Anonimen
|
Ojla, da se se jaz mal javim, ma skoz berem berem, amapk nimam pa nic cajta za napisat. Sem zacela en nov projekt in je zmesnjava... no saj nekaj casa bo se... pa ajde, saj ni tolk hudo, a ne... Vcasih se mi itak zdi, da cist prevec na netu visim. Zdajle sem pa pri eni stranki, kjer sem morala resit en problem, pa sem ga, cloveka, ki bi mi pa naslednjo nalogo dal, pa ni (je na sestanku). Do kosila imam cajt Cebela, ful se mi smilis upam,da imas vsaj doma oporo in te dragi razvaja. Drzim pesti, da ti tole mine cimprej. Sicer sem pa ful vesela vseh novih, the more the merrier, a ne . Pa tud tega, da je se kaksna, ki je prvic nosecka, tako kot jaz in ki tudi nima pojma od vozickov in vsega ostalega, akr pase zraven. Meni se zdi, da je okol njih vec teorije kot pa pri atomski fiziki, no . Tako da, kadarkoli berem kaj o otroski opremi, tudi zelo hitro neham, ker se enostavno ne znajdem... Pa hvala vsem 'veterankam' za nasvete nam zelencem, ze vnaprej . Verjetno bi bile brez vas kot zmesane kure... Ne vem ze, katera je omenjala katalog opreme iz Baby Centra... glede na to, da zivim v tujini, a bi bila katera tako priajzna (prosim prosim prosim ) in mi te kataloge poslala ali pa preskenirala... joj tukaj pri nas imajo samo mini butike in nikjer cele izbire na enem mestu... Pa se nobene znanke nimam tukaj, ki bi mi lahko kaj svetovala (delam v moskem kolektivu) in se sploh ne znajdem. Tud jezika ne govorim dobro in... No, midva imava trenutno na obisku tasco in ji ne bova se nic povedala, ceprav imam ze dopolnjenih 12 t. Bova po nuhalni naslednji teden (cetrtek je najin dan)! Se pa pazim, da predvsem popoldan, ko mi trebuscek malo izstopi, nosim kaksne siroke stvari, da ne bi pogruntala. Pa ponavadi sva zvecer kaksen long drink spili, zdaj ji pa moj kar bezgov sok tisci pod nos... ma cela zarota, vam recem... No, upam, da ne bo pogruntala. Ceprav po eni strani mi je pa kar zal, da ne bo slisala v zivo, ampak po telefonu naslednji teden. Ah, sem napisala ze cel roman. se vidi, da nimam nic za pocet. Pa dobro, taka je moja sluzba - al se mi trga, al pa nimam nic za pocet... Lep vikend vam zelim vsem, pa se tipkamo anonimna* (z zvezdico)
|