Jada82
|
Loewa, pozdravljena! In dobrodošla! Ja, jaz pa danes NS. Ob 1h grem že iz službe (vsaj to je pozitivno ). Joj, trenutno mi je res grozno v službi. Zakaj? Itak sem zmatrana - že zato bolj, ker sem , dopusta ne dobim (šele novembra), na morju nismo bili .... Kriza no. Za povrh je pa še totalno izkoriščanje, ljudje delajo po cele dneve za slabe plače, odnosi med nami pa da ne govorim - katastrofalni. Samo kdo bo koga zaj. Polno hinavščine, privoščljivosti ... Meni je obupno in se kar težko kosam z vsakim dnem posebej v službi ... Če ne bi bila , bi že dala odpoved! Vem, da si zaslužim kaj boljšega ... In vem, da obstajajo firme, ki so še normalne, kjer so tudi odnosi normalni .... In v tako firmo nameravam iti po porodniški! Bom že neki našla! Danes imam sicer s sabo v službi poročni album - sem ga šla včer iskat - ja prav lepe slikice so! Lep spomin, mi ni žal, da sva na koncu vseeno izbrala profesionalnega fotografa. Na začetku nisva želela ... pol pa kar notri padeš. Pa mi ni žal, prav super je, pa super spomine imam na lep dan! Bom mal pokazala v službi ... Aha, vozički itd. ... Mi bomo imeli še tastarega, od tamale. Pa še 2 marele imam. Eno sem zdaj na novo kupila - malo boljšo, tako s košaro in prednjim varovalom ter malo večjimi kolesi, pa sedalo se položi čisto vodoravno (Hauck) - tako da tega bom imela za v avto - tudi za novorojenčka (pri prvi smo na začetku vozili ta velik vozek s sabo, pa je bilo zelo nepraktično ... SEm kupila pri 3h mesecih marelo ... No, ta nam tud še služi, predvsem za na avion pa tko je fajn, ker se zelo na malo zloži (ta stara marela - ta je iz Dipota - My baby). Druga za glavni vozek imam pa Implast Bolder 3, 3-kolesnik, z napihljivimi gumami, super vodljiv (no, za tamalo sva ga zdaj pospravili, spucala, zrihtala, čaka na novorojenčka). Ko sva kupila komplet, je zraven prišla še košara in pa lupinica - vse skup je bilo okol 600-700 €, še zimsko vrečo sva vzela (pa še dežna prevleka je bila in previjalna torba). S tem, da previjalno torbo bom kupila novo (kar tisto z DM-a), je ta čisto zgonena Ja, košara je pa super, mi smo jo uporabljali do 5,5 meseca, pa še bi jo lahko (sam sem bila jaz tako neučakana za športni del), tamala je ful uživala notri. Sploh za novorojenčka je super, ker zaspi notri kot v posteljici! Priporočam! Ne vem, ti vozki kompleti, ki jih naročiš na internetu se mi zdijo ful fajn, ker dobiš cel komplet, za sorazmerno ugodno ceno. Recimo razni Quinnyji pa Peg Peregoti itd. so v trgovinah ful dražji, če želiš komplet .... Pa dobro, če denar ni problem, pol je itak vseeno. Nič, grem delat, držite pesti zame na NS!
|