|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
29.8.2011 19:58:09   
Aleda
Megiuser posted image user posted image user posted image user posted image to je res žalostno, ne vem kaj naj ti rečem. Upam, do bo še vse dobro.

Jada zate pa držim pesti, da bo jutri vse vredu na NS.

Za vozičke sem pa tudi jaz že malo firbcala, ker mam preveč časa se moram kar malo nazaj brzdat, saj še na NS nisem bila. Verjetno bom kupila tudi košaro zraven vozička, ker mi je zelo všeč.  Lupinco pa itak za v avto. Čeprav pride vse skupi kar precej drago. Sem pa videla da lahko dobiš lupinco tudi v paketu za novorojenčka.  Mi je pa eden voziček prav všeč, bomo pa vidli kako bo ko ga bom malo sprobala in prečekirala v trgovini.

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 526
29.8.2011 20:23:27   
loewa
Pozdravljene marčevke!
Sem videla da imate 22.3. še prazen - to pa je zaenkrat najin dan D :)))
NS in drugi pregled imamo 6.9. - takrat bo srčeka slišal in videl še ata.

To je moja prva nosečnost. Stara sem 25 let in sem s Koroškega konca.
Imela sem slabosti po celi dan, kot bi bila na avtobusu :( sicer pa brez bruhanja. Zdaj je dva dni mir. ;)

Tako torej, dodajte me na seznam... Z veseljem bom prebirale vaše debate, nasvete... in se vključevala.

Lepo vas pozdravljam in želim lepo nosečnost, sploh zdaj, ko se bodo trebuščki že poznali...

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 527
30.8.2011 8:19:48   
Jada82
Loewa, pozdravljena! user posted image user posted image  In dobrodošla!

Ja, jaz pa danes NS. Ob 1h grem že iz službe (vsaj to je pozitivno user posted image user posted image user posted image ). Joj, trenutno mi je res grozno v službi. Zakaj? Itak sem zmatrana - že zato bolj, ker sem user posted image , dopusta ne dobim (šele novembra), na morju nismo bili .... Kriza no. Za povrh je pa še totalno izkoriščanje, ljudje delajo po cele dneve za slabe plače, odnosi med nami pa da ne govorim - katastrofalni. Samo kdo bo koga zaj. Polno hinavščine, privoščljivosti ... Meni je obupno in se kar težko kosam z vsakim dnem posebej v službi ... Če ne bi bila user posted image , bi že dala odpoved! Vem, da si zaslužim kaj boljšega ... In vem, da obstajajo firme, ki so še normalne, kjer so tudi odnosi normalni .... In v tako firmo nameravam iti po porodniški! Bom že neki našla!

Danes imam sicer s sabo v službi poročni album - sem ga šla včer iskat - ja prav lepe slikice so! Lep spomin, mi ni žal, da sva na koncu vseeno izbrala profesionalnega fotografa. Na začetku nisva želela ... pol pa kar notri padeš. Pa mi ni žal, prav super je, pa super spomine imam na lep dan! Bom mal pokazala v službi ...

Aha, vozički itd. ... Mi bomo imeli še tastarega, od tamale. Pa še 2 marele imam. Eno sem zdaj na novo kupila - malo boljšo, tako s košaro in prednjim varovalom ter malo večjimi kolesi, pa sedalo se položi čisto vodoravno (Hauck) - tako da tega bom imela za v avto - tudi za novorojenčka (pri prvi smo na začetku vozili ta velik vozek s sabo, pa je bilo zelo nepraktično ... SEm kupila pri 3h mesecih marelo ... No, ta nam tud še služi, predvsem za na avion pa tko je fajn, ker se zelo na malo zloži (ta stara marela - ta je iz Dipota - My baby). Druga za glavni vozek imam pa Implast Bolder 3, 3-kolesnik, z napihljivimi gumami, super vodljiv (no, za tamalo sva ga zdaj pospravili, spucala, zrihtala, čaka na novorojenčka). Ko sva kupila komplet, je zraven prišla še košara in pa lupinica - vse skup je bilo okol 600-700 €, še zimsko vrečo sva vzela (pa še dežna prevleka je bila in previjalna torba). S tem, da previjalno torbo bom kupila novo (kar tisto z DM-a), je ta čisto zgonena user posted image user posted image user posted image  Ja, košara je pa super, mi smo jo uporabljali do 5,5 meseca, pa še bi jo lahko (sam sem bila jaz tako neučakana za športni del), tamala je ful uživala notri. Sploh za novorojenčka je super, ker zaspi notri kot v posteljici! Priporočam! Ne vem, ti vozki kompleti, ki jih naročiš na internetu se mi zdijo ful fajn, ker dobiš cel komplet, za sorazmerno ugodno ceno. Recimo razni Quinnyji pa Peg Peregoti itd. so v trgovinah ful dražji, če želiš komplet .... Pa dobro, če denar ni problem, pol je itak vseeno.

Nič, grem delat, držite pesti zame na NS! user posted image user posted image

(odgovor članu loewa)
Neposredna povezava do sporočila: 528
30.8.2011 8:22:37   
marec2012
Pozdravljene.

A katera ve kaj o teh vozičkih, oziroma pozna katero družino ki ga ima. Me mal zanima kvaliteta...

http://www.lux4kids.si/otroski-vozicek-fenix-lux-2011?zenid=24613f23c58cbb1d687e80ec999c0f2e

Lp

(odgovor članu loewa)
Neposredna povezava do sporočila: 529
30.8.2011 8:39:39   
čebela1
Nič, grem delat, držite pesti zame na NS!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  srečnouser posted image

(odgovor članu marec2012)
Neposredna povezava do sporočila: 530
30.8.2011 9:39:55   
Anonimen
Jada srečno!!!!!user posted image user posted image user posted image

Anonimna *** (mene to čaka v petek, ufff živčki)

(odgovor članu čebela1)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
30.8.2011 9:57:05   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: marec2012

Pozdravljene.

A katera ve kaj o teh vozičkih, oziroma pozna katero družino ki ga ima. Me mal zanima kvaliteta...

http://www.lux4kids.si/otroski-vozicek-fenix-lux-2011?zenid=24613f23c58cbb1d687e80ec999c0f2e

Lp

Jz ne poznam glih, sam sem že brala od njih in so baje v redu. No, saj nekaj podobnega imam jaz in je res super! Evo, takega približno imam: http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-sd-zeleni-valovi-i992.shtml?tselimage=3568#images
Sam še staro verzijo, pa da je trikolesnik. Men je super!

(odgovor članu marec2012)
Neposredna povezava do sporočila: 532
30.8.2011 10:18:35   
čebela1
jaz sem tudi gledala tega k ga imaš ti jada ampak so samo 4 kolesniki.. jaz pa bi/bom 3kolesnikauser posted image  za1x imam par "zahtev" ki naj bi jih moj voziček imel..pa vsakemu nekaj manjkauser posted image user posted image  no pa saj časa je še..

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 533
30.8.2011 13:42:11   
majcis
pozdrav,
se še tuki dodam na seznam :)

majcis, 24let, 2user posted image ,1user posted image  user posted image , PDP: 11.3.2012, NS v Domžalah 2.9. ( komi čakam user posted image )

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 534
30.8.2011 14:05:22   
tanci2012
pozdravljene!
še ena nova med vamiuser posted image
tanci2012, 25 let, 1user posted image , TP 12.3, NS 1.9., NP 19.9.

fajn se mejte!!

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 535
30.8.2011 20:19:26   
Jada82
Čer!
Dobrodošli obe novi user posted image user posted image user posted image user posted image Super!!!

Evo, jaz z NS ... no, že en čas ... vse je ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veliki smo okoli 6,5 cm, migamo, smo aktivni, videti zdravi, tveganje NS zanemarljivo ... tako da super! Srček je bil ... ampak se je še tam (pa ma Strahova baje super UZ) slabo slišalo, tako da, kako naj jaz slišim z AS potem ... vse super, v glavnem. Pa zaenkrat kaže, da bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sva vprašala ... no, saj se nama je zdelo ... Čeprav moj bi nekako rajš fanta .... že prvič je blo tako. Ker se boji, da bodo babnice preveč seksi, pol jih bodo pa desci jagali .... user posted image Ampak je po svoje kar fajn, bo lahko nosila enake oblekice ... pa tko ... pa verjetno bosta dobri prijateljici user posted image user posted image user posted image

Ma sem prav vesela. Sem šla takoj v C&A po ene nosečniške hlače user posted image Take črne, bolj elegantne, za na šiht user posted image

(odgovor članu tanci2012)
Neposredna povezava do sporočila: 536
31.8.2011 7:10:26   
majcis
super da je vse ok user posted image
jz komi čakam da grem na NS da ga mau vidm user posted image   a majo kj pametnga v C&A za user posted image ?
kadar kol sm šla gledat je bla bol žalost. morm jt mau pofirbcat k mi nč več ni prov user posted image .
mam tak trebuh že kukr da sm v 27.tednuuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 537
31.8.2011 7:59:55   
Polzi
Jada user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljeno NS.

In dobrodošle vse nove marčevke. Zdaj nas je pa že kar nekaj.user posted image user posted image

Jaz tudi komaj čakam NS....še 12 dni. Potem pa  poveva vsem naokoli, saj sva do sedaj samo kolegici (za katero vem, da mi bo stala ob strani, če bo karkoli narobe) in direktorju, da mu ne bi bilo čudno, če bi bila kdaj preveč utrujena in zdelana. No, pa doma so od začetka nekaj sumili, ker sem samo spala in spala, sedaa pa so verjetno opustili to misel, ker sem spet v večini stara jaz. Slabosti skoraj ni, tu pa tam še čuden okus po ustih, utrujenost pa zmerna, največji problem je predvsem neprestana lakota in ultra povečano praznjenje mehurja (nekje 3x ponoči - prej nikoli) - ampak v glavnem se da preživet. Kakšen mesec nazaj bi pa vse tiste, ki pravijo da je nosečnost najlepši del življenja, najraje pregriznala na pol. user posted image user posted image

Lep zadnji avgustovski dan vam želim.

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 538
31.8.2011 8:43:23   
majcis
pr nm pa že kr po večini vsi vejo user posted image . že zarad trebuha ne morm prov neki skrit ker mam kr mau nenormalno velk trebuhuser posted image
k sm bla z Dejanm noseča nism rabla nosečniških hlač do 6 mesca user posted image . jz mam pa še 2 dni do NS user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 539
31.8.2011 10:38:15   
Jada82
majcis, a ti si pa z Bleda ... mater, sem takoj vidla, po pisanju, da si Gorenjka, pa se logiram in evo z Bleda ... jz tud user posted image  Super, bova lahko vozičkale ... Men se pa trebuh še ne vid no ... pa sej je ok ... da mi nav treba preveč nosečniških cunj kupovat. Zaenkrat imam 3 hlače - ene nove, 2 še od prej. To je to ... Aja, pa eno trenerko sem si letos kupila user posted image
Kolk maš pa ta prvega otročka starega? Mogoč se pa poznava? user posted image user posted image

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 540
31.8.2011 11:02:14   
majcis
ja z Bleda sm. Nevem če se poznava jih bol mau poznam s tuki k sm prmožena sm user posted image .
Dejan bo zdj 9.septembra dopolnu 2 let. tko da mamo žurko drug vikend (madona žespet ga nam mogla zapit user posted image )
sm opazla da mava celo termin na isti danuser posted image . kolk je pa tvoj/a stara? se bova zmenile pa bova skp gurale okol jezerauser posted image
drgač pa uhka tud zj kšn dan na igralih... a maš user posted image  v vrtcu na bledu?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 541
31.8.2011 11:32:46   
Jada82
Naša tamala je stara 1,5 leta. Ne, nimam jo v vrtcu, jo ma mož (k ma tak šiht, da je dost frej), sicer pa tašča ...
Ja, kamot se zmeniva ... super! Magar se več dogovoriva prek ZS, da ne bova tukej smetile user posted image user posted image user posted image  Javi kako maš čas ... lp

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 542
31.8.2011 16:09:10   
zuza
ojla user posted image !

evo mene spet po tednu dni. smo šli mal na morje in je blo prav fletkan. v avtu sem bila podložena kot kraljična na zrnu graha, da smo čuvali našo user posted image . izcedki so minili in srčno upam, da se ne bodo vrnili. dabroston mam še za 4 dni in to je to.

se pa poslušamo z AS vsak dan in je res prekrasen. kako lepo se slišijo tudi vsi "plavalni podvigi", ki jih detece ustvarja. nas je večkrat že prav nasmejal.user posted image

slabost še ni minila, tko, da mam vedno bolj filling da bo trajala in trajala, ...user posted image

v ponedeljek redni pregled, v torek pa vsi skupaj na NSuser posted image user posted image user posted image

Jutri pa seveda zelo pomemben dogodek: NAŠA PRINCESKA PRVIČ VSTOPA V ŠOLO. Še dober, da se tako veseli ker men je kr mal hudo, da čas tako hitro bežiuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 543
31.8.2011 17:24:01   
kkkkk
ojla nosečke!

Vidim, da ste kar veliko načvekale sem kar rabla en čas, da sem vse prečitala :D

Jaz pa sem imela danes zadnji dan službe ker mi je po enem letu pretekla pogodba, a vendar od jutri naprej sem že zaposlena drugje.
Jaz tudi komaj čakam NS in moj možek tudi on se še posebaj veseli, ker se potem konec meseca poslavlja za 6 mesecev, ker gre na vojaško misijo( sicer vmes pride za 1 mesec domov in tudi na porod bo prišel ker bo že doma), upam, da mi ne bo preveeč dolgčas. Sicer pa imam družino skoraj zraven najine hiše in prijatelje tako, da mi bodo mal pomagal dolgčas pregnat, je pa vseen kar zalogaj.
Joj sem se razpisala user posted image sam mal moram "potarnat" user posted image .

Drugače pa men se tudi že trebušček dela tako da starih hlač več ne zapnem- še dobro da je toplo da lahko nosim oblekce:D

Lp KKKKK

(odgovor članu zuza)
Neposredna povezava do sporočila: 544
31.8.2011 21:18:30   
zmajcy_
Zdravo!

jaz sem imela danes pregled, sem vidla srčkauser posted image  sem pa očitno kasnej zanosila, tko da sem trenutno noseča 9 5/7 in naj bi imela rok 30.3. ampak bomo še vidli kako bo. se pa na posteljici vidi, da naj bi bla krvavitev ( jst je nisem imela ) tko da bomo mogli še to spremlat ampak lahko da ne bo nič narobe. zdej si morm še nuhalno prestavt, ker drug teden ko  naj bi jo imela še ne bom noseča 11 tednov. sem pa že dobila napotnico za v lj porodnišnico za internista, zaradi previsokega pritiska tko da se morm še tja naročit.
mam pa še vnetje, tko da sem dobila še ene vagisan in morm drug teden spet it na kontrolo.
cel kup stvari se je nabralo user posted image

dobrodošle vse nove in čestitkeuser posted image

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 545
1.9.2011 7:31:57   
majcis
zuza cajt kr leti. men je že zj mau tko "hudo" k gre tamau u drugo skupino v vrtcu user posted image   prehitr zrastejo user posted image

kkkkk maš pa res srečo, da si hitr dobla koj drugo službo. jz mam zj do konc septembra pogodbo popa nevem
kaj bom user posted image   že k sm bla z Dejanm noseča so me odslavlal (lahko bi začeli jutri delat a ker ste noseča vas ne bomo sprejeli)user posted image
ah bomo že ane user posted image  

zmajcy_ tele nosečnosti so tko krasne ampak majo pa tud trenutke "slabosti". mene se tud skoz tela vnetja hočjo lotevat. že prejšno nosečnost sem imela celo nosečnost vnetje user posted image  upam da bo vse uredu
user posted image  se bo poštimal

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 546
1.9.2011 8:08:33   
Jada82
Jutra!

Jest spet v službi ... bom še kej napisala, preden se spravim delat user posted image  Mah, kje je še ura 4 user posted image  Se mi kar vleče tale šiht ... še 5 mesecev delam, pol pa na porodniško .... če me ne bodo dali kej prej na bolniško ... Bomo vidli ...user posted image

zmajcy_, uf tebi se je pa res kar nabralo stvari user posted image  Pa nič kaj fajne .... no ja, držim pesti, da bo vse ok. Predvsem z user posted image , razna vnetja pa to boš že nekak preživela. Sem pa jaz tud že mela vnetje v tej nosečnosti .... sem mela kar zelenkast beli tok. V prejšnji user posted image  pa tud skoz neka vnetja ... zgleda je ženska takrat bolj dojemljiva za te zadeve. Tečno!

Sicer pa nič posebnega, včer smo peljali odpadke na komunalo, pa šli smo na atijevo njivo po zelenjavo, mal še zunaj okoli pospravljali, šli do babi od mojega moža itd. Mah, je hitro minilo . Zvečer sva se pa počla na kavč in pogledala 1. del 1. sezone Fringe ... sva zdavnloadala ... 3 sezone. Tako da bomo zdaj to gledali user posted image  Hehehe.

Nič, grem še kaj postorit za službo. Imejte se lepo!

P.S.: Kje pa je kaj Saša33, te kar mal pogrešam user posted image

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 547
1.9.2011 8:29:09   
ina11
Tudi jaz v službi... nič se mi ne da. Sem pa na novem oddelku, tako da mi je zdaj bolj zanimmivo, delam nove stvari, hitreje mine... Tudi meni se izteče pogodba, ampak šele konec drugega leta, ko bom na porodniški. Enkrat so mi že šli na roko (v prvi nosečnosti), ko se mi je pogodba iztekla med porodniško, in so mi jo kljub temu podaljšali, mislim pa, da 2x ne bom te sreče... Se bo že našlo kaj... Se bo moralo, glede na kredite user posted image . Pa s tem se ne bom zdaj obremenjevala.
Moram rečt, da včasih kar pozabim, da sem user posted image . Nimam več nobenih znakov, vse po starem. Včasih kar malo podvomim, če je sploh res... Edino kar je, sem precej utrujena. Tamala mi kar da vetra. Res je živahna. Danes jo je ati prvič peljal v vrtec :). Komaj čakam, da izvem, kako je šlo. Pa po moje ne bo nekih problemov. Včeraj smo imeli sestanek. Kar nisem mogla verjet, s čim vse se eni starši obremenjujejo...
Na nuhalno sem naročena 23.9. Malo se že veselim, čeprav je še daleč.
Glede vozičkov... Mi imamo Quinnyja freestayla in sem super zadovoljna, ker smo bolj terenski. Imamo super lepo košarico s pikicami, ki sem jo zliticirala na e-bayu. Nihče je ni hotel, ker se ni videlo, kako je v resnici lepa. Je neka special edition linija dizajnerja Henry Vibskova.  Ampak... zdaj me kar nekaj mikajo ti novi vozički. Ne vem, kaj mi je... Neumno do amena, ampak si ne morem pomagat.

Dobodošle vse nove marčevke in user posted image vsem, ki ste bile na NS in je vse ok!

LP

< Sporočilo je popravil ina11 -- 1.9.2011 8:32:49 >

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 548
1.9.2011 8:50:56   
majcis
jz tud v službi, vidm, da ns je kr nekj k delamo paje mau dolgčas user posted image
jz nevem kva bom poj s šihtm nardila ker tud na zavodu pa na socilani nism upravičena niti do 0,01EUR.
se mi pa neda zj s temu ukvarjat smo še vsakič nekak rešl.
tamau že ceu tedn protestira za odhod v vrtec, dons je šu pa v novo skupino je bla pa sploh kriza user posted image
ceu tedn se je dru ata ata, dons je pa mama pršla na vrsto user posted image  k ga pa pridem iskt pa on še nebi šu domu user posted image  
jah ja teli naši pobalinčki ga znajo svirčkatuser posted image

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 549
1.9.2011 10:45:11   
ina11
Joj, jaz sem pa ful vesela. Naša tamala je ful lepo sprejela vrtec. Baje jo je moral moj kar pustiti tam, ker ji je bilo super in so vzgojiteljice rekle, naj kar ostane in bodo poklicale, če bo slučajno kakšna kriza. Pa baje se vzgojiteljica in moj dragi poznata (je mama od P-jevega bivšega srednješolskega prijatelja), tak da ima Gajči že protekcijo user posted image . Res sem vesela!
No, zdaj pa na delo...

LP!

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?