ursonok
|
Dobro jutro! Alna, čestitke za Živo! lep datum! Ma ti povem, sem kar zelena od zavisti!!! Ker sem precej obupana ... Pri nas nič od nič. Ponoči ni bilo niti enega popadkiča. NIč, spala sem kot dojenček - no, samo želodec me je matral, ker sem zvečer jedla . Danes zjutraj me je že dvakrat zvil menstrualni krč, a se ne slepim. Ti naši otroci enostavno nočejo ven. Drekci pekci, samo ležali bi tam notri in se debelili, pujsi! Sem čisto zafrustrirana. V sredo imam "konsultacije" v P in ziher me ne bodo pustili več čakat in me bodo poslali na CR. Saj bi trmarila, da ne, a bo že mene strah, ker je mulc ziher že 4-kilski. Ne morem verjet, že par tednov pešačim ko zmešana vsak dan, homeopatija, čaji ... In nič. Poti do centra sem že sita, poznam vsak kotiček, vse, aaaaa. Ostala sta sicer še 2 dneva, a jaz sem res že popolnoma resignirana. Ne morem verjet, da je bil rok s prvega UZ-ja, kao najbolj zanesljiv, 1. 3.!!! Danes smo pa 5. Brezveze. Naša tamala je tudi ful dobro spala, več kot 11 ur, zjutraj je bila res super volje. Pa vreme imamo lepo, le mraz je. Zdajle grem v 'Naturo' po malo zelenjave in kakšen namaz (napravo za delat namaze sem uničila, se spomnite?), potem jest, potem pa - kako nepredvidljivo! - peš v mesto, v kavarno še malo delat. Ne morem verjet, da so mi pošiljali v prevod neke eseje, zarad česar je moj projekt stal, a bo zdaj zaradi zamude tamalega tudi to zgleda mogoče dokončat No, se bom pa pozneje lahko "hvalila", da sem delala do zadnjega diha pred porodom Tiste, ki ste že rodile, ko boste imele kaj časa, opišite potek poroda. Me res zanima, kakšne kalvarije ste prestajale Pridne bodite, se beremo pozneje!
|