ursonok
|
Dober dan! Jah, ponoči ni bilo seveda nič, še vedno sem lepo doma . Se pa počutim zelo slabo, glava me boli, slabo mi je nekaj, utrujena sem in po parih korakih sem zadihana . Moja dva sta šla v živalski vrt - je ful lepo vreme. Jaz pa pripravljam za kolač, potem grem pa v mesto - tam se potem dobimo vsi skupaj in gremo nekaj pojest. Kaminek ja, tudi jaz imam skoz plan roditi 3. 3. - ampak zelo težko verjamem, da se bo čez dan kaj začelo . No, ne vem. Zdaj grem spet peš proti centru, morda bo kaj učinka. ****ti, že cel teden hodim vsak dan peš ko zmešana, me že vse boli, pa nič od nič. Kimsy joj, dobra si, da imaš človeka 5 tednov doma . Meni se zdi, da bi se nam vsem mešalo ... Ti pa verjamem, da si v bolnici videla svašta - kar se (ne)vzgojenih otrok tiče. Včasih mislim, da je naša nevzgojena, a potem pridemo na kakšno igrišče in ne morem verjeti svojim očem - otroci totalno brezobzirni, nasilni, nevzgojeni, dostikrat prav nevarni. Njihovi starci pa v miru sedijo, kadijo cigaret in četajo s kolegico. Kot da ni nič. Jada, vidim, da ti že dogaja. Držim pesti, da bo kmalu. Cebela, super, da se imate fino in da mali Jan spančka. Glede pridobivanja na teži - meni se zdi, da v Sloveniji krepko pretiravajo glede tega. Vsak gram šteti in takoj neka panika. Meni se to zdi brezveze. Saj vidiš otroka, kdaj je res apatičen, ne napreduje itd. Pri nas je imela tamala ob rojstvu 3950gr, pa je potem en mesec FUL počasi napredovala - alergija plus netoleranca laktoze (se pravi mojega mleka). Normalno je začela napredovat šele, ko sem nehala dojit. Pa vseeno niso zganjali panike. Sploh nam je ni bilo treba tehtati in nič. Oziroma smo jo doma - na navadni tehtnici (enkrat stopiš gor sam, drugič z njo, pa oceniš razliko ). Ne vem, jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala, sploh ga pa ne bi zbujala samo v ta namen. Če hoče spat, naj spi. No, ampak tako je moje mnenje Ja, Bio Gaia je kul zadeva. Mi smo ji dajali redno pol leta. Mislim, da je nasploh dobro za prebavo, črevesje in vse to. Na poljskem forumu se je zadnje dni kar usulo ... Vse rojevajo, vsak dan en ali dva nova posta v stilu "tudi mi smo rodili" . No, seveda jim privoščiš,. a si hkrati žalosten, ker pri tebi ni nič. Sploh ker je rok z UZ-ja že mimo (1. 3.), do roka z ZM pa še 4-5 dni. Pri taprvi se je začelo bližje roka z UZ-ja, pa tudi zdaj so mi v porodnišnici rekli, da je najbolj zanesljiv PDP tisti iz prvega UZ-ja (ali nuhalne). Mah, bo že. Jaz sem samo takooo utrujena, iz dneva v dan bolj, da ne vem, kako bom fizično zmogla vse skupaj Imejte se lepo, se kaj beremo zvečer - upam, da bo že kakšna lepa novička.
|