|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
12.3.2012 10:27:15   
pokalona1
polzi ja tako nekako je...Ampak na srečo imam mami, ki mi bo hodila kuhat,če bo potrebno.Sem mu pa že zdaj povedala, da lepo prosim, če stanovanje ne bo v razsulu,ko pridem iz P. Da naj lepo prosim pospravi.Se spomnim od prvič, da mu nisem nič rekla, samo zamero kuhala,njemu pa ni bilo nič jasno, kaj se z mano dogaja.Sem samo jokala, pa jezila se-katastrofa.Tega res ne pričakuješ,preden prvič rodiš.

aleda jaz sem imela prvič rok konec maja.Mislim, da mi ni treba govorit, da sem vsak dan pomila okna,ker je bil vsak dan gor nov cvetni prah-nisem se mogla upret. Se je mož tok jezil name, da sem na koncu že srkrivala cunje s katerimi sem čistila, da ni videl, da sem spet pucalauser posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
12.3.2012 10:38:44   
Jassika
In spet jst - doma in še vedno 2v1 user posted image No, zdej pa res ne vem, kako se mnenja G lahko tako razlikujejo user posted image Danes je G spet ugotovil, da je vse super, ja pripravljeno, ampak bomo čakal na svoje popadke. CTG seveda kaže popolnoma ravno črto. Še tamala zadnje dni samo spi in se niti na CTG ne zgane, da bi vsaj mal hribčkov od njenga brcanja narisal user posted image Tako da bom očitno hodila na 3 dni na kontrole in je to-to. In v Kr sprožijo šele 14!!! dni po roku user posted image user posted image No, zdej pa res ne vem... danes kličem še mojo G kaj misli, potem bom pa videla. No, sem pa od 2 dr in 3 sester dobila zadolžitev, oz moj mož, da je treba user posted image potem pa bo kaj. Ne vem, pri nas očitno ne pomaga user posted image No, pa še za ricinusovo olje sem zdej zvedla, da se ga raje ne pije, tako da bomo ostali pri dobrih starih dolgih sprehodih in user posted image ter čakali če bo kaj. Pa saj je meni zase vseeno, samo nočem da bi šlo mali kaj slabo. Ampak menda so strokovnjaki in bojo že vedli kaj je prav... Upam samo, da mi ne bo žal, da sem šla v Kr, ne v Lj. Aja pa tisto točko ak. sem probala tiščat - vsako nogo 1 x zvečer. Danes sem še vedno isto odprta -3 cm. Bom trenirala še te dni, pa upam, da vsaj to malo popeši odpiranje, pa mogoč pol bo kej user posted image

Vidim, da ste vse gnezdilke al kako naj rečem. Jst tudi vsak večer vse spedenam, za vsak slučaj, pa zdej sem šla itak že 3 x s torbo v P, kot da grem že rodit, vse zrihtala, no pa nič user posted image Pa tut jst na mojga zapizdim, k pušča zvečer drobtine na pultu, da kar user posted image Ampak HB nč nazaj ne reče, ker je bil itak vsakič ziher, da sem zej zadnjič tečna, da greva zjutrej rodit. Ampak očitno bo še mal tečnobe užil, preden pride princeska na dan user posted image
Lepo bodite, navijam za vse da čimprej dobimo svoje user posted image v naročje.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
12.3.2012 10:44:56   
Polzi
IZVIRNO SPOROČILO: pokalona1

polzi ja tako nekako je...Ampak na srečo imam mami, ki mi bo hodila kuhat,če bo potrebno.Sem mu pa že zdaj povedala, da lepo prosim, če stanovanje ne bo v razsulu,ko pridem iz P. Da naj lepo prosim pospravi.Se spomnim od prvič, da mu nisem nič rekla, samo zamero kuhala,njemu pa ni bilo nič jasno, kaj se z mano dogaja.Sem samo jokala, pa jezila se-katastrofa.Tega res ne pričakuješ,preden prvič rodiš.

mu moram jaz tudi izrecno naročit, ker sam se res ne bo spomnil. Sem že tudi študirala, da mu moram naročit, da  s takšnim usranim avtom naj ne hodi po naju v P - saj notri ga ščisti, to je cel alergičen, če je zasvinjan, ampak zunaj mu je pa vseeno kakšen je. tako, da ga mora zunaj obvezno oprat preden pride po naju.
Sem mu pa že itak povedala, da za otroka, sebe in še njega po porodu nimam namena skrbet. Skrbela bom samo za naju z user posted image  , sam je pa dost star, da bo že poskrbel zase. Ok, prat mu bom že dala stvari, kaj več pa naj ne pričakuje. Če hoče si naj sam lika, al pa nese mami, jz mu ne mislim.

Mal jih mormo naučit reda, kajne? in, da ni samoumevno, da imajo vse zloženo v omari in pripravljeno kosilo vsak dan na mizi.

drugače pa imam tudi jaz mamico 10 minut stran z avtom, tak da mislim, da ne bi smel bit težav. Ji je kr težko, da po porodu ne pridem domov - sej tud men mal. sam kaj čmo, treba začet na svojem, ne pa se skoz zanašat na nekoga.

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
12.3.2012 11:41:21   
poldy
Jaz sem tudi še vedno v enem kosu, imam pregled čez 2 urci, pa bomo videli kaj bodo G rekli.....user posted image Zdej si pa bučke delam v omaki, sama sem doma, moj je bil cel prejšnji teden doma v pripravljenosti, zdaj pa je moral it delatuser posted image , tamala v vrtcu, men pa dolgčas. Nič se ne dogaja, ne špikanja ma nič.....

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
12.3.2012 11:51:23   
sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

sirenetta lepo, da si se oglasila - sem že mislila da se kaj dogaja user posted image No, naj se čimprej, a ne? Ej pa hvala za podatek o ak. točki, ga bom po naslednjem bolečem popadku poskušala udejanit user posted image Škodit ne more.

He he, ne ne še nič akcije pri nas, sem še tukaj user posted image

Danes imam pregled, pa upam, da mi G reče, da se je že kaj zganilo in da bo hitro!
Sem pa v stanju pripravljenosti, da lahko tudi ostanem noter, tako da če se do večera nič ne javim, veste, kje sem!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
12.3.2012 11:59:41   
Lešnica
Vidim, da ste že vse v gnezdenjuuser posted image , pri meni samo dete izvaja gnezdenje v trebuhuuser posted image .
Jaz ne morem nič več, se mi je trebuh že ful spustil, pa je že sedenje na stolu pestro... Sem imela pa mamo na obisku, mi je dala govejo juhico kuhatuser posted image , nosečniške muhe so udarile na plan, včeraj me je možiček peljal po ananas, mnjami!!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
12.3.2012 12:03:52   
ovnica8
Hahaha uf sem si kar malk oddahnila,sem mislila da se je samo meni rahlo odpeljalo s tem gnezdejem. Vceraj sva z mozkom imela cel dan kuhanje za skrinjo(priprava za kasneje),cunje perem skoraj vsak dan,da ja ne bi bilo potem prevec
,tudi jaz imam v planu pomit vsa okna(ampak me je vceraj na zalost tako zagrabilo v krizu,da se komaj premikam-no ja do stroja da zlozim cunje not za prat in potem v susilca se se nakako zvlecem). Imam danes v palnu najti nekoga da uredi tale moj kriz,da bom lahko jutri pomila okna. Stanovanje pa itak skos panicno pospravljam in se posledicno jezim na mojga za vsako drobti.ico ki jo najdem na tleh ali pa na pultu. Revez,pa tolk me je hvalu da jaz pa nimam nobenih hormonskih izpadov,no ocitno so zdaj vsi naenkrat skocili vn.
Tudi pri meni trebuh na momente kar mocno otrdi,ampak je se vse en velik fake,mali rogovili na polno. Jutri imam spet pregled pri G. Bomo vidl kaksno je kaj stanje.
Drzim pesti za vse ki ste na poti v Rim in cestitke vsem,ki se ze cartate s svojimi malcki.

Neposredna povezava do sporočila: 4382
12.3.2012 12:14:48   
sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Zanimiva tista točka sirenetta. A pa si to izvajala še preden si imela  svoje popadke, koliko časa pa, da se je potem začelo?

Ja, izvajala sem jo še preden se je karkoli začelo dogajat. Do takrat v tisti nosečnosti mi ni niti enkrat otrdel trebuh, popadkov tudi nisem imela.

Zvečer sem si parkrat pritisnila to točko in dobila takoj zatem dva taka srednja popadka in ob tem mi je odtekla voda. V dveh delih, en špljuc, pa čez petnajst minut še en špljuc.

Tako da sem si dejansko iz čistega niča sprožila akcijo. To je bilo okoli polnoči, preden sem se hotela ospravit spat - nisem mislila, da bo učinek takojšnji.

No, potem nisem masirala več, ker je bilo treba spokat in it v P. Tam pa sprejem in je babica ugotovila, da je MV totalno zaprt in sem v eni sobi čakala do jutra. Proti jutru sem začela spet masirat točko in dobila svoje popadke takoj na 5 minut.

Problem je bil, da so bili moji popadki švoh in sem bila zaprta in otrok ni bil še nič spuščen.

Zato sem potem okoli 10h dobila umetne popadke in to se je potem med mojimi in umetnimi popadki vleklo skoraj do 17h, ko sem se iznenada odprla in potem kar hitro iztistnila moje 4 kg sina.

Tako da vseeno priporočam previdnost s tole točko, meni je povzročilo odtek vode in popadke, odpiranja pa nič. Tako da sem zaradi tega že mejila na CR.
Res je tudi, da je potem od jutra dalje nisem več masirala, ker sem bila "obremenjena" s popadki, tako da nisem imela moči še za se s tole točko ukvarjat, mogoče, če bi jo tudi v porodni pridno masirala naprej, bi mogoče vplivalo tudi kaj na odpiranje, kaj pa vem.

Mogoče vseeno je bolje počakat, da se otrok spusti, pa da se MV že kaj sam zmehča in odpre, kaj pa vem.

A ja, takrat sem bila v 39. tednu in user posted image je bil težek že 4 kg, tako da po eni strani je tudi bilo ok, da sem si sprožila akcijo, ker če bi recimo šla čez rok, bi najbrž tudi jaz rojevala velikana kot Kaminek in potem še pol leta prihajala k sebi.

Tokrat sem vseeno malo bolj previdna in točke ne tikam, vsaj dokler mi moja G ne reče, da je vse že pripravljano na akcijo.

Punce, ne glede na točko, vsem želim, da se začne, ko bo pravi moment za to, ko bodo vaši user posted image pripravljeni in predvsem, da enkrat ko je akcija, dobite vaše štručke hitro v naročje!!!

Eno user posted image vsem, ki nas akcija še čaka!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
12.3.2012 12:35:05   
patella
MOj in (ne)pospravlježno stanovanje: Hmmm, mene to čist nič ne skrbi, da bi prišla iz P v razmetano stanovanje, ker je moj 100x bolj pedanten kot jazuser posted image . Stanovanje ima od šuba porspravljeno in zelo efektivno. Res je ful natančen in se včasih tut spričkava zarad tega.user posted image Je pa res, da za določene stvari sm jaz bolj pedantna in me zelo motijo, če niso urejene tako, kot morajo biti, moj pa recimo sploh ne da glihe. Za določene pa on komplicira u nulo, jaz pa recimo sploh ne opazim.user posted image Uglavem, pol pa vedi ga bog.user posted image

Ursonok verjetno že carta!!! No, bomo vidle zvečer, če bo Zmajcy kaj sporočila!

Zdej pa mal jest! Pa jst bi tut regrat jedla, pa pr nas ga še nič niuser posted image . Mora mal dež pomočit, če ne ne bo nič.

Neposredna povezava do sporočila: 4384
12.3.2012 13:11:54   
Aleda
Halo, jaz iz pregleda, skoraj bi zamudila,ne vem kaj sem mutilauser posted image
CTG ni kazal nobenih popadkov,user posted image je spal. Me je pa G pregledala in baje da je MV zmehčan, odprt 2 cm al pa kaj več. Če do petka ne bo še nič, grem v petek v P na pregled.

Mmmm regrat, mi ga imamo pa ful, sem ga jedla z zaseko prejšnji danuser posted image

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
12.3.2012 13:51:23   
čebela1
najprej čestitke vsem ki že pestvate!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo se KONČNO ulaufali... pridobivamo na tezi in smo dan pred 3 tedni dosegli porodno tezo!user posted image čeprav naj bi ze kao pri 2 tednih? ma saj povsod povejo drugače...
torej naš mali človeček je fuuuuuuuuul priden, sploh nevemo da ga mamo:) ponoči vstajamo 1x (okol 10-11 preden grem spat jemo pa 1x umes, pa zjutraj ko vstanem okol 6-7) ma priden je fuuuuluser posted image user posted image user posted image edino kar ga je zadnje 2dni začelo matrat so krčki..sicer ni to tako da bi ga mogla nost okol po par urc, ampak samo krči nogice ful in joka, (ponavadi traja 15min pa potem mir par urc pa spet...) pa malo gledam kere kapljice bi kupila da mam doma za takrat ko bo res kriza.. imate kakšne izkušnje tiste ki ste že mamice?? meni se tako smili ko se zvija user posted image user posted image še najraje bi kakšne bolj naravne (le bojo nucale...user posted image )

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
12.3.2012 14:06:11   
ovnica8
Cebela ce mu dajes d3 nase ima lahko zato krcke. Meni so svetovali da rajsi kupim oleovit,ki pa se jih kupi v avstriji in eni kranjski lekarni. Preverjeno te kapljice ne povzrocajo krcev za razliko.od nasih.
Za kolike pa priporocajo kapljice za kolike od koroskih lekarn(mislim da jih lahko narocis preko telefona).
Upam da ti bo kaj v pomoc. lp

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
12.3.2012 15:27:48   
Polzi
evo mene s pregleda. Nimam nič dobrih novic - imam povišan pristik, pa beljakovine so se mi pojavle na vodi, zato moram v P na opazovanje user posted image user posted image user posted image  je rekla, da lahk grem zjutri, tak da dans si še vse spakiram, jutri pa not ležat....bi dans najraj še ne vem kaj nardila, da bi sprožla tale porod in mi ne bi blo treba noč ležat pa čakat....pismo sem res besna. Cela nosečnost BP, zdej na konc pa toleuser posted image  sem se kr razjokala ..........

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
12.3.2012 17:20:38   
zmajcy_
Imam veselo novico:
Hej starke! Javlja se ursonok! Dobro ste drzale pesti. Zamudnik se je danes ob 1h ponoci konco izstrelil v svet: Abel, 3366gr, 53 cm user posted image  Rodila, kot se spodobi: v naravnih mukah, a na sreco precej hitro. Presredek seveda nastradal, a zaenkrat še kar okrevava. Mislim in navijam za vse, ki vas to čaka!user posted image

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
12.3.2012 17:31:14   
Jassika
Čestitke ursanok in  Abel user posted image user posted image user posted image Vse dobro družinici...
Polzi user posted image za ne preveč dobre novice. Pišuka, mogoče pa se zgodi danes po naravni poti... mogoče dolg sprehod + user posted image pa bo kej. Želim ti, da čimprej stisneš k sebi svojega user posted image A potem ti bodo sprožili, al boš samo na opazovanju? No, potem je že bolje, da sprožijo in bo čimprej za tabo, kot da vegitiraš tam v P (vsaj moja izkušnja). Je pa res, da je prav in fajn, če ni vse v redu, da si v P, na dosegu roke, če se kaj na hitrico zgodi. tako da držim pestke, da bo vse čimprej za tabo/vami.
Glede na to, da vsak dan hodim vsaj 1.30 ure (pa še po stopnicah), pa se še ni kaj pomembnega zgodilo glede popadkov, bom danes probala še terapijo 30x na stol prestopit. Seveda pod budnim učom user posted image da se kam še ne zvrnem. pa če bo za akcijo še kak user posted image , akupresurne točke itak stiskam. Pol pa ni user posted image da ne bo vsaj nekaj zaleglo user posted image Po mojem bi blo pa najboljš, da se pač sprijaznim  stem, da ko bo-bo, pa čist nič prej user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
12.3.2012 17:39:37   
zmajcy_

user posted image

zuza, 27. 12. 2011, user posted image Patrik user posted image

Pattyka, 30. 12. 2011, user posted image Neja user posted image

desire, 24.1.2012, user posted image Tia user posted image (1580 g, 41 cm) in user posted image Elin user posted image (1800 g, 43 cm)

katka*, 25. 1. 2012, user posted image Aleksej (2540 g, 47 cm) user posted image

ircomp, 9. 2. 2012, user posted image Žan (3010 g, 50 cm) user posted image

čebela1, 21. 2. 2012, user posted image Jan (3570 g, 53 cm) user posted image

majcis, 28.2.2012, user posted image Tanja ( 2890g, 50cm ) user posted image

alna, 29.2.2012, user posted image Živa ( 3050, 50cm ) user posted image

kimsy, 4.3.2012, user posted image  Kim user posted image

caelia, 5. 3. 2012, user posted image Rožle (2420 g, 48 cm) user posted image

populis, 5.3.2012, user posted image Eva user posted image

kaminek, 8. 3. 2012, user posted image Oskar user posted image

Jada82, 9.3.2012, user posted image Emilija ( 3400g, 53cm )user posted image

hrchy, 9. 3. 2012, user posted image Gabriel user posted image

Caitlin, 10.3.2012, user posted image Taja ( 3500g, 49cm )user posted image

ursonok, 12. 3. 2012, user posted image  Abel ( 3366g, 53cm ) user posted image

Št. user posted image 9
Št.user posted image 8

Skupajuser posted image 17

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
12.3.2012 18:12:46   
Aleda
Bravo, bravo Ursonokuser posted image user posted image user posted image pa ti je le uspelouser posted image Čestitkeuser posted image lepo se cartajte.

Polzi- sej bo vse vreduuser posted image držim pesti da ti ne bo treba bit predolgo u P, mogoče probaj s tisto točko kot pišejo tukaj

Čebela- super da ste se ulavfali in daj je mali tako pridenuser posted image

Oleovit kapljice- mogoče ve katera,kje se jih točno da kupiti pri nas? Da bom vedla če une tadruge kapljice ne bojo vredu.

Mene zdej vse nekaj tišči dol spodaj, pomoje sam zato ker mi je G povedala da sem 2 cm odprtauser posted image Sam  se res pozna, ko sem šla na sprehod nisem mogla več tako hodit kot prejšnji teden, potem sem se spravila še urejat okol hiše-grabit listje...ampak je prav pasalo se mal razgibat.
Zdaj pa grem na regrat z zaseko in jajčkomuser posted image user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
12.3.2012 18:15:41   
Lešnica
Čestitke uršonokuser posted image user posted image , pa je le uspelo po naravni poti!
Ampak res, ženske kje ste doma, da ste pri regratu, jaz bi tudiuser posted image user posted image . Jaz moram pa jutri še vodo dat pa se danes z vodo nalivam... pišuka ne vidim nič čez trebuh obseg je že 114 cm, v dveh tednih je narasel za 9 cmuser posted image .

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
12.3.2012 19:15:44   
miska333
Čestitke ursonok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaz imam pa jutri PDP in grem zjutraj na ctg...no itak vem kaj bojo rekli...pridte spet čez 2 dni! Ah ja enkrat bo že pršu vn otrok user posted image

(odgovor članu Lešnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
12.3.2012 19:43:00   
Aleda
IZVIRNO SPOROČILO: miska333

Čestitke ursonok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaz imam pa jutri PDP in grem zjutraj na ctg...no itak vem kaj bojo rekli...pridte spet čez 2 dni! Ah ja enkrat bo že pršu vn otrok user posted image

A jutri greš v Postojno v porodnišnico na CTG?

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
12.3.2012 19:44:35   
Polzi
hvala punce, da mislite name.
Jaz tudi upam, da mi ne bo treba predolgo bit v P. Je pa zame to kr šok, ker še nikol nisem bla v bolnci in zna bit kr kriza zame. Sem že dans čist adijo in mi je verjetn pritisk zdej še bolj narastu. Mislim, da bom šla počas kr spat, ker me je tole čist zmozgal.

Punce, držte se, imejte čim lažje porode in upam, da se vam kmalu oglasim z dobrimi novicami

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
12.3.2012 19:48:49   
miska333
Ja Aleda, Jutr oddam otroka v vrtcu in šibam na ctg...upam, da ne bom predolg čakala. Kdaj greš ti kej?

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
12.3.2012 19:51:43   
Aleda
Če ne rodim prej potem imam v petek na rok CTG v Postojni. Mi je danes G rekla naj kar grem in da mi ni treba prej nič klicat.

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
12.3.2012 19:55:37   
miska333
Ja v Postojni se ni treba naročat. Od 7h do 12h majo radi, da prideš (če valda ni kej nujnega)...

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
12.3.2012 20:01:35   
kendicka
bravo in vse čestitke jadi in emiliji, hrchy in gabrielu, caitlin in taji, ursonok in abelu ter cukr in sinku user posted image user posted image user posted image

punce, jaz sem obležala user posted image totalno sem prehlajena, ležim, pijem čaje, zvečer si naredim še inhalacijo. danes sem bila na pregledu, nekaj malega se dogaja, ampaj še nič pretresljivega. se moram po hitrem postopku pozdravit, da bom lahko šla rodit. danes mi še carskega reza ne bi naredili, kot mi je rekla G. no, sicer si ga pa tudi ne želim. mi je G rekla, da počakamo do srede in če bom takrat odprta 3 cm, grem kar rodit. da ne bomo nič več čakali. pdp imam pa danes. mali se ima očitno fajn, lepo lagano sportski user posted image mi je pa ok, da ne bomo predolgo čakali, ker me išias boli za znoret, zato od sprehodov ni bilo kaj dosti čez vikend, je bilo pa zato več user posted image
in me prav zanima, če sem se že kaj bolj začela odpirat, ker se je ful dogajalo v spodnjem delu trebuha in v križu me je dvakrat tako stisnilo ... upam, da so to že prvi znanilci. me pa danes ni pregledala vaginalno, tako da nimam potrditve, občutek pa imam, da sem napredovala iz 0,5 cm odprtosti.

sirenetta, super za info o točki, bom še to sprobala, ko bo prehlad mimo.

polzi, a tebe tudi daje išias?

hov hov
, tudi jaz nestrpno čakam porodniško, ki pride 15. v mesecu. plačo dobivam 5. v mesecu in sem danes že čisto spufana, še evra ne morem dvignit user posted image

vidim, da so že meeting placi v kranju, postojni user posted image kaj pa v ljubljani? jaz bom v lj. porodnišnici v drugi polovici tega tedna. a ima še katera takrat rok in namen rodit v lj.?

držite pesti, da se čimprej zližem ... res sem jezna, ker sem se tako dobro izogibala vsem virozam, gripa, prehladom. še ko je bil moj dragi bolan, se nisem nalezla, zdaj pa tole ... mah, bo že

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Ob porodu ne pozabite na svoje oči
Pomembno je, da mamice, še posebej tiste, ki že imajo težave s slabovidnostjo, v napornih trenutkih poroda poskrbijo tud...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?