Jassika
|
žuža sem kar rpesenečena da je tebi G rekla, da imaš ns ali ac brezplačno? Hm sem skoz mislila, daje ns brezplačna od 35-37 ob pdp, od 37 naprej pa samo ac. No, jaz bom ob pdp stara 36 in bom šla samo na ns - oz bi šla na ac, če bi bilo potrebno, pa upam, da ne bo. Tudi če ne bi bla še tolk sata, al pa bi bla več bi šla na ns. Zakaj? Ker men je bil to res lep pregled. Vse sem natančno videla, G ej vse rpemerila, pokazala, razložila Že samo zato se je splačalo, trajalo je nekje pol ure in nama je blo super. Nisem pa šla še na dht, kar bi pa zdej mogoče šla. Za tiste ki veste, al pri mojih latih pripada samo ns na napotnico, ali tudi dht? poldi ne vem sicer če dr. reljić v kr dela ns, ampak če jo, moreš it obvezno k njemu - je super. Jaz sem šla že 2 x samoplačniško k njemu in sem bla zmerrej zelo zadovoljne in tudi od drugih ne slišim kritike, samo pohvale. jada čestitke, zdaj si že poročena žena Upam, da uživata, da mine vs ebrez zapletov in da ne bosta preveč zmatrana, da ostane še kaj energije za romantiko caitlin jst sem kandidatka za nakup as. Ko boš naročala, samo povej, te kontaktiram na zs. Pa super si se to spomnila, jaz sem se prav zato registirala na e bayu, pol pa prek pay-pala ugotovila, da nimam prave kartice, to se mi pa ne da delat in tko ne morem naročat - smotana jest. No, ko bo sporoči. Lp vsem uživajte v teh vročih dneh. Ima mogoče katera idejo za kakšno fajn jezero v Avstriji, pa da je blizu meje?
|