|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
27.8.2011 8:26:02   
Polzi
Jutro punce
user posted image user posted image  vsem za videne user posted image  in user posted image na NS user posted image user posted image

Pri meni bi prosila en popravek v seznamčku: NS in DHT imam 12.9.

lep in ne prevroč dan želim

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 501
27.8.2011 12:14:54   
kkkkk
Dober dan !

Še moji datumi za senznamček : NS 5.9.2011 in naslednji pregled 29.9.2011.

Čao čao

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 502
27.8.2011 12:26:21   
Jada82
Hojla!

Ja, tud od mene vse čestitke za uspešno opravljene NS. user posted image user posted image user posted image Jaz jo imam v torek in sem tudi kar nervozna. Kot pravi Anonimnauser posted image , se bom jaz tudi šele po tem, če bo vse ok, oddahnila. Vsem še vedno nisva povedala. Unim, k so bili na poroki sva, ker sva pač objavila ... itak nisem nič kaj pila user posted image Nekaj kolegov pa še čaka ... bom počakala do torka ... kaj pa vem, taka sem. user posted image Sam da bi blo vse ok. Mal me itak skrbi, tudi še vedno ne slišim srčka z AS (no ja, Anonimna user posted image , si me potolažila, če praviš, da ga še sestra ni slišala).
Zdaj je pa vikend, a ni fajn ... joj, jest doma prav uživam. Mater, noro bi rabila dopust, pa mi ga ne dajo ... šele novembra user posted image To ni normalno, no! Poleti nismo bili nikjer, samo za 3 dni na morju ... katastrofa. Jz pa takooo uživam na morju drugače ... Joj sem jezna! So nam prav uničili poletje na tem mojem šihtu. Tako da po P moram nujno zamenjat!!!

Nič, imejte se in uživajte čez vikend, jaz grem kuhat južno ..user posted image

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 503
27.8.2011 14:01:10   
miska333
No, končno se še jaz malo javim user posted image Danes imam malo več časa zase, ker sem dala mojo enoletnico v varstvo k mami in POČIVAM. Torej v četrtek sem imela nuhalno. Vse ok. Bebica se normalno razvija. Dobila sem rok: 13.3. Glede spola še ni hotela veliko reči, naj bi bolj kazalo na user posted image . hehe pa bomo same babe doma :)
ina11: nič nisi oznanila veselega dogodka! Pa že pri avgustovkah sva bili skupaj ;)
Drugače se pa počutim še kar ok. Še vedno mi je vsaj en del dneva slabo...upam, da kmalu mine!
Nič uživajte user posted image v vikendu!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 504
27.8.2011 14:57:51   
Anonimen
Saj ne vem, ali naj ostanem pri vas, ali se naj raje pridružim
IZVIRNO SPOROČILO: ina11

PDP-ja mi točno ne morejo določiti, ker pač nisem imela menstruaije, po UZ pa kaže okrog 1.4.

Saj ne vem, ali naj ostanem pri vas, ali se naj raje pridružim aprilčicam... Še vedno ne morem verjet, da sem zopet user posted image .

Pa menda nas ne boš zapustilauser posted image Kje pa piše, da bo user posted image aprilček...user posted image

Jaz sem bila pred tremi leti aprilčica, pa so prvi user posted image pohiteli že v februarju, eni pa zamujali v maj... user posted image
To ti je user posted image ubogljivost... user posted image
Te ne damo! user posted image

(odgovor članu ina11)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
27.8.2011 15:04:06   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

30.8.: Anonimna user posted image   NS in DHT MEGi20, Jada

31.8.: poga, zmajcy, PoldyNS  

1.9.: Anonimna NS

2.9.: Caitlin NS, Anonimna*** NS

5.9. zuza, Jassika NS, kkkkk NS

6.9.: poga NS, zuza NS

7.9.: prihajcek, Little me, zmajcy NS

8.9.: Anonimna* NS

9.9.: Little me NS

12.9.: Jada NS , Polzi NS in DHT

15.9.: Anonimnauser posted image

20.9.:
Anonimna* srečanje z babico, marec2012

22.9. alna

27.9.: kaminek

28.9.: Caitlin

29.9.: kkkkk

30.9.: patella

6.10. Polzi

14.10.: Anonimna*

VELIKO SREČE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
27.8.2011 15:13:02   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image , 15.9., 30.8. NS in DHT, Štajerska user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image ,
20.9.
user posted image

user posted image čebela1, user posted image

2.3
user posted image anonimna

3.3

user posted image alna, 3 , 22.9. okolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image   user posted image

5.3

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image

6.3

kimsy,  2 , 1  

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   27.9., user posted image

9.3

user posted image Saša33, 1user posted imageGorenjska/Vrhnika user posted image

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image , 5.9. P, 6.9. NS user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image ,.9.P Bled user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 31.8. P, 6.9. NS user posted image

user posted image poldy, 31 let, 2 , 1 , 31.8. NS  Jesenice

12.3.

*** 2.9. NS

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image , 28.9., 2.9. NS, Poljanska dolina user posted image

user posted image Aleda, 1 user posted image  user posted image

user posted image miska333, 2 1user posted image

14.3.

user posted image  anonimna user posted image 2 user posted image , 1 user posted image   1.9. NS user posted image

user posted image patella, 25 let, 2 , 1 , 30.9 P, okolica LJ user posted image

15.3.

user posted image MEGi20,24 let, 2 user posted image , 1user posted image , Mokronog user posted image

16.3.

user posted image  anonimna*, 8.9. NS , 20.9. srečanje z babico 14.10 user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image 7.9.P, 9.9. NS

18.3.
user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
5.9. NS Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image ,
29.9., 5.9. NS, okolica LJ

19.3.

user posted image msabina

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image , 6.10. 12.9. NS in DHT user posted image

21.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image , 31.8., 7.9. NS okolica LJ

25.3
.

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , 7.9.P, LJ

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image ircomp user posted image

user posted image alexjami

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Maribor

SKUPAJ NAS JE user posted image : 36

NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
27.8.2011 15:17:14   
Anonimen
Vse anonimne - brez znakov user posted image naprošam, da ob naslednjem javljanju zapišejo katera anonimna je - pod kateri datum je zavedena...drugače je to...enolončnica user posted image user posted image user posted image
Eni sem sama dodala user posted image , ena pa si je dodala ob zadnjem javljanju tri zvezdice, ampak ne vem če sem pravo popravila na seznamu user posted image

Pa še nekaj naših user posted image ima ob niku znak za fantkauser posted image alo mamice...popravit user posted image user posted image user posted image (miska333, Aleda....)

anonimnauser posted image

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
27.8.2011 15:21:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa še nekaj naših user posted image ima ob niku znak za fantkauser posted image alo mamice...popravit user posted image user posted image user posted image (miska333, Aleda, zuza....)

anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
28.8.2011 10:26:45   
Aleda
No popravilauser posted image še opazila nisem.Pa še moj datum za NS 2.9

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
28.8.2011 13:46:50   
MEGi20
Pozdravljene....

Evo tudi jaz se po dolgem času javljam z na žalost slabimi novičkami... Naša user posted image je 22. 8. 2011 odšla k angelom stara pa je bila točno 10t in 2dni...

Pobiram se psihično in fizično... Splav je bil mučenje, čeprav sem šla z zdravili je bilo mučenje...

Skrhali so se tudi partnerski odnosi... A na koncu sem takratko potegnila jaz, ki sem ostala brez svoje bebice user posted image user posted image user posted image

Vsem vam želim mirno in prijetno user posted image

LP,megi
To je krivica; vsaj meni se je zgodilo sedaj že 3X in zdaj je bilo najhuje....

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 511
28.8.2011 15:52:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Megi, objem na daljavo...
Pazi nase,

Anonimna*

(odgovor članu MEGi20)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
28.8.2011 18:00:52   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20

Pozdravljene....

Evo tudi jaz se po dolgem času javljam z na žalost slabimi novičkami... Naša user posted image je 22. 8. 2011 odšla k angelom stara pa je bila točno 10t in 2dni...

Pobiram se psihično in fizično... Splav je bil mučenje, čeprav sem šla z zdravili je bilo mučenje...

Skrhali so se tudi partnerski odnosi... A na koncu sem takratko potegnila jaz, ki sem ostala brez svoje bebice user posted image user posted image user posted image

Vsem vam želim mirno in prijetno user posted image

LP,megi
To je krivica; vsaj meni se je zgodilo sedaj že 3X in zdaj je bilo najhuje....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 513
28.8.2011 19:38:10   
Anonimen
Megi20 - želim ti, da se čimprej sestaviš nazaj in da bo naslednja nosečnost potekala popolnoma OK.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki že imate user posted image - za koliko naj bi se povečala teža med nosečnostjo? Ko berem, pravijo 9-15 kg, ampak ali je zelo narobe, če je manj? Meni je še kar slabo, čeprav sem upala, da bo nehalo, ker se je ohladilo. Glede na to, da je moja mami skozi obe nosečnosti trpela slabost, imam jaz večjo verjetnost, da bo enako. Ker komaj kaj pametnega spravim v želodec, sem shujšala za 2,5 kg v 2 mesecih, pa se trudim čimveč jest. Sicer nisem nikoli bila vitka, tako da vsaj kalorij dobi otrok dovolj, ampak z vitamini, minerali ipd. pa imam problem. Upam, da user posted image kmalu neha, da bom lahko zdravo jedla. Zdaj se mi upira vsako sadje in zelenjava.
A še pri kateri user posted image noče nehat?

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
28.8.2011 20:23:38   
Polzi
Megi20 sočustvujem s tabo user posted image user posted image    in velik user posted image user posted image user posted image  zate in tvojega user posted image  . Upam, da se čimprejm pobereš.
Ti pa verjamem glede skrhanja partnerskih odnosov - čeprav je to zadnje, kar si še človek želi ob izgubi user posted image , saj vendar nisi ti kriva, da se je tako končalo.
Tudi pri nama ne vem kaj bi bilo, ker si oba tako močno želiva to pikico, pa še poštenoo sva se namučila zanjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
28.8.2011 20:47:50   
Jassika
megi20 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res je, ni fer, da se tako zgodi, in to že 3 x! Ne vem, kaj naj ti rečem, sama sem dala to skozi že 2 x in vem, da to lahko tudi skrha odnose. Ampak če je ljubezen prava, verjemi da je to samo začasno. Včasih ženske malo pozabimo, da tudi moški žalujejo in oni pač to kažejo na drugačen način. Boš videla, ko se bo vse malo pomirilo in ne bo tako zelo več bolelo, bo vajina ljubezen samo močnejša. In trdno verjamem, da vaju bo G poslala na dodatne preglede, da se ne bo več ponovilo kaj takega. Iz srca vama žeim, da čimprej okrevata od te strašne izkušnje in najdeta moč za nove boje. Držita se... user posted image

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 516
28.8.2011 20:54:05   
Jassika
alna glede teže... kar sem prebrirala piše, da punce močnejše postave (kamor pašem tudi sama) naj bi se zredile max 7-11 kg, "normalne" 12-17 kg, bolj suhe pa še več. Ampak kot sem pa brala Pušenjaka, pa pravi da če je kg preveč ni narobe tudi če se ženska zredi manj kot 7 kg, saj se telo zelo dobro pripravi na user posted image in si user posted image vzame iz telesa vse kar potrebuje - seveda ob predpostavki da vseeno ješ uravnoteženo hrano, tudi če jo izbruhaš ali poješ zelo malo. Naj ti povem, da sem pri sinku prve 3 mesece bruhala in izgubila 3 kg. Potem pa sem se do konca nosečnosti vseeno zredila več kot 20 kg, s tem, da sem rodila 3 tedne prezgodaj. Tako da nič se ne boj, kg še pridejo.... user posted image , sploh zadnji mesec ali 2.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 517
29.8.2011 7:08:15   
čebela1
zivjo!jej pa je tu spet ponedeljek user posted image  sicer so temperature mal bolj človeške in mogoče se tudi moji glavoboli in slabosti nehajouser posted image  ker tole vreme je že prav ubijalo... učeraj sem prav zadihala!!user posted image  

prvo par podatkov, za seznamček : prvičuser posted image , 24let, naslednji pregled pa 29.9user posted image

kar se mazanja trebuščka tiče, sem jaz sicer kupila eno olje v DM prav za to, že ene par tednov nazaj pa priznam da se nisem še kaj dost mazala..bom zdaj bolj pridnauser posted image
drugače pa sem dobila Angelsounds vendar nam ni uspelo slišat srčkauser posted image user posted image user posted image  sem pa v 14tednu ... (no po M sem v 13 ... vendar mi je na NS rekel Pušenjak da zelo verjetno da sem zanosila pred M že zadnji teden tako da mi je prestavil za 11 dni PDP, glede na plodovo velikost - 7cm. mi je pa točno to že moja G rekla, da je kar večje dete glede na tedne) bomo videli še 1x na naslednjem pregledu-bo bolj točnouser posted image  torej kar se tiče Angelsounds-ste že vse ki ste probale slišale??? no.. bo žeuser posted image

aja pa povedal je tudi spol.. user posted image sem potiho upala priznam, samo se nočem še preveč veseliti.. user posted image  čeprav je rekel da on nikoli ne reče da je to 100% user posted image user posted image

pa lep ponedeljek (kolikor je lahko ponedeljek lepuser posted image )

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 518
29.8.2011 7:11:36   
čebela1
aja pozabila najpomembnejše user posted image  .... kako ste z zdravili v tem obdobju? seveda sem prebrala in vem da je vsakršno jemanje zdravil zelo nepriporočljivo (no se razlikuje po trimesečjih-v prnesm sploh nič, pa v zadnjem bolje da ne kšni antibiotikov ne?) vendar pa ker sem že v drugem trimesečju me zanima ali je dobro da vzamem kdaj kakšen daleron ali lekadol (paracetamol) ker imam občasno (skoraj vsak dan user posted image user posted image ) GROOOZNE glavobole user posted image user posted image  imela sem jih tudi ze prešnji mesec npr vendar nisem nikol nič vzela ker sem se res potrudila da bi bilo brez tablet, čeprav sem včasih kar bruhala od glavobolauser posted image  za naprej pa nevem.. ker v petek sem skoraj umrla user posted image  

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 519
29.8.2011 7:31:24   
Polzi
čebela11 - moji kolegici, ki je v 16 tednu in jo tudi mučijo hudi glavoboli je G rekla, da lahko jemlje lekadol. Kaj druga pa res ne, lekadol pa baje ni panike.
Ampak vseeno je bolje, da se še v lekarni pozanimaš in da ti svetujejo.

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 520
29.8.2011 8:27:09   
ina11
na11: nič nisi oznanila veselega dogodka! Pa že pri avgustovkah sva bili skupaj ;)

Super!!! Še ena! Sem spraševala pri delfinčkih, če je še kakšna taka, pa ni bilo odgovora... Kako si? Je bilo načrtovano? Pri nas še ni bilo, bi še počakali kak mesec, dva, ampak ni nič narobe, smo veseli. Me je pa na začetku, priznam, rahlo zgrabila panika, ker je Gaja še tako majhna. Ampak bomo že. Ti si že v službi? Jaz delam že dva tedna.

Glede kremic... Jaz sem se v prvi nosečnosti mazala s karitejevim maslom od Loccitana (ne vem, kako se napiše). Super stvar, ampak malo draga. Hitro po porodu sem bila ravna, odvečne kože ni bilo. No, saj ne vem, če ravno zaradi te kreme... Se bom pa tudi zdaj mazala z njo.

Megi, drži se! Si niti ne predstavljam, kako hudo ti je!user posted image

Vse, ki ste že imele nuhalno... A ni lepo? Jaz je še sicer zdaj nisem imela, ko sem pa bila prvič, nisem mogla verjet, da je to že v bistvu otrok, in kako živahen je že...

Boste vprašale za spol?
Midva prvič nisva imela namena, potem se pa moj dragi ni mogel zadržat user posted image . Pa mi je bilo na koncu kar fajn, da sem vedela. Zdaj pa ne vem kaj bi....

Počutje je pa pri meni bolj tako tako. Apetita nimam, se mi pa občasno kaka stvar ful zalušta in potem se seveda nažrem, nakar mi postane grozno slabo. Ampak kratek čas, k sreči.

Glede kg pa k sreči nimam skrbi. Sem itak presuha, tako da bo kak kg ali dva plus dobrodošel user posted image ...

Lep dan vsem!!!

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 521
29.8.2011 9:09:34   
Jada82
Megi20 user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne morem verjet, zakaj življenje včasih piše take krute zgodbe ... user posted image user posted image user posted image user posted image  Res mi je hudo zate!!! Vedi, da mislimo nate in ti želimo vse dobro!!!  Predvsem, da se pobereš in greš naprej! Ko boš pač pripravljena!

Gled zdravil v nosečnosti - sploh po 1. trimesečju lahko vzameš Lekadol. Sicer ne pretiravaj, ampak če pa res boli, ga pa kar vzemi.

Jaz imam pa jutri NS, joj, me je kar strah ... sploh po tem, kar smo slišale od Megi user posted image  Samo da bi bilo vse dobro!

AS - tudi jaz še nisem slišala srčka. Sem pa danes vstopila v 13. teden .... Bo že. Če bo jutri na NS vse ok, bom počakala še kak teden, preden ga grem spet poslušat ...

Nič, ogromno dela me čaka, gremo delat ...
Pozdravček z Bleda!

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 522
29.8.2011 12:08:44   
Anonimen
Pozdrav. Mene pa tolk žre, ker na NS prejšnji teden nisem vprašala za spol! Ali katera ve, če lahko osebna ginekologinja to vidi med 13. in 14. tednom? Vsekakor jo bom vprašala user posted image
Drugače pa je bilo na NS vse OK! Sem si kar oddahnila user posted image ! Motilo me je edino to, ker me je pregledala tako na brzino, da mi je ful žal tistih 60eur! Ah, bo že...

Ali že katera kupuje voziček? Ni mi jasno, ali nujno potrebuješ jajčko IN veliko košaro? Sem prvič nosečka in nimam izkušenj koliko se bo kaj rabilo.

*Megi20 en topel objem zate*

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
29.8.2011 12:34:26   
čebela1
tudi mene že dalj časa matra voziček..pregledala ze vse in napisala + in - (čeprav nisem hotla se preve do NS) pa vseeno -pri vsakem me neki moti kar mi je na drugem ušeč :)) noben ni popolen.. bomo še iskali:) drugače pa jaz bom kupila košaro in lupinico (no to že imamo) ... ker marca bo še mrzlo relativno in bo v košari dobro pokrit itd. pa tudi ni preveč dobro baje da voziš v lupinici predolgo .. (vsaj tako sem brala?!?!)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
29.8.2011 14:39:10   
ina11
Ja, tudi jaz sem za košaro in lupinico. Mi smo lupinico uporabljali le v avtu in mogoče za kak hiter nakup v trgovini, medtem ko je bila za sprehode in spanje zunaj košara zakon. Pa ovčko sem ji dala noter, da je ni zeblo in je bilo super. Pa še luštne so mi te košarice, tako da jo bomo definitivno tudi tokrat čim dlje uporabljali. Pa dojenčku je noter ful udobno, medtem ko si ne predstavljam, da bi v jajčki spal recimo dve uri... Eni sicer že v štartu uporabljajo športni del vozička, ampak za našo malo pikico to ni prišlo v poštev, ker je bila res drobna, ko se je rodila in bi se v športnem delu kar izgubila... :)

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?