|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
5.3.2012 15:31:26   
Polzi
ku ku čvekice user posted image  Jz sem še tud v enem kosu. No mi še tko tud paše, ker moram še za user posted image  pripravit kaj ji bo ati prinesel za oblečt. Vsak dan kar odlagam in odlagam. Vsaj sebe mi je ratal spakirat.
Alna iskrene čestitke za Živo in user posted image
Cealia tebi za Rožleta. user posted image  Želim vama lepe trenutke s svojima user posted image  in mislim, da gremo vse kmalu za vama. user posted image
Dajta nas ob priliki razvesečit s svojima porodnima zgodbama.

Spanje: jaz spim fenomenalno. Grem 2x na WC, sicer takrat bentim, ker komaj pest stisnem na roki, tako me prsti zaradi otečenosti bolijo, ampak je potem kul. Čez dan je itak OK, ker skoz migam. No, pa dans me je spet ta ukleščen živec v prstu na roki ful nagajal in me je bolelo ponoči, da sem si šla vmes mazat in masirat roko. Drugače pa ni problema in takoj ko se vrnem iz WC zaspim nazaj.

Tudi meni trebuh otrdeva kar velikokrat na dan, tu pa tam me kaj špikne, druga pa se nič konkretnega ne dogaja. Mala je pravi migec, včeraj je ritko tko ven tiščala, da sem imela prav smešno nesimetričen trebuh user posted image

Ursonok škoda, da se tvoja želja o porodu ta vikend ni uresničila in res držim pesti, da te ne pošljejo na CR in se ti izpolni želja po naravnem porodu.

Tosja se res doooolgo ni javila, verjetno nima časa ker že uživa s svojo malo user posted image

Kapljice te avstrijske . kako se jim že reče (tudi mene daje nosečniški ementaler) sem zasledila, da bi se menda naj dobile v Tržiču v Lekarni Deteljica. Pozna katera to kaj? Drugače bom jaz kolegico iz Kranja mal aktivirala, ker je njen iz Tržiča, da mi gre preverit. LKEr mislim, da tudi jaz teh AD3 me bom devala - imam raje prespane in nekričeče noči.

Dost nakladanja, bom šla tud jz mal ven na sprehod, čeprav sem zadihana kot kaka stara parnjača user posted image

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
5.3.2012 16:18:02   
tanciika
ZA PIKAPOLONO 1

RADA BI TI SAMO SPOROCILA DA MENI BOG POMAGAL IN MI PODARIL DOJENCKA V TREBUSKU ZA KATEREGA SEM ZELOOOOOOOOO VESELA,TAKO DA JAZ NE VEM KDO JE TUKAJ NEUMEN JAZ ALI TI AMPAK SPET MISLIM DA SI TI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
5.3.2012 16:33:15   
pokalona1
Caelia čestitke za sinka!
Zdaj bo pa vsak dan ena taka novica tukaj pri nasuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tanciika

ZA PIKAPOLONO 1

RADA BI TI SAMO SPOROCILA DA MENI BOG POMAGAL IN MI PODARIL DOJENCKA V TREBUSKU ZA KATEREGA SEM ZELOOOOOOOOO VESELA,TAKO DA JAZ NE VEM KDO JE TUKAJ NEUMEN JAZ ALI TI AMPAK SPET MISLIM DA SI TI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super,čestitam!Ampak na koncu si vseeno vedela samo po testu ali si noseča ali ne-ne na osnovi naših odgovorov.Pa velike črke pomenijo, da vpiješ-ni razloga za vpitje...Ravno tako ne za žalitve.Sicer pa-vse dobro.

hov hov ja hodim še v službo,ampak samo zaradi enih stvari, za katere nočem, da mi eno leto stojijo. Tako da ni ravno 8-urni delavnik,pa noben me ne nadzira ali karkoli. user posted image

(odgovor članu tanciika)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
5.3.2012 16:37:12   
poldy
tole sem našla in je zelooo fajn za pogledat, mal za sprostitev ;)

http://iskreni.net/mediji-o-nas14/128-porod/o-porodu/620-kako-izgleda-bolnisnicni-porod-zakaj-naravni-porod-kdaj-prvi-porodni-center.html

Čestitke alni in caelii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
   [Brisano sporočilo]
5.3.2012 17:31:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4155
5.3.2012 17:49:27   
Hov hov

ZA PIKAPOLONO 1

Po tvojem vprašanju in temle odgovoru sodeč si ti ta problematična.

(odgovor članu tanciika)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
5.3.2012 18:05:52   
poldy

ZA PIKAPOLONO 1

jooooj a nimaš bolj pametnega dela, kot da nam težiš na tem forumu, kamor sploh ne spadaš????? Čestitke za nosečnost, ampak slabo voljo pa odlagaj kje drugje, me smo v veselem pričakovanju in niti slučajno ne potrebujemo takšne negative! Hvala!

(odgovor članu tanciika)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
5.3.2012 18:07:06   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: populis

punce zgleda da bomo rodili:), dobila sem klistir cakam da moj pride in kr fajn me sraufa. Drzte pesti

držimo pesti, da bo čimprej ta hudo za tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
5.3.2012 18:11:04   
Jada82
Caelia - iskrene čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo, pa je le uspelo!!! Lepo se cartatajta s sinekom, vse dobro želim, pa da bosta čim prej doma!

Populis - vav, a ti pa že čakaš!!! Vse dobro želim, naj bo čim prej mimo, da boš držala svoj zakladek v naročju!!! Pa javi!!! Mislimo nate!!!!!

Sicer pa ... sem imela ctg - nič od nič. Popadkov nič .... še prejšnji teden je več pokazalo, zdaj pa nič no user posted image Tako da, jaz imam občutek, da bom spet čez rok no user posted image Mi je rekla G, naj grem naslednji ponedeljek, torej 1 dan po roku kar v P na ctg, da ni treba nič klicat. Samo jaz bom vseen rajši jutri poklicala v P, kako naj postopam ... Bodo mi oni direkt povedali, ker ta moja G je mal user posted image user posted image user posted image
Ja, zaenkrat še upam na polno luno, čeprav kar malo dvomim, da bo kaj ... mah, slej ko prej bo, ni kaj .... smo počasi na vrsti, ane?

A je tincka3 spraševala glede popadkov? Če jih ne čutiš, potem jih nimaš ... verjemi, ko bodo ta pravi in močni, boš točno vedela in čutila!!!! user posted image user posted image user posted image

Nič, grem, moram dat tamalo v banjo .... lep večer in upam, da še katera rodi, da se res še bolj začne ...
Pa ja, porodne zgodbe čakamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
5.3.2012 18:13:47   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: populis

punce zgleda da bomo rodili:), dobila sem klistir cakam da moj pride in kr fajn me sraufa. Drzte pesti

waaaaw, držimo pesti, da čimprej mine. kar itak bo, ker je dons šlo vse na hitr.gremo, gremo, gremo Populisuser posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
5.3.2012 18:17:05   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Sicer pa ... sem imela ctg - nič od nič. Popadkov nič .... še prejšnji teden je več pokazalo, zdaj pa nič no user posted image Tako da, jaz imam občutek, da bom spet čez rok no user posted image

hm, da ne bo tko kot s Populis, k že predihavauser posted image .

jst imam še dobr dan do PDP-ja, pa mi je kr neki. še kr šraufa, peče spodej, ampak nč konkretnga. trebuh pa otrdeva za znort.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
5.3.2012 18:18:03   
Polzi
go go Populis držimo pesti, da hitro mine in se kmalu cartate vsi trije user posted image user posted image user posted image

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
5.3.2012 18:18:06   
cokolino
Caelia čestitke za sineta user posted image user posted image user posted image

Populis tebi pa srečno, naj bo porod hiter in čim lažji...sem ti kar mal fouš user posted image

Katera bo naslednja???

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
5.3.2012 18:19:10   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

ZA PIKAPOLONO 1

Po tvojem vprašanju in temle odgovoru sodeč si ti ta problematična.

aj,aj,aj,kakšne tipice zaidejo k nam na forum, k se ne morje drugje strest in izlit svojih mnenj. za bruhat smešnouser posted image user posted image user posted image . bog ti pomagej, ampak res.user posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
5.3.2012 18:20:01   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Katera bo naslednja???

am, se lohk jst dam na spisek???user posted image user posted image

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
5.3.2012 18:37:00   
Jassika

IZVIRNO SPOROČILO: Caitlin

Samo na hitro, da sporočim eno super novičko!!user posted image

Caelia je danes ob 11.31 rodila fantkauser posted image user posted image user posted image Rožle je velik 48 cm in težak 2420g. Z mamico pravita, da sta ok! user posted image user posted image
Več podrobnosti bo pa Caelia povedala, ko bo imela čas. Sem res tko vesela, da bo zdaj v porodnišnici še samo nekaj dni, pa še to bo imela vedno družbo ob sebi. BRAVO CAELIA!! user posted image
 Čestitke še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image Vse dobro vam želim.

Populis a še/že dihaš? No, če še nisi rodila, ti želim čim lažji porod in zdravega user posted image

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
5.3.2012 18:38:00   
Jassika

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Katera bo naslednja???

am, se lohk jst dam na spisek???user posted image user posted image

Jest tut, jest tut user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
5.3.2012 18:49:25   
Hov hov
Hmm...mam občutek, da je naslednja Ursonok, se nič ne javlja.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
5.3.2012 19:06:28   
tinčka3
Hej... Jaz sem bila tudi danes na pregledu.. nic od nic. Popadki max 45, vse skup nc.. prvic ko sem imela ctg, sem imela vsaj enega, danes pa nic.
Jada82... Jaz sem narocena 1 dan po roku, tj.v ponedeljek se kar pri moji G.. tebe je vsaj v P poslala.. imava rok isti dan, ce se spomnis..
Ah jej...nocejo ven, nikakor...
Vsem ki predihavate popadke SRECNO, vsem ki ste ze rodile pa: blagor vam, uzivajte s struckami :)

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
5.3.2012 19:12:54   
Jassika
Ko že ravno omenjate CTG - kaj pa vem, jst pa tej mašini nekako sploh ne zaupm. Pri 1 porodu se spomnim, da so bili tik pred iztisom 120 /vem, k sem 1 x poškilila), pri 60 sploh nisem nič čutila, včasih pa mi je blo pri 90 za znoret boleče user posted image

(odgovor članu tinčka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
5.3.2012 19:35:59   
ursonok
Uf,
Populis,
driskica, vidim, da ti dogaja user posted image . Sem kar malo jezna, ker me boš prehitela, a kaj naj - želim ti vse najboljše in najhitrejše! user posted image

Hvala za lepe želje,
sem bila danes spet peš v mestu, ura in pol hitre hoje, zdaj sem sesuta, sta me pa pravkar obiskala dva boleča popadka v roku pol ure - veliko ni, a upam, da je začetek!!! user posted image user posted image

Še nekaj neporavnanih računov:

Hrchy,
kolač je ful preprost in - po moje - za veliko večino ljudi dokaj neokusen. Je namreč brez mleka/smetane, sladkorja, pšenice, jajc itd. Se pravi brez tistega, kar je "bistvo" običajnih slaščic.
Naredim vlečeno testo - iz kvinojine, prosene in/ali ajdove moke (najbolj okusno testo je iz kvinojine in prosene). Na testo dam eno plast mletega maka, ki ga zmešam z vročim riževim mlekom, da nastane taka mazljiva masa (mljask), povrh pa eno plast dušenih jabolj (jabolka narežem na majhne koščke - par kg, jih dam v posodo, dodam FUL rozin in to dušim toliko časa, da nastane taka jabolčna masa (lahko dodaš še med, če ti ni dovolj sladko). Ponavadi naredim dva pladnja. En pladenj povrh posujem s kokosom, v enega dam pa povrh še eno plast testa - ta je za tamalo, ki je nora na testo. Midva imava raje kokos. user posted image
Pečeš okoli 45minut na 180, kolač s s testom na vrhu moraš proti koncu vzeti ven in na tanko namazati z riževo smetano/kokosovim mlekom (da ne bo trdo), potem pa pečeš še okoli 10min.
Tako nekako. Bon apéttit! user posted image

Jada,
a ni zamorjeno, ko ti CTG nič ne pokaže user posted image . Jaz sem se naročila za jutri - moram iti, ker imam v sredo, če do takrat ne bo nič, "konsultacije" s šefom P, ki me bo verjetno prepričeval, da moram na CR.
Še vedno upam, da se danes ponoči kaj začne ...

Imam pa že dva dni povečan apetit, kar basala bi vase, sploh take kalorične zadeve, banane, kolač, kruh s humusom ... Trebuh pa kar raste in raste ...

Ne vem, kaj naj počnem .. Delat več ne morem, ker so možgani preutrujeni ... Hm, glede na to, da je kolača zmanjkalo, bi šla lahko pečt novega (joj, mož ga je že skoraj sit user posted image ). Ali pa bi kaj drugega kuhala ... Hm ...

Nič, se še kaj javim!

(odgovor članu tinčka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
5.3.2012 19:53:49   
kkkkk
hejpunce!
jz sem spet v Kr. porodnišnci ker sem odprta dost sam brez popadkov hih zdej bomo čakali ! srečno tudi ostalim>!

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
5.3.2012 20:18:15   
Aleda
Caelia čestitke!user posted image user posted image

Populis
držim pestiuser posted image user posted image user posted image za čim lažji porod

Ursonok- nekje sem prebrala da se pred  porodom poveča apetit, sam ni nič pisalo koliko prejuser posted image

Kkkk tudi tebi srečno, naj se čimprej začneuser posted image user posted image

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
5.3.2012 20:20:12   
Aleda
A mi lahko katera pove v so v očetovski dopust(15 dni) všteti tudi vikendi?

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
5.3.2012 20:25:51   
ursonok
Ej ej,
kam pa kam - kar rodit boste šle zdaj vse brez mene?! user posted image

Ja,
apetit imam velik, poleg tega sem šla danes že štirikrat na veliko potrebo, nekaj me zvija in boli me križ ... Hem, samo "pravih" popadkov ni, tj. takih ultra bolečih in rednih ... No, morda še bodo, a ne user posted image

Še vedno ne vem, kaj naj sama s sabo ... Morda pa M prepričam v user posted image ... ali pa najdem kak dober film ..

Aja, pa z M sva pravkar ugotovila, da se ime, ki ga nameravava dati najinemu zamudniku, sklanja drugače, kot ga sklanjava sama ...user posted image In nama sploh ni preveč všeč ... No, se bo pač treba navadit, ni druge.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?