseca pozneje, da bi prišli v Slovenijo bolj proti poletju, a je tako hitro ratalo da je pač tako, bo pa skupna žurka za rojstni dan user posted image

Vem kako je bilo prvič ko tudi jaz nisem še vedela glede vozičkov pa lupinic pa opreme in vsega, ampak mi je zdaj tako fajn da mam že vse kupljeno in mi ni treba več toliko razmišljat. Bom delila izkušnje, če bo treba user posted image

Vidim, da se je razvila debata glede user posted image med nosečnostjo user posted image Sem imela že namen komentirat še preden sem jo prebrala, in sicer prva 2 meseca res nisem imela nobene želje, slabilo mi je po cele dneve in bila sem ful zmatrana zvečer, pa še delala sem, medtem ko je moj dragi merkal tamalga, ker v Sloveniji nima službe.
Zdaj, kakšna 2 tedna že, odkar sem 8 tednov noseča, se je pa kar spremenilo. Oziroma, želje še vedno nimam, ampak vsaka 2-3 dni se vseeno spraviva, tako kot prej, ampak je prav noro. Ne vem ali so hormoni ali kaj ampak ful več čutim kot ponavadi in res doživljam najboljše user posted image v življenju. Tako da zdaj prav uživava, dokler trebuh ne bo še večji in se še udobno da user posted image

Kar se tiče trebuha mam zelo velikega, test sem naredila ko sem bila 5 tednov noseča ampak na pregled so me naročili šele pri 8 tednih in sva rekla da do takrat sploh ne bova nobenemu povedala, ampak sem imela pri 7, 8 tednih že tak trebuh da sploh nihče ni bil presenečen ko sva povedala novico, so vsi že po trebuhu pogruntali. Groza, kaj še bo! Apetit mam pa tud tak da vse pojem, se napokam dokler ne morem več. Se moram mal merkat.

Evo zdaj sem se pa razpisala za nazaj in za naprej user posted image Srečno vsem in se še oglasim!

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 594
5.9.2011 6:58:54   
majcis
aleda a si bla pr strahovi na NS?

jada82- njami kpa si dobrga spekla :)  jz tud skoz jem sploh zj k tko delam, da mi je kuhna preblizu popa skoz neki dol hodm brsakt če majo še kj, da si mal lakoto potešimuser posted image

drgač je men tut fajn k mamo že vse od prj sam, če bo punča bomo mogl nove cunce nabavt user posted image .
sneguljka1 mene pa še zdj nima da biuser posted image . in to čist nčuser posted image  še do crklanja mi ni... pomoje se bo mojmu čist zmešaluser posted image .
jah drgač pa spet delamo, sem mela lepotn spanc ala 4 urceuser posted image   oh ja... vsaj deu ni naporn je pa dolgočasn...user posted image

(odgovor članu sneguljka1)
Neposredna povezava do sporočila: 595
5.9.2011 7:13:20   
Anonimen
ej men pa sploh ne pase jest... vsaj ne kaj prevec. Se bolj silim... kar je ful cudno, ker sicer ful rada kuham... se posebej pa sladice delam! Jada, pekarica, povej, kaksen biskvit ste si privoscili?

Sem vesela, da nisem edina 'izseljenka' user posted image , ampak da mi Sneguljka stoji ob strani user posted image Pa sicer sem jaz tudi po eni strani iz Poljanske... Tud cist na koncu. Imam pa jaz sreco, ker sem kar v dobrem zdravstvenem sistemu (recimo NS, DHT in morfologija je tukaj zastonj).

Se od mene ena dobrodoslica vsem, ki ste se nakapljale v zadnjih dneh!

Sicer pa pri nas ze tezko cakava na NS v cetrtek!!!! juhu! In potem se tudi 'izdam' z nickom, lokacijo itd... user posted image Do takrat imam pa itak en trodnevni tecaj, tako da upam, da se bo hitro obrnilo!

lep delovni teden, naj vam cimhitreje mine!

Anonimna* (z zvezdico)

(odgovor članu majcis)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
5.9.2011 7:56:54   
Aleda
Majcis NS sem imela v Dravljah pri Antonić-Babnik.
Sneguljka pozdravljenauser posted image Kakšno je kaj življenje v Buenos Airesu? Verjetno kar precej drugače kot tukaj pri nas, si sploh ne predstavljamuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
5.9.2011 8:10:37   
Jada82
Jutro!

Evo, jest spet na šihtu .... mater gre hitro mimo tale vikend user posted image
A sem vam povedala, da sem se v soboto zjutraj zbudila s hudim heksenšusom? Joj, še zdj je grozno, komaj se obračam, pa ful boli user posted image user posted image user posted image  Sem mela kar mal pokvarjen vikend, ker kar malo trpim user posted image  Upam, da se stanje kmalu zboljša. Me mož vsak dan zmasira ... dons me je že zjutraj user posted image  Ampak ni glih največjega učinka, no user posted image  Pustimo času čas.

Aja ej, men je pa toooolk slabo vedno, ko zobe umivam. Že sicer mi gre na ta način hitro na bruhanje, zdaj v tej nosečnosti (prvič se ne spomnim, da bi bilo takooo grozno), pa sploh. Enostavno ne morem konkretno umiti zob, ker takoj, ko začnem ta zadnje umivat, mi sili na bruhanje. No, sem rekla danes, da malo stisnem in evo ... bruhala sem user posted image  Kriza!!!

Ja, glede user posted image  mam pa tud jaz kar mal slabo vest user posted image  Se bo treba bolj potrudit, drugač mi bo možek še ušel ...user posted image  Sej bova ... danes ne, jutri recimo ...user posted image

NIč, se malo spravim h delu .... user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 598
5.9.2011 9:04:23   
Anonimen
Sneguljka blagor tebi - jaz sem pred user posted image pogosto in zelo uživala v user posted image , zdaj se pa komaj spravim približno 1x tedensko ali pa še redkeje. Sem brala, da se v 2. trimesečju to popravi, pa še čakam... Zdaj sploh ni pravega užitka, čeprav se moj user posted image zelo zelo potrudi, da bi mi bilo fajn.

Tiste, ki ste že bile noseče - kdaj ste pri prejšnji user posted image začutile, da se počutite bolje in imate več energije? Komaj čakam, ker se slabosti kar ne nehajo in nič ne paše jest in sem non-stop utrujena, pa vrti se mi že, če glavo samo obrnem, kaj šele, ko vstanem user posted image . Si sploh ne predstavljam, kako bo it v službo naslednji teden, če še doma ne naredim skoraj nič. user posted image

Seznam pregledov - 22.9. imam naslednji pregled.

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
5.9.2011 9:11:28   
Anonimen
Jada - tud men je slabo ob umivanju zob - pravzaprav takoj po umivanju. Pa sem zamenjala že 4 zobne paste, pa je pri vseh enako. Zdaj pač čakam, da se to obdobje konča. Ampak bruhala pa še nisem, tako da enostavno "stisnem zobe" in si jih umijem, potem pa vsaj kozarec vode spijem, pa je majčkeno bolje. Veliko si splakujem zobe, da čimmanj okusa po pasti ostane.
Poskusi jesti jabolka po obrokih, baje precej lepo očistijo zobe, če je umivanje tako zoprno. Da vsaj malo za higieno poskrbiš. Ali pa poskusi brez paste, samo s krtačko - saj je to bolje kakor nič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?